Подати оголошення

ЖК "Енисейская усадьба", ул. Иртышская, ул. Писаржевского

ЗабудовникОК ЖБК Єнісейська садиба
Здача ЖК2014 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-167з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 172.
31/18%
20/12%
48/28%
41/24%
32/19%
1. . .294296. . .388
10 трав 2017 08:49
Цитата "Airin_Ki":
Нам подоконники и всё, чего небыло, установили, тут пожаловаться не могу.

в 3 доме кто делает ремонт, нужно писать заявление о начале ремонта, а к ремонту уже через сколько приступать можно?

Можете сразу преступать
10 трав 2017 11:13
Підкажіть, будь ласка, в четвертому будинку хтось вже робить ремонт? Які розцінки на кладку плитки?
10 трав 2017 11:28
Цитата "орхидейка":
Підкажіть, будь ласка, в четвертому будинку хтось вже робить ремонт? Які розцінки на кладку плитки?

мы в 3 доме - от 150 грн м кв , смотря какая плитка большая , маленькая..., и куда класть - пол , стена ...
10 трав 2017 11:43
Цитата "Nikkk ":

Можете сразу преступать[/

Розпочинати ремонт можете выдразу, але є одне но. Я почав робити ремонт через місяців 5-6 після завершення фактичного будівництва, і через 2-3 місяці після заливки стяжки підлоги, і ось що я маю: тріщини у сан вузлі, невеликі але на великій плитці буде гарно помітно. Тріщина в кімнаті, досить велика, не допомогла навіть сітка під шпаклівку (мабуть краще було б без неї, бо тріщина утворилася не тільки там, де вона була, а й потягнула сітку за собою і невеликих трішин стало більше). Грішити на ремонтників не буду, хлопці толкові попали, а ось на усадку будинку - запросто. Проблеми легко вирішуються, та все таки краще без них. Тому хто розпочинає ремонт необхідно дуже гарно вибирати матеріали (з урахуванням усадки будинку).
10 трав 2017 13:38
Цитата "Rad_L":

мы в 3 доме - от 150 грн м кв , смотря какая плитка большая , маленькая..., и куда класть - пол , стена ...

А стены в санузле перед укладкой плитки штукатурили ? Если да , то сколько стоили штукатурные работы ?
10 трав 2017 14:32
Еще, я не совсем поняла, что там с водой? Канализация есть, ок, а вода? Где брать?
10 трав 2017 16:08
Цитата "AllaO":

А стены в санузле перед укладкой плитки штукатурили ? Если да , то сколько стоили штукатурные работы ?

штукатурили - 40 грн и выше
11 трав 2017 15:05
//www.reyestr.court.gov.ua/Review/662684 95
//www.reyestr.court.gov.ua/Review/662634 49
Поздравляю всю ЕНИСЕЙСЬКУ УСАДЬБУ
с победой над недоброжелателями
11 трав 2017 15:11
Цитата "hamerun":
//www.reyestr.court.gov.ua/Review/662684 95
//www.reyestr.court.gov.ua/Review/662634 49
Поздравляю всю ЕНИСЕЙСЬКУ УСАДЬБУ
с победой над недоброжелателями

Прокоментируйте, пожалуйста, оба документа нормальным языком
О чем там говорится?
11 трав 2017 18:13
Цитата "rudnevart":

Прокоментируйте, пожалуйста, оба документа нормальным языком :)
О чем там говорится?

В першому здається про те, щоб тимчасово поновити декларації, поки суд не прийме остаточного рішення.
А в другому просто про те що апеляцію про оренду землі прийнято до розгляду і суд призначено на 7 червня..
Коротше кажучи, судова тяганина в розпалі і кінця їй поки що не видно, як і електрики та газу в квартирах, вікна з дверима у лоджію і підвіконників...
13 трав 2017 06:08
Цитата "Airin_Ki":
Еще, я не совсем поняла, что там с водой? Канализация есть, ок, а вода? Где брать?

В 4 доме нет ни воды ни канализации. Свет временный только на этаже, 3 розетки на этаж.
13 трав 2017 13:07
Ребята у кого есть новости по 5 дому??
Уже неделю стоят на одном месте и не строят..!!
13 трав 2017 13:38
Цитата "Законопослушный ":

Так Евровидение-же!! Все на концертах)
у нас уже больше года все на месте и особых движений не видно
13 трав 2017 14:50

Прекрасные новости!( И так понятно что к концу года никто ничего не успеет, так они еще и перерывы себе позволяют :faceoff:
14 трав 2017 12:27
Кто подскажет как идет строительство 6-го дома, и идет оно вообще?
14 трав 2017 17:27
Цитата "Dm15":
Кто подскажет как идет строительство 6-го дома, и идет оно вообще?

Насколько мне известно там вырыт котлован и готовяться рыть сваи!!
Сегодня был на стройке, вроде бы возобновилась стройки 5-го дома, кран работал)
14 трав 2017 17:34

Насколько мне известно там вырыт котлован и готовяться рыть сваи!!
Сегодня был на стройке, вроде бы возобновилась стройки 5-го дома, кран работал)

підтверджую, теж був сьогодні після обіду, біля 5-го будинку робочі в"язали якусь конструкцію з арматури, кран теж щось тягав... на 3-му дошивали ватою глухий фасад зі сторони автомийки. по решті нічого нового. там де має бути 6-й колован той що був і раніше.
19 трав 2017 10:56
Какие новости по 5 и 6 дому?
Если кто-то был на стройке, расскажите, пожалуйста.
19 трав 2017 17:44
Цитата "интер":
Какие новости по 5 и 6 дому?
Если кто-то был на стройке, расскажите, пожалуйста.

Был вчера на стройке в 5 доме медленно строят 10 жилой этаж...
По слухам застой связан с тем что они заливают бетонную подушку для 2-го крана так как этот кран может строить только до 10 этажа!!
Если есть у кого еще какие то слухи делитесь😊
По 6 ничего сказать не могу так как не видел на каком этапе он находиться.!!
19 трав 2017 22:00
Спасибо за ответ.
Поддерживаю Законопослушного в том, что нужно делиться имеющийся информацией. Лично меня эта тишина пугает.
А застройщик и сам, видя вопросы инвесторов мог бы выйти на связь. Во-всяком случае, другие так поступают, мы ему доверили свои деньги.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .294296. . .388
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше