ЖК "Енисейская усадьба", ул. Иртышская, ул. Писаржевского
Забудовник | ОК ЖБК Єнісейська садиба |
Здача ЖК | 2014 - 2020 р. |
Планування |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 172.
31/18% | ||
20/12% | ||
48/28% | ||
41/24% | ||
32/19% |
Гравитация
Г
Користувач
29
29 лютого 2016
07 трав 2017 07:33
Наконец побывали на стройке. Новости такие - по третьему дому вода есть, канализация тоже (говорят временная, но рабочая), электричество на площадке. Подоконников по прежнему нет. Обещают на днях, а то и раньше))) Для того чтобы установили счётчик на воду нужно обратиться в отдел продаж. Ремонты действительно делают многие. В отделе продаж сказали что декларация на ввод в эксплуатацию уже есть , но как я понимаю на сайте ее нет
PANIka
Користувач
56
20 липня 2015
07 трав 2017 07:50
Цитата "Гравитация":Наконец побывали на стройке. Новости такие - по третьему дому вода есть, канализация тоже (говорят временная, но рабочая), электричество на площадке. Подоконников по прежнему нет. Обещают на днях, а то и раньше))) Для того чтобы установили счётчик на воду нужно обратиться в отдел продаж. Ремонты действительно делают многие. В отделе продаж сказали что декларация на ввод в эксплуатацию уже есть , но как я понимаю на сайте ее нет
А ви не уточнювали, якого року та декларація? Може, 2016?...
Вони підключення електрики в квартиру вже кілька місяців обіцяють, а за підвіконники вже аж смішно((
Гравитация
Г
Користувач
29
29 лютого 2016
07 трав 2017 08:06
Про декларацію відповіли пространно- УЖЕ ВСЕ ЕСТЬ. Не виключаю , що мова йде про 2016. З недоробками по вікнам нас годують обіцянками з минулого року
Rad_L
R
Користувач
82
23 листопада 2015
07 трав 2017 17:53
похоже что декларации 2016...
суд отменил - аннулирование деклараций от 17. 11. 2016 года
вот полный текст //www.reyestr.court.gov.ua/Review/662192 20
Безхатько
Постійний користувач
182
07 липня 2015
07 трав 2017 18:20
Цитата "Rad_L":похоже что декларации 2016...
суд отменил - аннулирование деклараций от 17. 11. 2016 года
вот полный текст //www.reyestr.court.gov.ua/Review/662192 20
Де ви тим бачите, що суд відмінив анулювання? Там лише написано, що позивач просить суд це зробити. Текст обрізаний і рішення суду в даному документі не написано
Rad_L
R
Користувач
82
23 листопада 2015
07 трав 2017 18:26
там в конце есть постановив ... и на кого возложить расходы...
может что то не так понимаю
П О С Т А Н О В И В:
Позовні вимоги Обслуговуючого кооперативу «Єнісейська Садиба-1» задовольнити частково.
Визнати протиправним та скасувати припис Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про зупинення підготовчих та будівельних робіт, які не відповідають вимогам законодавства, зокрема будівельних норм, містобудівним умовам та обмеженням, затвердженому проекту або будівельному паспорту забудови земельної ділянки, виконуються без повідомлення, реєстрації декларації про початок їх виконання або дозволу на виконання будівельних робіт від 03 березня 2017 року.
Визнати протиправним та скасувати наказ Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про анулювання декларацій від 17 листопада 2016 року № 21.
Визнати протиправною та скасувати постанову Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) №16/17/073-2144 про накладення штрафу за правопорушення у сфері містобудівної діяльності.
Зобов'язати Департамент з питань державного архітектурно- будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) подати для внесення Державною архітектурно-будівельною інспекцією України до реєстру документів, що дають право виконання підготовчих та будівельних робіт і засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, відомостей про повернення на доопрацювання, відмову у видачі, скасування та анулювання зазначених документів, інформацію про наступні зареєстровані Декларації: декларацію про початок виконання будівельних робіт від 02.06.2016 № КВ 083161341673, декларацію про готовність об'єкта до експлуатації від 30.09.2016 № КВ 143162742071, декларацію про готовність об'єкта до експлуатації від 30.09.2016 № КВ 143162742122;
В задоволенні решти позовних вимог відмовити.
Присудити на користь Обслуговуючого кооперативу «Єнісейська Садиба-1» понесені ним судові витрати по сплаті судового збору в розмірі 6400 грн. за рахунок бюджетних асигнувань Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
Постанова може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі в Окружний адміністративний суд міста Києва апеляційної скарги на постанову протягом десяти днів з дня її проголошення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає до Київського апеляційного адміністративного суду.
Якщо апеляційна скарга не була подана у строк, встановлений ст. 186 КАС України, постанова набирає законної сили після закінчення цього строку.
может что то не так понимаю
П О С Т А Н О В И В:
Позовні вимоги Обслуговуючого кооперативу «Єнісейська Садиба-1» задовольнити частково.
Визнати протиправним та скасувати припис Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про зупинення підготовчих та будівельних робіт, які не відповідають вимогам законодавства, зокрема будівельних норм, містобудівним умовам та обмеженням, затвердженому проекту або будівельному паспорту забудови земельної ділянки, виконуються без повідомлення, реєстрації декларації про початок їх виконання або дозволу на виконання будівельних робіт від 03 березня 2017 року.
Визнати протиправним та скасувати наказ Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про анулювання декларацій від 17 листопада 2016 року № 21.
Визнати протиправною та скасувати постанову Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) №16/17/073-2144 про накладення штрафу за правопорушення у сфері містобудівної діяльності.
Зобов'язати Департамент з питань державного архітектурно- будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) подати для внесення Державною архітектурно-будівельною інспекцією України до реєстру документів, що дають право виконання підготовчих та будівельних робіт і засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, відомостей про повернення на доопрацювання, відмову у видачі, скасування та анулювання зазначених документів, інформацію про наступні зареєстровані Декларації: декларацію про початок виконання будівельних робіт від 02.06.2016 № КВ 083161341673, декларацію про готовність об'єкта до експлуатації від 30.09.2016 № КВ 143162742071, декларацію про готовність об'єкта до експлуатації від 30.09.2016 № КВ 143162742122;
В задоволенні решти позовних вимог відмовити.
Присудити на користь Обслуговуючого кооперативу «Єнісейська Садиба-1» понесені ним судові витрати по сплаті судового збору в розмірі 6400 грн. за рахунок бюджетних асигнувань Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
Постанова може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі в Окружний адміністративний суд міста Києва апеляційної скарги на постанову протягом десяти днів з дня її проголошення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає до Київського апеляційного адміністративного суду.
Якщо апеляційна скарга не була подана у строк, встановлений ст. 186 КАС України, постанова набирає законної сили після закінчення цього строку.
Natalee+
Постійний користувач
211
15 березня 2016
07 трав 2017 19:06
Цитата "Безхатько":
Де ви тим бачите, що суд відмінив анулювання? Там лише написано, що позивач просить суд це зробити. Текст обрізаний і рішення суду в даному документі не написано
Посмотрите еще раз внимательно, пожалуйста. Там скроллинг есть. Когда найдете решение суда, и у вас получится понять, о каких декларациях (от 3 березня) идет речь во втором абзаце решения, то напишите сюда, плз.
Вот этот текст имею в виду.
..., реєстрації декларації про початок їх виконання або дозволу на виконання будівельних робіт від 03 березня 2017 року.
Безхатько
Постійний користувач
182
07 липня 2015
07 трав 2017 19:14
Цитата "Natalee+":
Посмотрите еще раз внимательно, пожалуйста. Там скроллинг есть. Когда найдете решение суда, и у вас получится понять, о каких декларациях (от 3 березня) идет речь во втором абзаце решения, то напишите сюда, плз.
Вот этот текст имею в виду.
..., реєстрації декларації про початок їх виконання або дозволу на виконання будівельних робіт від 03 березня 2017 року.
Упс, вибачаюсь, з планшета чомусь скролу немає
Natalee+
Постійний користувач
211
15 березня 2016
07 трав 2017 19:18
Цитата "Безхатько":
Упс, вибачаюсь, з планшета чомусь скролу немає
Ага, но я вот насчет деклараций от 3 марта не понимаю вообще о чем речь
Rad_L
R
Користувач
82
23 листопада 2015
07 трав 2017 19:27
тоже не понятно что за деклараций от 3 марта
atrabo
a
Новачок
8
19 лютого 2017
07 трав 2017 19:49
треба читати так
"Визнати протиправним та скасувати припис Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про зупинення підготовчих та будівельних робіт .... від 03 березня 2017 року."
"Визнати протиправним та скасувати припис Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про зупинення підготовчих та будівельних робіт .... від 03 березня 2017 року."
Алиса7
А
Користувач
78
30 листопада 2015
08 трав 2017 12:13
Добрый день!Уважаемые, очень надеюсь все-же, будущие соседи 2 дома. Есть хоть какие-то новости? За последний месяц после принятия "містобудівних" или как там правильно это называется. Что-то с места сдвинулось? Хоть что-то кто-то говорит? И вообще с кем можно пообщаться из представителей застройщика, кто владеет хоть какой-то достоверной информацией? Подскажите пожалуйста, буду очень благодарна!
N.Comua
Постійний користувач
239
23 листопада 2014
08 трав 2017 19:37
Цитата "Алиса7":Добрый день!Уважаемые, очень надеюсь все-же, будущие соседи 2 дома. Есть хоть какие-то новости? За последний месяц после принятия "містобудівних" или как там правильно это называется. Что-то с места сдвинулось? Хоть что-то кто-то говорит? И вообще с кем можно пообщаться из представителей застройщика, кто владеет хоть какой-то достоверной информацией? Подскажите пожалуйста, буду очень благодарна!
Добрый день. Ничего с места не сдвинулось. Никто ничего не говорит. А мы уже и не спрашиваем. Надоело уже. Если бы знала что так будет, не инвестировала бы в стройку. Третий год скоро пойдёт, как наш дом до сих пор не сдан, документов нет, адреса нет. В школу детей не принимают, прописаться невозможно.
Алиса7
А
Користувач
78
30 листопада 2015
09 трав 2017 08:03
Цитата "N.Comua":
Добрый день. Ничего с места не сдвинулось. Никто ничего не говорит. А мы уже и не спрашиваем. Надоело уже. Если бы знала что так будет, не инвестировала бы в стройку. Третий год скоро пойдёт, как наш дом до сих пор не сдан, документов нет, адреса нет. В школу детей не принимают, прописаться невозможно.
Это какой-то кошмар!А я так надеялась, только мне не понятно почему никто ничего не пытается делать с этим всем, как-то адекватно реагировать? Ведь это уже совсем не смешно! Сколько еще застройщику нужно времени чтобы решить все не законченные вопросы? Год, два, три???? Давайте собираться, привлекать адвокатов, писать жалобу или хоть как-то двигать это все. Ведь это только в наших интересах! Никому это больше кроме нас не нужно. Какое-то сонное царство, честное слово, я бы на месте застройщика тоже не торопилась видя такое отношение инвесторов( Не платим комуналку и ладушки, спасибо хоть пожить в собственные квартиры пустили.....
Sergii SH
SS
Постійний користувач
175
13 січня 2015
09 трав 2017 09:29
Цитата "Алиса7":
Это какой-то кошмар!А я так надеялась, только мне не понятно почему никто ничего не пытается делать с этим всем, как-то адекватно реагировать? Ведь это уже совсем не смешно! Сколько еще застройщику нужно времени чтобы решить все не законченные вопросы? Год, два, три???? Давайте собираться, привлекать адвокатов, писать жалобу или хоть как-то двигать это все. Ведь это только в наших интересах! Никому это больше кроме нас не нужно. Какое-то сонное царство, честное слово, я бы на месте застройщика тоже не торопилась видя такое отношение инвесторов( Не платим комуналку и ладушки, спасибо хоть пожить в собственные квартиры пустили.....
Умови договору передбачають фактично лише одне швидке і просте рішення - розірвання договору, забирання коштів і отримання 5% від вартості компенсацїї. А як же ремонт, різниця в курсі валюти тощо? Звичайно є варіант зібратися всім інвесторам на віче, але я чудово розумію і знаю що нам скажуть, не раз вже казали. Кожен позов до суду - палка в колеса процесу отримання правовласних документів, і однозначно не пришвидшить цей процес. Досвід інших інвесторів в інших ЖК показує неефективність даного варіанту.
Варіант логічний і, на мій погляд правельний, це отримання інформації про стан речей від тих інвесторів, в яких є доступ до інформації, або загальними зусиллями знайт можливість отримати інформацію не тільки від забудовника, а й від чиновників, які цю справу ведуть. Зрозуміло що будь-яка скарга, а їх, як я зрозумів, було досить багато, дуже сильно тормозить процес.
Тож звертаюся до інвесторів які маю доступ до структур котрі відповідають за отримання документів, викладали скани документів та іншу інформацію - якщо є можливість, повідомити хто займається нашим питанням і як звязатися з цими структурами для отримання офіційної інформації про стан речей.
Алиса7
А
Користувач
78
30 листопада 2015
09 трав 2017 09:55
Цитата "Sergii SH":
Умови договору передбачають фактично лише одне швидке і просте рішення - розірвання договору, забирання коштів і отримання 5% від вартості компенсацїї. А як же ремонт, різниця в курсі валюти тощо? Звичайно є варіант зібратися всім інвесторам на віче, але я чудово розумію і знаю що нам скажуть, не раз вже казали. Кожен позов до суду - палка в колеса процесу отримання правовласних документів, і однозначно не пришвидшить цей процес. Досвід інших інвесторів в інших ЖК показує неефективність даного варіанту.
Варіант логічний і, на мій погляд правельний, це отримання інформації про стан речей від тих інвесторів, в яких є доступ до інформації, або загальними зусиллями знайт можливість отримати інформацію не тільки від забудовника, а й від чиновників, які цю справу ведуть. Зрозуміло що будь-яка скарга, а їх, як я зрозумів, було досить багато, дуже сильно тормозить процес.
Тож звертаюся до інвесторів які маю доступ до структур котрі відповідають за отримання документів, викладали скани документів та іншу інформацію - якщо є можливість, повідомити хто займається нашим питанням і як звязатися з цими структурами для отримання офіційної інформації про стан речей.
Я підтримую! Але давайте все ж таки не мовчати, а об' еднуватись і якось рухати нашу справу, мені тут хтось з інвесторів написав, що всі мовчать тому що не платять за комуналку, але це ж абсурд! Це не верішує проблему, а тільки її ще більше затягує. Не всі живуть в будинку і користується цим сумнівним "плюсом", багато з тих хто живе досі не мають газу, а вже травень! Я впевнена, що від того, що ми просто мовчимо складається враження що всіх все влаштовує, і наше питання у забудовника не першочергове (знаю про це від представника забудовника, не прямо, але він дав це зрозуміти...)
Sergii SH
SS
Постійний користувач
175
13 січня 2015
09 трав 2017 15:06
Цитата "Алиса7":
Я підтримую! Але давайте все ж таки не мовчати, а об' еднуватись і якось рухати нашу справу, мені тут хтось з інвесторів написав, що всі мовчать тому що не платять за комуналку, але це ж абсурд! Це не верішує проблему, а тільки її ще більше затягує. Не всі живуть в будинку і користується цим сумнівним "плюсом", багато з тих хто живе досі не мають газу, а вже травень! Я впевнена, що від того, що ми просто мовчимо складається враження що всіх все влаштовує, і наше питання у забудовника не першочергове (знаю про це від представника забудовника, не прямо, але він дав це зрозуміти...)
На даний момент затримка з запитом в тому, що не ясно кому цей запит робити, як це регламентується законодавством, хто цей запит має право робити. Бо кожна бумажка подана в не те місце і не тому чиновнику зробить лише гірше.
Більшість інвесторів мовчать лише через те, що на даний момент ситуація на перший погляд не критична, ви маєте право робити в своїх квартирах все що хочте, газ можливо замінити електрикою, вода є. А ось в роботі, в ремонті проблем різного характеру вистачає, наприклад мені банально не вистачає часу розбиратися в нюансах подання різних запитів, пошук людей які можуть дати актуальну інформацію тощо, хоч бажання є.
Проблема з документами критична для тих хто хоче квартиру продати чи приписати дітей для школи, а для інших вона такою може стати лише в майбутньому, тому більшість, як говорять, вирішує свої проблеми по мірі їх настання.
Також маю питання до знаючих: в яких випадках наший будинок взагалі можуть не ввести в експлуатацію, виходячи з відомих для нас умов (земля для будівництва 2-го будинку надана ЕУ на законних підставах, дозвіл на будівництво був наданий (спочатку було на 3-ох поверховий будинок, потім внесли зміни на багатоповерховий (документів про зміну поверховості особисто не бачив)), всі комунікації вже підключені (газ частково), навіть декого зарєєстрували в поліклініці)?
N.Comua
Постійний користувач
239
23 листопада 2014
09 трав 2017 16:07
Цитата "Sergii SH":
На даний момент затримка з запитом в тому, що не ясно кому цей запит робити, як це регламентується законодавством, хто цей запит має право робити. Бо кожна бумажка подана в не те місце і не тому чиновнику зробить лише гірше.
Більшість інвесторів мовчать лише через те, що на даний момент ситуація на перший погляд не критична, ви маєте право робити в своїх квартирах все що хочте, газ можливо замінити електрикою, вода є. А ось в роботі, в ремонті проблем різного характеру вистачає, наприклад мені банально не вистачає часу розбиратися в нюансах подання різних запитів, пошук людей які можуть дати актуальну інформацію тощо, хоч бажання є.
Проблема з документами критична для тих хто хоче квартиру продати чи приписати дітей для школи, а для інших вона такою може стати лише в майбутньому, тому більшість, як говорять, вирішує свої проблеми по мірі їх настання.
Також маю питання до знаючих: в яких випадках наший будинок взагалі можуть не ввести в експлуатацію, виходячи з відомих для нас умов (земля для будівництва 2-го будинку надана ЕУ на законних підставах, дозвіл на будівництво був наданий (спочатку було на 3-ох поверховий будинок, потім внесли зміни на багатоповерховий (документів про зміну поверховості особисто не бачив)), всі комунікації вже підключені (газ частково), навіть декого зарєєстрували в поліклініці)?
Зареєстрували в поліклініці? Цікаво! Мені відмовили з причини що це новобудова не введена в експлуатацію, і лікарі не можуть між собою розібратися хто повинен обслуговувати наш будинок. І так, мтнулого літа висіло оголошення про візит медсестри, і я заповнювала анкету, а толку 0!!
Sergii SH
SS
Постійний користувач
175
13 січня 2015
09 трав 2017 16:21
Цитата "N.Comua":
Зареєстрували в поліклініці? Цікаво! Мені відмовили з причини що це новобудова не введена в експлуатацію, і лікарі не можуть між собою розібратися хто повинен обслуговувати наш будинок. І так, мтнулого літа висіло оголошення про візит медсестри, і я заповнювала анкету, а толку 0!!
Я давно не довіряю безкоштовній медицині, в поліклініці не зарєстрований, тому не знав про цю ситуацію, останній пункт в моєму попередньому пості викреслюємо
Airin_Ki
Користувач
87
17 жовтня 2015
10 трав 2017 08:29
Нам подоконники и всё, чего небыло, установили, тут пожаловаться не могу.
в 3 доме кто делает ремонт, нужно писать заявление о начале ремонта, а к ремонту уже через сколько приступать можно?
в 3 доме кто делает ремонт, нужно писать заявление о начале ремонта, а к ремонту уже через сколько приступать можно?
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна27.111 002
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше