Подати оголошення

ЖК "Енисейская усадьба", ул. Иртышская, ул. Писаржевского

ЗабудовникОК ЖБК Єнісейська садиба
Здача ЖК2014 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-185з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 172.
31/18%
20/12%
48/28%
41/24%
32/19%
1. . .144146. . .388
10 квіт 2016 06:18
Цитата "trabo":

мене от дуже хвилює потенційна наявність серед майбтніх сусідів осіб, які не планують купувати паркомісце чи орендувати гараж поблизу, а збираються використовувати гостьову парковку для постійного зберігання автомобіля. не хочеться щоб спільна прибудинкова територія перетворилась на двір на позняках.
які думки на рахунок цієї проблеми, шановні майбутні сусіди? і які методи боротьби з цим?

А что вы предлагаете? Какой выход? У меня например нет возможности приобрести паркоместо и я всю жизнь парковал машину возле дома. Согласен, возможно это не совсем правильно, превращать придомовую территорию в парковку. Но не бросать же теперь машину на проспекте Науки. Было бы не плохо если бы застройщик сделал открытую площадку в стороне от домов, но думаю этого нет в планах.
10 квіт 2016 07:43
По поводу паркомест, надо брать, тем более, если дают рассрочку, цена в 6200 у.е. это халява, например на печерске цена 35 000у.е. в Одессе, не в элитных районах цена по 40 000у.е., лично я взял паркоместо и знаю, что потом его можно будет продать или сдавать в аренду, и проблемм с машиной не будет)
10 квіт 2016 07:43
Цитата "einshteynn":
Не заморачивайтесь, очередной сосед из часного сектора :hi:

👍🏼 так и есть)
10 квіт 2016 11:48
Цитата "Mr.Holmes":

А что вы предлагаете? Какой выход? У меня например нет возможности приобрести паркоместо и я всю жизнь парковал машину возле дома.

один з виходів в попередньому коменті - орендувати гараж. Благо зразу біля ЖК як мінімум 2 гаражних кооперативи.

Цитата "Mr.Holmes":

Согласен, возможно это не совсем правильно, превращать придомовую территорию в парковку. Но не бросать же теперь машину на проспекте Науки.

погодьтеся, дуже комфортно безкоштовно лишати машину під вікном і мало хто довбровільно ставитиме машину деінде, якщо можливо поставити в дворі. Але для одних це "можливо" закінчується на розмічених гостьових паркомісцях (які теж мають виконувати свою пряму функцію), а в інших на тротурарі, газоні, пісочниці з самовиправданям "я ж нікому не заважаю".

В результаті смуга перешкод для людей з дитячими візками, людей з інвалідністю, розкурочений газон, болото, пилюка, неможливість під’їхати до під’їзду таксі, екстренних служб та і просто з важкими речима.

І виходить, що надзвичайний комфорт і економія коштів для десятків досягається за рахунок значних незручностей сотень. Що зовсім несправедливо, по відношенню до тих, хто вклав гроші в паркомісце, орендує гараж поблизу чи переміщається не автомобілем.

Одним з факторів при виборі цього ЖК був його відносно невеликий розмір і потенційна можливість домовитись з сусідами про комфортні умови/правила співжиття та сусідства
10 квіт 2016 13:47
Очередные тролли с гаражного кооператива!! Лично перед покупкой ознакамливался со всеми документами, приезжал с юристами, все документы в порядке! Сколько можно засылать шпионов. Даже не интересно отвечать... :faceoff:
10 квіт 2016 14:12
Гостевая стоянка? Да що ви такое говорили? :-)
Имеем по факту: бюджетный дом. Бюджетный дом предполагает отсутствие подземного паркинга или его наличие с небольшим количеством паркомест (3 десятка на полторы сотни квартир). И стоянку. У нас именно стоянка для машин жильцов дома.
Гостевая стоянка присутствует в домах бизнес- или комфорт-класса. Или в коттеджных городках, где все жильцы обеспечены собственным парко-местом или гаражем.
Поэтому пост борца с чужим имуществом (т.е. автомобилями) должен заинтересовать сугубо правоохранительные органы если с чьим-то авто на стоянке боже упаси что-то случится.
Впрочем, может человек решил просто похвалиться, что он имеет средства на парко-место? Возможно.
10 квіт 2016 16:57
Цитата "Pryvid":

Поэтому пост борца с чужим имуществом (т.е. автомобилями) должен заинтересовать сугубо правоохранительные органы если с чьим-то авто на стоянке боже упаси что-то случится.

Ну не нападайте вы так. :gum: Сосед тоже дело говорит. Я сам против того, чтобы парковались на газонах или тротуарах и сам первый поеду осваивать прилегающую ул.Грабовского, если увижу, что все места возле дома заняты. Мне уж лучше пройти пару сотен метров, чем видеть перед окном вытоптанные колесами газоны и задыхаться потом от пыли в квартире. Другое дело, что ни паркинг ни гаражный кооператив проблему не решат. Возможно в округе есть вариант расчистить пустырь и организовать открытую площадку, если будет такая необходимость. Я бы поучавствовал физически, в качестве субботника, и материально на кое-какую сетку-ограждение.
10 квіт 2016 17:25
Цитата "Mr.Holmes":

Ну не нападайте вы так. :gum: Сосед тоже дело говорит. Я сам против того, чтобы парковались на газонах или тротуарах и сам первый поеду осваивать прилегающую ул.Грабовского, если увижу, что все места возле дома заняты. Мне уж лучше пройти пару сотен метров, чем видеть перед окном вытоптанные колесами газоны и задыхаться потом от пыли в квартире. Другое дело, что ни паркинг ни гаражный кооператив проблему не решат. Возможно в округе есть вариант расчистить пустырь и организовать открытую площадку, если будет такая необходимость. Я бы поучавствовал физически, в качестве субботника, и материально на кое-какую сетку-ограждение.

:super:
10 квіт 2016 20:14
Если вам расчистят парковку, будут плохо продаваться паркоместа ))
10 квіт 2016 22:07
;-)..;-). ;-) стопудово
11 квіт 2016 07:23
Цитата "Mr.Holmes":

Другое дело, что ни паркинг ни гаражный кооператив проблему не решат. Возможно в округе есть вариант расчистить пустырь и организовать открытую площадку, если будет такая необходимость. Я бы поучавствовал физически, в качестве субботника, и материально на кое-какую сетку-ограждение.

Как сказал один человек - не все получили хорошее образование.
Это я о культуре жильцов. Поживем увидим.
Почему привел цитату.
100 % согласен - Другое дело, что ни паркинг ни гаражный кооператив проблему не решат.
При условии 150 квартир и 30 паркомест.
Улица Писаржевского при заезде с пр-ка Науки протяженностью 200 метров с левой стороны поместится 40 автомобилей. Старые автобусы и прицепы уже убрали,
а напротив заезда службы водоканала даже бардюры убрали, наверное готовят площадку.

В 3-м доме забетонировали последнее перекрытие (пол 9-го этажа).
Это сведения за воскресенье 10 апреля.
11 квіт 2016 07:31

А вот еще информация по порядковым номерам квартир в ОП.
Они не совпадают с реестром
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zO_vTS5eq-h-qHcEtZw1w2Dj0IEqqoeKdq0L8qDg7e4/edit#gid=476684881

И вот почему:

в мене 1В на 6 поверсі, але проектний номер квартири 46. В відділі продажу сказали, що не 47 бо на 5 поверсі не 3 однушки, а 2 двушки, як і на всіх верхніх поверхах

11 квіт 2016 07:59
Цитата "кротик":

в мене 1В на 6 поверсі, але проектний номер квартири 46. В відділі продажу сказали, що не 47 бо на 5 поверсі не 3 однушки, а 2 двушки, як і на всіх верхніх поверхах

+ на 2 поверсі 1д та 1е це одна квартира 3 кімнатна. з 10/11/2015

P.S. на першому поверсі 1в зайнята знайомими 17/12/2015
11 квіт 2016 08:41
Шось .якась суцільна плутанина ((
11 квіт 2016 09:19
Некоторые берут по пару квартир и объединяют,поэтому у Вас может что-то не совпадать.
11 квіт 2016 10:19
Это сведения за воскресенье 10 апреля.[/quote]

Нам в ОП сказали, что есть вероятность в августе начинать ремонт (кому сиииииильно надобно) и что сейчас они чуть опережают сроки строительства. :blah: Эмм... Очень хотелось бы верить, что мы хотя бы плану идем. Фингерз кроссд!
11 квіт 2016 10:29
Надеюсь нам в 4 доме,тоже можно будет делать ремонт в августе)
11 квіт 2016 10:37
Цитата "yana_cool":
Это сведения за воскресенье 10 апреля.

Нам в ОП сказали, что есть вероятность в августе начинать ремонт (кому сиииииильно надобно) и что сейчас они чуть опережают сроки строительства. :blah: Эмм... Очень хотелось бы верить, что мы хотя бы плану идем. Фингерз кроссд![/quote]
Вірити хочеться, але судячи з того скільки часу вже здається 2-й будинок, не віриться... :no:
11 квіт 2016 10:48
Цитата "Mr.Holmes":

Ну не нападайте вы так. :gum: Сосед тоже дело говорит. Я сам против того, чтобы парковались на газонах или тротуарах и сам первый поеду осваивать прилегающую ул.Грабовского, если увижу, что все места возле дома заняты.

а дехто не такий вихований і не поїде, а стане на газоні/дитмайданчику чи там де заважатиме іншим співмешканцям, навіть не усвідомлюючи цього. Тому я і підняв питання, про пошук алгоритмів урегулювання таких ситуацій.

щодо комента Pryvid, не розумію чим зачепив мій комент, але підозрюю, що Ви стали жертвою псування майна. Якшо так, то співчуваю. Моя пропозиція це якраз пошук шляху для попередження таких подій. Бо якщо відсутні цивілізовані механізми урегулювання конфліктних ситуацій, то дуже ймовірно, що знайдеться гаряча голова, яка вирішить по-своєму вершити "справедливість".

Також не забувайте, що якщо авто ваша приватна власність, то прибудинкова територія - це спільне майно всіх співвласників багатоквартирного будинку.

для прикладу наведу найпростіший варіант правил паркування на прибудинковій території, який приходить в голову:

- Паркування дозволено тільки на спеціально відведених і відповідно розмічених місцях.
- При паркуванні на не призначеному для цього місці чи паркуванні, яке займає більше 1 паркомісця на порушника накладаються санкції:
-- перший(другий) раз - попередження з записом в журнал
-- для злісних порушників - блокування в'їзду на територію ЖК на період тиждень, місяць і тд.

підписати додатково угоду з ЖБК( або в майбутньому ОСББ) і поручити фіксувати порушення охоронцям чеговим на в'їзді чи конс'єржам. Якщо мешканець помітив порушення, він повідомляє охоронцю, який фоткає і фіксує порушення в журналі.

в розвиток цієї схеми можна виділити і спеціально позначити 1-2 місця біля під'їзду для посадки/висадки і погрузки/розгрузки, які можна буде займати тільки на період не більше 15 хвилин.

як вам такий варіант?

PS схожі правила можна виробити і для інших потенційно кофліктних ситуацій.
11 квіт 2016 10:51
вчора заїжджав на будівництво

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .144146. . .388
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx