Подати оголошення

Позняки - 4а ( ул. Елены Пчилки, Драгоманова ) - "Киевгорстрой"

ЗабудовникPerfect Group, Київміськбуд
Здача ЖК2015 - 2016 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 296.
52/18%
21/7%
82/28%
101/34%
40/14%
1. . .3032. . .290
03 жовт 2014 19:47
ще раз про аджику))) дуже її люблю але) на форумі досить хорошо конструктивно думаючі люди - але може скластись так, що саме сусід 4ма поверхами нижче проб"є шахту так-що саме Ви будете знати щодня яку страву вони будуть гамати)
03 жовт 2014 19:49
Цитата "sosed 4a D":

хронологию сообщений почитайте вот это было перед той фразой которую Вы вырезали из контекста ;)
:tongue:

Нет уж пазвольте! Я не вырезал из контекста. Я выдал ПОСТ.
03 жовт 2014 19:51
Цитата "ЮраЮра":

Так інвестувати чи що??? 6-) 6-) 6-)

Мое мнение такое - инвестировать сюда можно, все-таки КГС имеет хорошую репутацию застройщика либо вообще ни во что не вкладывайте. из-за нестабильной ситуации в стране 100% гарантии вам никто не даст. решайтесь
03 жовт 2014 19:53
Цитата "ЮраЮра":
ще раз про аджику))) дуже її люблю але) на форумі досить хорошо конструктивно думаючі люди - але може скластись так, що саме сусід 4ма поверхами нижче проб"є шахту так-що саме Ви будете знати щодня яку страву вони будуть гамати)

суть не в сессиях, а в том сколько будет доллар после выборов, а по поводу соседей опять же есть обратные клапаны и фильтра на вентиляцию(не то гуано что в эпицентре а нормальные филтры и нормальные обратные клапана)
03 жовт 2014 19:55
Цитата "ЮраЮра":
саме історія з аджикою і витяжкою - це повчальна історія, ща мала місце свого часу в моїй практиці) а на рахунок толкового дизайнера - можу дати контакт (про те в неї метраж доволі не з дешевих - ціна якість відповідає це точно ). а от на рахунок виборів - то я не знаю - вони все рівно відбудуться, і поки відкриється нове засідання сесії - то пройде купа часу (((( а я планував внести 50 відсотків.....тепер я повністю заплутався))))) до речі- а що Ви думаєте про Французький квартал на Барбюса? можна порівнювати з Позняками4а? :notsure:

сам рассматривал французский квартал, но отказался от идеи из-за расположения объекта и стоимости метра.
03 жовт 2014 19:57
Цитата "ЮраЮра":
дизайнер повиннен розбиратись у всьому! і в витяжці, і в діаметрах сифонів, і в бойлєрах чи колонках, і навіть в проводці - якщо звістно дизайнер не хоче нахалтурити в кресленнях, які він повинен віддавати прорабові для подальшої роботи.

Про это я ваще не поняла. Люди, никто не оспаривает, что толковый дизайнер должен разбираться во всем (в смысле дизайна). Человеку просто хочется знать, как будет выглядеть его квартира глазами другого человека, который непосредственно занимается дизайном. Не коммуникации, не блин еще какая-то фигня, а просто как можно оборудовать помещение, как мебель может быть выполнена и тд. и тп.

А вообще давайте закроем эту тему с дизайном и каждый останется при своем, а то получается "твоя моя не понимать".
03 жовт 2014 20:03
а якщо закрити одне око на вартість метра в Фр-кварталі (там ближче до центра все таки) - то які переваги в ЖК Позняків???? я просто зараз вагаюсь ..... і Познякі хороші - але там до центра ближче 6-) хоча на Поздняках я уже й з плануванням квартири привик)))))))))) і шо робить?
03 жовт 2014 20:16
Цитата "ЮраЮра":
а якщо закрити одне око на вартість метра в Фр-кварталі (там ближче до центра все таки) - то які переваги в ЖК Позняків???? я просто зараз вагаюсь ..... і Познякі хороші - але там до центра ближче 6-) хоча на Поздняках я уже й з плануванням квартири привик)))))))))) і шо робить?

тут за Вас никто не решит что и как лучше, аргументы и факты на лицо! я лично не сомневаюсь что достроят, а если и задержат- то получше к ремонту подготовлюсь и морально и финансово, материалы подорожали блин =)))) :protest:
03 жовт 2014 20:22
форум французів мовчить((( там я не можу вияснити аргуенти і факти((( і тут на форумі люди все оговорюють-і це тішить) але що краще - якщо КМБ я уже визначився-то який ЖК??? 6-) у мене уже голова обертом
03 жовт 2014 20:30
Цитата "sosed 4a D":

тут за Вас никто не решит что и как лучше, аргументы и факты на лицо! я лично не сомневаюсь что достроят, а если и задержат- то получше к ремонту подготовлюсь и морально и финансово, материалы подорожали блин =)))) :protest:

Поддерживаю. Мы тоже не сомневаемся, что достроят. И тоже готовы ждать задержки, у нас квартирный вопрос остро не стоит. Главное, чтоб не торопились сдать и не набыкопорили строители. По поводу ремонта, думаю будем долго делать, так как черте что в стране с деньгами творится, зарплата то в гривне. И заезжать будем только после стопроцентной готовности квартиры, а то ремонт будет бесконечным.
03 жовт 2014 20:38
Цитата "ЮраЮра":
форум французів мовчить((( там я не можу вияснити аргуенти і факти((( і тут на форумі люди все оговорюють-і це тішить) але що краще - якщо КМБ я уже визначився-то який ЖК??? 6-) у мене уже голова обертом

любите по центру каждый день гулять? работаете на правом берегу? молитесь в лавре постоянно- инвестируйте во французский квартал! любите утреннюю суету и огромную плотность населения милости просим на позняки 4а :hi: :yes: :super:
03 жовт 2014 20:45
Цитата "sosed 4a D":

любите по центру каждый день гулять? работаете на правом берегу? молитесь в лавре постоянно- инвестируйте во французский квартал! любите утреннюю суету и огромную плотность населения милости просим на позняки 4а :hi: :yes: :super:

Живете не в Киеве, разница в стоимости ФК и 4а не смущает...
Вы физически были на этих приглянувшихся Вам стройплощадках или рядом с ними???
03 жовт 2014 20:48
Цитата "sosed 4a D":

оце я розумію відповідь - Дякую - а то все бла-бла-бла) люблю Позняки ( хоча давно не мешкаю в Києві) - а от центр терпіти не можу(((((( оце не мав клопоту - і попався на Хфранцузьку вудочку...як жить))))))))) 6-)
03 жовт 2014 20:51
Цитата "Kupitman":

Живете не в Киеве, разница в стоимости ФК и 4а не смущает...
Вы физически были на этих приглянувшихся Вам стройплощадках или рядом с ними???

я поки не можу бути фізично на будмайданчиках...не мешкаю зараз в місті -герої Києві.....а що саме там відбувається на будмайданах? тиша????? різниця в вартості трохи є - але пів ока на це закриваю - купляю вперше квартиру - і нову квартиру після цієї не скоро мабуть куплю....та й нового айфона не треба - тому краще походжу зі стареньким і можу прикрити око на ціну)))))
03 жовт 2014 20:51
Цитата "ЮраЮра":

оце я розумію відповідь - Дякую - а то все бла-бла-бла) люблю Позняки ( хоча давно не мешкаю в Києві) - а от центр терпіти не можу(((((( оце не мав клопоту - і попався на Хфранцузьку вудочку...як жить))))))))) 6-)

Введите эти цифры 2216490
Для подтверждения что Вы человек...
03 жовт 2014 20:55
Цитата "Kupitman":

2216490 )))))))) чомусь зразу згадались рядки з вірша Василя Симоненка - Ти знаєш, що ти Людина))))))
03 жовт 2014 20:57
Цитата "Kupitman":

:clap:
03 жовт 2014 21:01
Цитата "ЮраЮра":

2216490 )))))))) чомусь зразу згадались рядки з вірша Василя Симоненка - Ти знаєш, що ти Людина))))))

Секции АБВ приступили к демонтажу 17го этажа, в отделе продаж сказали до февраля все разберут. Продажи квартир микрорайона 4а
Прекратили!!!
03 жовт 2014 21:05
Цитата "Kupitman":

Секции АБВ приступили к демонтажу 17го этажа, в отделе продаж сказали до февраля все разберут. Продажи квартир микрорайона 4а
Прекратили!!!

тонко :clap: 8-)
03 жовт 2014 21:13
Цитата "Kupitman":

Прекратили!!!

а чому саме до лютого?))))))) :hi:
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .3032. . .290
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше