Подати оголошення

ул. Армянская, 6а - "Ковальская"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 164.
7/4%
8/5%
34/21%
68/41%
47/29%
1. . .4345. . .268
30 бер 2016 20:15
Я живу в будинку Ковальської вже три роки (Пчілки 5). З моєї точки зору, звукоізоляція суттєво краща ніж в панельках, але коли зверху "топають", то чутно досить сильно. Тому ідеальний варіант, коли всі відповідальні, та не економлять на підложці під ламінат/паркетну дошку :yes:
30 бер 2016 20:52
Цитата "Slava S":

Меня очень интересует вопрос к ОП по поводу математических расчетов высот. Где 10 см высоты? Может, уже уложен звукоизоляционный материал. Все-таки выбрасывать просто так деньги не хочется. Согласен, что обесшумку желательно делать. Но все будет зависеть от цены. У меня это есть в планах, но нету в приоритетах. Так сказать, по остаточному принципу.

Я вроде об этом же писал выше и просил ОП прояснить вопрос по поводу того, что в этих 10 см подготовки пола заложено в смысле звукоизоляции.
30 бер 2016 20:56
Цитата "VoM":
Коли робив переплануванням дізнався, що під стяжку Ковальська стелить щось для звукоізоляції, але матеріал самий дешевий. Тобто сподіватися на нього не варто :( В підлозі у нас буде схована розводка опалення, тому мабуть стяжка досить товста. Все це і дає додаткові 10 см.

Дякуємо за інформацію. Я вважаю, що треба просто уточнити у відділі продажів.
30 бер 2016 21:05
Цитата "Sippsett":
Цитата "Slava S":

Цитата:
Согласен, что обесшумку желательно делать. Но все будет зависеть от цены. У меня это есть в планах, но нету в приоритетах.

Вопрос бюджета важен. Но но в данном случае дополнительная проблема - делать обесшумку нужную вам придется у соседей сверху. Т.е. если они сами ее делать не захотят, то как? Или платить им, или ...
30 бер 2016 21:43
Цитата "VoM":
Коли робив переплануванням дізнався, що під стяжку Ковальська стелить щось для звукоізоляції, але матеріал самий дешевий. Тобто сподіватися на нього не варто :( В підлозі у нас буде схована розводка опалення, тому мабуть стяжка досить товста. Все це і дає додаткові 10 см.

До речі, а для чого робили перепланування (якщо малася на увазі офіційна документація)?
30 бер 2016 23:17
31 бер 2016 06:08
Цитата "Sippsett":

До речі, а для чого робили перепланування (якщо малася на увазі офіційна документація)?

Перепланування робив для 3-кімнатної квартири. Основна мета, якраз і мати документи на квартиру з правильним планом. І по грошах виходить дешевше. Платив тільки за документацію, будівельні роботи додаткових витрат не вимагали.
31 бер 2016 06:41
Цитата "Sippsett":

Конкретна рекомендація, що можна зробити, з конкретною оцінкою результату. Дякую!

Закликаю усіх брати приклад, як писати подібні речі:
1. Опис проблеми
2. Що робилося
3. Результат

Було б гарно, якщо ви би ще вказали скільки це коштувало на м2, та скільки воно забрало висоти стелі.

В мене висота стелі 2.98м. тому сильно про висоту не заморочувався. Відступали по мінімуму для лампочок і т.д. десь все разом 10-12см.
По ціні складно сказати ремнт в спальні жовтень 2013р, зараз зробив ремонт лоджії 6 кв.м за тою ж технологією. Получається ремонт балкону з "нуля" голі цегляні стін разом получився десь 25тис.грн. Сюди входить:
- штукатурка (3 стіни) робив сам
- профіля, гіпсокартон, мінвата (стеля і одна стіна) робив сам
- електрика+світло (кабель був) робив сам
- виносив вікно з дверима в кімнату робив сам
- підлога (лаги, мінвата, QSB-плита) робив сам
- відкоси наймав
- шпатлювання наймав
- фарбування наймав
- шпалери робив сам
- ковралін (дали безоплатно) робив сам.

Матеріал дуже дорогий сьогодні. 5л-банка хорошої фарби для стелі - 1060грн в Новій лінії. По матеріалах порекомендую зайнятись виходами на гуртові бази буд матеріалів.
31 бер 2016 07:31
Цитата "VoM":

Перепланування робив для 3-кімнатної квартири. Основна мета, якраз і мати документи на квартиру з правильним планом. І по грошах виходить дешевше. Платив тільки за документацію, будівельні роботи додаткових витрат не вимагали.

Скажите, а перепланировку делали на армянской? Можно узнать, какую в 3-ке? У меня тоже 3-ка, думаю тоже что-то поменять...
31 бер 2016 07:51
Цитата:
В мене висота стелі 2.98м. тому сильно про висоту не заморочувався. Відступали по мінімуму для лампочок і т.д. десь все разом 10-12см.

Дякую за відповідь. Якщо висота стелі 3 метри, то може дійсно дуже не треба заморочуватися про 10-12 сантиметрів. Але при висоті 2,7 метрів, 10-12 мужуть вже бути доволі суттєвими.
31 бер 2016 08:01
Цитата "VoM":

Очень интересно. Можно чуть подробнее? Строительные работы не требовали дополнительных затрат почему? У Вас еще не были построены стены в комнатах и ничего не надо было демонтировать? Просто я тоже мыслю о перепланировке в трешке. Но в ОП мне сказали, что в нашей квартире уже внутренние стены построены. Т.е. их нужно демонтировать и перестраивать новые. Поэтому я и остановился в этом вопросе. И если не секрет, то сколько обошлось "за документацию"? Хотя бы порядок цены. И в дальнейшем может быть поделитесь своими новыми планировками квартиры? Я, например, хочу уменьшить самую большую комнату и сделать холл-гостинную. Возможно, Ваши идеи смогут повлиять на мои архитектурные фантазии.
31 бер 2016 08:54
Очень интересно. Можно чуть подробнее? И если не секрет, то сколько обошлось "за документацию"? Хотя бы порядок цены. И в дальнейшем может быть поделитесь своими новыми планировками квартиры? Я, например, хочу уменьшить самую большую комнату и сделать холл-гостинную. [/quote]

Присоединяюсь! А я, например, хочу уменьшить гостиную за счет встроенной в нее граберобной-одна из мох мечт))). Поэтоу тоже думаем пока как...
31 бер 2016 11:23
Цитата "Slava S":

Очень интересно. Можно чуть подробнее? Строительные работы не требовали дополнительных затрат почему? У Вас еще не были построены стены в комнатах и ничего не надо было демонтировать? Просто я тоже мыслю о перепланировке в трешке. Но в ОП мне сказали, что в нашей квартире уже внутренние стены построены. Т.е. их нужно демонтировать и перестраивать новые. Поэтому я и остановился в этом вопросе. И если не секрет, то сколько обошлось "за документацию"? Хотя бы порядок цены. И в дальнейшем может быть поделитесь своими новыми планировками квартиры? Я, например, хочу уменьшить самую большую комнату и сделать холл-гостинную. Возможно, Ваши идеи смогут повлиять на мои архитектурные фантазии.

На момент перепланування поверх ще не був збудований, стін більше не стало. Тому додаткових витрат по будівельный частині небуло. Документація обійшлась в 3000 грн. Я зробив за рахунок найбільшої кімнати хол-вітальню. Можливо, Ви про це і писали :) Змістив стіну між санвузлами, щоб вмістити у туалеті душову кабіну. Ще змістив стіну між кімнатами, щоб виступи пілона були в іншій. Хотів ще, щоб зробили нормальне утеплення зовнішніх стін лоджій, але це не погодили.
31 бер 2016 11:28
Ще під час перепланування врахували мої побажання по розміщенню розеток.
31 бер 2016 11:46
По поводу утепление лоджий. Я более чем уверен, что многие захотят делать лоджии жилыми. Соответственно нужно будет ее утеплять и будут делать "колхоз". Так что думаю застройщику, если не безразличен вид дома, нужно придумать как лоджию утеплять.
31 бер 2016 11:53
Цитата "VoM":
Я зробив за рахунок найбільшої кімнати хол-вітальню. Можливо, Ви про це і писали :)

:up:
Именно это я и имел в виду сделать. Только я еще думаю сделать между двумя комнатами (спальня с балконом и маленькая спальня после перепланировки) гардеробную.
31 бер 2016 12:08
Цитата "Slava S":

:up:
Именно это я и имел в виду сделать. Только я еще думаю сделать между двумя комнатами (спальня с балконом и маленькая спальня после перепланировки) гардеробную.

Можете показать, где именно будет гардеробная?
31 бер 2016 12:53
Немножечко сегодняшнего домика Вам всем! :yes:
31 бер 2016 13:34
Цитата "okotik":

Можете показать, где именно будет гардеробная?

Не знаю, как нарисовать.
31 бер 2016 13:55
Извините за кривые руки. Где-то так...
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .4345. . .268
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше