Подати оголошення

ЖК "Лидер", ул. Андрющенко, 6г - "Интергал Буд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 181.
28/15%
21/12%
51/28%
53/29%
28/15%
1. . .123125. . .142
14 черв 2015 17:55
Привіт всім сусідам ЖК"Лідер". Поділіться інформацією щодо необхідності встановлення кондиціонерів в двох кімнатних квартирах площею 67м2, вище шостого поверху в літній період.
14 черв 2015 19:00
Цитата "СВР":
Привіт всім сусідам ЖК"Лідер". Поділіться інформацією щодо необхідності встановлення кондиціонерів в двох кімнатних квартирах площею 67м2, вище шостого поверху в літній період.

А Ви не з 7 поверху? Необхідно чи ні, рішати Вам. Ліпше установити магістраль на етапі будівництва, так як дозволяється установка лише під вікнами середньої кімнати. А якщо Ви захочете потім поставити кондиціонер у великій кімнаті, То потрібно буде магістралі тягнути по всій квартирі(штробити, сверлити і так далі).В мене получилась магістраль до великої кімнати 7 метрів довжиною., дві штроби на двох стінах і штроба в підлозі.
15 черв 2015 05:59
Цитата "ValeriyH":
Добрый день. Хочу попросить владельцев внутренних трешек (107.71м) поделиться размерами комнат и кухни. Меня немного смущает, что на плане на сайте Лидера они выглядят немного "вытянутыми". Заранее благодарен.

В п'ятницю був в офісі Інтергалбуду - повідомлили що реальні заміри квартир ще тільки виконуються.
15 черв 2015 06:35
Цитата "Ruba4ok_A":

А Ви не з 7 поверху? Необхідно чи ні, рішати Вам. Ліпше установити магістраль на етапі будівництва, так як дозволяється установка лише під вікнами середньої кімнати. А якщо Ви захочете потім поставити кондиціонер у великій кімнаті, То потрібно буде магістралі тягнути по всій квартирі(штробити, сверлити і так далі).В мене получилась магістраль до великої кімнати 7 метрів довжиною., дві штроби на двох стінах і штроба в підлозі.

Наша квартира знаходиться на 7 поверсі в першому підізді. Дякую за відповідь
15 черв 2015 07:06
Цитата "Podlinikov":

Благодарю за отзыв. Про лифты: а они нормально работают? Без значительных сбоев?
Цитата "СВР":

Наша квартира знаходиться на 7 поверсі в першому підізді. Дякую за відповідь
. А ви на якому поверсі живете?
15 черв 2015 09:11
Цитата "ValeriyH":
Добрый день. Хочу попросить владельцев внутренних трешек (107.71м) поделиться размерами комнат и кухни. Меня немного смущает, что на плане на сайте Лидера они выглядят немного "вытянутыми". Заранее благодарен.
15 черв 2015 18:44
Цитата "СВР":
. А ви на якому поверсі живете?

Я Ваш сусід знизу 67кв.Чую що Ви ремонт почали(перфораторьробить) будуть питання пишіть Ruba4ok@mail.ru. Я зараз теж ще роблю.
15 черв 2015 19:38
Цитата "ValeriyH":
16 черв 2015 05:15
Цитата "Ruba4ok_A":

Я Ваш сусід знизу 67кв.Чую що Ви ремонт почали(перфораторьробить) будуть питання пишіть Ruba4ok@mail.ru. Я зараз теж ще роблю.

Я ще нічого не починав робити. Це може в сусідів перфоратор працює. Я поки що планую,приглядаюся. В якій секції Ви маєте квартиру(2х кімнатну).
16 черв 2015 05:15
Цитата "Ruba4ok_A":

Я ще нічого не починав робити. Це може в сусідів перфоратор працює. Я поки що планую,приглядаюся. В якій секції Ви маєте квартиру(2х кімнатну).
16 черв 2015 06:15
Цитата "СВР":

1 секція
19 черв 2015 15:34
Соседи, добрый вечер.

Продаю батарею которая была установлена застройщиком на куне 2-комнатной квартиры 500х600(22 тип) 1200 грн, в случае если Вас заинтересовало мое предложение пишите на почту mojul@mail.ru

Спасибо!
19 черв 2015 17:36
Продам плитку 17 кв м. Forest touch beige gres (Opoczno) відтінок сіра(C2)Ціна в Агроматі Інтернеті 255-290грн. Продам зі скидкою- за 190 грн квадрат. якщо покупець в Лідері, сам занесу в квартиру.Ruba4ok@mail.ru
21 черв 2015 20:24
Здравствуйте!) подскажите пожалуйста какой интернет можно подключить у нас в доме? Есть ли альтернатива undernet-у?
24 черв 2015 20:29
02 лип 2015 07:39
Господа,интересно а что собственно с заключением договоров купли продажи квартир?осталось 2 мес по предварит договору,и тишина.то с марта были сказки про болшущие проблемы с присвоением адреса дому,потом типа сразу будет как в сказке.сейчас вообще без объяснения,ожидайте.Может кто выяснил в чем проблемы интергала в этой связи?
02 лип 2015 08:07
Цитата "Chelov":
Господа,интересно а что собственно с заключением договоров купли продажи квартир?осталось 2 мес по предварит договору,и тишина.то с марта были сказки про болшущие проблемы с присвоением адреса дому,потом типа сразу будет как в сказке.сейчас вообще без объяснения,ожидайте.Может кто выяснил в чем проблемы интергала в этой связи?

Я звонила в отдел продаж на прошлой неделе. Вот ответ менеджера:
"Ожидаем получения почтового адреса. Процедура обычно занимает около 6 месяцев. Но на практике получается 8. Конкретных дат сказать не можем. Сами ждем. Как только дом получает почтовый адрес, обычно в скором времени начинается заключение договоров с инвесторами. Наберитесь пожалуйста терпения."

как то радужные перспективы начинают понемногу меркнуть(
02 лип 2015 12:35
Цитата:

Почтовый адрес еще не получен, обещают в конце этого месяца. Выдача прав собственности в сроки прописанные в договоре не вписывается. Говорят, что сейчас прописывают для новых покупателей конец этого года, а тем у кого стоит август наверное предложат пролонгацию....
06 лип 2015 09:05
Отдам строительный козлик. 0975323497
06 лип 2015 09:20
Здравствуйте , кто может посоветовать хорошего прораба( бригаду), кто уже делал или заканчивает ремонт, буду делать ремонт трешки на Андрющенко. Можно ли зайти посмотреть? Спасибо
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .123125. . .142
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx