Подати оголошення

ЖК "Лидер", ул. Андрющенко, 6г - "Интергал Буд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 181.
28/15%
21/12%
51/28%
53/29%
28/15%
1. . .8688. . .142
03 лист 2014 11:26
Итак, судя по всему, оплата коммунальных услуг в квартире площадью 100 кв. м. обойдется не меньше 2000 грн. на месяц.

Хотя тарифы по г. Киев на содержание домов и придомовых территорий такие:

оплата до 20 числа: 2,88 грн. (Тариф с НДС)
оплата после 20 числа: 3,16 грн.

Тарифы на отопление:

При наличии домовых и квартирных счетчиков тепловой энергии 375,30 грн. за 1 Гкал
При отсутствии счетчиков тепловой энергии 9,22 грн./кв.м
03 лист 2014 11:29
Добрый день, Соседи.
Был сегодня в Малахите , взял договор.
подписывать не захотели так как нет точного решения за счетчики тепла.
На вопросы откуда взяли такую стоимость комуслуг и консьержки - ответили посчитали.
консьержек 4-шт, + оборудование их места + обогреватели и телефон (както так).
охраны в дальнейшем не будет, если только жильцы не выявят желание.
задал вопрос за тариф 5,2 ( при звонке в отдел продаж называли 4,5) однозначного ответа не получил, посчитали они так.

вопрос ремонта и изменения немного площади, вызывать их и они пересчитывают площадь на отопление (внятного ответа не получил на вопрос -А зачем) мол вам больше тепла понадобится.

детская площадка - как уже писали, узнал тоже самое, все закуплено и решают вопрос с военной частью. ( кстати в Малахите довольно таки приличная площадка.).

да и просчеты метражей квартиры будут позже.

по счетчикам задал вопрос, сначала сказали что необходимо уточнять возможность установки, мол под вопросом, когда сказал мол имею право и если нет то будем ругаться, сказали звонить главному инженеру.

челшовеку который должен будет дать ответы на все вопросы
это Главный инженер 067 489 68 82 Сергей Николаевич.
03 лист 2014 11:37
Какой договор? с ЖЕКом? Расскажите детальнее, если можно, выложите его текст. В "Малахите" уже подписывают договора, дают ключи от квартир? Дом уже сдан? Когда можно начинать ремонты? Когда будут правоустанавливающие документы? Есть ли в доме отопление, свет, вода? Просьба рассказать об этом на форуме "Малахита".

Право на установку счетчиков тепла на квартиру имеем 100%.
03 лист 2014 11:40
Цитата "Gulchatay":
Какой договор? с ЖЕКом? Расскажите детальнее, если можно, выложите его текст. Они уже подписывают договора, дают ключи от квартир? Дом сдан? Когда можно начинать ремонты? Когда будут правоустанавливающие документы? Есть ли в доме отопление, свет, вода?

Право на установку счетчиков тепла на квартиру имеем 100%.

Договор с жэком, 84 страница нашего форума
//forum.domik.ua/ul-andryushhenko-4-inte rgal-bud-t22502-1660.html#p480764

Ответы на все остальные вопросы Вы найдете в нашей ветке, примерно на пяти последних страницах. Все это уже обсуждалось...
03 лист 2014 11:46
охрана намного лучше. согласен.
вода есть
электричество тоже.

отопление насколько понял, еще не подключили.

ремонт можно делать после подписания договора и получения ключей.
03 лист 2014 11:48
Нам установили почтовые ящики. Как только входишь в подъезд - по обе стороны от двери. Информация по первой секции.
03 лист 2014 13:20
Цитата "SunLine":
Нам установили почтовые ящики. Как только входишь в подъезд - по обе стороны от двери. Информация по первой секции.

УРА!!! Может и почтовый адрес скоро дадут.
03 лист 2014 13:27
Цитата "alex2004":

УРА!!! Может и почтовый адрес скоро дадут.

Я не думаю, что это как-то связано между собой :)
03 лист 2014 19:17
Цитата "dvinc":

Доброго дня! Якщо не важко, позначте і нас на карті сусідів - 1-ша секція, 23 пов., 108 м. Дякую!

Картинку оновлено - https://www.thinglink.com/scene/506156195942236160
Судячи зі статистики скачувань файлів, форум переглядає значно більше людей, ніж позначено на умовній "карті сусідів". Можливо у когось є власні мотиви не знайомитись та не вступати в діалог з майбутніми сусідами, це теж позиція.
Всіх інших запрошую долучатись до протоспільноти мешканців ЖК ЛІДЕР - пишіть тут або мені в приватні повідомлення про свою локацію в будинку, буду оперативно додавати.
03 лист 2014 19:38
Щодо теплових лічильників. Позиція головного інженера щодо встановлення відповідних лічильників полягає у максимальній уніфікації типів засобів обліку. З одного боку ми вільні у виборі ліцензованих фірм по установці, але він просить звернутись до певного їх переліку. У вівторок обіцяв надати потрібну інформацію. Справедливим є питання про "відкати" від відповідних фірм, але і він з цим погодився, що ціни в Інтернеті всі відомі і наявність відхилень буде відомою.
Також озвучено ідею зібрати чим по-більше заявок для здешевлення. В нас 3-ка 108 м, переконують у доцільності встановлення (я погоджуюсь))). Таким чином можемо гуртуватись і вперед)))
03 лист 2014 19:52
Цитата "dvinc":
Щодо теплових лічильників. Позиція головного інженера щодо встановлення відповідних лічильників полягає у максимальній уніфікації типів засобів обліку. З одного боку ми вільні у виборі ліцензованих фірм по установці, але він просить звернутись до певного їх переліку. У вівторок обіцяв надати потрібну інформацію. Справедливим є питання про "відкати" від відповідних фірм, але і він з цим погодився, що ціни в Інтернеті всі відомі і наявність відхилень буде відомою.
Також озвучено ідею зібрати чим по-більше заявок для здешевлення. В нас 3-ка 108 м, переконують у доцільності встановлення (я погоджуюсь))). Таким чином можемо гуртуватись і вперед)))

Вітаю, нових сусідів, dvinc!
Повністю підтримую позицію зібратись усім бажаючим встановити теплові лічильники для здешевлення вартості робіт.
Зі свого боку маю юридичну можливість та дозвіл на виконання проектних робіт на встановлення зазначених лічильників. Я не фахівець в теплопостачанні та обліку Гкал, але за умов наявності вихідних даних (технічних умов ЖЕКа) спробую розібратись. Приклад подібного проекту вже знайшов;)
03 лист 2014 20:03
Наскільки я зрозумів з попередніх дописів, ви професійно займаєтесь відповідними системами обліку. Якби ви могли зв'язатись із нашим головним інженером і представити йому інформацією про наявність ліцензії, то думаю тоді ми просто могли б замовити у вас відповідні лічильникі. Як мене запевнили, в нашому ЖЕКу їх просто потім зареєструють. Я ще докладно не цікавився, але кажуть про якісь якісні вітчизняні, може ви щось порадите. Дякую.
03 лист 2014 20:26
Цитата "dvinc":
Наскільки я зрозумів з попередніх дописів, ви професійно займаєтесь відповідними системами обліку. Якби ви могли зв'язатись із нашим головним інженером і представити йому інформацією про наявність ліцензії, то думаю тоді ми просто могли б замовити у вас відповідні лічильникі. Як мене запевнили, в нашому ЖЕКу їх просто потім зареєструють. Я ще докладно не цікавився, але кажуть про якісь якісні вітчизняні, може ви щось порадите. Дякую.

у нас семейный бизнес в сфере тепло-газо-водоснабжении...от счетчиков до промышленных котлов) всем поможем). По поводу счётчиков тепла - в ближайшем времени хотим заехать в ЖЭК и послушат,ь что они нам скажут 6-)
03 лист 2014 20:29
Цитата "illusion273":

у нас семейный бизнес в сфере тепло-газо-водоснабжении...от счетчиков до промышленных котлов) всем поможем). По поводу счётчиков тепла - в ближайшем времени хотим заехать в ЖЭК и послушат,ь что они нам скажут 6-)

Проекты Вы тоже делаете или только продаете? А монтируете?
03 лист 2014 20:50
Цитата "Serdar":

Проекты Вы тоже делаете или только продаете? А монтируете?

Делаем и проект, и монтаж.
03 лист 2014 20:55
Цитата "illusion273":

Делаем и проект, и монтаж.

Здорово! Тогда будем ждать от Вас известий.
03 лист 2014 20:56
Доречі, поділюся враженнями:
сьогодні протягом дня пройшов квест від підписання актів прийому квартири до отримання ключів і сольного виконання пісні "Мы эхо" в прекрасній акустиці порожньої квартири :)

О 10 ранку зайшли з прорабом в приміщення - всі недоліки справді були ліквідовані, навіть заглушки декоративні з'явились на вікнах. Опалення в квартирах ще не працює, вода в трубах є (прораб відкривав крани в санвузлі, щоб це наочно довести), електрика підключена.
Після огляду підписав акт без претензій і поїхав на Барбюса отримувати акт допуску. Це було тупо, бо SunLine попереджала на форумі, що їхати потрібно на Богданівську, у відділ продажів "Малахіт", а оптимально зателефонувати і уточнити куди їхати. Раджу дослухатися порад SunLine і не намотувати зайві кілометри по заторам.
На Богданівській мене зустріли привітно, але повідомили що на підписання договору з ЖЕКом потрібно завчасно записуватися. Записався прямо там на найближчий час і пару годин вимушено прогуляв. Щоб підписати договір з ЖЕКом і отримати акт допуску потрібно мати при собі оригінали документів по квартирі (у мене брали на копію договір міни), а також паспорт та ідентифікаційний код.
Після підписання всіх доків отримав свій екземпляр на руки і поїхав знову до прораба в ЛІДЕР (він стабільно працює до 17 годин). Останній підпис під фразою "ключ получен", вітання від прораба (він помітно задоволений результатом роботи будівельників і залюбки говорить про якість будинку та порядок на майданчику), міцне рукостискання і "золотой ключик у нас в кармане!".
Десь о 16:00 я вже був у квартирі без жодних провожатих. Виходив на балкон спільного користування, прохід на сходи відкритий. Світильники в коридорах під'їзду на поверсі працюють, вмикаються самостійно звичайними загальнодоступними вимикачами на стінах.

Про порядок доступу будівельників на об'єкт розписувати не буду, про це буде написано кожному в додатках до договору з ЖЕКом і буде устно проговорено прорабом.

Наостанок поділюся деякими спостереженнями-думками сьогоднішнього дня:
1. Вагончик прораба ЖК ЛІДЕР зараз перенесений разом з прорабом на територію сусіднього будівництва з торця другої секції. Можливо львівській РІЕЛ (заявлений забудовник Elyseum) теж належить Зубику (ІГБ теж компанія зі Львова), можливо нашого прораба просто гостинно запросили зі своїм вагончиком на чужий будмайданчик і він не зміг відмовити :) Але я більше схиляюсь до версії, що на місці Elyseum ІГБ будує другу секцію ЖК ЛІДЕР, а Elyseum насправді варто називати "Ілюзіум", бо той же РІЕЛ попри публічні обіцянки представників Elyseum в переліку своїх проектів будівництво на вул.Рибалка в Києві не згадує.
2. Коли їхав вже забирати ключі в ЛІДЕР, бачив людей у військовій формі, які ходили з папками навколо території обіцяного дитячого майданчика разом з робочими з геодезичними приладами. Схоже на те, що робили обміри ділянки, арендованої інтергалом у вояк.
3. Ще раз почув від одного з працівників ІГБ, що на місці великої купи піску з котловану буде збудовано чотирирівневий паркінг. Доречі, території прилеглі до Кубік-центру заставлені машинами вщент, шлагбаум у даному випадку буде не зайвим.
4. Мимохіть познайомився візуально з деякими сусідами по секції. Анатолій з другого поверху другої секції синхронно зі мною підписував документи і отримував ключі, а з мешканцями третього поверху прокатались на ліфті. Також бачив о 10 ранку панянку дуже схожу на фото SunLine з аватарки, але вітатися не став :)
03 лист 2014 21:05
Цитата "Serdar":

Здорово! Тогда будем ждать от Вас известий.

Приєднуюсь до компанії прихильників обліку тепла. Повідомте, будь ласка, коли буде остаточна інформація від інженера - звернусь за замовленням даних послуг.
03 лист 2014 21:12
Неведені вище фати підтверджую))) ми правда ключі ще в четвер отримали і встигли два імпровізованих новосілля відгуляти з виглядом на вечірній Київ. З майданчиком ще буде історія. Страхова компанія, що під будинком має приміщення відноситься до окремих військових питань і вони зкрилені "успіхами" серйозні види на зелену ділянку мають. До речі, ці насадження поза ділянки ІГБ згідно кадастрового реєстру. Будемо сподіватись, що ІГБ доведе до пуття це питання. Про паркінг маємо бути готові до того, що там просто буде інший будинок. По реєстру там зараз немає ділянок під якусь забудову і вона відноситься до НДІ авіації. А ще ІГБ має сумний досвід паркінгу в ЖК Паркові озера де викуплено аж 14 місць і ще 15 сдаються в оренду. Це в офісі повідали. Але паркування згодом стане нашим всім(((
03 лист 2014 23:34
+1 тепловой счетчик :yes:
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .8688. . .142
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше