Подати оголошення

У Львові черговикам надали 10 квартир

06 трав 2010 06:27

Цього року черговики міської ради отримали 7 квартир для тимчасового покращення житлових умов, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Читать дальше >>

06 трав 2010 06:27
Я як чиновник взагалі неоприлюднював такі цифри...стидно! подайте скільки тисяч людей на черзі і зробіть порівняльний аналіз в процентному відношені. я розумію коли б за рік дали 2-3 тисячі квартир тоді честь і хвала департаменту ЖКГ а так понизили Голеця і правильно зробили він і так ні в шо не вникав, все виконують спеціалісти +начальникі відділів...
06 трав 2010 06:50
А я не розумію чому держава має давати квартири. Хочеш квартиру - зароби і купи собі сам.
06 трав 2010 10:17
Цитата:

Цього року черговики міської ради отримали 7 квартир для тимчасового покращення житлових умов, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Это хорошо, что в Украине начали давать жильё нуждающимся гражданам!!! Но меня насторожила фраза в тексте "для тимчасового покращення житлових умов"!!! Эт, чё как дали, так и заберут получается :-D :-B :-D
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше