Толстого 1 - ЖЕК-53, Борисполь
Duglas
D
Користувач
21
21 листопада 2017
18 груд 2017 09:31
Цитата "ira89":
Якщо ви плануєте підлючати газ і на плиту - то так вона має бути не старішою чим 5 років здається. Доречі газ можна підключити лише зараз на котел - а пізніше на плиту (лише двічі за виклик майстрів платити вийде).
Не понял! Как это? Я думал только плитой можно проверить подачу газа!! А как это можно сделать котлом? Это ж надо вызывать представителя Протерма!! А он и газовщик в одно время и в одном месте- маловероятно!!)) или я не прав?
Ellynka
E
Новачок
12
05 грудня 2017
18 груд 2017 10:56
Замкнутый круг. Похоже без тепла тепла не будет
ira89
Користувач
23
20 листопада 2017
18 груд 2017 11:33
Цитата "Duglas":
Не понял! Как это? Я думал только плитой можно проверить подачу газа!! А как это можно сделать котлом? Это ж надо вызывать представителя Протерма!! А он и газовщик в одно время и в одном месте- маловероятно!!)) или я не прав?
Я чому не можна, хоч можливо я щось не розумію - там йде шланг від труби газової до котла - через його можна і перевірити.
kwon
k
Постійний користувач
423
23 листопада 2014
18 груд 2017 11:45
Цитата "ira89":
Я чому не можна, хоч можливо я щось не розумію - там йде шланг від труби газової до котла - через його можна і перевірити.
Перший пуск котла тільки з представником!
Duglas
D
Користувач
21
21 листопада 2017
18 груд 2017 12:15
Цитата "ira89":
Если Вы помните, у нас нету воды в доме до сих пор!! Как же тогда включить котел без воды!Хотя иногда тут писал застройщик, что это возможно, но не целесообразно!!) А почему плиту то нельзя? Не пояснили?
ira89
Користувач
23
20 листопада 2017
18 груд 2017 12:38
Цитата "Duglas":
Если Вы помните, у нас нету воды в доме до сих пор!! Как же тогда включить котел без воды!Хотя иногда тут писал застройщик, что это возможно, но не целесообразно!!) А почему плиту то нельзя? Не пояснили?
Воду я буду самостійно закачувати в систему. Плиту можна підключати - проблема, що не всіх є наразі нова плита з паспортом.
natalochka41
n
Користувач
31
31 жовтня 2017
18 груд 2017 12:47
Я телефонувала на сервісне обслуговування котлів, мені відповіли що договір буде тільки після пуску газу в квартиру, пуск газу в котел здійснює тільки "Протерм".
Представник ЖЕКу відповів, що акти на вентил. канали вже в газконторі, а паспорти на сигналізатор будуть до середи. До чого тут договір? Його поросто не може бути до пуску газу в квартиру!
Представник ЖЕКу відповів, що акти на вентил. канали вже в газконторі, а паспорти на сигналізатор будуть до середи. До чого тут договір? Його поросто не може бути до пуску газу в квартиру!
Duglas
D
Користувач
21
21 листопада 2017
18 груд 2017 13:19
Ааа, теперь ясно. Спасибо. Ну, воду я тоже буду сам закачивать!) А плиту буду покупать, все равно прийдется это делать. Уже так затягнули, что готов пойти на все, только бы скорее включить отопление!! Ну и избавиться от одной проблемы, а именно подкл газа!!
АгроноМ1982
А
Постійний користувач
220
08 серпня 2017
18 груд 2017 18:02
Цитата "ira89":
Воду я буду самостійно закачувати в систему. Плиту можна підключати - проблема, що не всіх є наразі нова плита з паспортом.
По плиті самиий спорний момент.хто вже знає яка у нього букде плита,чи варочна поверхня?вихід-стара плита(у мене така є),але вона без паспорту.хіба що йти замовляти повірку ії і т.д.що не доцільно аж ніяк.друге питання,що я,припустимо,не буду готувати на газовій плиті.буду на павоварці,отака в мене забаганка.так мені що,газ в котел не пустять і я буду без опалення?дурня виходить.думаю,газ пусмтять і без прлити.уклали договівр,газовик зняв прломби,представник котла запустив.ніби так логічно.а газ.плиту чи поваерзню можна пізніше заплатити за виклик.щоб не ліпити якісь старі двері та плиту шукати з паспортом.
ira89
Користувач
23
20 листопада 2017
18 груд 2017 19:21
[quote="АгроноМ1982"][quote="ira89"]
Воду я буду самостійно закачувати в систему. Плиту можна підключати - проблема, що не всіх є наразі нова плита з паспортом.[/quote
По плиті самиий спорний момент.хто вже знає яка у нього букде плита,чи варочна поверхня?вихід-стара плита(у мене така є),але вона без паспорту.хіба що йти замовляти повірку ії і т.д.що не доцільно аж ніяк.друге питання,що я,припустимо,не буду готувати на газовій плиті.буду на павоварці,отака в мене забаганка.так мені що,газ в котел не пустять і я буду без опалення?дурня виходить.думаю,газ пусмтять і без прлити.уклали договівр,газовик зняв прломби,представник котла запустив.ніби так логічно.а газ.плиту чи поваерзню можна пізніше заплатити за виклик.щоб не ліпити якісь старі двері та плиту шукати
Як я розумію не всі мене правильно зрозуміли в минулих повідомленнях.
Повідомляю підключення газу можливе в 3 варіантах:
1 варіант - підключення газу лише до котла,
2 варіант - підключення газу лише до плити
3 варіант - підключення газу до плити і котла.
І вже кожен обирає свій варіант який його влаштовує.
Воду я буду самостійно закачувати в систему. Плиту можна підключати - проблема, що не всіх є наразі нова плита з паспортом.[/quote
По плиті самиий спорний момент.хто вже знає яка у нього букде плита,чи варочна поверхня?вихід-стара плита(у мене така є),але вона без паспорту.хіба що йти замовляти повірку ії і т.д.що не доцільно аж ніяк.друге питання,що я,припустимо,не буду готувати на газовій плиті.буду на павоварці,отака в мене забаганка.так мені що,газ в котел не пустять і я буду без опалення?дурня виходить.думаю,газ пусмтять і без прлити.уклали договівр,газовик зняв прломби,представник котла запустив.ніби так логічно.а газ.плиту чи поваерзню можна пізніше заплатити за виклик.щоб не ліпити якісь старі двері та плиту шукати
Кошкин дом 1
Кд
Постійний користувач
138
19 лютого 2017
19 груд 2017 11:23
Цитата "ira89":Цитата "АгроноМ1982":Цитата "ira89":
Такой вариант вполне приемлем, пробдема только в том, что вы при ремонте и установке мебели не должны зашивать в мебель трубы и котел, также плита должна стоять в специально отведенном месте, это минимум, ( я уже не говорю о более радикальных мерах, которые встречаются очень часто- переносах счетчиков, труб,и т.д). Если у вас дизайн кухни предполагает наличие этих всех условий, тогда нет никакой сложности в подключении плиты после ремонта.
Кошкин дом 1
Кд
Постійний користувач
138
19 лютого 2017
19 груд 2017 11:26
Кстати, интересно, а газовикам подходит настольная отдельно стоящая плита, не встроенная. Кто знает?
kwon
k
Постійний користувач
423
23 листопада 2014
19 груд 2017 11:38
Оптимальный вариант - подключать газ после чистовой отделки, установки дверей и приобретения новой плиты, перед заказом кухонной мебели
АгроноМ1982
А
Постійний користувач
220
08 серпня 2017
19 груд 2017 13:13
Цитата "Кошкин дом 1":
Такой вариант вполне приемлем, пробдема только в том, что вы при ремонте и установке мебели не должны зашивать в мебель трубы и котел, также плита должна стоять в специально отведенном месте, это минимум, ( я уже не говорю о более радикальных мерах, которые встречаются очень часто- переносах счетчиков, труб,и т.д). Если у вас дизайн кухни предполагает наличие этих всех условий, тогда нет никакой сложности в подключении плиты после ремонта.
Все вірно.збираєте низ кухні,підключаєте плиту з газовщиками.далі зашиваєте котел,труби і т.д.неправильно по нормах,але...
DеnchiK
Постійний користувач
378
12 червня 2017
19 груд 2017 13:31
Цитата "АгроноМ1982":
По плиті самиий спорний момент.хто вже знає яка у нього букде плита,чи варочна поверхня?вихід-стара плита(у мене така є),але вона без паспорту.хіба що йти замовляти повірку ії і т.д.що не доцільно аж ніяк.друге питання,що я,припустимо,не буду готувати на газовій плиті.буду на павоварці,отака в мене забаганка.так мені що,газ в котел не пустять і я буду без опалення?дурня виходить.думаю,газ пусмтять і без прлити.уклали договівр,газовик зняв прломби,представник котла запустив.ніби так логічно.а газ.плиту чи поваерзню можна пізніше заплатити за виклик.щоб не ліпити якісь старі двері та плиту шукати з паспортом.
Друзья чего вы сушите мозги по поводу плиты.
Залезьте на пром юа и выбирете себе плиту для пуска газа.
Чтоб понимали цены на то про что я говорю колеблятся от 250 до 750 гривен.
Причем за 750 гривен это уже двухкамфорочная!
Я себе уже заказал, новая с паспортом, запущу с ней газ, а потом в село отвезу, бабуля будет счаслива!
Могу поделится для пуска газа с соседями, только после того как пустят мне!
П.С. Те кто поставил "-" в репутации не обращайтесь.
natalochka41
n
Користувач
31
31 жовтня 2017
19 груд 2017 18:05
Сьогодні в газконторі відповіли, що проект передбачає два газових прилади, тому підключать газ тільки при наявності обох. Якщо хочете електро, то спочатку потрібно підключити газову, а потім вже...
Також обов'язково договір з Протермом. Договір можна отримати в Києві в центральному офісі на Лаврській. Всі координати і телефон на сайті Протерма. Сьогодні наша сусідка там отримала договір за 5 хв. Далі, після того як підключать газ, можна викликати Протерм для підключння котла. Наш ЖЕК передав в газконтору акти на вентканали, та копії паспортів на сигналізатори, тому ці пункти вже не потрібні. Також повідомили, що всі копії потрібні в двох примірниках, копії паспортів з титульними сторінками, і сторінки з інф. про серію, дата продажу, модель ...
Дні прийому документів в газконторі: понеділок, середа, п"ятниця
Також обов'язково договір з Протермом. Договір можна отримати в Києві в центральному офісі на Лаврській. Всі координати і телефон на сайті Протерма. Сьогодні наша сусідка там отримала договір за 5 хв. Далі, після того як підключать газ, можна викликати Протерм для підключння котла. Наш ЖЕК передав в газконтору акти на вентканали, та копії паспортів на сигналізатори, тому ці пункти вже не потрібні. Також повідомили, що всі копії потрібні в двох примірниках, копії паспортів з титульними сторінками, і сторінки з інф. про серію, дата продажу, модель ...
Miracle12
Користувач
48
12 червня 2017
19 груд 2017 20:02
Цитата "natalochka41":Сьогодні в газконторі відповіли, що проект передбачає два газових прилади, тому підключать газ тільки при наявності обох. Якщо хочете електро, то спочатку потрібно підключити газову, а потім вже...
Дякуємо за детальну інформацію!
zheka3789_2
z
Постійний користувач
230
04 липня 2017
20 груд 2017 06:41
Цитата "natalochka41":Сьогодні в газконторі відповіли, що проект передбачає два газових прилади, тому підключать газ тільки при наявності обох. Якщо хочете електро, то спочатку потрібно підключити газову, а потім вже...
А чому договір з Протермом? Розумію, що котел Протерм, але ж сервісна компанія по котлах Віалант - тому логічно договір саме з обслуговуючою компанією, а не з виробником.
Anabel123
A
Постійний користувач
167
25 квітня 2017
20 груд 2017 08:25
Дякуємо за детальну інформацію!
Я переглянула всі документи на котел і не знайшла дати продажу. Де вона стоїть? А ще, коли я телефонувала у "Протерм", сказали, що потрібно, щоб у паспорті на котел стояв підпис та печатка. А їх немає...
ira89
Користувач
23
20 листопада 2017
20 груд 2017 09:14
Цитата "zheka3789_2":
А чому договір з Протермом? Розумію, що котел Протерм, але ж сервісна компанія по котлах Віалант - тому логічно договір саме з обслуговуючою компанією, а не з виробником.
Добрий день!
Дісно договір підписується не з Протерм а з Віалант. Вчора зі мною було заключено даний договір. Для підписання договору необхідно мати з собою документи на котел+сервісний номер приладу (даний номер зазначено на самому котлі). Процедура триває 3-5хв. Доречі хоч адреса сервісного центру Лаврська,16 - але вхід до даного центру йде через вул. Цитадельна. Вам необхідно пройти по вул. Цитадельна від вул. Лаврська десь 100-200м і з лівої сторони буде прохідна офісу.
Сьогодні мною було віднесено документи до газконтори. Документи прийняли, їх мають передати до Броварів на погодження. Після чого можна буде підписувати договір на пуск газу. Як мені повідомили відповідь необхідно чекати до 5 роб. днів.
Після підписання договору необхідно оплатити послугу за пуск газу, а вже після оплати назначається день пуску газу.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна24.11985
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше