Толстого 1 - ЖЕК-53, Борисполь
Сервісна компанія ЖЕК-53
Постійний користувач
130
20 листопада 2017
07 груд 2017 09:11
Цитата "Sergii.Kolesnyk":Вопрос ЖЕКу
Есть ли техническая возможность закачать воду в отопительный контур и запустить котел на минимальный прогрев без подключения основного водоснабжения в квартиру.
Если такая возможность есть, большая часть жильцов сделает это.
Это позволит обеспечить необходимую температуру в подъезде и запустить основное водоснабжение.
Лично меня интересует 4 подъезд. Если кто из соседей готов присоединиться к инициативе при наличии технической возможности, будет здорово.
Доброго ранку! У відповідь на Ваше питання повідомляємо: технічної можливості запустити воду в опалювальний контур, без підключення осоновного водопостачання, до кожної квартири немає. Як тільки ситуація зміниться ТОВ "ЖЕК-53", в обов'язковому порядку, повідомить всіх власників квартир про зміни.
Сервісна компанія ЖЕК-53
Постійний користувач
130
20 листопада 2017
07 груд 2017 09:11
Цитата "АгроноМ1982":
Перша секція.приєднуюсь до запитання.вже піднімав його,але не отримав відповіді.доповню,чи можна технічно закачати СВОЮ воду в систему опалення?вона ж закритого циклу.я хочу дистилята туди,а не тієї муті,що потече,навіть ячкщо жек підключить водопостачання.
Доброго ранку! У відповідь на Ваше питання повідомляємо: технічної можливості запустити воду в опалювальний контур, без підключення осоновного водопостачання, до кожної квартири немає. Як тільки ситуація зміниться ТОВ "ЖЕК-53", в обов'язковому порядку, повідомить всіх власників квартир про зміни.
Sergii.Kolesnyk
Новачок
8
06 грудня 2017
07 груд 2017 09:25
Цитата "Сервісна компанія ЖЕК-53":
В таком случае получается дом не пригоден для проживания. Каким образом тогда он сдан в эксплуатацию? Или он не сдан в эксплуатацию? Получается, что разрекламированное при продаже автономное отопление вовсе не автономное, а зависит от наличия света, газа и особенно центрального водоснабжения.
Предлагаю застройщику и ЖЕКу спланировать самостоятельное подключение воды и отопления в квартирах для обеспечения необходимой температуры в ближайшее время и принять на себя расходы за использованный для этого газ.
Настоятельно прошу решить вопрос с подачей воды в ближайшее время. В случае отсутствия решения оставляю за собой право обратиться в надзорные органы.
АгроноМ1982
А
Постійний користувач
220
08 серпня 2017
07 груд 2017 09:32
А в чому проблема?знаю,що так роблять.зрозуміло,що сервісна компанія не зацікавалена в якісній воді в системі опалення.як і жек.але чому я маю закачувати жижу з труб і гробити як радіатори так і котел?
ira89
Користувач
23
20 листопада 2017
07 груд 2017 11:56
Добрий день!
Мене також цікавить з якої технічної можливості не можна запустити воду в котел?
Якщо я безпосередньо зв'язувалася з спеціалістом по котлам - і мені було повідомлено, зовсім інше. Що для кращої експлуатації котла краще заливати не з системи воду - а дистильовану (звичайно дану воду потрібно "заливати не лійкою") Прошу надати обгрунтовану відповідь в чому можуть бути проблеми. Дякую.
ira89
Користувач
23
20 листопада 2017
07 груд 2017 12:13
Добрий день!
Мене також цікавить з якої технічної можливості не можна запустити воду в котел? Якщо я безпосередньо зверталася до спеціаліста по котлам і мені було повідомлено зовсім інше. Для кращої експлуатації котлів краще заливати дистильовану воду а не з системи (звичайно воду заливати потрібно не з "лійки"). Саме тому прошу надати обгрунтовану відповідь по якій "технічній можливості" це неможливо зробити. Дякую.
zheka3789_2
z
Постійний користувач
230
04 липня 2017
07 груд 2017 13:28
Приїхали...
Виробник каже, що контур опалення незалежний від проточки, тому дивно чому неможливо. Зрозуміло, що відром не зальєш, але з насосом - чому ні? Тому два питання:
1) І як тоді без води буде відбуватися запуск котла?
2) Чи запуск котла планується на весну????
Duglas
D
Користувач
21
21 листопада 2017
07 груд 2017 13:52
Всем привет. Я с 5 й секции. Ремонт уже в процессе! Так же заинтересован в скорейшем подключении воды и отопления, ну и газа тоже!! С ним пока все до сих пор глухо!!)) скажу откровенно! Немного начинает напрягать вся эта тягнучка )) с коммуникациями!По факту - два месяца после сдачи дома, а с коммуникаций только электричество!! И то только несколько дней назад включили!! Считаю, что вариант с самостоятельной закачкой воды в систему отопления самый оптимальный как для собственников так и для ЖЭКа. Потому, что собрать 50% жильцов из секции очень тяжело и хлопотно. Да, все эти списки в лифте- это вариант!! Но гараздо быстрее было бы дать разрешение на самостоятельную закачку воды и уже по факту смотреть!! Сколько квартир подключились и какая температура в подьездах и уж потом принимать решение о подаче воды!! Все таки, вся эта задержка по вине застройщика или ЖЭКа или местных служб, не важно. Уж точно не по вине собственников(инвесторов). Так что жЭк мог бы быть более лояльным в это вопросе!!.
Никого не хочу обидеть!! Дом мне нравиться, я скорее хочу сдесь жить!! Поэтому и написал много. Спасибо!
Кто из пятой секции, знайте, я с вами и готов включить котел, как только это будет возможно.
Никого не хочу обидеть!! Дом мне нравиться, я скорее хочу сдесь жить!! Поэтому и написал много. Спасибо!
Кто из пятой секции, знайте, я с вами и готов включить котел, как только это будет возможно.
АгроноМ1982
А
Постійний користувач
220
08 серпня 2017
07 груд 2017 15:02
Цитата "ira89":
Добрий день!
Мене також цікавить з якої технічної можливості не можна запустити воду в котел? Якщо я безпосередньо зверталася до спеціаліста по котлам і мені було повідомлено зовсім інше. Для кращої експлуатації котлів краще заливати дистильовану воду а не з системи (звичайно воду заливати потрібно не з "лійки"). Саме тому прошу надати обгрунтовану відповідь по якій "технічній можливості" це неможливо зробити. Дякую.
От і я про те ж.водяна помпа,скинути вхід,запустити котел.все.я згоден навіть без ліфта піднімати воду, на свій поверх,але має бути тепло в квартирі.а представник жеку всім розсилає відповідь,що неможливо.можливо,ще й як!і спеціальні рідини продаються для автономного опалення.для жеку це взагалі раз плюнути організувати.і технічно теж нескладно.навіть з одним насосом на весь будинок.по 30 квартир за день,за тиждень будинок вже теплий.всі довольні,всі сміютьься...
АгроноМ1982
А
Постійний користувач
220
08 серпня 2017
07 груд 2017 15:30
І враховуючи,що 256 котлів було придбано у одного постачальника приблизно на 5 млн грн(а скоро буде ще й Робітнича),постачальник може піти назустріч і разом з жеком організуваати закачку хто чого хоче.тому або дайте розгорнуту відповівдь,з яких таких технічних причин неможливао(і тоді вже я вам розпишу схему,як це робиться),або давайте будемо шукати шляхи вирішення цієі проблеми.написати,що технічно неможливао,звісно ж легше,я Вас розумію.зараз яготовий миритися зі всім.але якби було тепло і 220 в кваартирі,тут я б бував і писав дуже рідко.тепрло мене лімітує.завтра газ контора дає добро,і тут же починаємо підключати котли.з одноі сторони ніби і жалко Владислава Олександровича,кинули хлопчину під танки,запустити такий проект це щось...з іншої-потім будете "курити бамбук"на Запоріжській,а кваартплата буде капати)))
Жилой дом Номер Один
Постійний користувач
395
18 квітня 2017
07 груд 2017 16:51
Цитата "АгроноМ1982":І враховуючи,що 256 котлів було придбано у одного постачальника приблизно на 5 млн грн(а скоро буде ще й Робітнича),постачальник може піти назустріч і разом з жеком організуваати закачку хто чого хоче.тому або дайте розгорнуту відповівдь,з яких таких технічних причин неможливао(і тоді вже я вам розпишу схему,як це робиться),або давайте будемо шукати шляхи вирішення цієі проблеми.написати,що технічно неможливао,звісно ж легше,я Вас розумію.зараз яготовий миритися зі всім.але якби було тепло і 220 в кваартирі,тут я б бував і писав дуже рідко.тепрло мене лімітує.завтра газ контора дає добро,і тут же починаємо підключати котли.з одноі сторони ніби і жалко Владислава Олександровича,кинули хлопчину під танки,запустити такий проект це щось...з іншої-потім будете "курити бамбук"на Запоріжській,а кваартплата буде капати)))
Влізу у вітку ЖЕКу, сподіваюсь вибачать.
"з яких таких технічних причин неможливао(і тоді вже я вам розпишу схему,як це робиться)".
Котли на гарантії виробника. До них не тільки ЖЕК, навіть газовики бояться торкатись, щоб все робили ліцензовані спеціалісти з фірми виробника.
ЖЕК не має відношення до котлів. Ані ЖЕК, ані хтось інший не зможе робити якісь маніпуляції та покращення з котлом фактично "на колінці", безпосередньо не передбаченні режимом його експлуатації.
Впевнений, ЖЕК не менше мешканців зацікавлений у скорішому опаленні - по-перше, як ви пишете менше проблем, можна "бамбук" курити, по-друге, ровніше надходження на домоутримання, по-третє - коли опалюють точно будуть працювати ліфти, а це значить не будуть носити сходами матеріали і "не вб'ють" під'ізди на сходах, які ж ЖЕКу потім і виправляти. І крім того, коли мешканці почнуть опалювати, не потрібно буде надавати Вам технічну воду для Ваших ремонтів.
Бачу, у Вас багато енергії, Ви знайшли якісь не зовсім технічно зрозумілі рішення, - будь-ласка, давайте переходити до конкретних дій - домовтесь про них з виробниками котлів (та/або сервісною компанією по котлах) - і якщо вони зроблять те, що Ви придумали, то буде чудово! Нам, наприклад, надали інформацію, що відхилення від штатного режиму запуску і експлуатації котлів неприпустимі.
Всіляке сприяння Вам, коли домовитесь про Ваше рішення - від ЖЕКу, очевидно, що є.
Sergii.Kolesnyk
Новачок
8
06 грудня 2017
07 груд 2017 17:29
Уважаемый представитель застройщика,
Самое технически понятное решение это пустить воду в квартиры.
Но что-то очень серьезное Вас от этого удерживает.
Поэтому люди, которые честно и своевременно выполнили свои обязательства по оплате, и задают вполне резонные вопросы и выдвигают предложения.
С лифтами та же история, хотя лифт и шахта относятся к общедомовому имуществу и соответственно за них отвечает ЖЭК. Статья на содержание лифта включена в стоимость нашего квадратного метра. В связи с этим именно ЖЭК должен обеспечить температуру в шахте более +5. Но ЖЭК этого не делает, поэтому лифты работать не будут.
Энергии действительно достаточно. Просто начинает прослеживаться закономерность в подходе Альтис холдинга к своим объектам. Сдача в предверии зимы и дальнейшая блокировка коммуникаций до весны для устранения недостатков.
Так было с Первоцветом, так похоже Вы хотите сделать и с Домом номер один.
Поэтому люди, которые честно и своевременно выполнили свои обязательства по оплате, и задают вполне резонные вопросы и выдвигают предложения.
С лифтами та же история, хотя лифт и шахта относятся к общедомовому имуществу и соответственно за них отвечает ЖЭК. Статья на содержание лифта включена в стоимость нашего квадратного метра. В связи с этим именно ЖЭК должен обеспечить температуру в шахте более +5. Но ЖЭК этого не делает, поэтому лифты работать не будут.
Энергии действительно достаточно. Просто начинает прослеживаться закономерность в подходе Альтис холдинга к своим объектам. Сдача в предверии зимы и дальнейшая блокировка коммуникаций до весны для устранения недостатков.
АгроноМ1982
А
Постійний користувач
220
08 серпня 2017
07 груд 2017 18:27
Цитата "Жилой дом Номер Один":
Влізу у вітку ЖЕКу, сподіваюсь вибачать.
"з яких таких технічних причин неможливао(і тоді вже я вам розпишу схему,як це робиться)".
Котли на гарантії виробника. До них не тільки ЖЕК, навіть газовики бояться торкатись, щоб все робили ліцензовані спеціалісти з фірми виробника.
ЖЕК не має відношення до котлів. Ані ЖЕК, ані хтось інший не зможе робити якісь маніпуляції та покращення з котлом фактично "на колінці", безпосередньо не передбаченні режимом його експлуатації.
Впевнений, ЖЕК не менше мешканців зацікавлений у скорішому опаленні - по-перше, як ви пишете менше проблем, можна "бамбук" курити, по-друге, ровніше надходження на домоутримання, по-третє - коли опалюють точно будуть працювати ліфти, а це значить не будуть носити сходами матеріали і "не вб'ють" під'ізди на сходах, які ж ЖЕКу потім і виправляти. І крім того, коли мешканці почнуть опалювати, не потрібно буде надавати Вам технічну воду для Ваших ремонтів.
Бачу, у Вас багато енергії, Ви знайшли якісь не зовсім технічно зрозумілі рішення, - будь-ласка, давайте переходити до конкретних дій - домовтесь про них з виробниками котлів (та/або сервісною компанією по котлах) - і якщо вони зроблять те, що Ви придумали, то буде чудово! Нам, наприклад, надали інформацію, що відхилення від штатного режиму запуску і експлуатації котлів неприпустимі.
Всіляке сприяння Вам, коли домовитесь про Ваше рішення - від ЖЕКу, очевидно, що є.
Тобто,Ви хочете сказати,що у всіх котлах автономного опалення залита проста ваодопровівдна вода?)))не дистиллят,не очсищена зі всякими антикорозійними тощо добавками?)))відхилення від штатних режимів неприпустима....а чи штатний це режим закачуваати субстанцію невівдомо якого складу до смисмтемии?чи в будинку вже рокамии подається вода і вона більш менш належної якості?що робиться з трубами без води ів яка муть потім тече,думаю,всі знають і бачили.і якраз я не хочу мати проблем ані з котлом,ані з радіаторами.і з постачальниками котлів домовився б дуже швидко.якби я у них купив на мільйони гривень продукціі із перспективою шаленою в подальшому.як то кажуть немає політичної волі.в даному випадку немає великого бажання у забудовника вирішити це питаня.тільки на словаах.от з ким буде сервісна компанія розмовляти? Зі мною,чи з великим холдингом.не потрібно так футболити інвесторами.
Miracle12
Користувач
48
12 червня 2017
07 груд 2017 18:55
Цитата "Sergii.Kolesnyk":Уважаемый представитель застройщика,
Ми також помітили цю закономірність. Це дуже нечесно по відношенню до інвесторів. Не можна здобути собі гарну репутацію за рахунок лише позитивного початку роботи, необхідно (вкотре зауважую) тримати марку до кінця! І виконати свої зобов'язання перед покупцями
То чи піде ЖЕК нам назустріч?
Miracle12
Користувач
48
12 червня 2017
07 груд 2017 21:56
Шановний ЖЕК, скажіть нам, будь ласка, якщо немає технічної можливості запустити воду в опалювальний контур без підключення осоновного водопостачання до кожної квартири, то ЯКИМ ЧИНОМ ВЗАГАЛІ МОЖЛИВО ЗАПУСТИТИ КОТЕЛ?
Напишіть нам по крокам, що ми, як добропорядні інвестори, маємо ще зробити для отримання тепла у квартирах?
Адже на даний момент усе, що пропонують мешканці будинку відхиляється, а конкретних шляхів вирішення проблеми від вас не надається. Тим паче, що саму проблему створили забудовник і ЖЕК не виконавши вчасно свої прямі зобов'язання перед інвесторами. Це у свою чергу тягне за собою низку інших проблем (вода, ліфт, аж ніяк не комфортні умови перебування в квартирі + для виконання ремонтних робіт).
Напишіть нам по крокам, що ми, як добропорядні інвестори, маємо ще зробити для отримання тепла у квартирах?
Адже на даний момент усе, що пропонують мешканці будинку відхиляється, а конкретних шляхів вирішення проблеми від вас не надається. Тим паче, що саму проблему створили забудовник і ЖЕК не виконавши вчасно свої прямі зобов'язання перед інвесторами. Це у свою чергу тягне за собою низку інших проблем (вода, ліфт, аж ніяк не комфортні умови перебування в квартирі + для виконання ремонтних робіт).
Котэ Баюн
КБ
Новачок
20
05 жовтня 2017
07 груд 2017 22:26
Цитата "Sergii.Kolesnyk":Уважаемый представитель застройщика,
Вы это серьезно???
Пока не подключили котлы и не топят? А если мороз ударит?
Это самое непонятное решение.
У меня в квартире топиться до весны не будет. И я не хочу потом из-за непонятных решений у себя менять все лопнувшие трубы или ждать весной пока будут менять лопнувшие стояки в целом доме.
Надеюсь у ЖЕКа хватит ума не идти на поводу у идей давать воду в стояки прямо сейчас.
Sergii.Kolesnyk
Новачок
8
06 грудня 2017
08 груд 2017 07:07
Цитата "Котэ Баюн":
Вы это серьезно???
У меня в квартире топиться до весны не будет. И я не хочу потом из-за непонятных решений у себя менять все лопнувшие трубы или ждать весной пока будут менять лопнувшие стояки в целом доме.
Надеюсь у ЖЕКа хватит ума не идти на поводу у идей давать воду в стояки прямо сейчас.
У всех инвесторов абсолютно равные права. Поэтому кто хочет пользоваться водой и отоплением должен получить эту возможность. Как раз задача застройщика и ЖЭКа удовлетворить пожелания всех людей а не какой-то отдельной категории.
Вот пусть они думают как это сделать, а мы будем об этом помогать. Просто надоело что всё делается полумерами, что в стране что в строительстве.
Сервісна компанія ЖЕК-53
Постійний користувач
130
20 листопада 2017
08 груд 2017 07:31
ШАНОВНІ ВЛАСНИКИ КВАРТИР В БУДИНКУ № 1 ПО ВУЛИЦІ ТОЛСТОГО!
ТОВ «ЖЕК-53» є обслуговуючою організацією, яка надає житлово-комунальні послуги з управління багатоквартирним будинком. Для налагодження зв’язків власників квартир з обслуговуючими організаціями ТОВ «ЖЕК-53» поклав на себе обов’язки посередника між Вами та ними (Бориспільська філія ПАТ «Київоблгаз», КП ВКГ «Бориспільводоканал», ПАТ «Київобленерго», сервісна компанія по обслуговуванню котлів).
ТОВ «ЖЕК-53» надасть відповіді на всі питання, які виникають у власників квартир в процесі їх ремонту та під час Вашого спілкування з обслуговуючими компаніями. Але, так як ТОВ «ЖЕК-53» не є виробником даних послуг та не є сервісною компанією з обслуговування котлів, нам потрібен час для надання Вам вмотивованих відповідей на всі Ваші питання.
З повагою, адміністрація ТОВ «ЖЕК-53».
ТОВ «ЖЕК-53» є обслуговуючою організацією, яка надає житлово-комунальні послуги з управління багатоквартирним будинком. Для налагодження зв’язків власників квартир з обслуговуючими організаціями ТОВ «ЖЕК-53» поклав на себе обов’язки посередника між Вами та ними (Бориспільська філія ПАТ «Київоблгаз», КП ВКГ «Бориспільводоканал», ПАТ «Київобленерго», сервісна компанія по обслуговуванню котлів).
ТОВ «ЖЕК-53» надасть відповіді на всі питання, які виникають у власників квартир в процесі їх ремонту та під час Вашого спілкування з обслуговуючими компаніями. Але, так як ТОВ «ЖЕК-53» не є виробником даних послуг та не є сервісною компанією з обслуговування котлів, нам потрібен час для надання Вам вмотивованих відповідей на всі Ваші питання.
АгроноМ1982
А
Постійний користувач
220
08 серпня 2017
08 груд 2017 07:38
Цитата "Котэ Баюн":
Вы это серьезно???
Ну да,ну да...на дворі -20...труби полопають...а ми тут,дурні,б'ємося з забудовником і не розуміємо очевидних речей...Ви мені прямо очі відкрили!дійсно,ні в якому разі не можна запускати зараз воду!давайте почекаємо до весни.а краще- до літа.тоді гарантовано буде плюсова температура.оце дійсно раціональний підхід.стільки чекали,давайте ще пів року почекаємо,нічого страшного не станеться.нам же тут жити і все таке інше!
Sergii.Kolesnyk
Новачок
8
06 грудня 2017
08 груд 2017 07:47
Цитата "Сервісна компанія ЖЕК-53":ШАНОВНІ ВЛАСНИКИ КВАРТИР В БУДИНКУ № 1 ПО ВУЛИЦІ ТОЛСТОГО!
Подскажите пожалуйста название и контакты, желательно персональные, сервисной организации по обслуживанию котлов.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше