Подати оголошення

ЖК "Ярославичи" - Стена позора!

Тема закрита

1. . .2022. . .75
18 трав 2015 10:11
Цитата "exim28":

Открываем окно и беседуем, но в глазах владельца псины вижу куда меня посылают.

Ну не без этого, я тоже частенько задаю себе вопрос: "кто мне больше образован, собака или ее владелец?"
18 трав 2015 10:36
Цитата "truminelli":
Мне сосед рассказал, что в 11 вечера поставил машину на ночь на заезде для колясок, и хоть уже в 7 утра вышел ее забирать, увидел спущенное колесо и аккуратно лежащий рядом колпачок (культурные люди, не пробили колесо). Так сосед нервничал и говорил, что за такое голову бы оторвал, если бы поймал.

Не хотів піднімати тему, але якщо вже виклали цю історію, то давайте обговоримо її від початку до кінця.

А ваш сусід часом не розповідав, як він при цьому зранку у вихідний день підняв мене з постелі дзвінком у двері, щоб розібратися, за що я йому спустив колесо? Спросоння я не зовсім спочатку второпав, про що мова. Потім запевнив його, що я такого не робив. Аргументи, чому прийшов до мене - бо я той самий активіст, який виставляв свого часу помаранчеві фішки на місці заїзду на тротуар навпроти входу до підїзду. Потім вимагав від мене імена інших активістів підїзду, які могли б це зробити (спустити вночі колесо) :oh: Я запропонував йому прийти на збори мешканців підїзду 14-го травня, де й прояснити це питання. Сказав, що обовязково прийде.

Як виявилося трохи згодом цього ж дня, у мою непричетність він не повірив, бо, проходячи повз мене у вестибюлі, пробурчав щось на зразок "Ну що, треба перевірити, чи не спустили знову колеса". Довелося запросити його до кімнати консьєржів та ще раз при свідках запевнити, що я його колеса не спускав уночі. Тоді мені було запропоновано, цитую майже дослівно, "Оскільки я сам себе назначив управдомом, кимось на зразок героїні Нонни Мордюкової із фільму "Діамантова рука" - знайти того, хто це зробив". Я знову ж таки запропонував йому прийти на збори.

На збори він так і не прийшов. А проблеми парковки ми обговорювали, та й активісти були усі зібрані в одному місці....

Цитата "truminelli":

при этом есть много других водителей, ставящих свои машины так-же или хуже, а с ними ничего не происходит. Может быть это была личная месть или ему не повезло, но сосед по его словам злился именно за такую несправедливость.

Якщо бути до кінця справедливим, то слід зазначити, що у цей же вихідний день з ранку до вечора на тому місці простояла ще одна автівка мешканця нашого підїзду. І справді, йому колеса ніхто не спускав - хоча, можливо, й вартувало.

Але знаєте, яка спільна риса у обох сусідів, про яких мова? Вони їздять на великих позашляховиках чорного кольору :winky:

До речі, шановний truminelli, у сусіда, про якого ви розповідали, маленька дитина, яку вони возять у дитячому візочку та самі потерпають від запаркованих на заїзді на тротуар автівок.

Так що пропоную усім бути послідовними і не вважати, що от з 23-00 до 7-00 та ще й з телефоном на лобовому склі - то як начебто уже й не заважаю нікому, а от якщо після 7-00, та ще й без телефону (він указаний у консьєржа) - то вже саме собою заважають.
18 трав 2015 22:17
[quote="igor440"

Не хотів піднімати тему, але якщо вже виклали цю історію, то давайте обговоримо її від початку до кінця.
Игорь, в очередной раз пытаюсь представить Вас, сдувающим соседу колесо, и в очередной раз смех сквозь слёзы :faceoff: ... Не устану наверно никогда поражаться людям, которые не разбирая дороги нападают на кого рулетка показала, совершено не заморачиваясь о своей личной репутации да и вообще ни о чем не заморачиваясь... Будем надеяться, что разметка хоть как-то поможет ситуации на будущее
04 черв 2015 06:39
Оказывается и у нас на 6-м этаже, 4 дома, 2-го парадного, живут свинки... которые вынесли мусор к лифту, и вот второй день не выбрасывают...
соседи не нужно так!
04 черв 2015 06:47
Цитата "Enot911":
Оказывается и у нас на 6-м этаже, 4 дома, 2-го парадного, живут свинки... которые вынесли мусор к лифту, и вот второй день не выбрасывают...
соседи не нужно так!

Было бы очень смешно если б не было так грустно... Это ж додуматься до такого надо было еще :faceoff:
04 черв 2015 06:56
Цитата "_LiSa_":

Было бы очень смешно если б не было так грустно... Это ж додуматься до такого надо было еще :faceoff:

это вчера в 19 была такая картина, думала утром уберут, но не тут то было,
пускай бы под квартирой своей оставили, так нет, под лифтом..
04 черв 2015 12:27
Это еще мелочь. Я вот вчера прошелся по лестнице с 1 по 20 этаж в 4-м доме - сколько там мусора строительно на этажах валяется :faceoff: :blah: Неужели тяжело сразу выкинуть, тем более есть куда пока стройка идет?

"Свинославичи" прям какие-то :drink:
08 черв 2015 16:03
ПРОХОД МЕЖДУ ДОМАМИ КО 2-му ДОМУ
Чтобы добраться ко 2-му дому пешком, люди могут идти в обход дома слева, по тротуару. НО тротуар заставлен машинами, утром и вечером, поэтому приходится перебегать по дороге, пока нет машин, а с коляской вообще нельзя пройти.
Другой вариант - идти справа, между двумя домами. Но здесь есть сложность - по асфальту под стеной дома идти опасно, если не дай бог что-то упадет сверху, это в лучшем случает травма.
Люди протоптали дорожку в траве, так как нормальной асфальтной никто не сделал. Но теперь жители крайнего подъезда втыкают доски в землю - как частокол прямо.
Что-то нужно с этим делать, но что?
Как вариант: Предлагаю засыпать протоптанную тропинку гравием, чтобы была нормальная дорожка.
08 черв 2015 16:39
Foreveryoung
Чтобы добраться ко 2-му дому пешком, люди могут идти в обход дома слева, по тротуару. НО тротуар заставлен машинами, утром и вечером, поэтому приходится перебегать по дороге, пока нет машин, а с коляской вообще нельзя пройти.
Другой вариант - идти справа, между двумя домами. Но здесь есть сложность - по асфальту под стеной дома идти опасно, если не дай бог что-то упадет сверху, это в лучшем случает травма.
Люди протоптали дорожку в траве, так как нормальной асфальтной никто не сделал. Но теперь жители крайнего подъезда втыкают доски в землю - как частокол прямо.
Как вариант: Предлагаю засыпать протоптанную тропинку гравием, чтобы была нормальная дорожка.

А по тротуару не пробували ходити!!! Ми ВСІ виховані люди наче і знаємо, що ходити треба по тротуару. ВИ там траву не сіяли і не будете цього робити, а "жители крайнего подъезда" хоче щоб біля їхнього під'їзді було красиво і росла трава. МИ КОЛО ВАШИХ ВІКОН СТЕЖОК НЕ РОБИМО. ДАВАЙТЕ ПОВАЖАТИ ОДИН ОДНОГО І ПРИРОДУ.
08 черв 2015 18:27
Подождите уже пару месяцев. Комплекс сдадут полностью - будут вам нормальные тротуары везде.
08 черв 2015 20:39
Цитата "Foreveryoung":

Машины на тротуарах -это беда!, но, даже с коляской, я могу пройти по тротуару спокойно.. Потом, около первого корпуса идете по газону, так как боитесь, что идя по тротуару под домом может, что-то упасть на голову, а вот мне интересно, чего же тогда, около 4 подъезда 2корпуса не пройти по тротуару(где всегда свободно) , а идти по траве,цветах..? Это наверное,- "быстрее" ?))
09 черв 2015 05:38
Цитата "L-o-l-a":
Foreveryoung

А по тротуару не пробували ходити!!! Ми ВСІ виховані люди наче і знаємо, що ходити треба по тротуару. ВИ там траву не сіяли і не будете цього робити, а "жители крайнего подъезда" хоче щоб біля їхнього під'їзді було красиво і росла трава. МИ КОЛО ВАШИХ ВІКОН СТЕЖОК НЕ РОБИМО. ДАВАЙТЕ ПОВАЖАТИ ОДИН ОДНОГО І ПРИРОДУ.

Так ви хоть перекопайте ту стежку....,а то виглядає так наче я загорожу,але мені всеодно буде там щось рости чи ні.! Я сумніваюся що крізь втоптаний грунт проросте трава! Якщо вже почали то доводьте діло докінця!)
09 черв 2015 06:14
Так ви хоть перекопайте ту стежку....,а то виглядає так наче я загорожу,але мені всеодно буде там щось рости чи ні.! Я сумніваюся що крізь втоптаний грунт проросте трава! Якщо вже почали то доводьте діло докінця!

ВИ не переживайте, там буде все перекопано, і посаджані квіти. А для того щоб перкопати втоптаний грунт можливо дощ потрібен.
А щоб такі, ДОБРІ ЛЮДИ ЯК ВИ, ходили по тротуарах то втоптаного грунту через всю клумбу не було.
Давайте будемо поважати один одного і не думати, що хтось дурніший ВАС!!!
09 черв 2015 06:33
Цитата "L-o-l-a":
Так ви хоть перекопайте ту стежку....,а то виглядає так наче я загорожу,але мені всеодно буде там щось рости чи ні.! Я сумніваюся що крізь втоптаний грунт проросте трава! Якщо вже почали то доводьте діло докінця!

ВИ не переживайте, там буде все перекопано, і посаджані квіти. А для того щоб перкопати втоптаний грунт можливо дощ потрібен.
А щоб такі, ДОБРІ ЛЮДИ ЯК ВИ, ходили по тротуарах то втоптаного грунту через всю клумбу не було.
Давайте будемо поважати один одного і не думати, що хтось дурніший ВАС!!!

Незнаю хто там дурніший хто розумніший...ходжу я по тротуару чи стежкою вам також невідомо! Але назносити Мусора і як небудь встиркнути його в грунт...що вітром зносить,то це точно робилося тільки для того щоб щось комусь показать! Якщо вже беретеся то робіть це нормально.. і ОХАЙНО!!!
19 черв 2015 06:31
Про кого, кроме себя, подумала эта особь? ‪АН7899СА
03 лип 2015 20:24
Элементарно, Киев Русановка ул. Давыдова :)
07 лип 2015 18:18
Доброго вечора, сусіди! 3-4 вечори поспіль з вулиці чути якісь дивні крики, писклявого характера. Вікна виходять на дитячі майданчики. Хто знає, що за тварина чи птах кричить? Воно дуже сильно дратує!!! :chillout:
09 лип 2015 07:09
Люди пожалуйста относитесь бережно к общему имуществу - лифту, лавочкам, подъездам и т.д... нам же в этом жить еще очень долго, а лифты к примеру никто менять не будет... Неужели Вы хотите чтобы через несколько лет наш комплекс стал похож на загаженные хрущевки (не все, но многие)

В 4 доме 1 парадное -1 пассажирский лифт ОЧЕНЬ сильно поцарапан скорее всего стройматериалами(о существовании грузового видимо забыли), а второй пассажирский - исцарапан сердечками... Ну как так можно???? :???: :???: :???:
09 лип 2015 07:29
Цитата "_LiSa_":
Люди пожалуйста относитесь бережно к общему имуществу - лифту, лавочкам, подъездам и т.д... нам же в этом жить еще очень долго, а лифты к примеру никто менять не будет... Неужели Вы хотите чтобы через несколько лет наш комплекс стал похож на загаженные хрущевки (не все, но многие)

В 4 доме 1 парадное -1 пассажирский лифт ОЧЕНЬ сильно поцарапан скорее всего стройматериалами(о существовании грузового видимо забыли), а второй пассажирский - исцарапан сердечками... Ну как так можно???? :???: :???: :???:

Квартіранти більше всього що, або чиїсь дітки(можна вичислить по висоті нацарапаного)
09 лип 2015 07:36
Ребята, а как вам периодическая дисотека в гаражах? Вчерашний хит-парад вообще поверг в шок моих приеавших гостей :faceoff: Че будем делть? Я уже звонила в милицию... Кто следующий?
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .2022. . .75
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx