Подати оголошення

Дом 4, секция 4 - соседи

Тема закрита

1. . .810. . .18
09 бер 2015 08:14
Дякую за пропозицію, але, на мою думку, монітор має бути з рідкокристалічною матрицею. Від монітора з кінескопом занадто стомлюються очі, а камери відеонагляду потрібно переглядати постійно.
На ОЛХ трапляються прийнятні пропозиції моніторів за 700-800 грн у Києві, на цю ціну орієнтувався, коли складав прикінцевий кошторис.
Що стосується системного блоку, то там далеко не кожна материнська плата буде працювати з платою відеореєстратора. Там за моїм проханням також уже підібрані необхідні комплектуючі та пораховані у кошторисі.
Відеокамер зовнішніх на разі є лише дві, тому із задоволенням прийму вашу пропозицію, так як потрібні три.
09 бер 2015 08:30
Цитата " Don Makaronni":

Соседи, начал гуглить какая есть альтернатива, и нашел вот этот интересный Контроллер доступа https://zkteco.com.ua/products/rfid/c3400.htmна 4-е двери (Тоесть он закроет все наши потребности) в Украине он стоит 300$ а вот если в Китае - то довольно адекватные деньги 125$https://ru.aliexpress.com/store/product/4-doors-access-control-system-access-control-panel-with-TCP-IP-RS485-connect-with-weigand-fingerprint/210452_32258553425.html

что скажите, эта функциональность нам подойдет ?

Я розглядав варіант із ZKteco за 300$ на 4 дверей. Там ще є рішення для двох дверей, трохи дешевше. Перевагу віддав IRS через:
- порівняно однакові ціни на рішення для нашого випадку(310$ - 300$);
- більш прийнятний софт для керування системою;
- можливість подальшого розширення системи - за необхідності;
- український виробник;
- доступність консультацій у разі виникнення труднощів при монтажі та подальшій експлуатації;
- ну і, нарешті, саме головне - виконання гарантійних зобовязань у найкоротші сроки.

Ми ж не плануємо варіант "змонтував систему та забув", чи не так?
Ще маємо налагодити подальшу експлуатацію.

До речі, пункт про гарантійні зобовязання, на мою думку, виключає варіант здешевлення шляхом замовлення контролера напряму у Китаї.
10 бер 2015 21:39
Доброй ночи соседи - буду краток, с завтрашнего дня постараемся обзвонить всех, сбор по 180 грн у консьержа , с 11.03 по 18.03. и начинаем))
11 бер 2015 09:19
Так, учора увечері залишив списки для фіксації здавання по 180 грн у кімнаті конс'єржів. Маю надію, що ті сусіди, які під час нашого спілкування підтвердили свою зацікавленість у встановленні системи у підїзді, підтвердять її і здачею грошей у термін до 18 березня - з тим. щоб розпочати поетапний монтаж уже з 21 березня.

Просто для інформації мешканцям інших під'їздів комплексу - повторюю текст своєї об'яви:

Шановні сусіди,
нарешті Україна більш-менш визначилися з курсом американського долара до гривні та є змога зробити кошторис на Систему Контролю Доступу та Відеонагляду для під’їзду.
За рахунок максимально можливого використання бувших у вживанні елементів (за виключенням контролерів системи доступу NAC-01та iBC-01 Light) настільки складну систему вдалося здешевити до прийнятного розміру.
У такому вигляді, як наведено на схемі, та у такій кількості елементів система буде коштувати 180 гривень з квартири без урахування вартості пропускних карток або брелоків. Додатково кожному буде потрібна або
картка безконтактної реєстрації у системі вартістю 30 гривень,
або брелок безконтактної реєстрації у системі вартістю 45 гривень.
У тому разі, коли ви уже користуєтеся такими картками – для доступу на робоче місце чи, наприклад, для отримання послуг у СПА-салонах, картка просто прописується у системі та нову купувати не потрібно.
Система має здатність до подальшого розширення – по контролю доступу – до 30 дверей, по камерам відео нагляду – до 10 камер.
11 бер 2015 12:31
Добрый день. Чтобы согласиться на установления этой системы и сдать деньги, я хочу понимать, что именно туда входит. По подсчетам (100 квартир на 180грн) система стоит 18000гривен-достаточно дорогостоящая. Объясните пожалуйста подробней, но доступней -что именно она включает сколько камер, дверей и т.д.

Спасибо)
11 бер 2015 13:21
Цитата "igor440":

Карточка Еm-Marine при покупке 100 шт 12 грн, по первой попавшейся ссылке... можно найти и дешевле. Брелок Touch Memory тоже минимум в 2 раза дешевле. Или это ваш интерес уже посчитан?
11 бер 2015 13:52
Цитата "igor440":
Так, учора увечері залишив списки для фіксації здавання по 180 грн у кімнаті конс'єржів. Маю надію, що ті сусіди, які під час нашого спілкування підтвердили свою зацікавленість у встановленні системи у підїзді, підтвердять її і здачею грошей у термін до 18 березня - з тим. щоб розпочати поетапний монтаж уже з 21 березня.

Просто для інформації мешканцям інших під'їздів комплексу - повторюю текст своєї об'яви:

Шановні сусіди,
нарешті Україна більш-менш визначилися з курсом американського долара до гривні та є змога зробити кошторис на Систему Контролю Доступу та Відеонагляду для під’їзду.
За рахунок максимально можливого використання бувших у вживанні елементів (за виключенням контролерів системи доступу NAC-01та iBC-01 Light) настільки складну систему вдалося здешевити до прийнятного розміру.
У такому вигляді, як наведено на схемі, та у такій кількості елементів система буде коштувати 180 гривень з квартири без урахування вартості пропускних карток або брелоків. Додатково кожному буде потрібна або
У тому разі, коли ви уже користуєтеся такими картками – для доступу на робоче місце чи, наприклад, для отримання послуг у СПА-салонах, картка просто прописується у системі та нову купувати не потрібно.
Система має здатність до подальшого розширення – по контролю доступу – до 30 дверей, по камерам відео нагляду – до 10 камер.

Добрый день. Просьба распространить данную информацию на ветку 3-й секции 4-го дома. Как-то у нас там совсем глухо, я постараюсь "разбудить" соседей, ведь данный вопрос актуален и для нас.
Просьба так же предоставить подробную информацию о том, что входит в описанную вами систему и какие аналоги вы рассматривали ещё (если они были).
11 бер 2015 17:35
Цитата "Serros":

Карточка Еm-Marine при покупке 100 шт 12 грн, по первой попавшейся ссылке... можно найти и дешевле. Брелок Touch Memory тоже минимум в 2 раза дешевле. Или это ваш интерес уже посчитан?

Чому Ви вириваєте фразу з контексту? Далі по тексту в моєму повідомленні йде:
"У тому разі, коли ви уже користуєтеся такими картками – для доступу на робоче місце чи, наприклад, для отримання послуг у СПА-салонах, картка просто прописується у системі та нову купувати не потрібно."
Знаходите задешево, купуєте, приходите зі своєю карткою, чи брелком, чи навіть екзотичним варіантом - браслетом - та прописуєте на них доступ - ніяких проблем :winky:
11 бер 2015 18:57
Цитата "igor440":

"У тому разі, коли ви уже користуєтеся такими картками – для доступу на робоче місце чи, наприклад, для отримання послуг у СПА-салонах, картка просто прописується у системі та нову купувати не потрібно."
Знаходите задешево, купуєте, приходите зі своєю карткою, чи брелком, чи навіть екзотичним варіантом - браслетом - та прописуєте на них доступ - ніяких проблем :winky:

В вашем контексте указана завышеная цена на "ключи" для своих же соседей, я не увидел там "если у вас нет карточки,то вы можете купить её у меня за 30, или обьединимся и купим оптом по 12 для всех желающих". Имхо даже по 15 грн на карте а их в среднем 2 на квартиру,это 3000 грн, на которые можно снизить стоимость системы.
Я поддерживаю ваше рвение сделать всем хорошо,но зачем платить больше?
Раз уж на то пошло, то можно поставить считыватель RFID 13 МГц и использовать для аутентификации проездные метро,которые есть у многих...
11 бер 2015 19:07
Цитата "Serros":

. Имхо даже по 15 грн на карте а их в среднем 2 на квартиру,это 3000 грн, на которые можно снизить стоимость системы.
?

Так общая стоимость указана без 'карт' и 'брелоков'
11 бер 2015 19:50
Шановний Serros, я часто слідкую за Вашими повідомленнями на форумі - вони, як правило, конструктивні та інформативні. Але на разі мені менш за все хочеться вступати з Вами у будь-яку полеміку. Ви довели, що можете шукати дешеві варіанти комплектуючих по інтернету та маєте знання у системах з безконтактними зчитувачами. Чому би Вам не створити у своєму 3-му підїзді 4-го будинку щось альтернативне, ну хоча би проект та кошторис, а потім я із задоволенням порівняю функціональність та кошторис :yes:
Можливо, тоді не будуть у нас у розділі Ваші сусіди по під'їзду, як от Yaroslavich декількома повідомленнями раніше, залишати такі повідомлення :

"Добрый день. Просьба распространить данную информацию на ветку 3-й секции 4-го дома. Как-то у нас там совсем глухо, я постараюсь "разбудить" соседей, ведь данный вопрос актуален и для нас.
Просьба так же предоставить подробную информацию о том, что входит в описанную вами систему и какие аналоги вы рассматривали ещё (если они были)."
11 бер 2015 20:15
Цитата "igor440":
Шановний Serros, я час. то слідкую за Вашими повідомленнями на форумі - вони, як правило, конструктивні та інформативні. Але на разі мені менш за все хочеться вступати з Вами у будь-яку полеміку. Ви довели, що можете шукати дешеві варіанти комплектуючих по інтернету та маєте знання у системах з безконтактними зчитувачами. Чому би Вам не створити у своєму 3-му підїзді 4-го будинку щось альтернативне, ну хоча би проект та кошторис, а потім я із задоволенням порівняю функціональність та кошторис :yes:
Можливо, тоді не будуть у нас у розділі Ваші сусіди по під'їзду, як от Yaroslavich декількома повідомленнями раніше, залишати такі повідомлення :

"Добрый день. Просьба распространить данную информацию на ветку 3-й секции 4-го дома. Как-то у нас там совсем глухо, я постараюсь "разбудить" соседей, ведь данный вопрос актуален и для нас.
Просьба так же предоставить подробную информацию о том, что входит в описанную вами систему и какие аналоги вы рассматривали ещё (если они были)."

Ок,не мешаю... Полемику разводить не буду т.к цель у нас одна.
11 бер 2015 20:52

коллеги и мне кажется что 18к это много, но это всего 700$ к сожалению ;( из них только на контролер нужно отдать 300$ ( они промышленные и по идеи надежные должны быть )
и того еще надо:
считыватель 3шт, - 50$
эл. магнит или замок который стоит баксов 70$
доводчик 3 шт ... хз сколько вот и набегает
+ провода а их не мало
может и останется после этого баксов 100 в лучшем случае ;(

можно построить на более примитивных схемах за баксов 100 на дверь, но тогда управление ключами будет не централизованно, не будет журнала входа/выхода и тд
---------------------------------------- -----------
офтоп
друзья, я как любитель всяких гаджетов с удовольствием бы хотел иметь мобильное приложение к домофону что бы видеть кто в гости пришел
и вот нашел интересный девайс wifi домофон
камера 1280*768 отличное разрешение
поддержка sip пртокола ( сможем потом сделать дозвон если не открываешь двери на мобильный)

//ru.aliexpress.com/store/product/wirele ss-IP-video-intercom-Wifi-Video-door-pho ne-IP-camera-smart-phone-control-free-An droid-APP/1502686_32258311790.html

знаю что Китай, а вдруг вещь ?

11 бер 2015 23:19
Цитата "ПозитиFF":
Добрый день. Чтобы согласиться на установления этой системы и сдать деньги, я хочу понимать, что именно туда входит. По подсчетам (100 квартир на 180грн) система стоит 18000гривен-достаточно дорогостоящая. Объясните пожалуйста подробней, но доступней -что именно она включает сколько камер, дверей и т.д.

Спасибо)

Для збільшення схеми - нажміть на картинку

Якщо схематично, для контролю доступу на усі двері 1-го поверху (таких дверей 3 - вхідні, вхід на сходи та запасний вихід) згідно наведеної схеми потрібно:
- Б/В Компютер+РК монітор + додатковий диск для відеоархівації, ціна ~ 50$+40$+30$;
- Плата відеоархівації HikVision, DS-4016HCI, ціна 16 380 грн (//video-dom.com.ua/products/plata_videoz ahvata_hikvision_ds4016hci);
- Відеокамери зовнішні 3 шт, ціна ~40$ за один;
- Відеокамери внутрішні 3 шт, ціна ~40$ за один;
- контролер на 2 дверей мережевий NAC-01 - 210$;
- контролер на одні двері iBC-01 Light - 100$;
- зчитувачі proximity карт зовнішні на кожні двері - 3, ціна ~ 40$ за один;
- кнопка металева для виходу на кожні двері - 3, ціна ~ 9$ за одну;
- електромагніт на кожні двері з кріпленням, ціна ~ 40+11$ за один ;
- блоки живлення 12 В 3 А - 3 шт, ціна ~ 60$ за один;
- акумулятор безперебійного живлення 7 Ач для блоку живлення, 3 шт, ціна ~ 15$ за один;
- на кожні двері магніт+геркон для фіксації стану дверей закриті/відкриті для контролера, ціна ~ 2,5$ за один;
- автоматичний доводчик дверей - не рахував (кажуть, на вхідні двері має видати ЖЕК безкоштовно);
- кабелі + короби для їх прокладання.
Ціни взяті із сайтів //video-dom.com.ua, //irs.ua, //www.ualock.kiev.ua/prices.htm.

Обраховуємо, компютер без плати відеореєстрації + два контролери = 420$ - це те, що дешевше не знайти.
Усі інші ціни сумуємо та ділимо навпіл - на той випадок, якщо десь є дешевше:
120+120+120+27+153+180+45+7,5=772,5/2=38 6,25$
Плату відеозахвату можна поділити навіть на 3 (Вона Б/В) 16380/3=5460 грн.

Маємо у результаті, без обрахування доводчиків, які нові також будуть коштувати по 30-40$ за один, необхідної кількості кабелів та коробів -
806,25$ + 5460 грн.

Якщо навіть припустити неймовірне, що здадуть усі 120 квартир, то це буде лише 21600 грн.
12 бер 2015 07:23
Цитата "igor440":

Для збільшення схеми - нажміть на картинку

Якщо схематично, для контролю доступу на усі двері 1-го поверху (таких дверей 3 - вхідні, вхід на сходи та запасний вихід) згідно наведеної схеми потрібно:
- Б/В Компютер+РК монітор + додатковий диск для відеоархівації, ціна ~ 50$+40$+30$;
- Плата відеоархівації HikVision, DS-4016HCI, ціна 16 380 грн (//video-dom.com.ua/products/plata_videoz ahvata_hikvision_ds4016hci);
- Відеокамери зовнішні 3 шт, ціна ~40$ за один;
- Відеокамери внутрішні 3 шт, ціна ~40$ за один;
- контролер на 2 дверей мережевий NAC-01 - 210$;
- контролер на одні двері iBC-01 Light - 100$;
- зчитувачі proximity карт зовнішні на кожні двері - 3, ціна ~ 40$ за один;
- кнопка металева для виходу на кожні двері - 3, ціна ~ 9$ за одну;
- електромагніт на кожні двері з кріпленням, ціна ~ 40+11$ за один ;
- блоки живлення 12 В 3 А - 3 шт, ціна ~ 60$ за один;
- акумулятор безперебійного живлення 7 Ач для блоку живлення, 3 шт, ціна ~ 15$ за один;
- на кожні двері магніт+геркон для фіксації стану дверей закриті/відкриті для контролера, ціна ~ 2,5$ за один;
- автоматичний доводчик дверей - не рахував (кажуть, на вхідні двері має видати ЖЕК безкоштовно);
- кабелі + короби для їх прокладання.
Ціни взяті із сайтів //video-dom.com.ua, //irs.ua, //www.ualock.kiev.ua/prices.htm.

Обраховуємо, компютер без плати відеореєстрації + два контролери = 420$ - це те, що дешевше не знайти.
Усі інші ціни сумуємо та ділимо навпіл - на той випадок, якщо десь є дешевше:
120+120+120+27+153+180+45+7,5=772,5/2=38 6,25$
Плату відеозахвату можна поділити навіть на 3 (Вона Б/В) 16380/3=5460 грн.

Маємо у результаті, без обрахування доводчиків, які нові також будуть коштувати по 30-40$ за один, необхідної кількості кабелів та коробів -
806,25$ + 5460 грн.

Якщо навіть припустити неймовірне, що здадуть усі 120 квартир, то це буде лише 21600 грн.

А как быть с теми кто пришёл в гости? В этой схеме я не нашёл устройство для связи непосредственно с квартирой или хотя бы с консъержем.
12 бер 2015 08:49
Цитата "Yaroslavich":

А как быть с теми кто пришёл в гости? В этой схеме я не нашёл устройство для связи непосредственно с квартирой или хотя бы с консъержем.

У конс'єржів буде (вже є, залишилося купити карточку та визначити шляхи подальшого фінансування мобільного звязку) мобільний телефон, номер якого буде відомий усім мешканцям підїзду. Свідомі мешканці мають попереджувати конс'єржа про гостей (працівників, що роблять ремонт, підключають інтернет, тощо). До несвідомих мешканців конс'єрж має зателефонувати згідно списку телефонів, що були подані мешканцями, та пересвідчитися, що відвідувачів чекають.
12 бер 2015 12:45
Цитата "igor440":

Подскажите, пожалуйста, а на карточку метро можно будет прописать код наших дверей?
12 бер 2015 12:54
Цитата "igor440":

У конс'єржів буде (вже є, залишилося купити карточку та визначити шляхи подальшого фінансування мобільного звязку) мобільний телефон, номер якого буде відомий усім мешканцям підїзду. Свідомі мешканці мають попереджувати конс'єржа про гостей (працівників, що роблять ремонт, підключають інтернет, тощо). До несвідомих мешканців конс'єрж має зателефонувати згідно списку телефонів, що були подані мешканцями, та пересвідчитися, що відвідувачів чекають.

Не думаю, что это хорошая идея, на мой взгляд лучше исключить людской фактор при связи "гость - жилец". Не проще ли установить для контроля доступа домофонную систему, а систему видео-наблюдения отдельно?
12 бер 2015 13:53
Цитата "ValentynKa":

Подскажите, пожалуйста, а на карточку метро можно будет прописать код наших дверей?

На жаль, ні.
Безконтактна карточка для проїзду в метро має формат MIFIRE, а для запропонованої системи потрібні картки чи інші пристрої формату EM-Marine
12 бер 2015 14:04
Цитата "igor440":

На жаль, ні.
Безконтактна карточка для проїзду в метро має формат MIFIRE, а для запропонованої системи потрібні картки чи інші пристрої формату EM-Marine

Дякую за відповідь, а чим принципово буде відрізнятися картка та брелок?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .810. . .18
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше