Подати оголошення

Предложение превысило 7 000 квартир

1. . .1012. . .31
03 січ 2008 10:24
Цитата:

А тепер давай - не будь Вбивцею Етеру, якому ввижаються справдження його прогнозів, скидки на новобудови здача яких через років 2 в кращому разі припідноситься, але слівце кльове, як збуття те що він пророкував 3 місяці тому.

Тобто, де розвал економіки, де крах банківської системи, де обвал цін, де масовий виїзд, де зменшення зарплат, де зменшення оренди, де масовий виїзд з Києва через комплатежі, де ріст пропозиції до 10000!!!, а як тема починалась ВЖЕ 7000 і що далі ...?
Відповдатимеш, чи як?

развал экономики и крах банковской системы тоже я обещал? :11:

насколько я помню я как раз говорил что для банковского кризиса нет никаких предпосылок.

Или ты так лиш бы потрындеть.....

P/S/ если хочеш неполенюсь и найду свои соответствующие постинги....
03 січ 2008 10:33
Цитата:

UNDO, все ОК,

"не тратьте куме сили iдiть ко дну".

Це про теперiшнiй стан економiки Украiни.

Дуже нагадуе 1998 рiк.
До лiта НБУ потртатить валютнi резерви (якщо далi триматиме фiксований обмiнний курс), i тодi будь-який пук, що зовнiшнiй, що внутрiшнiй, приведе до подiй ala 1998/1999.

Единий вихiд, не чекати цього, а девальвувати гривню. Звичайно, всi стануть бiднiше, РН просяде (30%), але не буде обвалу (бiльше 30% за рiк).
Буде iнфляцiя, думаю десь 20%-27%.
Гривня просяде до 6.9..7.5.

Я, гадаю, що готовий до цього, так як пiшов на роботу, де моя з/пл "тверда".
Накопленi гривнi "проiдаю", тверду валюту "пiд подушку". Таким чином змiнюю склад свого валютного кошику.

Тепер поясни, "iнвестори" РН, як вони можуть пiдрихтувати свiй кошик?

При чому оренда? Вона у бiльше як у 3 рази дешевша за iпотеку.
Оренда 1к = $450. За 5 рокiв = $450*12*5=$27000

Якщо припустити, що 1к мае 27 кв.м, то 1 кв.м=$1000.
Але це та уявна лiнiя, навколо якоi iде коливання цiни.

Коли синусоiда розвернется, то рано чи пiзно досягне свого "дна".
Як на мене, десь бiля $550 за м2.
Я вийду на ринок, коли м2=$700.

Рiк вiд мого прогнозу пройшов.
Так що часу ще огого для мого прогнозу, що
Kyiv's m2 real estate average price = $700.

Шановний Флуман, знов про рибу гроші, тому моя відповідь остання - набридло, говорити з тими в кого амнезія, підніми свої письмена і подивись що коли і на коли ти писав.

Вже тобі нагадувало в 2007 і бакс мав бути по 7, і НБУ не потратив, а назбирав. Все це вже мало бути і банківська криза теж - де вона?

Тому, вибач, але нічого з перечисленого тобою не буде ні інфляції ні бакса по 7. Все решту - коли збудеться тоді побачим.

Пішов на роботу де з/п тверда - це що в у.е. і в конверті, а податки? З/П має бути в гривні, мене дивують дивні страхи.
Змінюй кошик, толку з того ніякого.

Знов за своє, я тобі казав, побудуй кешфлов не з сьогодні на сьогодні, а в довгому періоду. Хлопе, коли ти відмовився від Аркади, коли метр коштував 600, кредит з процентами був 350, і оренда 120, і подивись ситуацію сьгодні, кредит в тебе був би вже менше 350, була би хата, а так маєш лише оренду 450 за вошивих 27 метрів, і це ти париш, як велику радість, та ти й переїхати не можеш толком. А ті хто переїхали, як Каттер-Про, за 2к отримали рахунок на 700, замість 550. Тебе теж це чекає.

Які інвестори, інвестори в котлован за 1600, або в перші поверхи під комерційку, решта для себе, для дітей, для коханок. Ти зубну пасту купуєш, чи як, чому інвестори, а не споживачі?

За 5? А чому 5? А за 10 - 54? А за 15? 81? Ти же кіко арендуєш? і як? Вже пєть років проарендував і що?

Власне, що уявна, тільки уява не у всіх так розвинута як у тебе.

рано- чи пізно, ... хехе, я думаю і цибуля досягне 50 коп за кг, як то було в 1998 і морква 20 коп, і проїзд в метро 15 коп. Ну-ну - чекай.

Вийдеш, тоді я вийду 2 рази по 700, мені не напряжно буде платити ще за 2 кредит по 700.

Підніми свої прогнози в тебе їх було 2 один на 3 роки з початку осені 2006, другий рік з кінця 2007 (провали в памяті?).
Крім того ти лишав свій прогноз в опитуванні.
Другий вже в ... д..і, як і позиція в опитуванні, перший - пройшло більше, ніж рік, ніяких подвижок, а мої справдилися, замітив?
Як вірити тому, хто ні разу не вгадав, не спрогнозував, не зробив того, чим грозився? :n4:

Тобто - де розвал економіки, де крах банківської системи, де обвал цін, де масовий виїзд (ти ж в Чехію так і не поїхав), де зменшення зарплат, де зменшення оренди, де масовий виїзд з Києва через комплатежі, де ріст пропозиції до 10000!!!, а як тема починалась ВЖЕ 7000 і що далі ...?

Я розумію - починаєм все знов? Вибач, але за свої слова ти не відповідаєш, а толочити воду в ступі, ще рік ніякого бажання не маю. Щоб, потім отримати ті ж "страшилки" ще на рік. Он на ВіДі вже на новий рік перейшли - вже 2008. А що 2006, 2007, та то тільки думками обмінювались ... :)

Твій прогноз - перший - закінчується в березні 2009, залишилось менше, ніж ти собі думаєш. Свій прогноз я залишу, коли буде тема.

ПС. Ти бачив скілько фейєрверків за новий рік вигахали в повітря? Ти в такій країні краху чекаєш? :)
03 січ 2008 10:39
Цитата:

развал экономики и крах банковской системы тоже я обещал? :11:

насколько я помню я как раз говорил что для банковского кризиса нет никаких предпосылок.

Или ты так лиш бы потрындеть.....

P/S/ если хочеш неполенюсь и найду свои соответствующие постинги....

я где-то говорил, что вы прогнозировали банковский кризис. Я лишь сказал, что вы забываете, о чем говорите, давали КРН 2 недели, а он как видим жив-здоров, делали заявления о 7000 предложения и что дальше?
Вы отвечайте за то, что вы прогнозировали, а в позу становиться не надо, сами это умеем.

О потрындеть, я бы тоже не заикался. Раздуть скидку одной из компаний на 5% на то, что еще незнамо когда будет построено, как сбытие великого прогноза, - это да ... надо уметь.

Может лучше поступать как я?
Не изменятся: колебание от -9,99 до +9,99% - 11 голосов (11.34%)
(1kv, a_lexeich, e.sereda, elia, k.i.p, marina73, midge, sidus, slaventij, zloe, Андрей12, Гтвщ)

А посты это да, поищите? Думаю и вам полезно будет.

ПС. Это хорошо, что банковского кризиса не будет, но как же с флуманом и иже с ним быть, ведь это первейший двигатель обвала?!!!
03 січ 2008 10:46
Цитата:

я где-то говорил, что вы прогнозировали банковский кризис. Я лишь сказал, что вы забываете, о чем говорите, давали КРН 2 недели, а он как видим жив-здоров, делали заявления о 7000 предложения и что дальше?
Вы отвечайте за то, что вы прогнозировали, а в позу становиться не надо, сами это умеем.

О потрындеть, я бы тоже не заикался. Раздуть скидку одной из компаний на 5% на то, что еще незнамо когда будет построено, как сбытие великого прогноза, - это да ... надо уметь.

(1kv, a_lexeich, e.sereda, elia, k.i.p, marina73, midge, sidus, slaventij, zloe, Андрей12, Гтвщ)

ПС. Это хорошо, что банковского кризиса не будет, но как же с флуманом и иже с ним быть, ведь это первейший двигатель обвала?!!!

вы какой то странный... в каком постинге и в каком смысле я давал RHY 2 недели??? "Я лишь сказал, что вы забываете, о чем говорите, давали КРН 2 недели, а он как видим жив-здоров, делали заявления о 7000 предложения и что дальше?"

РАСШИФРУЙТЕ ЧТО ВЫ ИМЕЕТЕ ВВИДУ!!!!!!
03 січ 2008 10:50
Цитата:

я где-то говорил, что вы прогнозировали банковский кризис.

а кто вообще прогнозировал банковский кризис? :122: кризисы в США и Европе.
Это даже обвалом будет тяжело назвать.О, придумал слово-
03 січ 2008 10:57
UNDO,

Коли 1 м2 коштував $600 у Аркадi, ця цiна не була пiдйомною для мене, так само, як зара $2500.

Моя думка 1 м2 ~= 1й середнiй з/пл ~= оренда 1к. квартири

Середня з/пл по Киэву десь 2500 грн.

Аренда 1к .$450

Щодо НБУ, вiдемна сальдо росте, + короткi кредити банкiв + низька iх власна капiталiзацiя.

НБУ зробить те, що iншi ЦБ наповнить ринок лiквiднiстю (друкане паперiв).
А так Украiна майже не продукуе (import>>export), то маячить гаплик конкретний.
03 січ 2008 10:57
Цитата:

вы какой то странный... в каком постинге и в каком смысле я давал RHY 2 недели??? "Я лишь сказал, что вы забываете, о чем говорите, давали КРН 2 недели, а он как видим жив-здоров, делали заявления о 7000 предложения и что дальше?"

РАСШИФРУЙТЕ ЧТО ВЫ ИМЕЕТЕ ВВИДУ!!!!!!

3.10.2007, 13:21 Сообщение #9
убийца эфира
Житель

мы говорим не о количестве а о тенденции.... что происходит на рынке где предложение увеличилось за месяц на 15%?

а в изминении цены это отразится через 2 недельки я думаю

Вот например, вы конечно не говорили в какую сторону измениться цена ... но у вас же целый аналитический отдел, думаю подскажет.

Как тенденции? И не надо орать, лучше почитайте свои сообщения.

Так что происходит когда предложение увеличивается? А когда уменьшается?
Недвижимость [03.01.2008]
Квартиры в Киеве: 3868/3122
В новых домах: 1226
Дома в Киеве: 370/122
Нежилые помещения: 1066/2010
Земля в Киеве: 351/7
В регионах Украины: 1782/118
Новостройки Украины: 163
Коттеджные городки: 30

Увольте меня от расжевывания вам ваших же постов. До свидания!
03 січ 2008 10:58
Цитата:

недумаю.... Нацбанк реагирует правильно да и банки "отрезвели" так сказать...
ИМХО ещё 6 месяцев точно ничего не произойдёт...
03 січ 2008 10:58
Цитата:

А Флуман как? Что никто не прогнозировал? Удивляет ... такой аргумент за обвал и никто не прогнозировал!!!! :)
03 січ 2008 10:59
Цитата:

3.10.2007, 13:21 Сообщение #9
убийца эфира
Житель

мы говорим не о количестве а о тенденции.... что происходит на рынке где предложение увеличилось за месяц на 15%?

а в изминении цены это отразится через 2 недельки я думаю

Вот например, вы конечно не говорили в какую сторону измениться цена ... но у вас же целый аналитический отдел, думаю подскажет.

Как тенденции? И не надо орать, лучше почитайте свои сообщения.

Так что происходит когда предложение увеличивается? А когда уменьшается?
Недвижимость [03.01.2008]
Квартиры в Киеве: 3868/3122
В новых домах: 1226
Дома в Киеве: 370/122
Нежилые помещения: 1066/2010
Земля в Киеве: 351/7
В регионах Украины: 1782/118
Новостройки Украины: 163
Коттеджные городки: 30

Увольте меня от расжевывания вам ваших же постов. До свидания!

"а в изминении цены это отразится через 2 недельки я думаю"

ключевые слова выделены жирным

УМЕНЯ АНАЛИТИЧЕСКИЙ ОТДЕЛ???????

я вообще к РН неимею никакого отношения.... перестали бы вы курить эту гадость :)
03 січ 2008 11:03
Цитата:

UNDO,

Коли 1 м2 коштував $600 у Аркадi, ця цiна не була пiдйомною для мене, так само, як зара $2500.

Моя думка 1 м2 ~= 1й середнiй з/пл ~= оренда 1к. квартири

Середня з/пл по Киэву десь 2500 грн.

Аренда 1к .$450
Щодо НБУ, вiдемна сальдо росте, + короткi кредити банкiв + низька iх власна капiталiзацiя.

НБУ зробить те, що iншi ЦБ: наповнить ринок лiквiднiстю (друкане паперiв).
А так Украiна майже не продукуе (import>>export), то маячить гаплик конкретний.

Вибач, друже, але ще раз, але ти це аргументував тим, що Аркаді скоро триндець, як і КГС, і що обвал, а виявляеться, що просто не було грошей, ти коли правду казав?
Вибач, а кредити на що? Вибач, але оренда з тої пори зросла суттєво, та і зп в 500 не дивина.
Ти зараз віддаєш за 1к 450????!!!!!! Це труба!!! Це більше, ніж я плачу по кредиту за 2к нову!!! От тобі і кешфлов!!!

А ... нічого нового ти не повів, все той же гаплик ... ну якщо тобі від того легше, то нехай ....

Аби на квартиру вистарчило.
03 січ 2008 11:06
Цитата:

"а в изминении цены это отразится через 2 недельки я думаю"

ключевые слова выделены жирным

УМЕНЯ АНАЛИТИЧЕСКИЙ ОТДЕЛ???????

я вообще к РН неимею никакого отношения.... перестали бы вы курить эту гадость :)

Конечно, думаете, ошибочно, но ведь думаете.
Как видим ваши думанья как в Божий свет копейка, может тогда лучше прислушаться к более правильным мнениям?

На счет, отдела, может и ошибся, но мне казалось, что у вас немаленький пост на работе, и у вас есть аналитики, может перепутал, простите.

Разве аналитики только на РН? Я тоже не имею отношения, вот так втянулся, почитываю, пописываю.

О курить, смотрите все же за своим глазом. :)

Пости уже перечитали?
03 січ 2008 11:11
Цитата:

А Флуман как? Что никто не прогнозировал? Удивляет ... такой аргумент за обвал и никто не прогнозировал!!!! :)
Я спрогнозировал банковский кризис год назад.Я тогда назвал 6 или 7 стран.США,Англия,Прибалтийские страны,Россия,
Испания,Казахстан и Украина.Причём Украине больше всех достанется!По ряду факторов.
03 січ 2008 11:18
Цитата:

Конечно, думаете, ошибочно, но ведь думаете.
Как видим ваши думанья как в Божий свет копейка, может тогда лучше прислушаться к более правильным мнениям?

На счет, отдела, может и ошибся, но мне казалось, что у вас немаленький пост на работе, и у вас есть аналитики, может перепутал, простите.

Разве аналитики только на РН? Я тоже не имею отношения, вот так втянулся, почитываю, пописываю.

О курить, смотрите все же за своим глазом. :)

Пости уже перечитали?

1) несчитаю Ваше мнение более правильным, так как в сегменте 2х-3х комнатных квартир есть "затоваривание" и снижение цены до уровны предлагаемого застройщиками а это 1500-2000 у.е. за метр считаю неизбежным;
2) по поводу аналитического отдела Вы меня спутали с ником "Наблюдатель"
3) я внимательно смотрю только на сегмент 4-х комнатных квартир в новострое а там сейчас скидки постоянные 5-10% от базовой цены, источник сайт КГС

По поводу перечитывания постов в 10 раз повторяю что прогнозировал цены на новое жильё (не элитное) 1500 у.е. метр на убитые хрущи 800 у.е. метр, от своих слов неотказываюсь но и прошу не приписывать мне другие прогнозы
03 січ 2008 11:23
ГТВЩ, читай уважно

$450 - середня аренда,
2500 - середня з/плата

Це зовсiм не те, що я плачу/отримую

Аркада = МММ.

Грошей не було, щоб брати у Киэвi, на Тернопiль вистачало.

Але я не купую на пiку цiн.
03 січ 2008 11:26
Цитата:

ГТВЩ, читай уважно

$450 - середня аренда,
2500 - середня з/плата

Аркада = МММ.

Моя семья покупала в Аркаде квартиру три раза в 1995, в 2000 и 2002 ниразу проблем небыло

а многие знакомые повлипали с маленькими застройщиками... вот сейчас товарищ на троещине "попал" уже 8 месяцев как дом должен был сдатся а он ещё недостроен
03 січ 2008 11:28
Цитата:

1) несчитаю Ваше мнение более правильным, так как в сегменте 2х-3х комнатных квартир есть "затоваривание" и снижение цены до уровны предлагаемого застройщиками а это 1500-2000 у.е. за метр считаю неизбежным;
2) по поводу аналитического отдела Вы меня спутали с ником "Наблюдатель"
3) я внимательно смотрю только на сегмент 4-х комнатных квартир в новострое а там сейчас скидки постоянные 5-10% от базовой цены, источник сайт КГС

По поводу перечитывания постов в 10 раз повторяю что прогнозировал цены на новое жильё (не элитное) 1500 у.е. метр на убитые хрущи 800 у.е. метр, от своих слов неотказываюсь но и прошу не приписывать мне другие прогнозы

1) Вы можете подтвердить это цифрами, ссылками, газетными вырезками?
2) Извинения, следует понимать, приняты?
3) Не знаю как долго вы отслеживаете, но коеффициент 0,95 на 3-4к от КГС был всегда и на очень многих объектах. Это смахивает на подтасовку или скорее на оправдание. Также на сайте КГС очень много повышающих коеффициентов. Если вы на основании этого делаете вывод об падении на 5-15%, то оно ошибочно. И простите не понимаю зачем просматриваете, если хотите купить, тогда вот оно ваш прогноз с ценами совпадают, или для чего ...?

Новое и сейчас 1500-1800, об этом я говорил всегда, недоумевая почему люди не хотят покупать новострой по цене 40% обвала, - говорили ремонт дорог, ждать долго, ребенка прописать нельзя (это сказка от Юрана).

В этой части 800 за хрущ вы продолжаете ошибаться.

Все, спасибо, всем за внимание, прощаюсь пока.
03 січ 2008 11:34
Цитата:

ГТВЩ, читай уважно

$450 - середня аренда,
2500 - середня з/плата

Аркада = МММ.

Ще раз, бо я не розумію .... Я правильно прочитав, так і є, а що було 1-2 тому?
Звичайно не те, не може високоосвідченна людина робити за 2500 грн.
А оренда, ну тебе чекає 450 як мінятимеш, ти ж не в гостинці жити зібрався? А скільки тепер платиш 300? Подивись тему про оренду на ВіДі, послухай Каттера-Про.

Це я вже чув, тільки всім моїм знайомим хати побудувала, та і Вбивці Етеру теж. Так грошей не вистарчало чи МММ?

Треба розуміти, що 2005 був пік?
Як вистарчало, як тобі кредита ніде не дали, ще й тещі гроші просвистав? Коли ти правду кажеш?
03 січ 2008 11:40
У 1998 - падiння
у 2004 стартував бурний рiст РН.
У 2007 - почалась стагнацiя
яка закiнчится падiнням найближчим часом РН (ну рiк, максимум ще 1)

П.С. Чого тебе так цiкавить скiльки я отримую/витрачаю?
Моя дружина не знае всi моi доходи/витрати.

Якби знав що в Аракадi все чесно, грошi наcкрiб.
МММ однозначно. Весь РН - "поле чудес в краiнi дурнiв".
Але богатенькi Буратiни закiнчились.
03 січ 2008 21:24
Цитата:

Ну, ну. Зачем так "злится".

Ну падает рынок. Это факт. Ну и что с этого?

Это нормально. За 2007 год на 30 процентов. Только "завуалированно".

И не показывайте мне индексы ДОМИКА. Была ветка где было доказано, что они, ЭТИ ИНДЕКСЫ НЕСОСТОЯТЕЛЬНЫ. Заметте, я не сказал что они неверно посчитаны.

Все от "приличного проседания" только выиграют.

И еще. Насчет аренды - парилово все это. Цены на аренду держаться весенние 2007 года.

Риелтеры могут писать( и пасали ) и говорить ( и говорили ) что 600, 700, 800 минимальная цена 1к, но в жизни все по другому. А точнее 300 - 350 у.е максимум.

Все остальное - это общежитие человек эдак на 3-4.

Кстати, прошу не давить в русле: где снимаю, адрес ... и трамтаты, потому как вот такие вот форумы и подходят налоговой и др. орлам, которые могут собирать инфу для последующей обработки...

Так что покеда...

И УБЕДИТЕЛЬНАЯ ПРОСЬБА - не говорите ЧЕПУХУ.

Тут я слышал от Вас что процентные ставки упадут в 2006 - 2007 годах - ГДЕ?

Я слышал, что в 2007 году на 40% все подорожает - ГДЕ? ГДЕ?

Приводить еще Ваш маразм ?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .1012. . .31
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx