Подати оголошення

ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/2

ЗабудовникBudCapital, Київміськбуд
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 22 554 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
119з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 33.
1/3%
5/15%
8/24%
2/6%
17/52%
1. . .124126. . .138
15 квіт 2023 11:42

Vika2023

будуйте свої квартири за свої кошти,а не за кошти киян

Саме цим і займаємось, і Вам гарного дня.

15 квіт 2023 11:42

Vika2023

будуйте свої квартири за свої гроші,а не за гроші киян

Не хотілось би вас травмувати, але я - киянка 😉

15 квіт 2023 18:56

Открыл сайт Киевгорстроя, просмотрел объекты и пришёл к выводу, что Урловский 1, Урловский 2, Стар Сити, Отрада, Итальянский квартал 2, Медовый 2, Милос нужно оставить, отсторониться. Всё равно не за что их строить, некому их строить, спрос небольшой если и был, то инвесторы весь спрос и рассрочников распугали своими петициями. Киевгорстрою нужно очиститься от неликвидных проектов, отсрочить их реализацию, а сейчас сосредоточиться на планировании новых проектов: Солар Сити, Арт Хаус, Жмеринская 5, Кричевского 19 и других, а также сейчас достроить практически готовые ЖК: Абрикосовый, Миракс, Электриков.  

После войны начать новые проекты по новым ценам, а заработанные деньги пустить на пополнение уставного капитала и соответственно достраивать нынешние долгострои. Это будет и справедливо, и будет подталкивать инвесторов нынешних обанкротившихся долгостроев объединяться и самостоятельно решать проблемы недофинансирования, или искать инвесторов для достройки, если это рентабельно и есть нераспроданные площади.

16 квіт 2023 07:33

Vika2023

мені цікаво будівництво соціального житла, лікарень, шкіл... мені цікава реконструкція зруйнованого житла. ваше будівництво є комерційним і не має відношення до моїх податків. те,що вас кинув будівник-ваші проблеми,я не хочу,щоб вам будували дім за мій рахунок

ЖК "Каховська" - по проекту має бути дитсадок, за рахунок інвесторів, для міста.

ЖК "Академ Парк" - по проекту буде дитсадок, за рахунок інвесторів, для міста.

ЖК "Star City" - по проекту буде школа, за рахунок інвесторів, для міста.

Мені хочеться вірити, що ці об'єкти будуються за рахунок міста. Але підозрюю, що ні, їх вартість закладена у вартість квартири.

Пані Віка, ви за чи проти добудову цих об'єктів за рахунок платників податків? Чи будете перешкоджати цим добудовам усіма силами, най інвестори платять? (бо раніше ж платили, а до ваших податків це відношення не має)

Або най школу/дитсадок побудують, і буде воно стояти в колі недобудованих висоток? :)

16 квіт 2023 07:33

Bars3

Открыл сайт Киевгорстроя, просмотрел объекты и пришёл к выводу, что Урловский 1, Урловский 2, Стар Сити, Отрада, Итальянский квартал 2, Медовый 2, Милос нужно оставить, отсторониться. Всё равно не за что их строить, некому их строить, спрос небольшой если и был, то инвесторы весь спрос и рассрочников распугали своими петициями. Киевгорстрою нужно очиститься от неликвидных проектов, отсрочить их реализацию, а сейчас сосредоточиться на планировании новых проектов: Солар Сити, Арт Хаус, Жмеринская 5, Кричевского 19 и других, а также сейчас достроить практически готовые ЖК: Абрикосовый, Миракс, Электриков.  

После войны начать новые проекты по новым ценам, а заработанные деньги пустить на пополнение уставного капитала и соответственно достраивать нынешние долгострои. Это будет и справедливо, и будет подталкивать инвесторов нынешних обанкротившихся долгостроев объединяться и самостоятельно решать проблемы недофинансирования, или искать инвесторов для достройки, если это рентабельно и есть нераспроданные площади.

Звісно кожен має право на думку, але поясніть як в вашу категорію майже добудованих затесався будинок на Електриків? Ви інвестор будинка на Електриків? :))

16 квіт 2023 07:34

Bars3

Якось забагато людей почало писати всяку єресь, це з метою відволікти людей від підписання петиції https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=11843, чи ви просто дуже довго думали над цією промовою і нарешті знайшли для неї відповідне місце на цьому форумі?

16 квіт 2023 09:34

Iris-ka

Якось забагато людей почало писати всяку єресь, це з метою відволікти людей від підписання петиції https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=11843, чи ви просто дуже довго думали над цією промовою і нарешті знайшли для неї відповідне місце на цьому форумі?

Погоджуюсь!!! Давайте ці 1500 голосів закриємо)) я,чесно кажучи,думала зберемо ці 6 тисяч голосів за 5 днів .. не звертайте увагу на компрометуючі коментарі, головне - достукатись,аби наш комплекс відновили.  

16 квіт 2023 12:25

Pulya Dura

Звісно кожен має право на думку, але поясніть як в вашу категорію майже добудованих затесався будинок на Електриків? Ви інвестор будинка на Електриків? :))

Я не инвестор дома по Электриков, поэтому могу более объективно, без тяжести розовых очков на психику проанализировать сложившуюся ситуацию: по Электриков остаются не проданными более 30 апартаментов и нежилых на первом этаже из 80 по дому. Готовность дома более 50%, коммуникации подведены изначально к зданию, бывшему на этом месте. Это финансовый аспект вопроса.

О перспективности места можно вообще не говорить, тут всё понятно. 

Объект мизерный в сравнении с Урловскими, Отрадой, и оставшийся строительный объём даже несколько рабочих, имитирующих строительство, справятся за короткое время. Да и по классике финансовой грамотности любой менеджер знает, что всегда первоочередно нужно закрывать малые проблемы, мелкие кредиты, несущественные обязательства, чтобы на них не отвлекаться. 

16 квіт 2023 14:18

Bars3

Я не инвестор дома по Электриков, поэтому могу более объективно, без тяжести розовых очков на психику проанализировать сложившуюся ситуацию: по Электриков остаются не проданными более 30 апартаментов и нежилых на первом этаже из 80 по дому. Готовность дома более 50%, коммуникации подведены изначально к зданию, бывшему на этом месте. Это финансовый аспект вопроса.

Объект мизерный в сравнении с Урловскими, Отрадой, и оставшийся строительный объём даже несколько рабочих, имитирующих строительство, справятся за короткое время. Да и по классике финансовой грамотности любой менеджер знает, что всегда первоочередно нужно закрывать малые проблемы, мелкие кредиты, несущественные обязательства, чтобы на них не отвлекаться. 

Готовність 50% це якось м'яко кажучи далеко від "майже добудовані" :) Не впевнений що 30 не проданих апартаментів в будинку на Електриків якось позитивно вплинуть на фінансову спроможність КМБ вцілому. "О перспективности места можно вообще не говорить, тут всё понятно." - для себе я це розумію скоріш за все не так як ви :))

17 квіт 2023 08:53

Pulya Dura

Готовність 50% це якось м'яко кажучи далеко від "майже добудовані" :) Не впевнений що 30 не проданих апартаментів в будинку на Електриків якось позитивно вплинуть на фінансову спроможність КМБ вцілому. "О перспективности места можно вообще не говорить, тут всё понятно." - для себе я це розумію скоріш за все не так як ви :))

Пытаюсь быть объективным: когда монолит полностью готов, все наружные стены, балконы выложены - это 50% готовности дома (услышал от Никонова от КАНа в интервью, поэтому и привожу данную информацию). Интересно бы узнать по данной аналогии готовность ЖК Отрады от его инвесторов и от независимых специалистов.

В рекламе видел в продаже от хозяев квартиры в ЖК Отрада в 7 доме, пишут, что сдача дома во втором квартале 2023 года. Такой взгляд называю "через розовые очки")).

А по поводу перспективности дома по Электриков: сравнил инвестиции в ЖК ДОК32, где местоположение мягко говоря было сомнительным, но ушлые инвесторы приумножили за 1-1,5-2 года от 2,5 до 3 раз свои доллары. Так и с Электриков: рядом парк Почайна, переходящий в парк Наталка, с другой стороны набережная на Подол, где сейчас в ЖК Новый Подол единичка стартует со 120 тысяч долларов на котловане, в пешей доступности 2 станции метро.  

17 квіт 2023 08:53

А по поводу 30 не проданных апартаментов, это не цифры для зависти под 100% проданных Урловских, или Отрады с неликвидными остатками, что даже Дмитрий Гура подтвердил, а информация для потенциального инвестора по достройке данного ЖК или достройке Киевгорстроем сугубо при целевом использовании средств. 

17 квіт 2023 08:54

Bars3

"остаются не проданными более 30 апартаментов и нежилых на первом этаже из 80 по дому" -  так они так и останутся не проданными, учтите это при "анализе финансовых аспектов". А если серьезно "без тяжести розовых очков", этих 30 квартир не хватит даже чтоб с подрядчиком по долгам рассчитаться. Учитывая рост цен  строительных материалов на эти 30 лучше сильно не рассчитать. В контексте происходящего первым делом будут строить Миракс и самые крупные объекты по которым задержка уже более 1 года 

Pulya Dura

Це чудово що ви все це хочете, але як я вже писав вище це не означає що всі інші цього теж хочуть так як ви. У всіх є свої бажання та приорітети і вони теж платники податків. Плюси добудувати з підтримкою держави я навів вище. Ви мабуть не розумієте чому в глухому селі нема гарної сучасної школи, лікарні, і т.д., але вона чомусь є в районах де є гарні будинки з дорогими квартирами. 

будуйте собі квартири власним коштом

Pulya Dura

Я не знаю де подівся той коментар, але напишу ще раз: ви не розумієте причинно-наслідкового зв'язку між гарними сучасними лікарнями, школами, дитсадками та платіжоспроможністю населення. Ви хочете то все за чий рахунок? За рахунок платників податків інших районів міста? інших міст? іншої області? Переважно населення мікрорайона Відрадний це люди пенсійного та предпенсійного віку що живуть у совкових п'ятиповерхівках. Вони не генерують податки, вони є податковим навантаженням. Цей район по одну сторону від трамвайної колії суцільна промзона з нефункціонуючих заводів та складів. Що, для кого та за який кошт ви сподіваєтесь що там буде будівництво новеньких гарних шкіл, лікарень та садочків? :)))))

ще раз: ви заплатили за свої квартири кмб? то хай він вам їх будує. чого ви вимагаєте гроші на добудову у київської мерії,вимагайте їх у кмб

Iris-ka

То в такому разі чому ви не складаєте відповідні петиції про лікарню, не шукаєте однодумців, а зайшли на гілку для інвесторів даного комплексу і переконуєте людей, що їх житло не треба добудовувати? У мене ламається логіка, схоже, що у вас просто забагато вільного часу і ви з якогось мазохізму проводите його тут. Скеруйте свої сили на ваші праведні цілі. 

І ще я, як і інші інвестори за свою квартиру повністю заплатила і хочу, щоб її побудували за оплачені нами кошти.

І щодо податків, можливо вас то здивує, але їх платите не тільки ви, але й інвестори даного комплексу. Маю сумнів, що особисто вами сплачених податків вистачить на будівництво чогось суттєвого.

будуйте свої будинки влассним коштом і не вимагайте київську мерію вам надати на це кошти. вимагайте у кмб

Rostyslavus

так у тому і діло)) що люди які не в темі нерухомості, про цей форум ніколи в житті і не чули, це перевірено. А тут якийсь особливий випадок, зайти на одну конкретну гілку, бо всі коменти користувача саме тут, зареєструватись і так ціленаправлено накидувати на вентилятор.

таке враження,що вас мавпи виховали

Iris-ka

Не хотілось би вас травмувати, але я - киянка 😉

будуйте за свої власні кошти,а не за кошти бюджету міста

LarysaLarysa

ЖК "Каховська" - по проекту має бути дитсадок, за рахунок інвесторів, для міста.

ЖК "Академ Парк" - по проекту буде дитсадок, за рахунок інвесторів, для міста.

ЖК "Star City" - по проекту буде школа, за рахунок інвесторів, для міста.

Мені хочеться вірити, що ці об'єкти будуються за рахунок міста. Але підозрюю, що ні, їх вартість закладена у вартість квартири.

Пані Віка, ви за чи проти добудову цих об'єктів за рахунок платників податків? Чи будете перешкоджати цим добудовам усіма силами, най інвестори платять? (бо раніше ж платили, а до ваших податків це відношення не має)

Або най школу/дитсадок побудують, і буде воно стояти в колі недобудованих висоток? :)

місто саме платить за садок та школу,які будують кмб. свої квартири будуйте власним коштом,а не за кошти міста. бо місто має купити у кмб квартири для сиріт/інвалідів, будувати дитячі будинки,ремонтувати вже існуючі державні об'єкти... 

17 квіт 2023 11:05

Vika2023

ще раз: ви заплатили за свої квартири кмб? то хай він вам їх будує. чого ви вимагаєте гроші на добудову у київської мерії,вимагайте їх у кмб

Ще раз: я не вимагаю гроші на добудову. Я вказую на переваги чому це варто було б зробити, та недоліки якщо ЖК не добудується та стане примарою. Що до мене, то якщо на кінці травня не почнуться роботи на будівництві то заберу свої гроші та куплю квартиру де інде. Я не зовсім розумію ваш праведний гнів що-до інвесторів, бо наші податки це також інвестиції в наш соціальний захист та правову безпеку. Інакше нахріна ми утримуємо цілу армію державних парацівників ДАБІ, якщо будь хто може кинути інвесторів на гроші та залишити місту недобудову посеред житлових кварталів? Хтось десь недопрацював: ДАБІ, суди, інспектори, коміссії, і т.д. Ніхто не може почати збір коштів та будівництво в таких масштабах без відповідних дозволів, консультацій та проектів.

17 квіт 2023 11:06

Trito

"остаются не проданными более 30 апартаментов и нежилых на первом этаже из 80 по дому" -  так они так и останутся не проданными, учтите это при "анализе финансовых аспектов". А если серьезно "без тяжести розовых очков", этих 30 квартир не хватит даже чтоб с подрядчиком по долгам рассчитаться. Учитывая рост цен  строительных материалов на эти 30 лучше сильно не рассчитать. В контексте происходящего первым делом будут строить Миракс и самые крупные объекты по которым задержка уже более 1 года 

Не считайте подрядчиков глупыми людьми, строящими за свои деньги или в долг, особенно если эти подрядчики аффилированные сами знаете с кем. А по поводу Электриков, мне всё равно, достроят его или нет, раньше или позже Отрады. Это всего лишь сравнительная оценка разных ЖК КГС. Реально смогут сказать, кто здесь прав, читающие данный форум через год, два года или десять лет, т.к. это форум Отрады. 

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .124126. . .138
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше