Подати оголошення

ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/2

ЗабудовникBudCapital, Київміськбуд
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 22 554 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
119з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 33.
1/3%
5/15%
8/24%
2/6%
17/52%
1. . .6365. . .138
12 лют 2021 15:13
Да топовый у нас жк) Если кому, что то не нравится, он всегда может продать и прочее сделать со своим имуществом.
15 лют 2021 06:39
Гарна ініціатива, писати про плюси даного житлового комплексу.
Для мене власне, зіграли велику роль транспортна розв’язка і об’єкти інфраструктури Відрадного, до якої я дуже звик. Школи, садочки, парк, медичні заклади, віддаленість від метро зовсім не лякає. Необхідно дістатись до метро? Для цього в нагоді завжди є маршрутні таксі, або тролейбус. А влітку я взагалі дозволяю собі пройтись пішки від метро Шулявська) До такого ритму я звик. Стосовно здачі об’єкту... з надією сподіваюсь на найкраще)

Так, Ви праві, розв'язка тут хороша. А ще не так далеко від ЖК швидкісний трамвай (15 хв. ходу), а поруч зупинка 14 та 15. Маю надію що колись і їх маршрут зроблять швидкісним.
Я аналогічно як і "Slavko-5" вклався зразу зі старту продаж (лютий 2019). Зважаючи на забудовника, місце розташування об'єкта рішення прийняв ще задовго до старту продаж, лише залишалось питання ціни.
Все-таки зважаючи на усі плюси даного ЖК, вважаю що і ціна досить хороша.
А строки здачі...будемо надіятись, що затримка в здачі в експлуатацію все-таки буде мінімальною і складе не більше кількох місяців.
15 лют 2021 08:47
Гарна ініціатива, писати про плюси даного житлового комплексу.
Для мене власне, зіграли велику роль транспортна розв’язка і об’єкти інфраструктури Відрадного, до якої я дуже звик. Школи, садочки, парк, медичні заклади, віддаленість від метро зовсім не лякає. Необхідно дістатись до метро? Для цього в нагоді завжди є маршрутні таксі, або тролейбус. А влітку я взагалі дозволяю собі пройтись пішки від метро Шулявська) До такого ритму я звик. Стосовно здачі об’єкту... з надією сподіваюсь на найкраще)

Я з Вами частково не погоджуюся - щодо писати тільки плюси даного житлового комплексу.
Ви пропонуєте на форумі використовувати так званий "бульбашковий фільтр" або як його ще називають - "фільтр інтересів". Такий підхід обмежує в інформації.
Найбільші інтернет-компанії використовують сьогодні численні алгоритми і фільтри, щоб показувати нам те, що є для нас найбільш релевантним. Взяти хоча б Google - він коригує результати пошуку, орієнтуючись на наші інтереси. Те ж відбувається і з стрічкою новин у Facebook - там тільки ті люди, по чиїх посиланнях ми найчастіше переходимо.
І таких прикладів безліч. Ідея «релевантного форуму» не погана сама по собі (висвітлювати лише переваги ЖК). Але є у цього явища і зворотна сторона, як уже писалося - обмеження в інформації.

Якщо хтось володіє інформацією щодо ЖК, то чому б нею не поділитися навіть якщо вона комусь не подобається (як відомо всім догодити неможливо). Те, що інформація може бути не перевіреною (чутки) чи не достовірною - то це інше питання.
Якщо в когось винеколо питання, то чому б його не обговорити з рештою учасників форуму - адже саме для цього такі площадки і організовані. Тим паче тут всі потенційні сусіди.
Якщо хтось більше довіряє відповідям учасникам форуму ніж відділу продажу - то це не вердикт цькувати такого учасника. У нас демократична країна.

Щодо переваг даного ЖК, то однозначно в нього значно більше плюсів ніж мінусів. На мою думку, всі інвестори цього ЖК саме тому і інвестували в нього.
Щодо розв'язки, то вона стане ще зручнішою після побудови мосту через залізницю по вулиці Суздальська (фото генплану нижче).
Також гарна новина, щодо освітніх закладів - в районі їх достатьня кількість. На Відрадному триває реконструкція середньої школи № 22, що стане першою енергонезалежною школою Солом’янського району, де опалення та нагрів води забезпечуватимуть системи, що використовують тепло землі.
15 лют 2021 09:14

Так, Ви праві, розв'язка тут хороша. А ще не так далеко від ЖК швидкісний трамвай (15 хв. ходу), а поруч зупинка 14 та 15. Маю надію що колись і їх маршрут зроблять швидкісним.
Я аналогічно як і "Slavko-5" вклався зразу зі старту продаж (лютий 2019). Зважаючи на забудовника, місце розташування об'єкта рішення прийняв ще задовго до старту продаж, лише залишалось питання ціни.
А строки здачі...будемо надіятись, що затримка в здачі в експлуатацію все-таки буде мінімальною і складе не більше кількох місяців.

Згідно генплану, хочуть продовжити 14 та 15 маршрути трамваїв до швидкісного (вул.Симиренко), проте на плані вони не помічені як швидкісний. Тому скоріше за все виділяти їм окрему закриту полосу, як у швидкісного, ніхто не буде.
Якщо говорити про транспорт, то великим плюсом буде нова гілка метро з станцією "Аеропорт".
Проте, все це в дуже далекій перспективі.
15 лют 2021 10:48
боюсь не до живем, ибо генплан это не есть обязательно...
15 лют 2021 11:43

Если все дома комплекса будут сдаваться одновременно, то задержка будет, в лучшем случае, год.
15 лют 2021 11:51

Я з Вами частково не погоджуюся - щодо писати тільки плюси даного житлового комплексу.
Ви пропонуєте на форумі використовувати так званий "бульбашковий фільтр" або як його ще називають - "фільтр інтересів". Такий підхід обмежує в інформації.
Найбільші інтернет-компанії використовують сьогодні численні алгоритми і фільтри, щоб показувати нам те, що є для нас найбільш релевантним. Взяти хоча б Google - він коригує результати пошуку, орієнтуючись на наші інтереси. Те ж відбувається і з стрічкою новин у Facebook - там тільки ті люди, по чиїх посиланнях ми найчастіше переходимо.

І таких прикладів безліч. Ідея «релевантного форуму» не погана сама по собі (висвітлювати лише переваги ЖК). Але є у цього явища і зворотна сторона, як уже писалося - обмеження в інформації.

Якщо хтось володіє інформацією щодо ЖК, то чому б нею не поділитися навіть якщо вона комусь не подобається (як відомо всім догодити неможливо). Те, що інформація може бути не перевіреною (чутки) чи не достовірною - то це інше питання.
Якщо в когось винеколо питання, то чому б його не обговорити з рештою учасників форуму - адже саме для цього такі площадки і організовані. Тим паче тут всі потенційні сусіди.
Якщо хтось більше довіряє відповідям учасникам форуму ніж відділу продажу - то це не вердикт цькувати такого учасника. У нас демократична країна.

Щодо переваг даного ЖК, то однозначно в нього значно більше плюсів ніж мінусів. На мою думку, всі інвестори цього ЖК саме тому і інвестували в нього.
Щодо розв'язки, то вона стане ще зручнішою після побудови мосту через залізницю по вулиці Суздальська (фото генплану нижче).
Також гарна новина, щодо освітніх закладів - в районі їх достатьня кількість. На Відрадному триває реконструкція середньої школи № 22, що стане першою енергонезалежною школою Солом’янського району, де опалення та нагрів води забезпечуватимуть системи, що використовують тепло землі.

Доброго дня Вам. Відверто кажучи, в мене і на меті не було спонукати людей писати лише про плюси даного комплексу. Я такий же інвестор як і Ви, і мені також цікаво читати різні думки. Більше того, я не менше ніж інші зацікавлений в тому, щоб наш житловий комплекс відповідав заявленим при проєктуванні забудовником вимогам. Вважаю, що небайдужість мешканців ЖК в різного роду питаннях стане у великій нагоді в подальшому при вирішенні майбутніх проблемних питань.
15 лют 2021 12:47
Беручи до уваги активність на форумі та теми, які піднімають - то небайдужих мешканців ЖК вдосталь для вирішення будь-яких майбутніх проблемних питань.
Тож не хвилюйтеся - все буде добре :smile:
16 лют 2021 11:40
Вітаю!
Не складно дізнатися інформацію у відділу продажу стосовно запитів/дописів та вже інтриг в стрічці форуму;)
1. Паркан буде по периметру комплексу (фото нижче)
2. Корзини для блоків кондиціонерів будуть
3. Віконні рами будуть білого кольору
4. Шумоізоляція буде в квартирах, які примикають до ліфтових шахт

Спасибо за такую развернутую инфу.
Очень рад, что забор будет не из сетчатых панелей, которые убиваются вандалами за пару лет в хлам. Также рад узнать, что будут корзины - без них "обкондиционеренные" фасады смотрятся ужасно.
Про цвет рам я вообще не сомневался, это было бы чудо, если бы КГС раскошелился еще и на цветные. Шумоизоляция - хорошо, что хоть так.
18 лют 2021 08:11
Вчора в обідній час побував на майданчику. Особливих змін за тиждень не помітив. Робота велась тільки на будинку 4.
На Шепелєва закінчили гідроізолювати нову камеру і засипали її грунтом. Зі слів прораба, земля промерзла на 70 см, тому трохи збавили темп. Але точно мають наряд робити траншею в бік коледжу, потім пересікають вулицю і йдуть по території коледжа, де зараз повітряна лінія. Потім перемкнуть мережу на нову лінію.
По Відрадному йде магістраль, це пункт, де перемкнуть з повітряної лінії на підземну.
18 лют 2021 12:03
Ничего критичного в белых рамах нет, но на счёт раскошелиться - в жк Радужный кгс, как ни странно, раскошелились на чёрный цвет рам.
18 лют 2021 12:11
Спасибо за фото, будем надеяться, что мороз спадёт и темпы улучшаться)
21 лют 2021 20:10
Сегодня проезжал мимо ЖК "Радужный" там окна не чёрные, а белые- так что никто не раскошелился!
23 лют 2021 07:49
Добрий ранок! Сьогодні о 8-00 випадково прогулявся біля майданчику. На Шепелєва від камери вже ведуть труби опалення в бік коледжу, це мене радує найбільше (інвестор будинку 7:-). Було чути веселий перестукіт молотків на горі, де встановлюють опалубку. Кранівники лізли нагору. Все працює, будинки підросли ще трохи. На будинку 1 вже готують плиту перекриття 14 поверху 2 секції, напів готові вертикальні конструкції 13 поверху 4 секції. Знову багато авто на прохідній, отже бригади в повному складі.
Очікуємо в березні початок продажів 7 будинку, а отже і високих темпів будівництва.
будинок 4 - вже 19 поверхів. до квітня закінчать моноліт
23 лют 2021 13:22
Дякую Slavko-5 за інформацію і фото.
На фото видно, що ведуться роботи на будинках, що вже відірвалися від землі.
З фото також видно, що підріс кран на 6 будинку, скоріше за все скоро змонтують і другий.
Щодо теплотраси, то дійсно активно взялися, проте до закінчення опалювального сезону ніхно переносити діючу не дозволить.
23 лют 2021 13:24
Спасибо за такое подробное описание обстановки на стройке!
24 лют 2021 11:56
Спасибо, Славко :)
24 лют 2021 12:57
Большое спасибо за информацию и фото!
24 лют 2021 16:57
Дякую😊
25 лют 2021 06:50
Дякую за фото!
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .6365. . .138
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше