Подати оголошення

ЖК на пр. Отрадний, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗабудовникЖитлоінвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Здача ЖК2019 - 2022 р.
Планування
від 30 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
12з 220
Ваше враження про цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 71.
12/17%
35/49%
24/34%
1. . .311313. . .515
01 трав 2018 12:40
всем привет!!!я бы тоже не прочь познакомиться..но, как я поняла, "команда" уже укомплектована :) будем ждать фото отчета :)
01 трав 2018 13:04
Да, штукатурять активно. 16:00. Зі сторони двору менш активно

update: а на території Водоканалу вже якесь сімейство розпалили багаття і смажитимуть мабуть м'ясо)). Це не із наших сусідів хто? :smoke:
01 трав 2018 13:29
Не знаю чи зігріє це душу мешканцям 3ї секції, але триває робота з утеплення лоджій, які межують з 2ю секцією зі сторони Відрадного.
01 трав 2018 14:19
Цитата "TanilatiS":
всем привет!!!я бы тоже не прочь познакомиться..но, как я поняла, "команда" уже укомплектована :) будем ждать фото отчета :)

Якщо є бажання, то я думаю щось придумаємо!
Щось треба ретельніше переглядати сторінки форуму. Багато повідомлень з'являються із запізненням, що їх можна раптово і пропустити
01 трав 2018 14:20
список заброньованих місць:
Ramms_eta0 - 3
macchiatow - 2
Jamen - 2
sirko - 2 (+ сковорода)
76-Mari-Sha - 2
Coco-Chanel - 2
Barre - 2
GalkoSV - 2
svetlanka1360 - 3 (+ мангал і 6 шампурів)
Flaff - 1
Arabafenice - 1
TanilatiS - 1

разом 23. Ближче до діла ще раз уточнимо список, можливо звільниться пару місць. Наразі запис припиняємо

Цитата "Arabafenice":
Якщо є місце,то +1 повертаюсь з відпустки 12 і з радістю познайомлюсь з сусідами:)сала вдома багато,можу взяти.+ на можу в чорноморці взяти мідій.

сало у нас уже прописано, думаю більше не треба. А сирі мідії в Чорноморці дорогі. Це ресторан хороший щоб там сидіти, ціни на готові блюда дуже приємні, а якщо "з собою" то в Метро дешевше.

Цитата "sirko":
Ramms_eta0 Ви там поруч з парком проживаєте?)

так, поблизу тут недалечко ) Ще один аргумент чому зустріч в нашому парку - звідти видно наш ЖК, будем пити вино і контролювати хід будівництва ;)
01 трав 2018 14:28
Вот удивительно, что ни Жучки, ни Инвеста нет среди записавшихся. Или очень много важных дел, или они и не инвесторы вовсе😀
01 трав 2018 14:32
Цитата "TanilatiS":

Как это укомплектована? Лично я жду всех желающих, не хватит места присесть - будет фуршет!!! Смысл нашей встрече не шашлыков поесть и посидеть(это можно сделать и в кругу семьи), а встретиться, присмотреться к лицам, познакомится, и создать первый наш коллектив активных и сплочённых соседей...
01 трав 2018 14:41
Цитата "Jamen":
не хватит места присесть - будет фуршет

Підтримую :super:
01 трав 2018 15:52
У меня есть небольшой шар с крышкой для приготовления барбекю на углях (не знаю как правильно назвать) могу его взять. Ещё есть шампура, решетка баркекюшница и баранье сало :)
01 трав 2018 16:18
Цитата "Jamen":
Лично я жду всех желающих, не хватит места присесть - будет фуршет!!!

всеодно потрібний запис у список, щоб окреслити формат і розподілити місця за столами. Але це не заважає прийти всім бажаючим познайомитись, вінішка візьму з запасом, хватить на всіх )) Та і за столом ми будем сидіти, думаю, менше половини від всього часу.

Цитата "macchiatow":
У меня есть небольшой шар с крышкой для приготовления барбекю на углях (не знаю как правильно назвать) могу его взять. Ещё есть шампура, решетка баркекюшница и баранье сало :)

так, було би добре побільше всяких залізяк, бо на одну вся картопля не влізе, а так на двох-трьох будем жарити все одночасно. Бараняче сало звучить як делікатес, візьміть попробуєм :)
01 трав 2018 16:53
Можу взяти домашні мариновані грибочки)
01 трав 2018 17:54
Цитата "macchiatow":
У меня есть небольшой шар с крышкой для приготовления барбекю на углях (не знаю как правильно назвать) могу его взять

Цитата "Ramms_eta0":

так, було би добре побільше всяких залізяк, бо на одну вся картопля не влізе, а так на двох-трьох будем жарити все одночасно. Бараняче сало звучить як делікатес, візьміть попробуєм :)

У нас же немає стейків у меню :) . На сковорідці картопля, мідії. На шампурах шашлі. На решітці крильця. Я думаю тягнути такий габаритний агрегат не варто, але дивіться самі.
Ми там без ночівлі ніби збираємося)). Бо з таким весіллям скоро про палатки зайде мова).
01 трав 2018 20:11
Кілька днів не заходила на форум, а тут такі справи вирішуються(((
Прогавила запис на таку довгоочікувану подію...
Може з'явиться вільне місце, маякніть, будь ласочка (благальний смайлик)
02 трав 2018 05:51
Цитата "inchik13":
Кілька днів не заходила на форум, а тут такі справи вирішуються(((
Прогавила запис на таку довгоочікувану подію...
Може з'явиться вільне місце, маякніть, будь ласочка (благальний смайлик)

я випадково svetlanka1360 записав 3 місця, а там же діти, ми їх не рахуєм, скільки дитина того вина вип'є :)
svetlanka1360 - 2
inchik13 - 1
02 трав 2018 06:50
Дорогі сусіди, якщо буде місце для 2 чарівних інвесторів - будемо раді приєднатися до Вас 13 травня. Проінвестуємо і наше спілкування за загальним смачним столом . Буду я, 4 секція та інвестор з 3 секції. Дякую.
02 трав 2018 07:03
Да какие проблемы, приходите!!! Кто там будет в этой беседки сидеть? Это все так для виду, что б цивильно было.
Единственное что в список все таки надо вести что бы примерно знать сколько чего брать!
А то людей 23 набралось, а по факту это 13 семей...
Лично я за то что бы пришли все желающие, если Рамсу тяжело будет закупить продукты, просьба Сирка или кто рядом живет помочь...

А то както неправильно у нас получается все... То что есть желающие это гуд, значит мы стремимся быть командой...
02 трав 2018 07:50
Цитата "Jamen":
Лично я за то что бы пришли все желающие, если Рамсу тяжело будет закупить продукты, просьба Сирка или кто рядом живет помочь...

це дуже заманлива іде зібрати всіх чи якомога більше, але треба розуміти деякі, назвем це, "нюанси" з цим зв'язані. Я теж за мир у всьому світі, пенсіонерам пенсії і безплатну медицину... Ну уявіть прийде 100 людей, а якщо 200? Ми там фізично не помістимось. Коли забивав місця то казав хлопцям що це буде зустріч інвесторів будинку, і якщо робити для всіх то ми колись винаймем весь той парк бесідок лише під нас :)
Тому запропонований такий формат який є, список це буде стримуючий фактор, а прийти познайомитись і вдарити бокал червоного сухаря може хто забажає.

Доречі, є ідея, якщо захочемо зібрати безліміт (а ми захочем, нехай ще трошки 4 секція розкупиться) то можна буде внаглу запхатися на територію Водоканалу біля будинку, там можна буде розгулятись, і в вихідний день менше шансів що нас звідти повиганяють.

Цитата "2804":
Дорогі сусіди, якщо буде місце для 2 чарівних інвесторів - будемо раді приєднатися до Вас 13 травня. Проінвестуємо і наше спілкування за загальним смачним столом . Буду я, 4 секція та інвестор з 3 секції. Дякую.

думаю місця знайдем, поки ставим 2 чарівних інвесторів в чергу, і наступного тижня уточнимо список ;)
02 трав 2018 08:23
Завжди готовий допомогти. Я ж через те і питав, наскільки далеко від парку "базується" Ramms_eta0, що він так хвацько взяв на себе місію по доставці харчів до місця відпочинку :) . Бо мені до парку хвилин 15 йти від Кумача. Чого власне і питав за мангал хто живе ближче, бо нести самому і сковорідку і мангал важкувато :pray: Сковорідка майже 8 кг. Мангал 7 кг.
Тому Ramms_eta0 кажіть, що можливо треба взяти ще.
Я окрім сковорідки беру кухонну лопатку і кухонні щипці, віяло для роздування вогню, ніж, дошку, латексні рукавички (зручно м'ясо нанизувати на шампури не забруднивши руки). Можливо щось ще пригадаю, що потрібно взяти.

Цитата "Ramms_eta0":

Доречі, є ідея, якщо захочемо зібрати безліміт (а ми захочем, нехай ще трошки 4 секція розкупиться) то можна буде внаглу запхатися на територію Водоканалу біля будинку, там можна буде розгулятись, і в вихідний день менше шансів що нас звідти повиганяють.

Шанси є завжди))). То ж не просто пустир.
Але там той клаптик так захаращений. Чи буде там комфортно комусь відпочивати.
02 трав 2018 08:32
Цитата "Jamen":

Как это укомплектована? Лично я жду всех желающих, не хватит места присесть - будет фуршет!!! Смысл нашей встрече не шашлыков поесть и посидеть(это можно сделать и в кругу семьи), а встретиться, присмотреться к лицам, познакомится, и создать первый наш коллектив активных и сплочённых соседей...

Рада буду знакомству!!!
02 трав 2018 08:44
Цитата "Ramms_eta0":

це дуже заманлива іде зібрати всіх чи якомога більше, але треба розуміти деякі, назвем це, "нюанси" з цим зв'язані. Я теж за мир у всьому світі, пенсіонерам пенсії і безплатну медицину... Ну уявіть прийде 100 людей, а якщо 200?

На данный момент таких цифр нет и близко... Поэтому не вижу смысла ставить какие-то ограничения.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .311313. . .515
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx