Подати оголошення

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗабудовникЖитлоінвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Здача ЖК2019 - 2022 р.
Планування
від 30 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
20з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .255257. . .515
24 лют 2018 12:10
ДОБРЫЙ ДЕНЬ! 3 секция 11 этаж

24 лют 2018 20:04
рад слышать трезвые мысли, а не терпильство как раньше.
Предлагаю подготовить коллективное письмо от группы инвесторов такого содержания: мы подписали соглашение и выполняем свои фин обязательства в срок, учитывая факт задержки более 6 мес, трактуем это как нарушение своей части обязательств Застройщика, требуем предоставить разъяснение, реальные сроки и реальные гарантии. Мои юристы могут подготовить необходимый документ, расходы на мне. Можно в принципе усилиться комиссией по ценным бумагам, но на первое обращение думаю это будет лишним.
24 лют 2018 20:06
Я искреннее поддерживаю такую инициативу!!!
25 лют 2018 08:26
Я так розумію, що звернення повинні підписувати лише інвестори першої секції? Але ж з затримки першого етапу будівництва витікає і затримка в подальшому усього комплексу.Ми всі в одному човні. Тому гадаю то у вас гарна ідея виникла.
25 лют 2018 08:55
дякую за підтрімку, наразі це не ідея, а певний досвід.
я не кажу про судові претензії та конфліктну полеміку, а раджу нав'язати Забудовнику адекватний діалог. Якщо вони порушують терміни і очевидно брешуть нам у неформальних бесідах ("так-так... в літку отрмаєте документи... безумовно всі черги окремо.. тощо") а це безумовно не так, то рахую що ми маємо всі права на щонайменше реалістичну інформацію і діалог, а не "очікування на березі".

Прохання до всіх, хто розглядає змогу долучитися до колективного листа , написати електрону пошту в особисті повідомлення, щоб колегіально обговорити зміст у закритому форматі.
25 лют 2018 09:02
Цитата "sunnydreamer":

Я полностью согласна, было бы желание можно было уже построить давно все 4 секции. Наверное застройщику это не выгодно.

Вероятно, процент заполнения таблицы, в какой-то мере, дает ответ на этот вопрос. 8-)
Вывод: покупаем квартиры и регистрируемся (просто констатация факта).
25 лют 2018 11:16
Вітання всім! Хочу проінвестувати квартиру в 4 секції 6 поверх. Чи не буде шумно від дороги?
25 лют 2018 11:40
Цитата "Zhuchka":
рад слышать трезвые мысли

Трезвость не является показателем правильности суждений и размышлений!
Zhuchka вы инвестор данного ЖК?
25 лют 2018 12:13
Цитата "Oleg_UA":
Zhuchka вы инвестор данного ЖК?

разумеется, 3я секция
25 лют 2018 13:08
Цитата "2804":
Вітання всім! Хочу проінвестувати квартиру в 4 секції 6 поверх. Чи не буде шумно від дороги?

Звісно буде шумно, але все відносно. Це звісно не вул. Борщагівська, де окрім машин гуркотить трамвай. Але теж транспорту чимало.
25 лют 2018 15:43
---

25 лют 2018 16:51
Так, звісно. Зарєєструйте прошу. Дякую.
25 лют 2018 16:51
25 лют 2018 16:52
Свежие фото на стройке сегодня тишина
25 лют 2018 21:32
Цитата "2804":

Щоб потрапити до реєстру потрібно вказати секцію і номер проінвестованої квартири. Але ж я так розумію Ви ще не стали інвестором?
25 лют 2018 21:40
Цитата "Zhuchka":
ми маємо всі права на щонайменше реалістичну інформацію і діалог, а не "очікування на березі".

100 %.
Але навіщо Вам колективне звернення? Надішліть листа ЖІБ у порядку звернення громадян і вони мають надати вичерпну інформацію. Чи є сенс писати у Толоку? Маю сумнів.
26 лют 2018 08:54
Цитата "sirko":
100 %.
Але навіщо Вам колективне звернення? Надішліть листа ЖІБ у порядку звернення громадян і вони мають надати вичерпну інформацію. Чи є сенс писати у Толоку? Маю сумнів.

тут є юридичні ньанси.
на звернення громадян можна
а) не реагувати взагалі
б) відмазатися відпискою "будуємо, все буде добре, бувайте".

Лист від одного інвестора сприймають як "а знайшовся один самий розумний на селі" і викликає лише агресію і зневагу.

Якщо це колективний лист інвесторів перед якими структура має серьйозні зобов язання, це як мінімум вимагає грунтовної відповіді із роз ясненням. При цьому важливо враховувати, що з нашого боку це наразі не претензія, а забудовник не те щоб шахрай, просто є суттєвий пробіл в інформуванні про реальний стан речей.

Скажімо так: ми колективно виказуємо занепокоєння і вимагаємо роз язнень. Якшо тиша у відповідь - можемо перейти до претензійної полеміки.

Наведу приклад. Рівно 10 років тому я інвестував в один ЖК на стадіі котловану (як і всі тоді у кредит в долл :faceoff: ) , потім 2009 банківська криза, Забудовник фактично зупинив будівництво (5й поверх з 15) а ми інвестори припинили платити іпотеку і плакалися одне одному на форумі.

Я ініціював перемовний процес із Забудовником, одразу долучилося близько 20 інвесторів і ще 10 згодом. Цікаві були перемовини (спеціально орендував конференц зал, винайняв адвокатсьську контору :umnik: ) . Надіслали листа, тільки у тому випадку це була претензія. І що ви думаєте?
За тиждень забудовник запросив нас на ексурсію по будівництву і спільну нараду, де презентував план добудови і рефінансування. Він прийняв кілька неприємних, але необхідних рішень : вітражні вікна змінили на звичайні, цеглу на газоблок, стіни трошки вужчі, + 2 два поверхи у продаж по новій ціні тощо.
Ми згодилися і повірили, платили іпотеку далі.
через 2 роки на весні 2011 обидві секції сдали в експлуатацію з першого разу, всі щасливо заселилися і більшість живе там і досі.
Не було б колективного звернення, все могло б бути зовсім інакше, а час тоді був значно складніший для будівельників ніж зараз.

Сподіваюсь не втомив, просто повірте, адекватний діалог - це непогано.
Пане, Сірко, листа треба писати на підприємство, з ким у вас угода і відповідно хто має зобовязання перед вами.
26 лют 2018 09:21
Добрый день запишите в гугл-док инвесторов.
2 Секция 14 этаж 3А
26 лют 2018 09:25
Zhuchka, поддерживаю Вас в том что инвесторы должны со своей стороны объединяться и требовать письменных пояснений что происходит со стройкой. Договор у меня с толокой. Сроки в договоре 4 кв 2017 года + 90 дней. Договор заключал в ноябре 2016.
26 лют 2018 09:37
Интересно, почему у Zhuchka репутация -4? :???:
Наверное из-за борьбы за права трудового народа.
Поэтому и номер "конспиративной" квартиры засекречен. :drink:
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .255257. . .515
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше