ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ
Забудовник | Житлоінвестбуд-УКБ, ТОЛОКА |
Здача ЖК | 2019 - 2022 р. |
Планування | від 30 000 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
12/9% | ||
12/9% | ||
35/25% | ||
55/40% | ||
24/17% |
Jamen
J
Старожил
733
03 червня 2016
25 січ 2018 10:49
Цитата "Крысобой":
даже и не думал. а фразу
//И в ближайшие лет 10-20, ничего кардинально не изменится//
после которой вам был представлен список домов "уплотняющий" наш район, видимо, написали не вы.
Вот так лучше, ключевое слово в данном случае тут кардинально
Крысобой

Постійний користувач
307
31 серпня 2015
25 січ 2018 10:51
Цитата "Jamen":
Вот так лучше, ключевое слово в данном случае тут кардинально
Я очень блгодарен за вашу похвалу, но мне абсолютно не понятно, почему вам плевать на социалку в кардинально уплотненном районе.
Ramms_eta0

Старожил
971
29 липня 2015
25 січ 2018 10:54
Цитата "Крысобой":Якщо так, то дорого буде для більшості, а зручно стане для меншості водіїв 8-(
тому багато з тих, кому стане дорого продадуть машини, пересядуть на гром.транспорт і розвантажать трафік для тих кому не дорого, і в результаті більшості стане зручно.
Цитата "Крысобой":Так, йдуть розмови про нову дорогу вздовж залізниці з Вишеневого.Але саме на наш мікрорайон вона вплине мало.
наскількия зрозумів хочуть саме перекинути дорогу через залізничний проїзд. Навіть зараз у вихідний день вздовж Радіоринку стабільна пробка до половини Ушинської, і Гетьмана до Караваєвих Дач в час пік стоїть (навіть те що поліція почала ганяти припарковані машини зразу за світлофором мало помагає.
Цитата "Крысобой":Навіть не так про розвязки мова, як про виїзд на Бощагівську з Гавела/Героїв Севастополя/Гарматної
в ідеалі треба просто слідкувати за тим, щоб хто вже їде по Комарова не займали праву полосу (відділити її суцільною, як багато де вже зробили), тоді виїзд з цих вулиць буде швидким. А зараз так, деколи приходиться їхати Гарматною по зустрічній (порушуючи правила), і там нагло влазити в Комарова з другого ряду (бо культура там така що вони і з першого не всіх пропускають)
studentochka
s
Користувач
30
09 грудня 2016
25 січ 2018 12:16
Цитата "Ramms_eta0":А зараз так, деколи приходиться їхати Гарматною по зустрічній (порушуючи правила), і там нагло влазити в Комарова з другого ряду (бо культура там така що вони і з першого не всіх пропускають)
О це погано порушувати правила дорожнього руху. Як я не люблю водіїв які повертають з другого ряду. Це неповага до всіх інших учасників руху. Ви не хочете стояти в черзі за всіма автомобілями що стоять на гарматній а лізете без черги. А кажете про культуру. Водії які їдуть по Комарова правил не порушують.
Ramms_eta0

Старожил
971
29 липня 2015
25 січ 2018 12:41
Цитата "studentochka ":О це погано порушувати правила дорожнього руху. Як я не люблю водіїв які повертають з другого ряду. Це неповага до всіх інших учасників руху. Ви не хочете стояти в черзі за всіма автомобілями що стоять на гарматній а лізете без черги. А кажете про культуру. Водії які їдуть по Комарова правил не порушують.
це дуже погано і не личить джентльмену, я з вами згідний, і сам не люблю таких об'їздунів по зустрічній, але справа в тому що Гарматна стоїть бо на Комарова не хочуть нормально пропускати. Теоретично там можуть взагалі не пропускати цілу годину, при цьому як ви кажете правил вони не порушують, а через Гарматну виїжджає половина Борщаги, Відрадного, Караваєвих Дач і тд, людям треба якось їхати. Та і роблю я так не часто.
Наприклад далі по Борщагівській де розвилка на і під Повітрофлотський міст (за іМийкою) теж багато розумників лізуть з правого ряду щоб поїхати під міст, там уже я ніколи нікого не пропускаю (крім спец.служб, маршруток і таксистів), і якби інші не пропускали то було би менше таких хитрунів.
sirko

Ветеран
1 250
12 серпня 2014
25 січ 2018 17:58
По темі - від Жулян на Відрадний
//kiev.sq.com.ua/rus/news/novosti/25.01. 2018/s_otradnogo_predlagayut_postroit_pu teprovod_do_zhulyan/
Shtups
S
Гість
2
25 січня 2018
25 січ 2018 19:18
Добрый вечер!
Flaff

Постійний користувач
156
11 листопада 2017
25 січ 2018 19:56
Да нет у нас вообще никаких проблем доехать до центра. Сегодня в 8.15 вышла из квартиры (середина улицы Г.Севастополя) и в 8.40 зашла в офис на Бессарабке, притом, что машину оставила напротив парка Шевченка. Да все, кто на левом берегу живут, "локти от зависти кусают". Замечательный у нас район, и, кстати, в округе нашего дома нет этих страшных опустившихся мужиков/теток и даже детей, как дальше по Отрадному, на тех же Г. Севастополя, Белецкого, Лепсе.
Крысобой

Постійний користувач
307
31 серпня 2015
25 січ 2018 20:11
Цитата "Flaff":Сегодня в 8.15 вышла из квартиры (середина улицы Г.Севастополя) и в 8.40 зашла в офис на Бессарабке, притом, что машину оставила напротив парка Шевченка.Г. Севастополя, Белецкого, Лепсе.
Вам повезло значит. Обычно на Борщаговской от КПИ до Воздухофлотского тянучка очень плотная.
Т.е на Белецкого живут зомби, а в 100 метрах от нее, а середине Героев уже не живут )))))))) Но если вы о "нашем" доме то не удивительно: вокруг него общаги, и университет. Нашим соотечественникам, режущим вам глаз там просто негде взяться. Однако, мне интересно, как будут вести себя подростки нашего нанорайона Донца-2а, Отрадный 2 (мой в том числе) и как будет с криминогеном.
Dimas_s
D
Гість
2
24 січня 2018
25 січ 2018 20:36
Добрий вечір. Добавте в реєст 2 секція 280 квартира
Flaff

Постійний користувач
156
11 листопада 2017
25 січ 2018 20:44
Вы знаете, если ребенок лет 10-11 сидит на бровке, лузгает семечки просто на асфальт, при этом плюется и матерится.. Меня это шокирует. Раньше я жила на Леваневского и такого не встречала. А когда иду с АТБ, который чуть дальше по Отрадному за Донца и прохожу все эти хрущевки к парку, этот весь ужас вижу в полной мере. А вот возле общаг по Нежинской куча студентов, стоят себе, курят, веселятся, пьют пиво. Почему-то негатива они никогда не вызывали.
Flaff

Постійний користувач
156
11 листопада 2017
25 січ 2018 21:08
Цитата "Крысобой":Однако, мне интересно, как будут вести себя подростки нашего нанорайона Донца-2а, Отрадный 2 (мой в том числе) и как будет с криминогеном.
Если родители смогли купить квартиру, пусть даже взяв 3 кредита, значит они хотят чего-то лучшего и также воспитывают своих детей, не просто плыть по течению, а стараться добиться в жизни большего. Не думаю, что наши подростки будут по ночам сидеть во дворе и бухать. Моему сыну скоро 15. Даже намеков на такое нет, здесь главное оторвать от компьютерных игр. Лично мои дети уже улеглись, сдав при этом мне на сохранение свои телефоны. Посмотрим, что будет дальше.
macchiatow

Постійний користувач
278
18 квітня 2016
25 січ 2018 22:00
Цитата "Крысобой":
Как в песне у Гуфа -
Мой двор на местности называют пьяным,
Там постоянно: бычье, студенты, панки, эмо, фаны
Cvt
C
Користувач
37
17 листопада 2014
26 січ 2018 06:04
Стосовно того що буде не "сумно" то це факт. Коли в студентів починається весна..... І головне коли захищають дипломи. Цілі ночі 2 тижні на проліт ходять і кричати "бакалавр". Притому, що в любий час дня і ночі. Особливо біля АТБ. Жили та 7 років. А ще якщо якийсь талант уміє грати на гітарі.... то взагалі цілі ночі на прольот слухали дууууже різний матеріал.
sirko

Ветеран
1 250
12 серпня 2014
26 січ 2018 07:00
Ідеального району мабуть немає. А от молодь скрізь є і скрізь проявляє свої "таланти". Дехто ліфти розфарбовує, дехто підземні переходи.
Для прикладу не перестаю дивуватися як минулого літа чи осені зробили ремонт у підземному переході біля Індустріального шляхопроводу. Не пройшло і пів року як знову все розфарбоване, нові світильники повиривали "з м'ясом".
Погоджуся з попереднім висловлюванням, що розташування нашого будинку оптимальне у плані "транспортної розв'язки" і дійсно до центру дуже близько (15-20 хв). Єдине якщо їхати автомобілем і ближче до 9 ранку, то вже затори можуть бути.
Для прикладу не перестаю дивуватися як минулого літа чи осені зробили ремонт у підземному переході біля Індустріального шляхопроводу. Не пройшло і пів року як знову все розфарбоване, нові світильники повиривали "з м'ясом".
Погоджуся з попереднім висловлюванням, що розташування нашого будинку оптимальне у плані "транспортної розв'язки" і дійсно до центру дуже близько (15-20 хв). Єдине якщо їхати автомобілем і ближче до 9 ранку, то вже затори можуть бути.
Ramms_eta0

Старожил
971
29 липня 2015
26 січ 2018 09:42
сьогодні екскаватор активно вигрібав землю перед будинком зі сторони просп.Відрадного. Напевно вирівнюють і роблять заїзд у двір 

Torri09
T
Постійний користувач
288
09 січня 2018
26 січ 2018 12:59
А может занимаются укладкой труб и обустройством колодцев? - 5, жара для землекопов.
Torri09
T
Постійний користувач
288
09 січня 2018
26 січ 2018 15:20
Существуют обстоятельства непреодолимой силы, например, шум от дороги или песни студентов, к которым человек рано-поздно может приспособиться так как нет у него рычагов исправления причин их вызывающих. И есть вещи, которые, как человеку кажется, он может управиться. Это внутридомовые вызовы. Шумные соседи, срезанные вентиляционные каналы и т.д. В борьбе с такими проблемами вдруг понимаешь истину, что ты слаб один и немощен. И ещё - сам себе не поможешь, никто тебе не поможет.
Вот я думаю наши тоненькие межквартирные стены гипсокартоном на плиточный клей утолщить слегка и сверху тоже, но уже на конструкцию. Может кто подскажет, есть ли смысл. Я когда-то читал, что гипсокартон вредная вещь, токсичная что ли?
Вот я думаю наши тоненькие межквартирные стены гипсокартоном на плиточный клей утолщить слегка и сверху тоже, но уже на конструкцию. Может кто подскажет, есть ли смысл. Я когда-то читал, что гипсокартон вредная вещь, токсичная что ли?
macchiatow

Постійний користувач
278
18 квітня 2016
26 січ 2018 15:48
Цитата "Torri09":Существуют обстоятельства непреодолимой силы, например, шум от дороги или песни студентов, к которым человек рано-поздно может приспособиться так как нет у него рычагов исправления причин их вызывающих. И есть вещи, которые, как человеку кажется, он может управиться. Это внутридомовые вызовы. Шумные соседи, срезанные вентиляционные каналы и т.д. В борьбе с такими проблемами вдруг понимаешь истину, что ты слаб один и немощен. И ещё - сам себе не поможешь, никто тебе не поможет.
Когда то я жил в панельке. Мне были слышные даже ночные охи моей соседки снизу, не говоря уже о времени когда она устраивала банкеты. За 2 года я так и не привык, дома чувствовал себя очень некомфортно и не уютно даже если звук не был громким. Первое что думаю делать в новом доме решать задачу шумоизоляции.
Torri09
T
Постійний користувач
288
09 січня 2018
26 січ 2018 16:24
Современные технологии строительства ничем не уступают панелькам. Узнаем все тайны соседские, что называется.
Не хочется особо терять площадь. Потому подумал о гипсокартонных плитах. Вроде будет экономия на штукатурке и легче с электропроводкой, но я когда-то читал, будто в гипсокартоне используется асбест, что не есть хорошо.
Не хочется особо терять площадь. Потому подумал о гипсокартонных плитах. Вроде будет экономия на штукатурке и легче с электропроводкой, но я когда-то читал, будто в гипсокартоне используется асбест, что не есть хорошо.

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема03.052 020
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1102.053 742
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская02.05112
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2702.05430
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7402.052 265
- ЖК Edelweiss House | Эдельвейс | Edelburg Development | ул. Зверинецкая, 7202.05532
- ЖК А12-2 | УСК | Бровары, ул. Симоненко, 11301.05274
- ЖК Оранжерея | Edelburg Development | ул. Николая Василенко, 230.0484
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/230.042 746
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4330.04450
- Чи варто зараз купувати нерухомість?02.054 308
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031
- Планування двох поверхового будинку19.021

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше