ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ
Забудовник | Житлоінвестбуд-УКБ, ТОЛОКА |
Здача ЖК | 2019 - 2022 р. |
Планування | від 30 000 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
12/9% | ||
12/9% | ||
35/25% | ||
55/40% | ||
24/17% |
sirko
Ветеран
1 250
12 серпня 2014
07 груд 2017 19:34
Ну ті класичні ЖЕКи "сплошь і рядом" на Відрадному.
Які підпорядковуються місцевій адміністрації і утримуються за рахунок коштів місцевого бюджету.
Вони всі мають статус комунальних підприємств. Що таке комунальна власність не буду розповідати.
Але ще раз повторюся, що всі суб'єкти господарювання приватного сектору економіки підконтрольні хіба що окремим контролюючим органам і то у конкурентно законодавчо визначенних питаннях.
І якщо моделювати ситуацію, що ми завтра мааємо купи сміття, гризунів, неприбирання снігу, незабезпечення санітарного стану сміттєпроводу тощо...
Кому скаржитися? 1551? До лампочки. У суд? Це взагалі довга справа і т.д.
Ще раз прошу вказати норму права яка регламентує вплив держави на приватні ЖЕКи ?
Які підпорядковуються місцевій адміністрації і утримуються за рахунок коштів місцевого бюджету.
Вони всі мають статус комунальних підприємств. Що таке комунальна власність не буду розповідати.
Але ще раз повторюся, що всі суб'єкти господарювання приватного сектору економіки підконтрольні хіба що окремим контролюючим органам і то у конкурентно законодавчо визначенних питаннях.
І якщо моделювати ситуацію, що ми завтра мааємо купи сміття, гризунів, неприбирання снігу, незабезпечення санітарного стану сміттєпроводу тощо...
Кому скаржитися? 1551? До лампочки. У суд? Це взагалі довга справа і т.д.
Ще раз прошу вказати норму права яка регламентує вплив держави на приватні ЖЕКи ?
Сосед 113 кв
С1
Користувач
49
21 грудня 2016
07 груд 2017 19:37
Наше государство молодец, контролирует все!!!! Только я не хочу что б наш дом именно оно (государство) контролировало, лудше мы как то сами, надежней будет.
А Вы Jamen, такое чувство , директор нашего ЖЕКа, и боитесь потерять лакомый кусочек,в виде нашего дома.
А Вы Jamen, такое чувство , директор нашего ЖЕКа, и боитесь потерять лакомый кусочек,в виде нашего дома.
hmelyuk28
Ветеран
1 385
11 вересня 2014
07 груд 2017 19:41
Нет частной земли, и при ОСББ любой гражданин Украины или нерезидент будут иметь право находиться на этой территории, водить своих деток на детские площадки, т.д. Исключение - если будут поставлены частные атракционы за "погодженням Упр. компанії чи ОСББ та РДА", де буде передбачатись платна послуга.Вплив РДА однаковий на користування площами прибудинкової території.Цитата "Jamen":
если земля не частная, и не передана на ОСББ, местные власти оказывают влияние на Эти компании.
Jamen
J
Старожил
733
03 червня 2016
07 груд 2017 19:46
Цитата "hmelyuk28":Нет частной земли, и при ОСББ любой гражданин Украины или нерезидент будут иметь право находиться на этой территории, водить своих деток на детские площадки, т.д. Исключение - если будут поставлены частные атракционы за "погодженням Упр. компанії чи ОСББ та РДА", де буде передбачатись платна послуга.Вплив РДА однрковий на користування площами прибудинкової території.
Тю ребяты вы что? Частный сектор это частная земля . Там можно построить дом и продать квартиры.
Похоже нужно уже отдыхать))
Jamen
J
Старожил
733
03 червня 2016
07 груд 2017 19:52
Цитата "Сосед 113 кв":Наше государство молодец, контролирует все!!!! Только я не хочу что б наш дом именно оно (государство) контролировало, лудше мы как то сами, надежней будет.
Никто не мешает вам контролировать дом, о чем разговор?
К Жеку не отношусь не каким боком) просто имею своё мнение, по многим вопросом, которое рождается после анализа и с опытом. Хотелось бы чтобы все так жили, но так не бывает))
sirko
Ветеран
1 250
12 серпня 2014
07 груд 2017 19:54
Забігаючи напаред хочу зрозуміти для себе:
1. Якщо дійсно законодавством визначені важелі впливу на приватні ЖЕКи, то я вдячний буду за посилання на такі норми для підвищення свого рівня знань.
Поки що такого не зустрічав. Хоча маю відношення до реалізації контролюючих функцій на рівні держави.
2. Не маю нічого проти комунальних/приватних ЖЕКів, якщо я бачу реальну картину їх роботи і розумію, що я сплачую за ті послуги, які фактично надаються ЖЕКом у повному обсязі.
3. Зважаючи на заплямовану репутацію Авіатор сервіс 24 щодо якості надання послуг, можливих зловживань під час надання у власність третім особам приміщень технічного поверху по вул. Донця, 2а тощо вважаю недоцільним залишати наш будинок у сфері їх обслуговування.
4. Готовий відстоювати створення ОСББ за умови прозорої його діяльності, обрання достойного голови правління, який дійсно вболіватиме за долю нашого будинку і працюватиме на благо всіх мешканців, а не на свої приватні інтереси.
1. Якщо дійсно законодавством визначені важелі впливу на приватні ЖЕКи, то я вдячний буду за посилання на такі норми для підвищення свого рівня знань.
Поки що такого не зустрічав. Хоча маю відношення до реалізації контролюючих функцій на рівні держави.
2. Не маю нічого проти комунальних/приватних ЖЕКів, якщо я бачу реальну картину їх роботи і розумію, що я сплачую за ті послуги, які фактично надаються ЖЕКом у повному обсязі.
3. Зважаючи на заплямовану репутацію Авіатор сервіс 24 щодо якості надання послуг, можливих зловживань під час надання у власність третім особам приміщень технічного поверху по вул. Донця, 2а тощо вважаю недоцільним залишати наш будинок у сфері їх обслуговування.
4. Готовий відстоювати створення ОСББ за умови прозорої його діяльності, обрання достойного голови правління, який дійсно вболіватиме за долю нашого будинку і працюватиме на благо всіх мешканців, а не на свої приватні інтереси.
hmelyuk28
Ветеран
1 385
11 вересня 2014
07 груд 2017 19:58
Всі ці аспекти включені в перелік плати за тарифами утримання прибудинкової території. Якщо щось не виеонується, або неналежно виконується, Закон допускає ігнорування оплати такої послуги. Але це лише на папері, необхідно довести, надати свідків, тощо, що буде втричі дорожче, ніж стиснувши зуби сплатити.Але, при системному невиконанні певних послуг ініціативна група може зібрати необхідну к-ть підписів, задокументувати, використовуючи засоби фото, відео, та аудіо-документації та не сплачувати, притягнути до цивільної відповідальності, що приведе до накладанню штрафу. Але це "чисто гипотетически".Маємо прагнути до створення найбільш ідеального, сучасного способу управління нашою власністю, де, природно, зникають такі питання.Цитата "sirko":
Кому скаржитися?
hmelyuk28
Ветеран
1 385
11 вересня 2014
07 груд 2017 20:05
Какой Вы умный! Я хочу купить Вашу землю без дома, продайте.Да, построить многоквартирный дом можно, если получите все разрешительные документы,но правила находиться на территории посторонним останутся такими же. Если частный дом - приватная территория.Цитата "Jamen":
Тю ребяты вы что? Частный сектор это частная земля . Там можно построить дом и продать квартиры.
Jamen
J
Старожил
733
03 червня 2016
07 груд 2017 20:09
Цитата "sirko":
А какую норму вы хотите? Можно почитать права потребителя...
Borisovna
Старожил
601
23 жовтня 2013
07 груд 2017 20:15
Уже не один раз в прессе освещались схемы бизнеса на новостроях. И везде писалось, что в 100 % случаев поближе к введению дома в эксплуатацию появляются активисты (хорошо подготовленные), которые начинают проталкивать ЖЕКи. Т.к. на аренде, рекламе, допуску различных организаций (от интернет-провайдеров до всякого рода ремонтных бригад) можно мутить не малые деньги. Думал здесь этого не будет. Ан нет - действительно в 100% новостроев. Моё мнение - нужно ОСББ. Правда в тех же статьях писалось, что в правление ОСББ пролазят представители застройщика и застройщик продолжает зарабатывать на доме после окончания продаж и ввода дома в эксплуатацию. Вообщем везде призывали жильцов к бдительности.
Jamen
J
Старожил
733
03 червня 2016
07 груд 2017 20:20
Цитата "hmelyuk28":Какой Вы умный! Я хочу купить Вашу землю без дома, продайте.Да, построить многоквартирный дом можно, если получите все разрешительные документы,но правила находиться на территории посторонним останутся такими же. Если частный дом - приватная территория.
Разве я где-то говорил что запрещено ходить или что-то в этом роде?
Ничего подобного я не говорил.
По моему у нас спор ради спора. Кто-то что понял, что то не понял, чтото додумал.... и понеслось.
Думаю надо заканчивать ))
Основною мысль я передал, кому-то я уверен будет полезно.
sirko
Ветеран
1 250
12 серпня 2014
07 груд 2017 20:22
Захист прав споживачів це добре.
Тільки вже не один рік діє мораторій на проведення перевірок у тій чи іншій сфері.
І та сама Держпродспоживслужба зараз не здатна забезпечити виконання через такий мораторій виконання у повному обсязі покладених на неї функцій.
Держава створила такий "монстр" об'єднавши у ньому декілька органів виконавчої влади у т.ч. з контролюючими функціями. При цьому наклала мораторій на проведення окремих перевірок.
Одразу у пересічного громадянина виникає питання - де шукати захист своїх прав...
Тільки вже не один рік діє мораторій на проведення перевірок у тій чи іншій сфері.
І та сама Держпродспоживслужба зараз не здатна забезпечити виконання через такий мораторій виконання у повному обсязі покладених на неї функцій.
Держава створила такий "монстр" об'єднавши у ньому декілька органів виконавчої влади у т.ч. з контролюючими функціями. При цьому наклала мораторій на проведення окремих перевірок.
Одразу у пересічного громадянина виникає питання - де шукати захист своїх прав...
Jamen
J
Старожил
733
03 червня 2016
07 груд 2017 20:25
Цитата " Borisovna":Уже не один раз в прессе освещались схемы бизнеса на новостроях. И везде писалось, что в 100 % случаев поближе к введению дома в эксплуатацию появляются активисты (хорошо подготовленные), которые начинают проталкивать ЖЕКи. Т.к. на аренде, рекламе, допуску различных организаций (от интернет-провайдеров до всякого рода ремонтных бригад) можно мутить не малые деньги. Думал здесь этого не будет. Ан нет - действительно в 100% новостроев. Моё мнение - нужно ОСББ. Правда в тех же статьях писалось, что в правление ОСББ пролазят представители застройщика и застройщик продолжает зарабатывать на доме после окончания продаж и ввода дома в эксплуатацию. Вообщем везде призывали жильцов к бдительности.
Прикольно, а главное так в тему...
Все кто не снами те против нас, правильно - так держать!
Ramms_eta0
Старожил
971
29 липня 2015
07 груд 2017 20:26
Цитата "hmelyuk28":А за управління новобудовами іде битва - це Клондайк для управління без суспільного контролю.Якщо помилилась - виправте, вже давно забула та все змінюється щоденно.
Абсолютно вірно!
Обслуговування будинків тепер на комерційній основі тому кожен ЖК це зараз корова, яку хочуть доїти або наближені до забудовника люди, або місцеві народні слуги нижніх рівнів з усіх можливих партій (керівник авіатора кудись там від Зелених якщо не помиляюсь балотувався). Відповідно наклепали ТОВок управлінських компаній, захопили право першої ночі з інвесторами і поки ті спорять про осбб як мінімум договорів на оренду ком.площ можна наукладати. Якщо пощастить то і на інших сервісах можна нагріти. А взагалі джекпот це коли самі запорять осбб щоб те "мусорну трубу не заварило" Тоді можна зразу посилати всіх на 1551 а самих борзих в спортлото.
sirko
Ветеран
1 250
12 серпня 2014
07 груд 2017 20:32
Цитата "Jamen":
А какую норму вы хотите? Можно почитать права потребителя...
Ви говорите, що держава має вплив на діяльність приватного ЖЕКу.
Я такого у своїй діяльності не зустрічав і звик керуватися конкретними нормами тих чи інших нормативно-правових актів.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Тому власне і запитував який орган державної влади наділений повноваженнями впливати на діяльність таких товариств як наш Авіатор сервіс 24, звільняти їх керівників тощо.
Захист прав споживачів не враховую.
hmelyuk28
Ветеран
1 385
11 вересня 2014
07 груд 2017 20:49
Наш недолік - це час. Почати організовувати ОСББ можна, коли буде зареєстровано право власності не менш, ніж 50% площі. Це не менше, ніж півроку після здачі в експлуатацію. Але присутній і другий підводний камінь - ОСББ для всього будинку, а не лише для 1-2 секцій. Це ще плюс півтора року. Тому, реально, спробувати організувати ОСББ стане можливим не раніше, ніж через півроку після введення в експлуатацію 3-4 секцій. Це 2020 рік. До цього часу ключові та найбільш прибуткові площі будуть передані в оренду з самими жорсткими санкціями в разі розторгнення.Але! Вдале розташування будинку дає можливість використовувати рекламу на фасаді, платне паркування для відвідувачів Мамаєвої Слободи, тощо.Тому за ОСББ необхідно боротися, останні стають першими.Цитата "Ramms_eta0":
Обслуговування будинків тепер на комерційній основі тому кожен ЖК це зараз корова, яку хочуть доїти або наближені до забудовника люди, або місцеві народні слуги нижніх рівнів з усіх можливих партій
Oleg_UA
Постійний користувач
279
08 лютого 2016
07 груд 2017 20:57
нашел такую темку на соседнем форуме
вот и себе подумываю утеплить стену которая будет примыкать к коридору
вот и себе подумываю утеплить стену которая будет примыкать к коридору
Jamen
J
Старожил
733
03 червня 2016
07 груд 2017 20:58
Цитата "sirko":
Тому власне і запитував який орган державної влади наділений повноваженнями впливати на діяльність таких товариств як наш Авіатор сервіс 24, звільняти їх керівників тощо.
Захист прав споживачів не враховую.
Как это увольнять руководство, конечно такое нельзя это же ТОВка.
Каких образом они влияют, и кому что в тиски зажимати я не знаю, мне главное что это работает.
sirko
Ветеран
1 250
12 серпня 2014
07 груд 2017 21:02
Отож. З цього роблю висновок, що вплив відсутній.
Але моделюючи ситуацію, що ЖЕК наш не працює, що далі? Кому скаржитися, хто має врегулювати ситуацію? Я так і не почув.
Але моделюючи ситуацію, що ЖЕК наш не працює, що далі? Кому скаржитися, хто має врегулювати ситуацію? Я так і не почув.
Jamen
J
Старожил
733
03 червня 2016
07 груд 2017 21:14
Цитата "sirko":Отож. З цього роблю висновок, що вплив відсутній.
А самое смешное что все так хотели поспорить, что никло дажеи не спросил куда писать или звонить.))
Вверху писали уже. Как найду выложу телефончик по которому лично я жалобы делал. И на киевенерго в том числе.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна27.111 002
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше