Подати оголошення

ЖК на пр. Отрадний, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗабудовникЖитлоінвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Здача ЖК2019 - 2022 р.
Планування
від 30 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
12з 220
Ваше враження про цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 71.
12/17%
35/49%
24/34%
1. . .166168. . .515
09 лип 2017 12:04
Цитата "Крысобой":

Фактично, це одна з найближчих шкіл до нашого будинку буде. Сподіваюсь, допоки моя мацьопа виросте там все ще будуть місця.

Щодо школи...https://kievcity.gov.ua/news/52231.html
1 вересня Ерудит святкуватиме новосілля, а у старому приміщенні облаштують садочок собі.
Цікаво яка вартість навчання наразі в Ерудиті? І чи нова школа також буде на платній основі?
09 лип 2017 12:42
Цитата "sirko":

Цікаво яка вартість навчання наразі в Ерудиті? І чи нова школа також буде на платній основі?

поки такої інформації не маю
09 лип 2017 20:08
Моя думка - не просто так депутати проголосували за Ерудит). Та ще й залишили їм старе приміщення. Небачена щедрість міської влади
10 лип 2017 08:06
Цитата "sirko":

Щодо школи...https://kievcity.gov.ua/news/52231.html
1 вересня Ерудит святкуватиме новосілля, а у старому приміщенні облаштують садочок собі.

Как раз информацией по школе могу поделиться. Дочь переходит с сентября. Обучение 1100 грн. в месяц, но это фактически оплата дополнительных часов обучения и двухразовое питание. Также при переходе, тестирование и единоразовый платеж в фонд школы 3500 грн.
10 лип 2017 08:08
Вчера обратил внимание, что для закладки проемов начали использовать белый пенобетон.
У кого-то есть информация с чем это связано?
10 лип 2017 08:19
Я в шоці щодо "Ерудита"!!! Приватній гімназії побудували приміщення за рахунок громади? Це ж кримінальна відповідальність повинна бути? А я ще так радів, що хоч одну школу в місті нову відкриють для людей...
10 лип 2017 08:37
Цитата "A2016":

Также при переходе, тестирование и единоразовый платеж в фонд школы 3500 грн.

Это платёж при переходе из другой школы? Я правильно поняла?
Есть в планах перейти в Эрудит через год, по окончании 4-го класса...
10 лип 2017 08:42
Цитата "A2016":
Как раз информацией по школе могу поделиться. Дочь переходит с сентября. Обучение 1100 грн. в месяц, но это фактически оплата дополнительных часов обучения и двухразовое питание. Также при переходе, тестирование и единоразовый платеж в фонд школы 3500 грн.

Тестування це зрозуміло, а цікаво чим визначена саме сума у 3500?

Цитата "0rion":
Я в шоці щодо "Ерудита"!!! Приватній гімназії побудували приміщення за рахунок громади? Це ж кримінальна відповідальність повинна бути? А я ще так радів, що хоч одну школу в місті нову відкриють для людей...

Аналогічно не розумію цього рішення. Могла б собі і далі гімназія бути у старому приміщенні, а тут відкрили б звичайну школу
10 лип 2017 16:47
Цитата "RN-ova":

Это платёж при переходе из другой школы? Я правильно поняла?
Есть в планах перейти в Эрудит через год, по окончании 4-го класса...

Да, это при переходе с другой школы
10 лип 2017 18:52
"Якщо ще не так давно надприбутки отримували корупціонери, то наразі борці з корупцією майхе наздогнали їх."
Якщо гімназія - це вище, ніж загальноосвітня школа, завдяки додатковим предметам, накшталт етики, естетики, ознайомлення з азами образотворчого мистецтва, культура танцю, тощо., то чому за ці додаткові знання не мають платити щасливі батьки дітей престижного Ерудиту? А інакше - соціальна несправедливість до учнів звичайних загальноосвітніх шкіл. Слава Богу, в наш час у кожного з"явилась можливість вибору - чи перспективна по знанням дитина ( яка пройшла примітивний тест для відсіювання неуків, незалежно від вмісту гаманця батьків) буде вчитись в Ерудиті з меншими класами за додаткову оплату заможних батьків, чи самостійно, своїми знаннями займе місце в державній, спеціалізованій школі, як №173, але з класами по 30 діток. Не бачу несправедливості в оплаті додаткових занять та благодійного внеску при вступі ( ці гроші використовують виключно на комфортний благоустрій).
10 лип 2017 20:39
Извините, но с вами не соглашусь. Городу нужны обычные школы. У меня оба учатся в лицеях платных, не вижу в этом ничего плохого. Но далеко не все родители могут заплатить за обучение. Поэтому умный ребенок из семьи без достатка никогда не попадет в эту новую школу, а будет в 159й. Поэтому не надо говорить что город построил новую школу. Город помог расшириться платному лицею. Вот так правильнее будет
11 лип 2017 07:54
Соціальна несправедливість, це коли за бюджетні кошти (за мої чесно віддані податки) будуються платні гімназії. Вибачте, я зі своєї зарплати вже заплатила за будівництво цієї школи, і кожен місяць держава з моїх податків платить з/п вчителю, чому я маю платити ще? Тим більше, що всі наші високопосадовці в один голос говорять про те, що освіта у нас в країні безкоштовна. Справедливо, якщо б все таки навчання було безплатним, а якщо хтось хоче, ходити на етику, естетику, продовжений день, англійську, будь-ласка, але за додаткову плату.
А на рахунок грошових коштів, які Ви платите гімназії на "благоустрій", ну не знаю, чи дійсно вони підуть на благо гімназії, а не комусь в кишеню. Адже, в новенько збудованій гімназії витрати на обслуговування та благоустрій будуть мінімальними.
Оріон, я 100% з Вами згодна, тому + в репутацію.
11 лип 2017 08:57
Цитата "sirko":
Моя думка - не просто так депутати проголосували за Ерудит). Та ще й залишили їм старе приміщення. Небачена щедрість міської влади

Здається, в газеті "Солом'янка" чи то Андрієвський, чи то Шкуро, запевняли, що старе приміщення гімназії віддадуть під дитячий садок :) .
11 лип 2017 09:45
wizardvic там має бути садок, але він залишається Ерудиту :smoke:
Але для початку там проведуть реконструкцію наскільки я правильно зрозумів, а це знову ж таки бюджетні кошти.
Саме цікаве, що місцева влада роками не виділяє кошти на капітальні видатки для садочків нашого мікрорайону (Либідь, садочок 490 тощо), а тут все для Ерудиту.
11 лип 2017 14:50
Камера не работает :notsure:
11 лип 2017 14:51
Цитата "0rion":
Извините, но с вами не соглашусь. Городу нужны обычные школы. Город помог расшириться платному лицею. Вот так правильнее будет
"Особливістю НВК «Ерудит» є упровадження методології державно-громадського управління навчальним закладом, який гарантуватиме надання якісної освіти, гармонізацію відносин між сім’єю та закладом освіти, урахування соціального замовлення мешканців мікрорайону в режимі повного дня та забезпечуватиме реалізацію моделі неперервної освіти."
Базова освіта - безкоштовна, додаткові заняття + дворазове харчування = 1100 грн. Цікаво, скільки борці з корупцією витрачають на місяць на школу (харчування, додаткові заняття, гуртки, секції) на дитину? І скільки платять на благоустрій школи на рік на банківський рахунок фонду школи, скільки на благоустрій класу - ЛЕД- Телевізор, шафи, а в старих школах - вікна, підлога, тощо.Просто порахуйте свої витрати на дітей-учнів. Абсолютно не цікавий сам Ерудит, навіть безкоштовний, але приємно за рух і в цьому напрямку.
11 лип 2017 15:02
Цитата "A2016":
Вчера обратил внимание, что для закладки проемов начали использовать белый пенобетон.
У кого-то есть информация с чем это связано?

А чи не порушення це умов контракту, цікаво.
11 лип 2017 15:08
Цитата "Vika_89":

А на рахунок грошових коштів, які Ви платите гімназії на "благоустрій", ну не знаю, чи дійсно вони підуть на благо гімназії, а не комусь в кишеню.

А ви вже маєте факти що Ерудит вже "просив на благоустрій" у навчальному році 2017/2018?
11 лип 2017 15:17

А щойно побудований дитсадок Веселинка, № 383 на Гарматній, 41. Він бюджетний, безкоштовний. Але яка краса як назовні, так і всередині.І хто вчасно подавав заявки на https://id.kyivcity.gov.ua/, то обов"язково отримали одну або кілька з пропозицій про влаштування дитинки в один із садочків нашого мікрорайону. Але шукаємо, чомусь, негатив. Якщо хтось впевнений в протизаконній діяльності місцевої та міської влад - до суду, партії, які пролетіли на виборах підтримають безкоштовними адвокатами (якщо дійсно побачать протизаконну діяльність, просто так гроші не викидатимуть. Просто так можна критикувати на всіх медіаресурсах, безкоштовно.)

11 лип 2017 15:18
Цитата "hmelyuk28":
Просто так можна критикувати на всіх медіаресурсах, безкоштовно.)

+100500 =)
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .166168. . .515
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше