ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ
Забудовник | Житлоінвестбуд-УКБ, ТОЛОКА |
Здача ЖК | 2019 - 2022 р. |
Планування | від 30 000 Грн/м² |
12/9% | ||
12/9% | ||
35/25% | ||
55/40% | ||
24/17% |

Я щось жодного разу з нею не говорив.
А можливо нам новенькі інвестори підкажуть хто зараз займається у Толоці нашим будинком? Анжела чи Ганна Григорівна?
Цитата "sirko":Це які номера телефонів у Анжели?
А можливо нам новенькі інвестори підкажуть хто зараз займається у Толоці нашим будинком? Анжела чи Ганна Григорівна?
В кінці січня я укладала договір у Анжели, в той же час, спілкувалась з Г.Г. щодо нашого будинку.
Цитата "sirko":У реєстрі всі відмічені.
А хто у Толоці зараз нашим будинком відає? Сьогодні телефонував до Ганни Григорівни і чомусь вона не відповідала на дзвінки
Нас вела Анжела Анатоліївна, але краще всі важливі питання вирішувати з ГГ.
Можете написати їй, відповіла на мій лист протягом доби

Я так понял АГ занимает выше позицию. Я изначально договаривался с АГ, но постепенно все разговоры сейчас веду с Анжелой. Ее номер 0 (67) 701 50 27

А можливо нам новенькі
інвестори підкажуть хто зараз займається у Толоці нашим будинком? Анжела чи Ганна Григорівна?
Я оформляла договор в среду 22 февраля. Оформлением занималась АГ. Она в полном здравии и прекрасно выглядит!))

Цитата "Зяблік":Есть предположение,что у Толоки завтра-послезавтра дофига бабок на счету окажется...
Тут и к бабке не ходи...

Нам было бы очень приятно, если бы кто-то, кто предполагает жить, захватил аналогичную комбинацию этажом выше.Если все сложится, Вы и мы выигрываем и в отоплении, и варианте присоединения лоджий ( тоже утепление). Очень хороший вариант, жду соседей сверху - "Эй, Вы там, наверху!"Цитата "Alls":Здравствуйте! Посмотрите, пожалуйста, в реесте. 1 секция. 23эт. Кв.127 и 128. Планируем подписывать и оплачивать 28.02.2017. Немного волнуюсь, надеюсь, в вашем реестре таких квартир нет.
В реєстрі https://usr.minjust.gov.ua/ зявилась інформація про відкриття двох виконавчих проваджень відносно Толоки: Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень) 30-01-2017; 30-01-2017
У кого яка інформація про кредитора і суму боргу?
Хто може пояснити, чому в єдиному ліцензійному реєстрі //irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeLR.html (за критеріями пошуку серія АВ та номер 614873) пошуку відсутня ліцензія ТОВ "Фінансова компанія "ТОЛОКА", а є лише приватне підприємство "ТОЛОКА М", яке припинило свою діяльність?

Ліцензія Толоки "на УПРАВЛІННЯ МАЙНОМ ДЛЯ ФІНАНСУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ БУДІВНИЦТВА ТА/АБО ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З НЕРУХОМІСТЮ" від 08.01.2013 року є на сайті //www.kis.nfp.gov.ua/Home/SrchViewLic/20 000029855 але це не ліцензія "на провадження діяльності із залучення коштів установників управління майном для фінансування обєктів будівництва" як вони пишуть у договорах про участь у фінансуванні будівництва. За даними цього сайту ліцензія Толоки "на ДІЯЛЬНІСТЬ ІЗ ЗАЛУЧЕННЯ КОШТІВ УСТАНОВНИКІВ УПРАВЛІННЯ МАЙНОМ ДЛЯ ФІНАНСУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ТА/АБО ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З НЕРУХОМІСТЮ" закінчила свою дію 27.10.2012 року.
Виходить в договорах про участь у фонді фінансування будівництва Толока зазначає вигаданий номер та серію ліцензії, що може поставити під сумнів дійсність договору !!!

Але звісно це гарні новини. Окремі потенційні інвестори через проблему з опаленням занадто критикували наш об'єкт)
Це рік знадобився щоб розібратися з опаленням?

Рух у бік Петрівки ніби перекрито. Завтра відчуваю буде транспортний колапс

Це характерно для всіх новобудов та сприйняття мешканців нового для них варіанту. Всі звикли, що батареї гріють та мінімум за оплату тепла, або фіксовано, не залежить від споживача. Ми ставимо температурний гадусник в кухні ( найменш тепла з кімнат), та орієнтуємся по ній - 22 градуси.В залежності від термометра - підкручуємо терморегулятори на батареях в одному чи в зворотньому направленні, щоб верх був теплим, а низ прохолодним, та температура навколишнього середовища задовольняла нас.Достатньо місяця "тренувань" - і все стає на свої місця!Цитата "sirko":+22 то навіть жарко))).
Але звісно це гарні новини. Окремі потенційні інвестори через проблему з опаленням занадто критикували наш об'єкт)
Це рік знадобився щоб розібратися з опаленням?

- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1505.052 291
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1105.053 744
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова05.05724
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2705.05431
- ЖК Сырецкие Сады | ИнтерГал-Буд | ул. Маршала Гречко, 10б05.054 834
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская05.05113
- ЖК Русановская гавань | Ковальская | ул. Евгения Маланюка05.052 002
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема03.052 020
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7402.052 265
- ЖК Edelweiss House | Эдельвейс | Edelburg Development | ул. Зверинецкая, 7202.05532
- Чи варто зараз купувати нерухомість?05.054 315
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Капітальний ремонт +-40кв.м05.051
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04