ЖК | Київ, пр. Отрадний 2 | Житлоінвестбуд-УКБ
| Забудовник | Житлоінвестбуд-УКБ, ТОЛОКА |
| Здача ЖК | 2019 - 2022 р. |
| Планування | від 30 000 Грн/м² |
| 13/18% | ||
| 35/49% | ||
| 24/33% |
Я щось жодного разу з нею не говорив.
А можливо нам новенькі інвестори підкажуть хто зараз займається у Толоці нашим будинком? Анжела чи Ганна Григорівна?
Цитата "sirko":Це які номера телефонів у Анжели?
А можливо нам новенькі інвестори підкажуть хто зараз займається у Толоці нашим будинком? Анжела чи Ганна Григорівна?
В кінці січня я укладала договір у Анжели, в той же час, спілкувалась з Г.Г. щодо нашого будинку.
Цитата "sirko":У реєстрі всі відмічені.
А хто у Толоці зараз нашим будинком відає? Сьогодні телефонував до Ганни Григорівни і чомусь вона не відповідала на дзвінки
Нас вела Анжела Анатоліївна, але краще всі важливі питання вирішувати з ГГ.
Можете написати їй, відповіла на мій лист протягом доби
Я так понял АГ занимает выше позицию. Я изначально договаривался с АГ, но постепенно все разговоры сейчас веду с Анжелой. Ее номер 0 (67) 701 50 27
А можливо нам новенькі
інвестори підкажуть хто зараз займається у Толоці нашим будинком? Анжела чи Ганна Григорівна?
Я оформляла договор в среду 22 февраля. Оформлением занималась АГ. Она в полном здравии и прекрасно выглядит!))
я не одна на этаже. Добрый вечер, мы соседи 

Цитата "Зяблік":Есть предположение,что у Толоки завтра-послезавтра дофига бабок на счету окажется...
Тут и к бабке не ходи...
Нам было бы очень приятно, если бы кто-то, кто предполагает жить, захватил аналогичную комбинацию этажом выше.Если все сложится, Вы и мы выигрываем и в отоплении, и варианте присоединения лоджий ( тоже утепление). Очень хороший вариант, жду соседей сверху - "Эй, Вы там, наверху!"Цитата "Alls":Здравствуйте! Посмотрите, пожалуйста, в реесте. 1 секция. 23эт. Кв.127 и 128. Планируем подписывать и оплачивать 28.02.2017. Немного волнуюсь, надеюсь, в вашем реестре таких квартир нет.
В реєстрі https://usr.minjust.gov.ua/ зявилась інформація про відкриття двох виконавчих проваджень відносно Толоки: Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень) 30-01-2017; 30-01-2017
У кого яка інформація про кредитора і суму боргу?
Хто може пояснити, чому в єдиному ліцензійному реєстрі //irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeLR.html (за критеріями пошуку серія АВ та номер 614873) пошуку відсутня ліцензія ТОВ "Фінансова компанія "ТОЛОКА", а є лише приватне підприємство "ТОЛОКА М", яке припинило свою діяльність?
Ліцензія Толоки "на УПРАВЛІННЯ МАЙНОМ ДЛЯ ФІНАНСУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ БУДІВНИЦТВА ТА/АБО ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З НЕРУХОМІСТЮ" від 08.01.2013 року є на сайті //www.kis.nfp.gov.ua/Home/SrchViewLic/20 000029855 але це не ліцензія "на провадження діяльності із залучення коштів установників управління майном для фінансування обєктів будівництва" як вони пишуть у договорах про участь у фінансуванні будівництва. За даними цього сайту ліцензія Толоки "на ДІЯЛЬНІСТЬ ІЗ ЗАЛУЧЕННЯ КОШТІВ УСТАНОВНИКІВ УПРАВЛІННЯ МАЙНОМ ДЛЯ ФІНАНСУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ТА/АБО ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З НЕРУХОМІСТЮ" закінчила свою дію 27.10.2012 року.
Виходить в договорах про участь у фонді фінансування будівництва Толока зазначає вигаданий номер та серію ліцензії, що може поставити під сумнів дійсність договору !!!
Але звісно це гарні новини. Окремі потенційні інвестори через проблему з опаленням занадто критикували наш об'єкт)
Це рік знадобився щоб розібратися з опаленням?
Рух у бік Петрівки ніби перекрито. Завтра відчуваю буде транспортний колапс
Це характерно для всіх новобудов та сприйняття мешканців нового для них варіанту. Всі звикли, що батареї гріють та мінімум за оплату тепла, або фіксовано, не залежить від споживача. Ми ставимо температурний гадусник в кухні ( найменш тепла з кімнат), та орієнтуємся по ній - 22 градуси.В залежності від термометра - підкручуємо терморегулятори на батареях в одному чи в зворотньому направленні, щоб верх був теплим, а низ прохолодним, та температура навколишнього середовища задовольняла нас.Достатньо місяця "тренувань" - і все стає на свої місця!Цитата "sirko":+22 то навіть жарко))).
Але звісно це гарні новини. Окремі потенційні інвестори через проблему з опаленням занадто критикували наш об'єкт)
Це рік знадобився щоб розібратися з опаленням?
- ЖК Амстердам Клубний | Білогородка, вул. Щаслива19.0317
- ЖК Paradise Avenue | ZIM Group | Крюківщина, вул. Чорновола19.032 504
- ЖК SENAT | GEOS | Київ, Кільцева дорога, 318.0376
- ЖК Борисо-Глібський 2 | Prof-Group | Вишгород, вул. Шкільна, 4217.0331
- ЖК Метро Парк | Киев, ул. Каменская, 12316.03351
- ЖК Rusaniv Residence | Perfect Group, Citex Development | Київ, вул. Сверстюка, 5416.03502
- ЖК Урлівський-1 | Київміськбуд, BudCapital | Київ, вул. Причальна, 1116.033 812
- ЖК А12 | УБК | Бровари, вул. Олімпійська, 12а16.033 091
- ЖК Сирецькі Сади | ІнтерГал-Буд | Київ, вул. Івана Виговського (Маршала Гречка), 10б16.034 843
- ЖК | Киев, пер. Платоновский, 6 | Житлоінвестбуд-УКБ13.03455
- Чи варто зараз купувати нерухомість?15.035 027
- Rivne Invest Forum у Рівному — дводенна подія04.031
- Нужны или не нужны риэлторы? Не понимаю!03.021 503
- Lviv Build Forum | Декілька слів з власного досвіду30.011
- Планую оренду квартири в районі Подолу27.014
- Купівля квартири в новобудові коли сусудні квартири не будуть заселені16.012
- Двоповерхові квартири в новобудовах, переваги та недоліки, враження?30.1213
- Походження грошей на купівлю квартири при її продажу27.126
- Застройщик предлагает только дарственную вместо купли-продажи. Насколько это популярно?23.1210
- Пруд на даче20.0221
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше19.02281
- Болит спина11.0274
- Выбор ноутбука. Отзывы о ноутбуках24.0180
- Постройка бани20.1218
- Кухонные столешницы. Отзывы о практичных и неубиваемых вариантах13.11111
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Апарт-комплекс Тиса Renovation | Ужгород. вул. Сергія Мартина, 429.013
- Львів, вул. Бережанська, 54 | Інтергал-Буд26.0133
- ЖК Grand Palace | Хмельницький, вул. Подільська, 11521.0116
- ЖК Sakura | Свалява, пров. Достоєвського, 418.016
- Львів, вул. Трускавецька | Галжитлобуд11.016
- ЖК Lazur Sky | Львів, вул. Зелена, 115д02.013
- Как не снимая старую эмаль покрасить сверху акриловой (латексной) краской?17.033
- Выбираю акриловую краску17.0320
- Выбираю краску по металлу. Поделитесь советом и опытом17.032
- Какую выбрать грунтовку и шпатлевку17.0314
- Диммерний блок для сценічних софітів постійно вимикається14.033
- Установка насоса для решения проблем с водой07.039
- Отклеилась краска вместе с малярной лентой. В чем проблема?25.0215
- Шпаклевка трескается под обоями25.022
- Плесень на стене - как с этим бороться25.0264
- Клиника урологии в Николаеве02.031
- Мебельная фурнитура, скидки производителям мебели18.021
- Меблі на замовлення | Оголошення про виготовлення меблів18.02100
- Клінінг Київ: професійне прибирання від Partner Clean (20+ років досвіду)10.021
- Как можно избавиться от запаха сигарет в квартире?01.025
- Как удалить различные пятна с пола из ламината23.0115
- Как вернуть хороший вид деревянной посуде14.014
- Уборка квартиры при помощи натуральных средств07.0145
- Что подарить мужчине?22.12352