Подати оголошення

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗабудовникЖитлоінвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Здача ЖК2019 - 2022 р.
Планування
від 30 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
14з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .101103. . .515
27 груд 2016 22:30
Толока стабільно раз на квартал піднімає ціни, тому нічого дивного.
28 груд 2016 09:41
Цитата "sirko":
Толока стабільно раз на квартал піднімає ціни, тому нічого дивного.

Я чекаю підвищення с 1-го березня, але не з лютого, тому что останнойго разу вони піднімали ціни з 1-го грудня, якщо я не помиляюсь. Ось тільки я так і не зрозумів чи торкнулося це всіх секцій чи ні.
28 груд 2016 10:08
А я вот даже не знаю, чего ждать, читаю соседнюю ветку на Донца,4 и просто в шоке. За двушку люди платят 2 400 грн.(за ноябрь и это не самый холодный месяц) только за отопление и это с квартирными счетчиками отопления. Это за все в зимний период получиться больше 3 000 грн только за комуналку... Вот Вам и новостройка. Печалька.
28 груд 2016 11:13
Цитата "Vika_89":
А я вот даже не знаю, чего ждать, читаю соседнюю ветку на Донца,4 и просто в шоке. За двушку люди платят 2 400 грн.

Такие же суммы люди платят в соседних хрущебах. Зато за декабрь - 230 грн.
28 груд 2016 13:58
Цитата "Крысобой":

Такие же суммы люди платят в соседних хрущебах. Зато за декабрь - 230 грн.

Это у кого за декабрь 230 грн.? Может просто отопление не включали?
Так а смысл брать в новостройке, ставить счетчик тепла и тратить 2 400 грн. на отопление? У меня коллега на Оболони за двушку старого жил. фонда за ноябрь заплатила 710 грн - 58 кв.м.
Для меня, например, вопрос сколько платить за комуналку при покупке квартиры один с основных. Смысл менять свою квартиру с ремонтом на голые стены и платить бешеные счета за отопление? Даже если я возьму эту квартиру под аренду, я думаю, мне будет очень трудно найти арендаторов на такие коммунальные.
28 груд 2016 14:01
в соседних с нашим будущим хррущевках за ноябрь так же пришло 2400 за двушку. в них же за декабрь пришло 240. выключать в них отопление невозможно
28 груд 2016 14:10
Vika_89, а скільки Ви зараз сплачуєте за квартиру?
28 груд 2016 14:14
Цитата "Крысобой":
в соседних с нашим будущим хррущевках за ноябрь так же пришло 2400 за двушку. в них же за декабрь пришло 240. выключать в них отопление невозможно

За декабрь еще счета не приходили, о каких 230 грн. Вы говорите? Я живу в соседнем доме, в, как вы говорите, старом жил. фонде, однокомнатная квартира октябрь 2016 года -140 грн. отопление, ноябрь - 539 грн. Пусть бы двушка вышла в 2 раза дороже, но это 1080 грн., но, извините, не 2 400 грн. Разницу чувствуете?
28 груд 2016 14:25
Звісно є різниця.
Просто перечитуючи тему по Донця,2 так і не зрозуміло, чи вживають мешканці дієвих заходів щодо наведення порядку у зазначеному питанні, якщо там дійсно є проблеми з теплопунктом.
28 груд 2016 14:35
можте скан платежки за декабрь продемонстрировать? я в свою очередь попрошу у друзей скан платежки с привата24 с указанной мною цифрой
28 груд 2016 14:37
по Ул. Донца в хрущевках за ноябрь отопление 1к стоило 934!!!! в 2к - 2340. За декабрь 240 и что-то около 150. Все со слов друзей, которые могут показать платежки.
28 груд 2016 14:57
Цитата "Крысобой":
по Ул. Донца в хрущевках за ноябрь отопление 1к стоило 934!!!! в 2к - 2340. За декабрь 240 и что-то около 150. Все со слов друзей, которые могут показать платежки.

Я же говорю, что за декабрь платежки еще не приходили, я не понимаю от куда у Вас данные?
28 груд 2016 15:05
Цитата "sirko":
Звісно є різниця.
Просто перечитуючи тему по Донця,2 так і не зрозуміло, чи вживають мешканці дієвих заходів щодо наведення порядку у зазначеному питанні, якщо там дійсно є проблеми з теплопунктом.

Знаю, со своего опыта, что с Киевенерго очень тяжело бороться. У нас в доме тоже были проблемы с учетом тепла нам приходили счета за отопления в том году, как без счетчика, при том, что счетчик стоял в подвале. Мы собирались домом собирали подписи, я носила в Киевенерго заяву 2 раза, до сих пор ответа нет. Но правда, начали выставлять отопление уже по данным счетчика в следующем месяце.
Киевенерго монополист, и на людей им наплевать. Единственное наверное, как можно повлиять реально на ситуацию на Донца,4 - это митинги под стенами Киевенерго. :protest:
28 груд 2016 15:20
Цитата "Vika_89":
А я вот даже не знаю, чего ждать, читаю соседнюю ветку на Донца,4 и просто в шоке. За двушку люди платят 2 400 грн.(за ноябрь и это не самый холодный месяц) только за отопление и это с квартирными счетчиками отопления. Это за все в зимний период получиться больше 3 000 грн только за комуналку... Вот Вам и новостройка. Печалька.

З квартирним лічильником сума в платежкі залежить від положення краніка на ваших батареях. А от сума за обігрів МОПів від Вас не залежить, як для Донця 2а за листопад це близько 900 грн з двушки.
28 груд 2016 15:26
Оце де печалька буде!
28 груд 2016 15:31
Цитата "Latu":
Оце де печалька буде!

Так а я Вам про що...
Більше того, я не думаю, що люди відкривали краник на всю, щоб в квартирі дихати не було чим. Адже кожен рахує свої гроші. Зрозуміло, що може у когось рахунок буде на 300 грн. більше у когось менше. Але навіть 2 000 грн. за опалення це заннадтто. А яка сума буде в січні, лютому коли будуть морози?
28 груд 2016 15:46
Цитата "Vika_89":

Так а я Вам про що...
Більше того, я не думаю, що люди відкривали краник на всю, щоб в квартирі дихати не було чим. Адже кожен рахує свої гроші. Зрозуміло, що може у когось рахунок буде на 300 грн. більше у когось менше. Але навіть 2 000 грн. за опалення це заннадтто. А яка сума буде в січні, лютому коли будуть морози?

По факту в коридорі тепліше ніж в квартирі і нічого не можна зробить, в коридорі нема радіаторів і відповідно краників щоб регулювать. Це випливає з від теплоізоляціі внутрішньобудинкових мереж теплопостачання, і за це будуть платить кінцеві споживачі.
28 груд 2016 15:51
Цитата "Крысобой":

Гройсман же в листопаді розказував, що за один місяць нарахували ніби з помилкою, яку потім перерахують.

До здачі нашого будинку ще закон 5 раз зміниться, але напевно було би круто, якби його здали не восени 2018, а весною-літом, або вже аж під кінець зими 2019. Бо будем гріти мопи всю зиму.
28 груд 2016 15:53
Наші сусіди хочуть взагалі ініціювати відключення опалення "МОПів"
28 груд 2016 16:05
Цитата "Ramms_eta0":

Гройсман же в листопаді розказував, що за один місяць нарахували ніби з помилкою, яку потім перерахують.

До здачі нашого будинку ще закон 5 раз зміниться, але напевно було би круто, якби його здали не восени 2018, а весною-літом, або вже аж під кінець зими 2019. Бо будем гріти мопи всю зиму.

Там де нема лічильників. Нас це не буде стосуваться.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .101103. . .515
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше