Подати оголошення

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗабудовникЖитлоінвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Здача ЖК2019 - 2022 р.
Планування
від 30 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
30з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .8385. . .515
22 жовт 2016 11:53
сьогодні активна робота на всіх секціях. На другій завершують арматурний каркас під фундамент, на третій заливають підлогу першого поверху.
22 жовт 2016 12:25
Якось уповільнились темпи мурування стін і балконів у 1-й секції. Вся робота зосереджена на даху 1-ї секції.
22 жовт 2016 20:10
Цитата "sirko":
Якось уповільнились темпи мурування стін і балконів у 1-й секції. Вся робота зосереджена на даху 1-ї секції.

Правильно, бо якщо підуть дощі чи сніг, то все буде накрито
23 жовт 2016 14:55
Добрый день, 2 секция, 1Е, 9 эт :yes::hi:

24 жовт 2016 11:07
Цитата "Ramms_eta0":

не розумію сенсу в двох туалетах. Це на випадок якщо вся сім'я одночасно переїсть немитих слив :tualet: ? Тим більше жертвувати для цього гардеробом...

Дивлячись яке перепланування, якщо виносити блоки то це дозволяється, а якщо ви хочете виносити моноліт так це ніхно не дозволить і ніхто підпис не поставить під таким проектом бо це можно призвести до обвалу секціії, і це контролюють мешканці і ЖЕК. Читайте форуми на Донця 2а. Там уже суди, скарди, а потім будуть штрафи.Ніхто не хоче, щоб його помешкання якість сусіди зрйнували.
24 жовт 2016 11:51
Цитата "Lionella":

Дивлячись яке перепланування, якщо виносити блоки то це дозволяється, а якщо ви хочете виносити моноліт так це ніхно не дозволить і ніхто підпис не поставить під таким проектом бо це можно призвести до обвалу секціії, і це контролюють мешканці і ЖЕК. Читайте форуми на Донця 2а. Там уже суди, скарди, а потім будуть штрафи.Ніхто не хоче, щоб його помешкання якість сусіди зрйнували.

моноліт звісно ніхто рушити не збирається, подивіться на попередній сторінці мою картинку з плануванням.
24 жовт 2016 12:34
Подскажите, кто инвестировал у Толоки в рассрочку, стоимость кв. метра при повышении цены на не оплаченные метры повышается? (по факту, т.к. я и так понимаю, что в договоре повышение цены на неоплаченные кв. м. прописано) И сколько % первый взнос? Оплатить нужно до 09.2017 г., правильно я понимаю?
Заранее спасибо.
24 жовт 2016 12:49
Цитата "Vika_89":
Подскажите, кто инвестировал у Толоки в рассрочку, стоимость кв. метра при повышении цены на не оплаченные метры повышается? (по факту, т.к. я и так понимаю, что в договоре повышение цены на неоплаченные кв. м. прописано) И сколько % первый взнос? Оплатить нужно до 09.2017 г., правильно я понимаю?
Заранее спасибо.

Так, Ви все вірно написали.
Про підвищення поперереджають завчасно. Якщо є можливість, то можна встигнути заплатити по старій ціні.
Перший внесок 30%
24 жовт 2016 12:52
Цитата "sirko":

Так, Ви все вірно написали.
Про підвищення поперереджають завчасно. Якщо є можливість, то можна встигнути заплатити по старій ціні.
Перший внесок 30%

Завчасно, это за какой срок, за неделю, две, месяц? И каким образом предупреждают, звонят, пишут?
24 жовт 2016 12:56
Цитата "Vika_89":

Завчасно, это за какой срок, за неделю, две, месяц? И каким образом предупреждают, звонят, пишут?

За 2-3 тижні. Повідомляють шляхом надсилання листа на електронну пошту
24 жовт 2016 13:10
Цитата "sirko":

За 2-3 тижні. Повідомляють шляхом надсилання листа на електронну пошту

Ок, спасибо за информацию.
25 жовт 2016 08:12
Цитата "Lionella":

Перепланування Ramms_eta0 не зачіпає монолітних конструкцій, тому шкоди в собі не несе. Але дійсно хочеться вірити, що всі наші майбутні сусіди будуть ремонти робити "з розумом"
25 жовт 2016 08:32
Цитата "Ramms_eta0":

моноліт звісно ніхто рушити не збирається, подивіться на попередній сторінці мою картинку з плануванням.

в 7 й секції дозволяли виносити стіни з блоків без проблем,люди разширили собі кухні , кімнати за рахунок балконів, а авторам проекту робити перепланування дуже хлопотно і який сенс ?
25 жовт 2016 08:34
Цитата "sirko":

Перепланування Ramms_eta0 не зачіпає монолітних конструкцій, тому шкоди в собі не несе. Але дійсно хочеться вірити, що всі наші майбутні сусіди будуть ремонти робити "з розумом"

Це дуже болюче питання, так як розум дуже дефіцит великий, в основному тупі амбіції, ще й ЖЕК не хоче зберегти будинок цілим.
25 жовт 2016 08:55
Цитата "Lionella":

в 7 й секції дозволяли виносити стіни з блоків без проблем,люди разширили собі кухні , кімнати за рахунок балконів, а авторам проекту робити перепланування дуже хлопотно і який сенс ?

сенс - задовольнити бажання інвестора.
25 жовт 2016 11:09
Ну і якщо кухня замала, то об'єднати кухню з балконом це мабуть саме оптимальне рішення, звісно без втручання у монолітні конструкції будинку.
А на сьогодні є якісь законодавчі обмеження щодо розбирання та/або зміщення міжкімнатних стін з блоків?
25 жовт 2016 11:10
Хочу повідомити (не памя'таю чи була така інформація раніше), що вартість квадратного метра у 3-ій секції на даний час складає 15 500 грн, а не 16 000 грн. Про це повідомила сьогодні Ганна Григорівна.
25 жовт 2016 11:14
Цитата "wizardvic":
Хочу повідомити (не памя'таю чи була така інформація раніше), що вартість квадратного метра у 3-ій секції на даний час складає 15 500 грн, а не 16 000 грн. Про це повідомила сьогодні Ганна Григорівна.

Лише у 3-й? Чи на всі секції?
25 жовт 2016 12:31
Цитата "sirko":

Лише у 3-й? Чи на всі секції?

У 3-ій точно 15 500 грн. У 1-ій, скоріш за все, 16 000 грн. А от за 2-гу не знаю. Потрібно уточнювати у Ганни Григорівни.
25 жовт 2016 13:54
Цікаво. Перша вже стоїть, це зрозуміло. 2-га і 3-я на одному рівні. На 3-й навіть більший прогрес ніж на 2-й
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .8385. . .515
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше