Подати оголошення

Повінь ще не прийшла, а підвали київських будинків уже підтоплені

22 бер 2010 09:39

Мешканці багатоповерхівок страждають від вологості у підвалах. До міського сall-центру на це поскаржилися понад півсотні киян. Підтоплення будинків стало серйозною проблемою цієї весни. Люди занепокоєні не так вогкістю, як її наслідками — руйнуються стіни, розводяться грибок, комахи, інфекції. Санепідемстанція обіцяє перевірити стан усіх підвалів у столиці. Міська влада планує закласти потрібні кошти в програму "Мій дім, моє подвір'я". А киянам радять не обмежуватися телефонним дзвінком у ЖЕК, а звертатися до міських служб, аж поки проблему буде розв'язано.

Читать дальше >>

22 бер 2010 09:39
У Києві підтоплені 50 підвалів? Ха-ха-ха! 80 відсотків!!! Там сморід, гризуни бездомні люди й коти! Позор ! Поки не впаде багатоповерхівка хоч одна, царі не ворухнуться!!!
22 бер 2010 09:49
Ворухнуться коли на когось з них упаде.
22 бер 2010 09:59
Согласна на все 100% с Галиной!!! Наши подвалы довели до такого состояния, что зайти в парадное надо закрывшись шарфом. О том какие звери бегают в нем мы уже даже не озвучиваем. Зато плату за комунальные платежи мы повышаем регулярно, тллько не понятно за что !!!!! Зайдите в любой дом на Русановке и вы почувствуете с первой минуты вонь из подвалов за которую мы платим ежемесячно. И как обычно нет крайних!!!!! Страна беззакония, которая начинается с самых элементарных проблем.!
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше