Подати оголошення

Почему цены на киевскую недвижимость обвалятся

1. . .456
29 січ 2007 09:41
Гтвщ, читай уважно
1) у йоріка нормальна сімя має 3-4кілобаксів (я розумію в місяць), твак що ти з своїми 2-ма не є нормальним
2) чому зразу переходиш на мою персону, і думаєш, що дохід моєї сімії=середньостатистичному і яку суму я кому віддаю.

Скажи краще, скільки твоя сім"я відкладає кожного місяця?
29 січ 2007 10:26
Моя є нормальною, у йоріка теж нормальна, як і у тебе, тільки заробляемо по різному, при чому я нікому не заздрю, а тільки тішуся тим, що люди заробляють більше, в тому числі і я.
Я не перехожу на твою персону, ти сам перейшов, прочитай попередній свій пост.
Я говорив образно. Ти ж теж говориш образно, коли кажеш обое 700 (порахувавши 1800 грн. по статистиці), так от середньостатистичні ні в якій державі не купують житло в столиці сходу, через іпотеку і ніяк інакше (виграш в лотерею, спадок не берем до уваги).

Якщо тебе цікавить, то отримуючи 1800 у.е. (без премій), я віддаю банку 600 - з них 300 проценти, на прожиття цілком достатньо 600. А решту - пополам або близько того, трохи на депозит, чи ремонт/покупку нової техніки, а ще решту банку достроково, за останній рік виплатив, те що мав би платити 3 роки (кредит на 10 років). На депозиті біля 8000 у.е. про всяк випадок. Треба ж ще одну (або, що більше подобаеться, дачу на Житомирській трасі) буде купувати років за 5.
Тепер жона піде трохи попрацювати, треба друга дитина, але рік нехай відпочине, буде легше -).

Короче, аби здоровля, а працювати завжди будем. Звісно, якщо жінку відправити працювати хоча б на 1000, але кому то треба, має відмінний графік роботи, 2 відпустки по 24 дні зимову і літню, має премії квартальні, залежно від результатів роботи, класний офіс, страховку. Може це все і коштує якраз ще якісь гроші, які наближають до меж вказаних вище.

То скільки ти віддаеш за 1к місячно? Скільки кладеш на депозит? І як твої збереження за 2 роки, або з часів пророцтва краху Аркади, допогли зараз купити квартиру?

Дивно, клеперувати гроші під подушку, то якась особлива риса, адже тут розпинаються як добре без кредиту - боулінги там, поїздки за кордон, театри? Ти, до речі, в боулінг, коли останній раз ходив?

Я памятаю сирисири, гроші, наклеперовані годуванням биків, щикнули в момент під павлівською реформою, та подіями 91-го. А квартири стоять, і за них мені довелось 5 років платити живі гроші аренди.
З зарплати 400 - 70, потім 80, з 700 - 100 і т.д.
Поки ціни з часу твого прогнозу (пів-року), лише на 20% виросли, з 2004 в три рази, буде обвал - не буде, але до 2004 не дійде, то навіщо ти час стратив? Це моє ІМХО, що буде насправді побачим, а КГС-совські 1,2 на Саперно-Слобідській розмели.
29 січ 2007 11:09
Гтвщ, я е так багато заробляю, але, мої ліквідні накопичення сумірні з твоїми (відсотків на 20 менше), так само як ріст накопичень, але

1) я можу безболісно змінити роботу, або навіть перестати працювати та на рік-два (що я й зробив, коли пішов на МВА)

2) твій паисв (квартира + виплати по іпотеці) має від"ємну вартість, так що твоїх 8Кбаксів, будить замало, щоб їх покрити
29 січ 2007 12:17
Я теж можу безболісно змінити роботу, на кращі умови звичайно. Розумію всяке в житті буває, заробляти можна і менше, не смертельно, але я буду працювати завжди, не зможу по прямій кваліфікації - буду по суміжних, а переставати на рік працювати? - діло панське... МВА в Україні не більше, ніж цацка-пецка, до речі можна було вчитися і працюючи.

Ну і що? Пасив, але я в ньому живу, не плачу за пасив арендодавцю, як ти. 8 Кбаксів, достатньо, що у разі форс-мажору, забезпечити собі пів-року запасу для вирішення проблеми. В України теж нема золотовалютних резервів, на весь строк існування держави, нормально, коли вони покривають 4-5 місяців імпорту, чи не так? Якщо ні, квартиру завжди можна продати, тільки не співай мені, що банк забере, думаю у пасиві не залишусь. Та і відколи це квартира - основні засоби - пасивом стали? Заборгованість - так, але квартира...? До речі у лютому піду в податкову, щоб проценти сплачені за кредит з подоходного повернули, як думаєш получиться?

І ще, якщо метр рахувати по 300 у.е., то може твої активи і співмірні, якщо по 2000, боюсь, що ні.
Щоб не бути голослівним, достатньо дати відповідь на прості питання.

То скільки ти віддаеш за 1к місячно? Скільки кладеш на депозит? І як твої збереження за 2 роки, або з часів пророцтва краху Аркади, допогли зараз купити квартиру? - тобто скільки їх?

Якщо в тебе дійсно 100000 у.е. в ліквідних активах, то молодець, тещі авто ще не купуєш? А тут один такий вже був, він з 2005 проповідує.
29 січ 2007 12:50
Гтвщ,
Я не прийшов на форум щоб мірятись в кого довший актив і товщий депозит.
Попроси англоруса, може він захоче з тобою помірятись.
29 січ 2007 13:44
тобто навіть сам собі правду сказати боїшся, на рахунок на скільки ти влетів з 2004 і "прогнозованого" розвалу Аркади.
Я чомусь зміг відповісти на твоє питання, ти запитав, я відповів - тепер виявляється я мірявся -). Ти ж на
То скільки ти віддаеш за 1к місячно? Скільки кладеш на депозит? І як твої збереження за 2 роки, або з часів пророцтва краху Аркади, допогли зараз купити квартиру? - тобто скільки їх?
нічого сказати не можеш, а чого це ти такий встидливий. В принципі, цього слід було очікувати, - гладко било на бумагє....
так само як і "на 20%" і решта бла-бла-бла.

Тобто на форум ти прийшов, щоб дати нездійсненні, хоча час, покаже прогнози? Бо на питання, чого не купував за ціною, яка може бути досягнута в результаті гіпотетичного прогнозу через три роки, в 2004, крім нєвнятного м...ния нічого не чути, - кредит страшно, нема грошей ні в кого, всі хто хотів, крім мене, флумана, вже купили ... і т.д.

Часом і помірятися, до речі, не зашкодить, стимул, якщо можна так сказати, зявляється. Що там показники за тиждень показали, наступного понеділка буде вже пів року твому прогнозу.
По конкретному питанню щось скажеш?
До речі у лютому піду в податкову, щоб проценти сплачені за кредит з подоходного повернули, як думаєш получиться?
Все, пока, час поработать.
29 січ 2007 15:29
Читай уважно мої пости.
Щодо рівня зощаджень я відповів. Приблизно 1000 гнр в місяць.
30 січ 2007 21:53
Ага, мне тоже предлагали 2-х комнатную за 75 тыс. Только нюанс маленький, эта двушка сделана из однокомнатной гостинки в 23 км м -D
09 квіт 2007 21:30
Цены попустятся, но не резко, и не на все.
Есть инерция рынка. Первичка только растет, и будет расти, а на вторичке есть перегрев. Вот он и попустится. Не может старая панель стоить столько же как и первичка, никак.
По опыту и статистике все что происходит в Москве, происходит через пол-, год в Киеве. Это касается и идей бизнеса.
Покупатели сейчас переборчивы становятся, ищут долго, все подряд не гребут. Но спрос все равно есть, но не ажиотаж.
Я помню дно 2000года, кризис, те влеты, когда купил в 97, продал в 2000, и потерял 30%. Возможно это и повторится при спаде, обвале $, новом Чернобыле и т.п. Но пока этого нет.
Скажу, что в обвале рынка никто, кроме покупателя не заинтересован, а деньги у населения еще есть.
Реальной статистики по сделкам ни у кого нет, т.к. много вливаний в новостройки (долевые договора), а на вторичке - много родственных сделок. Так, что Мин.юст - это не совсем точный показатель.
26 серп 2007 09:00
//vid.org.ua/forum/viewtopic.php?t ... 1832b7364c
Статья - СУПЕР! Обвал цен - это уже более чем актуально, ведь - в центре Будапешта квартира с гостиной в пяти минутах ходьбы от метро продается за $51900, а вилла в греческой Эвии или апартаменты в новом доме с выходом на пляж в пригороде Анталии – за $55000. А у нас что? Экономика в "...опе", а цены на недвижимость летят вверх!
Я думаю, что всем ясно, что цены должны рухнуть, ведь реальная цена на вторчику в нашей стране - от 30 000 дол.США до 100 000 дол.США! Но уж не как от 100 000 дол.США! Делайте выводы!
26 серп 2007 09:07

27 серп 2007 15:41
*как вы объясните то что укрссиб под первичку кредиты не выдает?
28 серп 2007 07:36
Мабуть, там знають, за що платять гроші аналітикам.
28 серп 2007 09:21
Здравствуйте, Флайман!
Очень рад вашему вновь появлению на форуме, не из Чехии ли пишете - скоро 1 сентября.
В очень интересную тему написали, много времени прошло. Я так понимаю вы прогнозировали к сентябрю 2009 - 700 у.е. за метр новостроя?
Сегодня почти уже сентябрь 2007, то есть прошел год, не желаете ли пересмотреть свой прогноз? Может у вас есть новое мнение по поводу будущих цен, развала экономики и т.д.
17 трав 2008 16:42
Цены если и обвалятся то на Украинскую недвижку а не на Киевскую 11
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .456
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше