ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12% | ||
42/14% | ||
120/39% | ||
75/25% | ||
32/11% |
hanna_139
h
Користувач
25
07 липня 2015
17 жовт 2015 09:44
Цитата "ягуар":Власники квартир в будинку №1 прошу відписатися мені в приватні повідомлення та повідомити свої дані для формування списку жильців, щоб можна було оперативно реагувати на проблеми які будуть виникати в нашому будику.
Я здесь, живу с октября. Давайте дружить, т к пару дней назад я почти потеряла надежду попасть домой, кричала но не докричалась до соседей, т к нет телефонов. Приехав с работы, пробежав в испуге лесополосу, замерзнув в снегурочку, я так и не смогла попасть в подъезд- все было заперто, ровно 40 мин я стучала консъержке.... Но ее там вообще не оказалось. До вас, соседи, я тоже так и не докричалась. Плакала я и собака рядом выла... Вот так и живем. Спасибо доброму человеку, который высадил окно. Так жить нельзя!
Bond0084
B
Користувач
94
07 травня 2014
17 жовт 2015 15:34
Цитата "hanna_139":
Я здесь, живу с октября. Давайте дружить, т к пару дней назад я почти потеряла надежду попасть домой, кричала но не докричалась до соседей, т к нет телефонов. Приехав с работы, пробежав в испуге лесополосу, замерзнув в снегурочку, я так и не смогла попасть в подъезд- все было заперто, ровно 40 мин я стучала консъержке.... Но ее там вообще не оказалось. До вас, соседи, я тоже так и не докричалась. Плакала я и собака рядом выла... Вот так и живем. Спасибо доброму человеку, который высадил окно. Так жить нельзя!
Вот вам еще один повод для внеочередной встечи
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
17 жовт 2015 17:36
така "цікава історія", нажаль, в черговий раз підверджує, що всім пофік в т.ч. автору, яка не знає своїх сусідів по поверху, будинку чи просто консьєржок які бдять її підїзд.
У першому будинку контакти власників збираю я, а в другому будинку Валерій, щоб потім перезнайомити сусідів між собою для вирішення проблемних питань.
Тому не лінуємося і залишаємо свої дані тут на форумі у приватних повідомленнях чи по телефонах.
У першому будинку контакти власників збираю я, а в другому будинку Валерій, щоб потім перезнайомити сусідів між собою для вирішення проблемних питань.
Тому не лінуємося і залишаємо свої дані тут на форумі у приватних повідомленнях чи по телефонах.
Solar_Simfi
Постійний користувач
294
12 лютого 2015
18 жовт 2015 06:20
Цитата "hanna_139":
Ужас какой. Давайте дружить, но я в синем и живу, зато рано прихожу домой и у меня есть мобильный телефон. Можно позвонить ) А собака и правда выла, заснуть не мог (
hanna_139
h
Користувач
25
07 липня 2015
18 жовт 2015 11:57
Цитата "ягуар":така "цікава історія", нажаль, в черговий раз підверджує, що всім пофік в т.ч. автору, яка не знає своїх сусідів по поверху, будинку чи просто консьєржок які бдять її підїзд.
Во-первых свой телефон и свои данные я писала раз 5 на этом форуме, во-вторых телефон одной из консьержек у меня есть, но ее уже нет, в третьих, сказав очередной консьержке о том, что я поздно прихожу, она сказала, что всегда консьержи на месте- стучите, в четвертых, не вижу вашего телефона. Где он???? Вы ж такой общительный.
hanna_139
h
Користувач
25
07 липня 2015
18 жовт 2015 12:06
Люди, реально, как быть. Кто впустит меня сегодня в первый дом, я приезжаю с работы в начале 12. Напишите в форуме или номер консьержки, или не закрывайте сегодня дверь, или оставьте свой номер. Это не "интересная история", что бы пообсуждать ее на форуме, я из-за пережитого стресса попала в больницу. P.S. Читая этот форум, понимаю, что все такие сердобольные, только и разговоров про ОСББ и пр пр, а вот на то, что рядом живые люди, с которыми случаються разные ситуации всем нас...ть. Все трусятся за какие-то счетчики, а то, что кто-то останеться ночью на улице пофф. ((((
hanna_139
h
Користувач
25
07 липня 2015
18 жовт 2015 12:18
А, и еще, на прошлой неделе я обошла 12,13,14,15 и 17 этаж, звонила во все двери, что бы хоть с кем-то познакомиться- ноль. ( пояснение к сообщению Ягура) У меня все. Извините, что засоряю форум своими обидами.
Jorik86
J
Користувач
30
13 жовтня 2014
18 жовт 2015 12:20
Буду радий знакомству. 14 поверх
Anuta«2» 76
A7
Користувач
40
08 жовтня 2015
18 жовт 2015 13:44
Добрый день! А, мы сделали себе ключ от лестницы и все. Потому что тоже иногда приезжает и в 2 и в 3 ночи, да ещё и гости часто бывают.Цитата "hanna_139":Люди, реально, как быть. Кто впустит меня сегодня в первый дом, я приезжаю с работы в начале 12. Напишите в форуме или номер консьержки, или не закрывайте сегодня дверь, или оставьте свой номер. Это не "интересная история", что бы пообсуждать ее на форуме, я из-за пережитого стресса попала в больницу. P.S. Читая этот форум, понимаю, что все такие сердобольные, только и разговоров про ОСББ и пр пр, а вот на то, что рядом живые люди, с которыми случаються разные ситуации всем нас...ть. Все трусятся за какие-то счетчики, а то, что кто-то останеться ночью на улице пофф. ((((
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
18 жовт 2015 13:47
Цитата "hanna_139":
Во-первых свой телефон и свои данные я писала раз 5 на этом форуме, во-вторых телефон одной из консьержек у меня есть, но ее уже нет, в третьих, сказав очередной консьержке о том, что я поздно прихожу, она сказала, что всегда консьержи на месте- стучите, в четвертых, не вижу вашего телефона. Где он???? Вы ж такой общительный.
не сприймайте все так близько до серця, бо я вас не мав на мені образити.
Знайомитися потрібно між собою, але ваших контактів крім ніку та квартири тут на форумі не бачив і ви це теж можете перевірити самостійно. Можливо моб. був затертий адміном.
Напишіть мені свої дані в приватні повідомлення, щоб можна було їх використовувати у разі потреби.
По 16 поверху нажаль ви тільки одна, яка тут на форумі активна.
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
18 жовт 2015 13:48
Цитата "Anuta«2» 76":Добрый день! А, мы сделали себе ключ от лестницы и все. Потому что тоже иногда приезжает и в 2 и в 3 ночи, да ещё и гости часто бывают.
а можна ваші дані (контакти і квартира) теж для списочку написати мені, якщо ви з першого будинку.
Anuta«2» 76
A7
Користувач
40
08 жовтня 2015
18 жовт 2015 13:55
Цитата "ягуар":
а можна ваші дані (контакти і квартира) теж для списочку написати мені, якщо ви з першого будинку.
Я из жёлтого дома
DOSTALO
D
Користувач
85
05 травня 2015
18 жовт 2015 13:55
Наличие консьержа в доме ни как не гарантирует Вам доступ в свой дом. В должностной инструкции консьержа предусматривается контроль и регистрация(по желанию работодателя) посетителей. Но никак не жильцов. Вы должны были сами предусмотреть, как Вам попасть в дом. Не путайте консьержа со швейцаром.
II. Завдання та обов'язки
Консьєрж:
Стежить за схоронністю визначеного власником будинку у під’їзді за вказаним робочим місцем рухомого і нерухомого майна, що включене до відповідного переліку, та збереженням його цілісності та справності.
Проводить відкрите візуальне спостереження за цим майном. У разі реальної загрози негативного безпосереднього впливу факторів кримінального, побутового або екологічного характеру вживає заходів щодо рятування майна: вмикає сигналізацію, блокує вхід і вихід, сповіщає консьєржів в інших під’їздах, відповідні компетентні служби.
Стежить за наявністю, справністю та умовами безпечного побутового користування технічними системами та засобами життєзабезпечення: дверним обладнанням, ліфтовим господарством, сходовими огорожами, санітарно-технічним обладнанням, енергообліковою та освітлювальною апаратурою, системами екологічної безпеки та сповіщення, апаратурою зв’язку, засобами сміттєвидалення, розташованими у місцях загального користування. У разі виявлення пошкоджень, зіпсованості, спрацьованості або закінчення експлуатації цих систем та засобів терміново доповідає відповідним службам.
Зберігає ключі від підсобних приміщень, горищ, підвалів, запасних виходів тощо, необхідність доступу до яких може виникнути при аварійних ситуаціях.
Стежить за санітарним станом вестибюля та місць загального користування у під’їзді будинку.
Періодично перевіряє справність технічних систем та засобів охоронного призначення: технічних систем та засобів охоронної, охоронно-пожежної та тривожної сигналізації, технічного захисту, контролю доступу та охоронного телебачення, засобів зв’язку, освітлення, спостерігає за входом до під’їзду та виходу з нього громадян, дотриманням ними норм санітарії та гігієни у місцях загального користування під’їзду, зачиненням вхідних дверей під’їзду у нічний час.
Повідомляє у разі наявності внутрішнього зв’язку мешканців за їхніми заявками про прибуття відвідувачів. Інформує відвідувачів про розташування квартир та службових приміщень на поверхах будинку.
Приймає та передає об’єкт спостереження та ключі від приміщень по закінченні зміни згідно з інвентаризаційним описом матеріальних цінностей.
_________________________________________________________________.
P.S. ну и скорее всего, консьержей у нас скоро вообще не будет.
II. Завдання та обов'язки
Консьєрж:
Стежить за схоронністю визначеного власником будинку у під’їзді за вказаним робочим місцем рухомого і нерухомого майна, що включене до відповідного переліку, та збереженням його цілісності та справності.
Проводить відкрите візуальне спостереження за цим майном. У разі реальної загрози негативного безпосереднього впливу факторів кримінального, побутового або екологічного характеру вживає заходів щодо рятування майна: вмикає сигналізацію, блокує вхід і вихід, сповіщає консьєржів в інших під’їздах, відповідні компетентні служби.
Стежить за наявністю, справністю та умовами безпечного побутового користування технічними системами та засобами життєзабезпечення: дверним обладнанням, ліфтовим господарством, сходовими огорожами, санітарно-технічним обладнанням, енергообліковою та освітлювальною апаратурою, системами екологічної безпеки та сповіщення, апаратурою зв’язку, засобами сміттєвидалення, розташованими у місцях загального користування. У разі виявлення пошкоджень, зіпсованості, спрацьованості або закінчення експлуатації цих систем та засобів терміново доповідає відповідним службам.
Зберігає ключі від підсобних приміщень, горищ, підвалів, запасних виходів тощо, необхідність доступу до яких може виникнути при аварійних ситуаціях.
Стежить за санітарним станом вестибюля та місць загального користування у під’їзді будинку.
Періодично перевіряє справність технічних систем та засобів охоронного призначення: технічних систем та засобів охоронної, охоронно-пожежної та тривожної сигналізації, технічного захисту, контролю доступу та охоронного телебачення, засобів зв’язку, освітлення, спостерігає за входом до під’їзду та виходу з нього громадян, дотриманням ними норм санітарії та гігієни у місцях загального користування під’їзду, зачиненням вхідних дверей під’їзду у нічний час.
Повідомляє у разі наявності внутрішнього зв’язку мешканців за їхніми заявками про прибуття відвідувачів. Інформує відвідувачів про розташування квартир та службових приміщень на поверхах будинку.
Приймає та передає об’єкт спостереження та ключі від приміщень по закінченні зміни згідно з інвентаризаційним описом матеріальних цінностей.
P.S. ну и скорее всего, консьержей у нас скоро вообще не будет.
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
18 жовт 2015 14:03
щойно глянув на вартість фізичної охорони від одного із агенств - 1 міс. 13680 грн., якщо всі 199 квартир заповнені, то десь по 70 грн. з квартири.
У такому випадку у нас 24/7 фізична озброєна охорона, з якої можна спитати за всі пропажі на об"єкті, пропуск людей у будинок, а в разі чого будуть затримувати порушників.
У такому випадку у нас 24/7 фізична озброєна охорона, з якої можна спитати за всі пропажі на об"єкті, пропуск людей у будинок, а в разі чого будуть затримувати порушників.
Anuta«2» 76
A7
Користувач
40
08 жовтня 2015
18 жовт 2015 14:08
Цитата "ягуар":щойно глянув на вартість фізичної охорони від одного із агенств - 1 міс. 13680 грн., якщо всі 199 квартир заповнені, то десь по 70 грн. з квартири.
+1
Саша и Настя
Си
Постійний користувач
160
31 жовтня 2014
18 жовт 2015 14:12
Цитата "ягуар":щойно глянув на вартість фізичної охорони від одного із агенств - 1 міс. 13680 грн., якщо всі 199 квартир заповнені, то десь по 70 грн. з квартири.
+1
hanna_139
h
Користувач
25
07 липня 2015
18 жовт 2015 14:57
[quote="ягуар"]щойно глянув на вартість фізичної охорони від одного із агенств - 1 міс. 13680 грн., якщо всі 199 квартир заповнені, то десь по 70 грн. з квартири.
У такому випадку у нас 24/7 фізична озброєна охорона, з якої можна спитати за всі пропажі на об"єкті, пропуск людей у будинок, а в разі чого будуть затримувати порушників.[/quote
+1 за охрану
16 этаж, 139 кв, 096-919-39-82 Анна
У такому випадку у нас 24/7 фізична озброєна охорона, з якої можна спитати за всі пропажі на об"єкті, пропуск людей у будинок, а в разі чого будуть затримувати порушників.[/quote
+1 за охрану
16 этаж, 139 кв, 096-919-39-82 Анна
Yuri_
Y
Постійний користувач
173
06 квітня 2015
18 жовт 2015 15:27
Цитата "DOSTALO":Наличие консьержа в доме ни как не гарантирует Вам доступ в свой дом. В должностной инструкции консьержа предусматривается контроль и регистрация(по желанию работодателя) посетителей. Но никак не жильцов. Вы должны были сами предусмотреть, как Вам попасть в дом. Не путайте консьержа со швейцаром.
Это из должностной инструкции наших консьержей?
Но нужно сказать, что, закрывая на ключ вход после 23-00 без обеспечения доступа, они формально нарушают ст. 391 ГК, ст. 9 ЖК Украины.
//zakon0.rada.gov.ua/laws/show/435-15/pa ge8
//zakon0.rada.gov.ua/laws/show/5464-10
Поэтому, как говорили на последнем собрании, был бы удобен магнитный замок с ключом у каждого жителя.
DOSTALO
D
Користувач
85
05 травня 2015
18 жовт 2015 16:18
Инструкция типовая, скачана с нета.
Закрывают дома в 22-00 или 23-00 везде где есть консьержи. Это их обязанность, согласно инструкции.
Никаких нарушений законодательства я не вижу. Есть обязательства.
А для того что бы беспрепятственно попасть в квартиру, можно и нужно делать ключ. Как владельцы, мы имеем на это право. Никто в этом требовании отказать не может.
Поэтому, никакого нарушения законов Украины нет. Есть нежелание думать собственной головой, и перекладывать свои обязанности на голову консьержа.
Повторюсь: ни консьерж, ни охранник за Вас дверь открывать не обязан. Только исходя из личного желания и симпатий)
Закрывают дома в 22-00 или 23-00 везде где есть консьержи. Это их обязанность, согласно инструкции.
Никаких нарушений законодательства я не вижу. Есть обязательства.
Цитата:Житлово-експлуатаційні організації забезпечують схоронність
житлового фонду і належне його використання,
А для того что бы беспрепятственно попасть в квартиру, можно и нужно делать ключ. Как владельцы, мы имеем на это право. Никто в этом требовании отказать не может.
Цитата:Власник майна має право вимагати усунення перешкод у здійсненні ним права користування та розпоряджання своїм майном.
Поэтому, никакого нарушения законов Украины нет. Есть нежелание думать собственной головой, и перекладывать свои обязанности на голову консьержа.
Повторюсь: ни консьерж, ни охранник за Вас дверь открывать не обязан. Только исходя из личного желания и симпатий)
Yuri_
Y
Постійний користувач
173
06 квітня 2015
18 жовт 2015 17:24
Цитата "DOSTALO":
Извините, но Вы цитируете кем-то написанную инструкцию из интернета. Разве сейчас имеется что-то подобное в наших домах? В то же время вход на ключ закрывает именно консьерж (отношения с которым пока что ничем не регулируются), чем создает препятствие в осуществлении права пользования своим имуществом, если, конечно же, он не открывает вход.
PS: В ст. 9 ЖК обратите внимание на 4 абзац: "Ніхто не може бути виселений із займаного жилого приміщення або обмежений у праві користування жилим приміщенням інакше як з підстав і в порядку, передбачених законом.". В принципе, эта статья отображает ст.321 п.1 ГК Украины.
PPS: Нам было отказано в предоставлении ключа для изготовления копии. Пару раз, когда знали, что задержимся, предупреждали консьержа, но не у всех может быть такая возможность.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна26.11992
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7426.112 197
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская26.11105
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- Чи варто зараз купувати нерухомість?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше