Подати оголошення

ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12%
42/14%
120/39%
75/25%
32/11%
1. . .123125. . .556
14 бер 2015 10:11
К сожалению я не дождался конца нашей встречи. Не скажите чем все закончилось, вышел ли представитель КГС как и обещал нач охраны?
14 бер 2015 10:16
Був головний інженер. Дав відповіді на деякі технічні питання.
14 бер 2015 10:38
Цитата "Лютый":
Був головний інженер. Дав відповіді на деякі технічні питання.

А подробнее? Я тоже не до конца была.
14 бер 2015 11:57
Цитата "silk":

А подробнее? Я тоже не до конца была.

з того що я почув для себе:

- на балконі можна ставити вікна без дозволів ЖЕКу,
- випробування опалення в системі будинків проведено за допомогою стисненого повітря на герметичність,
- лічильники поставлять в останній момент після акту+техпаспорту, але до свідоцтва на право власності,
- КМБ простіше, щоб ми користувалися їх світлом та водою до юридичного оформлення квартир на власника, тому нам і дадуть доступ завчасно, щоб не нили,
- перепланування робити не можна на даній стадії,
- на початку квітня включать комунікації та ліфти,
- на початку квітня буде кунг в якому буде людина від КМБ що буде підписувати акт по квартирам і записувати недоліки, щоб їх усували,
- в понеділок в КМБ буде нарада по нашому будинку на тему "що з нами робити",
- в кінці наступного тижня на обєкті нам мають показати, на що звертати увагу при підписанні актів.
Хто чув більше або точніше, що сказав інженер, то добавляйте або виправляйте.
14 бер 2015 12:37
Ягуар.
Тобто, перепланування не можна робити ні в якому разі, навіть , якщо я не торкаюсь навіть мізинцем несучих конструкцій? Ооой, як це мене не влаштовує...
14 бер 2015 12:43
Цитата "silk":
Ягуар.
Тобто, перепланування не можна робити ні в якому разі, навіть , якщо я не торкаюсь навіть мізинцем несучих конструкцій? Ооой, як це мене не влаштовує...

ні, так прописано в договорі і забудовник через 1 інвестора не буде перобляти всі документи. Після отримання свідоцтва права власності робіть що хочете і потім самостіно узаконюйте.
По несучим стінам (опорам) питання парепланування в принципі не стоїть бо це заборонено.
14 бер 2015 12:54
а какие мысли у сообщества насчет парковки? В трех домах 600 квартир, при полном заселении - это около 1000 машин, а никакого паркинга проектом ЖК не предусмотрено!
14 бер 2015 13:24
Я парень в спортивном светлом костюме.
Тоже не дождалися конца встречи ибо больно прохладно было. Но по поводу вопросов основных и бытовки в моей квартире услышал то что хотел. Был приятно удивлен количеством инвесторов присутствующим на встрече.
14 бер 2015 15:47
Цитата "ягуар":

з того що я почув для себе:

- на балконі можна ставити вікна без дозволів ЖЕКу,
- випробування опалення в системі будинків проведено за допомогою стисненого повітря на герметичність,
- лічильники поставлять в останній момент після акту+техпаспорту, але до свідоцтва на право власності,
- КМБ простіше, щоб ми користувалися їх світлом та водою до юридичного оформлення квартир на власника, тому нам і дадуть доступ завчасно, щоб не нили,
- перепланування робити не можна на даній стадії,
- на початку квітня включать комунікації та ліфти,
- на початку квітня буде кунг в якому буде людина від КМБ що буде підписувати акт по квартирам і записувати недоліки, щоб їх усували,
- в понеділок в КМБ буде нарада по нашому будинку на тему "що з нами робити",
- в кінці наступного тижня на обєкті нам мають показати, на що звертати увагу при підписанні актів.
Хто чув більше або точніше, що сказав інженер, то добавляйте або виправляйте.

Воду включать теж?
14 бер 2015 16:10
Пару уточнений
- воду и свет дадут в начале апреля, канализация уже подключена.
- лифты включат в районе 15-го апреля
- со слов Натальи, счетчики на воду уже стоят и квартиры подключены к стоякам, шкафы со счетчиками воды в подъезде закрыты и опломбированы.

Уточнил по поводу вентиляции на кухне(недавно обсуждали тут) - таки я правильно говорил, вентиляция только вытяжная. Неправильно работала она потому что канал был перекрыт на зиму, сейчас его открыли и все работает как надо.
14 бер 2015 18:01
Голове питания коли буде електрика з нового РП
14 бер 2015 19:03
Цитата "karak":
Голове питания коли буде електрика з нового РП

це станеться одразу після його обладнання і підключення, до того часу буде використовуватися тимчасова лінія
14 бер 2015 20:22
Цитата "hellcommander":
Пару уточнений
- со слов Натальи, счетчики на воду уже стоят и квартиры подключены к стоякам, шкафы со счетчиками воды в подъезде закрыты и опломбированы.

давайте на майбутнє таке не писати, якщо самі не бачили на свої очі.
Минулої суботи в 1 будинку я пройшовся по поверхах починаючи з 22, 15, 10, 5 і жодного лічильника там не було апріорі. Дверці шафки для лічильника були закриті на поверсі на ключ тільки в парадному де є охорона і то це не є підтвердженням наявності лічильників!
Труби підведені до квартир, але це не означає що піде вода з крану.

Очі побачили а мобільним зробили фото, тоді інфа підтверджена, бо байки від КМБ уже починають надоїдати. Є фактаж, є про що писати, не має фактажу, краще не вводьте людей в оману.

Також, коли пишемо про щось вказуємо конкретний будинок і поверх!
15 бер 2015 11:25
Цитата "ягуар":
давайте на майбутнє таке не писати, якщо самі не бачили на свої очі.
Минулої суботи в 1 будинку я пройшовся по поверхах починаючи з 22, 15, 10, 5 і жодного лічильника там не було апріорі. Дверці шафки для лічильника були закриті на поверсі на ключ тільки в парадному де є охорона і то це не є підтвердженням наявності лічильників!
Труби підведені до квартир, але це не означає що піде вода з крану.

Очі побачили а мобільним зробили фото, тоді інфа підтверджена, бо байки від КМБ уже починають надоїдати. Є фактаж, є про що писати, не має фактажу, краще не вводьте людей в оману.

Також, коли пишемо про щось вказуємо конкретний будинок і поверх!

Я писав про 3-й будинок 18-й поверх. В третьому будинку зазвичай все робиться трохи раніше аніж в першому. Причин не вірити прорабу я не бачу.
15 бер 2015 13:14
Цитата "hellcommander":

Я писав про 3-й будинок 18-й поверх. В третьому будинку зазвичай все робиться трохи раніше аніж в першому. Причин не вірити прорабу я не бачу.

значить я провтикав що мова була про 3 буд. Наступного тижня якраз можна буде глянути готовність, коли інвестори із представником ЖЕКу будуть дивитися обєкт
15 бер 2015 14:01
А якщо я хочу одні двері закласти а між кухнею та кімнатою убрати не несучу стіну - це я не зможу зробити Поки не отримаю кінцеві документи? Щось знову нічого не розумію. Пясніть будь ласка.
15 бер 2015 14:14
Цитата "Лютый":
А якщо я хочу одні двері закласти а між кухнею та кімнатою убрати не несучу стіну - це я не зможу зробити Поки не отримаю кінцеві документи? Щось знову нічого не розумію. Пясніть будь ласка.

У цій ситуації є два варіанти:
1. Це є перепланування ,яке несе за собою зміну площі квартири, так як будинок введений в експлуатацію, площа не може бути змінена поки ви не отримаєте Свідоцтва на право пласності. Тому ви отримуєте документи на руки, робите свої препланування, і знову переробляєте документи(технічний паспорт (БТІ) та свідоцтво на право власності). Але ви можете це вам прийдеться переробляти,якщо ви захочитете продати квартиру, а якщо не плануєте, можете собі сміло жити по старих документів, звичайно,якщо наша весела влада не введе якісь нові закони)))))

2. На мою думку, потрібно домовитись з Київміськбудом про те, що ми робимо перепланування за їхньою згодою до отримання документів,але докоменти вони роблять на старі площі та старий план)))
15 бер 2015 14:15
КМБ не дасть зносити стіни поки на вас не оформлять документи власності.
Після отримання вами свідоцтва права власності зносіть будь яку не несучу стіну у квартирі на власний смак.
У мене теж така проблема, бо хочу перенести двері на інший бік стіни і змушений буду чекати поки отримаю документи власості, щоб не порушувати умови договору.
15 бер 2015 14:17
Цитата "ягуар":
КМБ не дасть зносити стіни поки на вас не оформлять документи власності.
Після отримання вами свідоцтва права власності зносіть будь яку не несучу стіну у квартирі на власний смак.
У мене теж така проблема, бо хочу перенести двері на інший бік стіни і змушений буду чекати поки отримаю документи власості, щоб не порушувати умови договору.

Скажіть, ви хочете перенести двері у внутрішній стіні?
15 бер 2015 14:27
Цитата "Лютый":

На митинге спрашивал у инженера, сказал можно будет делать только после акта приема передачи
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .123125. . .556
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше