ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12% | ||
42/14% | ||
120/39% | ||
75/25% | ||
32/11% |
Bond0084
B
Користувач
94
07 травня 2014
14 бер 2015 10:11
К сожалению я не дождался конца нашей встречи. Не скажите чем все закончилось, вышел ли представитель КГС как и обещал нач охраны?
Лютый
Л
Користувач
47
07 жовтня 2014
14 бер 2015 10:16
Був головний інженер. Дав відповіді на деякі технічні питання.
silk

Постійний користувач
197
21 лютого 2014
14 бер 2015 10:38
Цитата "Лютый":Був головний інженер. Дав відповіді на деякі технічні питання.
А подробнее? Я тоже не до конца была.
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
14 бер 2015 11:57
Цитата "silk":
А подробнее? Я тоже не до конца была.
з того що я почув для себе:
- на балконі можна ставити вікна без дозволів ЖЕКу,
- випробування опалення в системі будинків проведено за допомогою стисненого повітря на герметичність,
- лічильники поставлять в останній момент після акту+техпаспорту, але до свідоцтва на право власності,
- КМБ простіше, щоб ми користувалися їх світлом та водою до юридичного оформлення квартир на власника, тому нам і дадуть доступ завчасно, щоб не нили,
- перепланування робити не можна на даній стадії,
- на початку квітня включать комунікації та ліфти,
- на початку квітня буде кунг в якому буде людина від КМБ що буде підписувати акт по квартирам і записувати недоліки, щоб їх усували,
- в понеділок в КМБ буде нарада по нашому будинку на тему "що з нами робити",
- в кінці наступного тижня на обєкті нам мають показати, на що звертати увагу при підписанні актів.
Хто чув більше або точніше, що сказав інженер, то добавляйте або виправляйте.
silk

Постійний користувач
197
21 лютого 2014
14 бер 2015 12:37
Ягуар.
Тобто, перепланування не можна робити ні в якому разі, навіть , якщо я не торкаюсь навіть мізинцем несучих конструкцій? Ооой, як це мене не влаштовує...
Тобто, перепланування не можна робити ні в якому разі, навіть , якщо я не торкаюсь навіть мізинцем несучих конструкцій? Ооой, як це мене не влаштовує...
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
14 бер 2015 12:43
Цитата "silk":Ягуар.
ні, так прописано в договорі і забудовник через 1 інвестора не буде перобляти всі документи. Після отримання свідоцтва права власності робіть що хочете і потім самостіно узаконюйте.
По несучим стінам (опорам) питання парепланування в принципі не стоїть бо це заборонено.
Solar_Simfi

Постійний користувач
294
12 лютого 2015
14 бер 2015 12:54
а какие мысли у сообщества насчет парковки? В трех домах 600 квартир, при полном заселении - это около 1000 машин, а никакого паркинга проектом ЖК не предусмотрено!
Seenya

Постійний користувач
352
20 травня 2014
14 бер 2015 13:24
Я парень в спортивном светлом костюме.
Тоже не дождалися конца встречи ибо больно прохладно было. Но по поводу вопросов основных и бытовки в моей квартире услышал то что хотел. Был приятно удивлен количеством инвесторов присутствующим на встрече.
Тоже не дождалися конца встречи ибо больно прохладно было. Но по поводу вопросов основных и бытовки в моей квартире услышал то что хотел. Был приятно удивлен количеством инвесторов присутствующим на встрече.
sasa23
s
Користувач
79
24 вересня 2014
14 бер 2015 15:47
Цитата "ягуар":
з того що я почув для себе:
- на балконі можна ставити вікна без дозволів ЖЕКу,
- випробування опалення в системі будинків проведено за допомогою стисненого повітря на герметичність,
- лічильники поставлять в останній момент після акту+техпаспорту, але до свідоцтва на право власності,
- КМБ простіше, щоб ми користувалися їх світлом та водою до юридичного оформлення квартир на власника, тому нам і дадуть доступ завчасно, щоб не нили,
- перепланування робити не можна на даній стадії,
- на початку квітня включать комунікації та ліфти,
- на початку квітня буде кунг в якому буде людина від КМБ що буде підписувати акт по квартирам і записувати недоліки, щоб їх усували,
- в понеділок в КМБ буде нарада по нашому будинку на тему "що з нами робити",
- в кінці наступного тижня на обєкті нам мають показати, на що звертати увагу при підписанні актів.
Хто чув більше або точніше, що сказав інженер, то добавляйте або виправляйте.
Воду включать теж?
hellcommander
h
Користувач
59
15 жовтня 2014
14 бер 2015 16:10
Пару уточнений
- воду и свет дадут в начале апреля, канализация уже подключена.
- лифты включат в районе 15-го апреля
- со слов Натальи, счетчики на воду уже стоят и квартиры подключены к стоякам, шкафы со счетчиками воды в подъезде закрыты и опломбированы.
Уточнил по поводу вентиляции на кухне(недавно обсуждали тут) - таки я правильно говорил, вентиляция только вытяжная. Неправильно работала она потому что канал был перекрыт на зиму, сейчас его открыли и все работает как надо.
- воду и свет дадут в начале апреля, канализация уже подключена.
- лифты включат в районе 15-го апреля
- со слов Натальи, счетчики на воду уже стоят и квартиры подключены к стоякам, шкафы со счетчиками воды в подъезде закрыты и опломбированы.
Уточнил по поводу вентиляции на кухне(недавно обсуждали тут) - таки я правильно говорил, вентиляция только вытяжная. Неправильно работала она потому что канал был перекрыт на зиму, сейчас его открыли и все работает как надо.
karak
k
Гість
4
25 лютого 2015
14 бер 2015 18:01
Голове питания коли буде електрика з нового РП
hellcommander
h
Користувач
59
15 жовтня 2014
14 бер 2015 19:03
Цитата "karak":Голове питания коли буде електрика з нового РП
це станеться одразу після його обладнання і підключення, до того часу буде використовуватися тимчасова лінія
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
14 бер 2015 20:22
Цитата "hellcommander":Пару уточнений
-со слов Натальи, счетчики на воду уже стоят и квартиры подключены к стоякам, шкафы со счетчиками воды в подъезде закрыты и опломбированы.
давайте на майбутнє таке не писати, якщо самі не бачили на свої очі.
Минулої суботи в 1 будинку я пройшовся по поверхах починаючи з 22, 15, 10, 5 і жодного лічильника там не було апріорі. Дверці шафки для лічильника були закриті на поверсі на ключ тільки в парадному де є охорона і то це не є підтвердженням наявності лічильників!
Труби підведені до квартир, але це не означає що піде вода з крану.
Очі побачили а мобільним зробили фото, тоді інфа підтверджена, бо байки від КМБ уже починають надоїдати. Є фактаж, є про що писати, не має фактажу, краще не вводьте людей в оману.
Також, коли пишемо про щось вказуємо конкретний будинок і поверх!
hellcommander
h
Користувач
59
15 жовтня 2014
15 бер 2015 11:25
Цитата "ягуар":давайте на майбутнє таке не писати, якщо самі не бачили на свої очі.
Минулої суботи в 1 будинку я пройшовся по поверхах починаючи з 22, 15, 10, 5 і жодного лічильника там не було апріорі. Дверці шафки для лічильника були закриті на поверсі на ключ тільки в парадному де є охорона і то це не є підтвердженням наявності лічильників!
Труби підведені до квартир, але це не означає що піде вода з крану.
Очі побачили а мобільним зробили фото, тоді інфа підтверджена, бо байки від КМБ уже починають надоїдати. Є фактаж, є про що писати, не має фактажу, краще не вводьте людей в оману.
Також, коли пишемо про щось вказуємо конкретний будинок і поверх!
Я писав про 3-й будинок 18-й поверх. В третьому будинку зазвичай все робиться трохи раніше аніж в першому. Причин не вірити прорабу я не бачу.
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
15 бер 2015 13:14
Цитата "hellcommander":
Я писав про 3-й будинок 18-й поверх. В третьому будинку зазвичай все робиться трохи раніше аніж в першому. Причин не вірити прорабу я не бачу.
значить я провтикав що мова була про 3 буд. Наступного тижня якраз можна буде глянути готовність, коли інвестори із представником ЖЕКу будуть дивитися обєкт
Лютый
Л
Користувач
47
07 жовтня 2014
15 бер 2015 14:01
А якщо я хочу одні двері закласти а між кухнею та кімнатою убрати не несучу стіну - це я не зможу зробити Поки не отримаю кінцеві документи? Щось знову нічого не розумію. Пясніть будь ласка.
Pilon
P
Користувач
93
18 серпня 2014
15 бер 2015 14:14
Цитата "Лютый":А якщо я хочу одні двері закласти а між кухнею та кімнатою убрати не несучу стіну - це я не зможу зробити Поки не отримаю кінцеві документи? Щось знову нічого не розумію. Пясніть будь ласка.
У цій ситуації є два варіанти:
1. Це є перепланування ,яке несе за собою зміну площі квартири, так як будинок введений в експлуатацію, площа не може бути змінена поки ви не отримаєте Свідоцтва на право пласності. Тому ви отримуєте документи на руки, робите свої препланування, і знову переробляєте документи(технічний паспорт (БТІ) та свідоцтво на право власності). Але ви можете це вам прийдеться переробляти,якщо ви захочитете продати квартиру, а якщо не плануєте, можете собі сміло жити по старих документів, звичайно,якщо наша весела влада не введе якісь нові закони)))))
2. На мою думку, потрібно домовитись з Київміськбудом про те, що ми робимо перепланування за їхньою згодою до отримання документів,але докоменти вони роблять на старі площі та старий план)))
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
15 бер 2015 14:15
КМБ не дасть зносити стіни поки на вас не оформлять документи власності.
Після отримання вами свідоцтва права власності зносіть будь яку не несучу стіну у квартирі на власний смак.
У мене теж така проблема, бо хочу перенести двері на інший бік стіни і змушений буду чекати поки отримаю документи власості, щоб не порушувати умови договору.
Після отримання вами свідоцтва права власності зносіть будь яку не несучу стіну у квартирі на власний смак.
У мене теж така проблема, бо хочу перенести двері на інший бік стіни і змушений буду чекати поки отримаю документи власості, щоб не порушувати умови договору.
Pilon
P
Користувач
93
18 серпня 2014
15 бер 2015 14:17
Цитата "ягуар":КМБ не дасть зносити стіни поки на вас не оформлять документи власності.
Скажіть, ви хочете перенести двері у внутрішній стіні?
orajet
o
Постійний користувач
122
22 червня 2014
15 бер 2015 14:27
Цитата "Лютый":А якщо я хочу одні двері закласти а між кухнею та кімнатою убрати не несучу стіну - це я не зможу зробити Поки не отримаю кінцеві документи? Щось знову нічого не розумію. Пясніть будь ласка.
На митинге спрашивал у инженера, сказал можно будет делать только после акта приема передачи

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка02.07493
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1101.073 762
- ЖК Utlandia-2 | Ютландия | Tomin Family | Ирпень, ул. Украинская, 1б30.0692
- ЖК Family 2 | Фемели | Гатное, ул. Семейная29.069
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а29.065 708
- ЖК LookyanSky | Resa Development | ул. Лукьяновская28.0686
- ЖК Крона Парк 2 | Cityconsult Development | Бровары, ул. Черновола27.061 930
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/226.062 751
- ЖК Урловский-2 | Киевгорстрой | ул. Сортировочная, Канальная, Клеманская26.062 060
- ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская26.062 044
- Чи варто зараз купувати нерухомість?30.064 543
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Выбор гранитной мойки24.0632
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше