ЖК "Озерное", ул. Владимира Наумовича (ул. Обуховская) - "Киевгорстрой"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 304.
35/12% | ||
42/14% | ||
120/39% | ||
75/25% | ||
32/11% |
Зеленый дом
Зд
Постійний користувач
141
05 березня 2015
13 бер 2015 10:57
Цитата "melnikvp":
КСТАТИ, ХОЧУ ПОБЛАГОДАРИТЬ инвестора с ником "Зеленый дом" за шаблон данного письма
Не за что, мы же соседи:)
nataliia-z
n
Постійний користувач
328
11 листопада 2014
13 бер 2015 11:10
Цитата "ягуар":sergeydeyneko
я теж не дуже розумію питання затримки по адресі, електриці, воді та каналізації, які аргументи крім "у будь якому разі 3 міс." ?
Тобто на якій стадії КМБ і що ними зроблено чи не зроблено? Якщо є договори із постачальниками послуг, то нехай нам про це скажуть!
Наявність ЖЕКу і відсутність адреси до якої привязується всі договори обслуговування та відсутність договорів про підключення до мереж мене теж лякає.
Для себе роблю висновок - поки не побачу реальних документів робити ремонт не має особливого бажання бо може бути пшик на виході, коли не дай Боже щось піде не так.
Щодо проведення ремонту - згодна "стремновато". Але виходить, що в договорах купівлі-продажу, які ми всі дружно підписали, вказана неінуюча на той час адреса. Цей факт чомусь нікого не цікавив і не хвилював тоді, на початку будівництва, а зараз, коли майже все готово, це мало не "все катастрофа". Давайте ще послухаємо представників ЖЕКу.
p.s. Ну дуже не хочеться воювати з КМБ! І чому багато забудовників мають проблеми з отриманням адреси? Трохи дивно, не знаходите?
ягуар
я
Постійний користувач
396
26 травня 2014
13 бер 2015 11:19
Цитата "nataliia-z":
Щодо проведення ремонту - згодна "стремновато". Але виходить, що в договорах купівлі-продажу, які ми всі дружно підписали, вказана неінуюча на той час адреса. Цей факт чомусь нікого не цікавив і не хвилював тоді, на початку будівництва, а зараз, коли майже все готово, це мало не "все катастрофа". Давайте ще послухаємо представників ЖЕКу.
коли починається будова і до оформлення права власності на неї вказується орієнтовна адреса і до цього моменту "будинки" є просто будівельними матеріалами, а не нерухомістю в розумінні закону.
Стрьомно бо договір обмежує нас у діях на користь КМБ, який може розірвати договір, якщо ми його порушимо.
Хтось хоче отримати свої кошти по курсу 8 грн/дол., які сплачені раніше по ціні кв.м. 21 тис. ? Думаю, ні я, ні будь-хто інший не хоче, тому потрібно всі дії узгоджувати із КМБ, який буде давати нам згоду і підтверджувати що це не суперечить договору. Ніякий ЖЕК, який не прийняв на баланс будинки нам тут не допоможе!
LUDI

Користувач
34
09 червня 2014
13 бер 2015 11:31
у меня одно замечание по тексту Вашего письма - наш договор заключался с Вице-президентом КГС Бондаревым А.В., а письмо адресовано на имя Шевчука Э.Г. Наверное правильнее будет адресовать письмо сразу на высшего руководителя - на имя Председателя Правления - Президента ПАО "ХК "Киевгорстрой" Кушнира И.Н.
и я предлагаю немного урезать и конкретизировать Ваш текст - посмотрите, пожалуйста
и я предлагаю немного урезать и конкретизировать Ваш текст - посмотрите, пожалуйста
LUDI

Користувач
34
09 червня 2014
13 бер 2015 11:37
3
nataliia-z
n
Постійний користувач
328
11 листопада 2014
13 бер 2015 12:15
Цитата "sergeydeyneko":Отже по результатам зустрічі...
Компанія пропонує нам «ввійти в становище» і зробити крок на зустріч.
З їхнього боку вони підуть нам на зустріч тим, що дозволять робити ремонт у квартирах до їх остаточної здачі, перед цим провівши процедуру «фізичного» прийому квартири з усіма відповідними документами. Тим часом вони вирішуватимуть питання з адресою і підключенням до електромережі що в свою чергу займе не менше 3-х місяців у будьякому випадку. У разі згоди ремонт можна буде почати з 3-го квітня. Звісно що до отримання адреси та підведення електрики ми будемо на тимчасовому електропостачанні.
У випадку «війни» з компанією нам доведеться чекати цих три місяці без ремонту. Звучала навіть дата вересень цього року.
Доречі, як тут вже наголошувалось у нас вже є компанія яка займається обслуговуванням будинків (ЖЕК). І я так розумію нам треба буде підписати з ними договір перед початком ремонту (для тих хто погодиться). Всі деталі можна обговорити при особистій зустрічі з представником. Я це до того що зараз саме час обговорювати ОСББ
Якшо ше є питання то задавайте може я шось забув
Уточніть, будь ласка, фразу КМБ - «ввійти в становище» - вони сказали, що це означає: відсутність коштів, обладнання, підрядника, бажання ....? Щоб "зробити крок на зустріч", хотілось би почути аргументовану відповідь від КМБ, а не загальні фрази.
Н а т а л ь я
На
Постійний користувач
160
03 березня 2015
13 бер 2015 12:15
Цитата "LUDI":у меня одно замечание по тексту Вашего письма - наш договор заключался с Вице-президентом КГС Бондаревым А.В., а письмо адресовано на имя Шевчука Э.Г. Наверное правильнее будет адресовать письмо сразу на высшего руководителя - на имя Председателя Правления - Президента ПАО "ХК "Киевгорстрой" Кушнира И.Н.
Поддерживаю предложенные корректировки по тексту обращения.
hellcommander
h
Користувач
59
15 жовтня 2014
13 бер 2015 12:19
Цитата "LUDI":3
так лучше, мне кажется
orajet
o
Постійний користувач
122
22 червня 2014
13 бер 2015 12:22
Цитата "LUDI":3
Необходимо добавить в список законодательства
ЗУ "Про регулювання містобудівної діяльності"
Относительно сертификата которые получили наши дома
//zakon1.rada.gov.ua/laws/show/461-2011- п будет полезно ознакомиться перед общением с КГС
На следующей неделе должны сказать в КМДА что по нашим домам
sergeydeyneko
s
Користувач
95
21 вересня 2013
13 бер 2015 12:25
Цитата "nataliia-z":
Уточніть, будь ласка, фразу КМБ - «ввійти в становище» - вони сказали, що це означає: відсутність коштів, обладнання, підрядника, бажання ....? Щоб "зробити крок на зустріч", хотілось би почути аргументовану відповідь від КМБ, а не загальні фрази.
Я так розумію що основна пробема це адреса. Отримання адреси від них незалежить (принайні на данній момент). Процес отримання адреси це одна із подій які не можуть бути виконані паралельно, тобто немаючи адреси вони не можуть перейти до наступного кроку. Тому доречі і 3 місяці мінімум до повної здачі, вони зараз заблоковані без присвоєння адреси. Я намагався розпитати чому така потужна компанія не могла застерегтись від цієї проблеми, але відповідь загубилась у інформаційному шумі
sergeydeyneko
s
Користувач
95
21 вересня 2013
13 бер 2015 12:40
Цитата "hellcommander":Дякую за цікаву інформацію і що витратили свій час!
В мене є декілка зауважень.
"вони дозволять" - це ж треба, які добродії...(вибачте, не стримав сарказму)
А чому саме 3, не 6 наприклад, вони не аргументували?
Водопостачання і водовідвід теж тимчасові? Чи взагалі відсутні?
У випадку "війни" ми втратимо час, вони ж в свою чергу можуть зазнати фінансових і, що набагато гірше і в далекосяжній перспективі дорожче, репутаційних втрат.
Усі подібні договори мають прив'язку до поштової адреси, якої нема, тобто ніяких договорів ми ні з ким укласти не зможемо.
На мою думку, те що вони запропонували - це нічого. Взагалі нічого. Тому вважаю за необхідне в суботу зібрати якнайбільше підписів і включати в роботу юристів, які тут доречі вже пропонували свої послуги, причому на достатньо цікавих умовах як мені здалося.
Водопостачання водовідведення і електрика по тичасовій схемі все повинні доробити до 3 квітня.
3 місяці це до повної здачі з готовими документами
nataliia-z
n
Постійний користувач
328
11 листопада 2014
13 бер 2015 12:45
Цитата "sergeydeyneko":
Я так розумію що основна пробема це адреса. Отримання адреси від них незалежить (принайні на данній момент). Процес отримання адреси це одна із подій які не можуть бути виконані паралельно, тобто немаючи адреси вони не можуть перейти до наступного кроку. Тому доречі і 3 місяці мінімум до повної здачі, вони зараз заблоковані без присвоєння адреси. Я намагався розпитати чому така потужна компанія не могла застерегтись від цієї проблеми, але відповідь загубилась у інформаційному шумі
Ресурс //ac.dozvil-kiev.gov.ua/AdminService/Det ails?id=e1e0702e-ad87-47aa-815b-a063b91a eefa
щодо Присвоєння поштових адрес багатоквартирним житловим будинкам, домоволодінням, жилим будинкам садибного типу, індивідуальним дачним та садовим будинкам, гаражним, садовим, дачним кооперативам (товариствам) вказує "Строк надання адміністративної послуги" - Протягом 30-ти календарних днів, а "вмотивована" відмова - протягом 10 робочих днів. Святошинська районна адміністрація , а саме Відділ будівництва, архітектури та землекористування , підпорядковані КМДА. Можливо на них потрібно якось "надавити".
sergeydeyneko
s
Користувач
95
21 вересня 2013
13 бер 2015 12:47
... "під чесне слово" КМБ - Це те саме чесне слово що по нашому обєкту на офіційному сайті пише "вєзжай і живі" ?Цитата "nataliia-z":
Підтримую. Така ж ситуація була і в ЖК по Житомирській трасі (Брест-Литовський). Ремонти розпочали до отримання адреси, а потім після заселення ще чекали місяців 6.
Тож головне наявність водопостачання, каналізації та ел. енергії. Тим більше, що "новоспечений" ЖЕК бере будинки на баланс "під чесне слово" КМБ.
sergeydeyneko
s
Користувач
95
21 вересня 2013
13 бер 2015 12:52
Цитата "Barabolka":
Честно, пока не понимаю как без адреса они нам передадут квартиру. Можете кратко рассказать?
Нажаль неможу вам розповісти про ньюанси. Зі слів присутніх я зрозумів що така можливість існує і буде якось закріплено юридично. По деталям я думаю можна зустрітись і обговорити з їхніми юристами.
sergeydeyneko
s
Користувач
95
21 вересня 2013
13 бер 2015 13:16
Цитата "nataliia-z":
p.s. Ну дуже не хочеться воювати з КМБ! І чому багато забудовників мають проблеми з отриманням адреси? Трохи дивно, не знаходите?
У КМБ "майже все готово" ще з 13-го року коли я купував квартиру. Інвесторам неважлива ні відсутність адресси і корумповані чиновники, нас хвилює затримка у вже більше ніж півроку. Небійтесь, ніхто з вами воювати небуде КМБ це-не козаностра. Тому-що багато забудовників це "шаражкина контора" у яких проблеми з документами, але навіть вони рідко затримують будівництво по причині відсутності адреси.
sergeydeyneko
s
Користувач
95
21 вересня 2013
13 бер 2015 13:17
Цитата "ягуар":також прошу контактній групі поставити питання КМБ щодо п. 6.4. та 6.5. договору, по яких ми не маємо права переплановувати квартири без згоди КМБ, а у разі перепланування не маємо право на претензії до КМБ, якщо будуть виявлені дефекти у перепланованих квартирах.
Сформулюйте будьласка питання більш конкретно
sergeydeyneko
s
Користувач
95
21 вересня 2013
13 бер 2015 13:20
Цитата "Bern":там кажуть що в 3тьому домі відпав кусок штукатурки між 7-8 поверхом..плитка побита на поверхах, а ще на поверхах є побиті вікна..вони будуть це ліквідовувати.. ні тут треба робити мітинг в будній день, звати телебачення бо КМБ ціни піднімає і квартирки продає а зобовязання перед інвесторами вони затягують. Піти їм на зустріч ага звісно у них там цілі штати людей які працюють..де показники? У мене в колеги таж сама ситуація на Глушкова теж отримують поштову адресу... тільки ми чекаємо здачу з вересня минулого року а він вже 2 роки. Потрібно робити мітинг![]()
![]()
Всі проблеми і недоліки можна буде оговорити при прийманні квартири
sergeydeyneko
s
Користувач
95
21 вересня 2013
13 бер 2015 13:27
Цитата "nataliia-z":
Ресурс //ac.dozvil-kiev.gov.ua/AdminService/Det ails?id=e1e0702e-ad87-47aa-815b-a063b91a eefa
щодо Присвоєння поштових адрес багатоквартирним житловим будинкам, домоволодінням, жилим будинкам садибного типу, індивідуальним дачним та садовим будинкам, гаражним, садовим, дачним кооперативам (товариствам) вказує "Строк надання адміністративної послуги" - Протягом 30-ти календарних днів, а "вмотивована" відмова - протягом 10 робочих днів. Святошинська районна адміністрація , а саме Відділ будівництва, архітектури та землекористування , підпорядковані КМДА. Можливо на них потрібно якось "надавити".
... можливо і можна "натиснути", але поперше не ми подавали ці документи,не нам їх затримують, ми небачили що в тих документах може вони були неправильно оформені чи ше що, тому якщо комусь і тиснути то - КМБ. По-друге, така ідея лунала на зустрічі але була відкинута представниками КМБ. І як на мою думку то це незовсім наша справа. Ви коли купуєте авто вам-же нецікаво як виробник платить податки чи організовує поставки запчастин
Barabolka

Постійний користувач
144
09 серпня 2014
13 бер 2015 13:31
Цитата "sergeydeyneko":
Нажаль неможу вам розповісти про ньюанси. Зі слів присутніх я зрозумів що така можливість існує і буде якось закріплено юридично. По деталям я думаю можна зустрітись і обговорити з їхніми юристами.
Хотела бы узнать детали. Потому что пока непонятно куда КГС ведет с этим предложением.
Slava1972

Постійний користувач
207
23 лютого 2015
13 бер 2015 13:43
Я себе представляю только, как КГС хочет на плечи инвесторов переложить все свои обязательства. Может и так заберут эти инвесторы свои квартиры без воды, тепла (лес рядом поставят буржуйки), электроэнергии, давайте войдем в положение КГС (они нищие все там им так плохо голодают) и сами по субботах и воскресеньях да чего уж там бросим работы и все сами доделаем и подключим и адрес присвоим и т.д. только цена вопроса я тогда буду требовать часть потраченных мной средств от КГС. Есть ДОГОВОР и ВСЕ его надо выполнять КГС ни на какие сепаратные переговоры не надо идти.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Family 2 | Фемели | Гатное, ул. Семейная29.069
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а29.065 708
- ЖК LookyanSky | Resa Development | ул. Лукьяновская28.0686
- ЖК Крона Парк 2 | Cityconsult Development | Бровары, ул. Черновола27.061 930
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/226.062 751
- ЖК Урловский-2 | Киевгорстрой | ул. Сортировочная, Канальная, Клеманская26.062 060
- ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская26.062 044
- ЖК Благород | Крюковщина, ул. Богуславская, 1-625.061 100
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2725.06436
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13825.06405
- Чи варто зараз купувати нерухомість?30.064 543
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Выбор гранитной мойки24.0632
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Продам видовую квартиру от одного из самых надёжного застройщика по г.Вышгород. ЖК "Зіркова Вежа".07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Сдам квартиры помесячно для отдыха около моря в Болгарии07.061
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше