Подати оголошення

Отзывы о застройщике City One Development

Ваше враження про забудовника:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
29 жовт 2021 19:08

Отзывы о застройщике City One Development


Все новостройки City One Development

07 лист 2021 18:52

Компанія про себе:


"City One Development – це більше, ніж будівництво. Це створення міського середовища.Команда компанії розпочала свою діяльність на ринку країни більше 15 років тому, а в 2010 році була офіційно зареєстрована як City One Development. Сьогодні девелоперська компанія надає повний комплекс послуг, забезпечуючи будівництво, розвиток, управління і реалізацію житлової та комерційної нерухомості в Києві.


Місто моєї мрії – це простір, створений для життя.

Продумане, зрозуміле, зручне. Спроектоване так, щоб дати можливість мислити, взаємодіяти, творити. Будинок – це місце з якого відкривається вид на майбутнє.


Ми розуміємо свою відповідальність перед суспільством, а тому реалізовуємо тільки ті проекти, які розвивають місто в довгостроковій перспективі. До створення нового міського простору City One Development підходить комплексно. Ми не просто будуємо житлові комплекси бізнес-класу і комерційну нерухомість, а й соціальні об’єкти, що робить наші проекти зручними, дружніми для жителів і для міста в цілому.


Компанія дотримується міжнародних стандартів етичного ведення бізнесу, тому для реалізації проектів ми ретельно обираємо наших партнерів, які поділяють наш підхід й дотримуються тих самих стандартів. City One Development також особливу увагу приділяє і екологічному аспекту: від вибору території забудови, до використання безпечних матеріалів і забезпечення гармонійного балансу між природним середовищем і новою забудовою. Третина території в проектах компанії – це зелені зони.


Ми допомагаємо згадати, навіщо люди зібралися жити разом та об’єдналися в міста. Експерти з будівництва та інновацій, конструктори та інженери, архітектори та дизайнери – ми об’єднали команду експертів City One Development, щоб сформувати міський простір, наповнити його новою енергією.


Від квартири до будинку. Від будинку до кварталу. Ми зводимо не просто квадратні метри, а взаємини. Ставлення до простору, до часу, один до одного. Це і місця усамітнення, і можливість комунікації. Ми продумали всю інфраструктуру житлових комплексів так, щоб створити майданчик для ваших власних ідей. У наших житлових комплексах ви знайдете не просто затишок, але однодумців і партнерів.


Я впевнений, що справжня інновація можлива тільки в результаті спільних дій. City One Development метр за метром рухається до цієї мети. Ми створюємо майбутнє, а не просто будівлі.”


Валерій Кодецький

Президент компанії City One Development

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше