Подати оголошення

ул. Михаила Донца, 2а (секции 6-8) - "Житлоінвестбуд-УКБ"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 297.
18/6%
20/7%
93/31%
111/37%
55/19%
1. . .653655. . .957
19 груд 2015 15:19
Цитата "sbogdans":
хтось взагалі в курсі про прибиральниць у нас на поверхах?

а то я сьогодні поцікавився за що нам вже виставили рахунок за прибудинкову територію так сказали що за кожною секцією закріплено аж 3 людини і що вони прибирають кожен день, тільки от я не зрозумів як вони прибирають кожен день якщо в мене на поверсі як було грязно так і залишилось якісь резинки лежать вже 2 неділю під дверима, на що було зроблено здивоване лице :wow: і записано всі мої контакти. Я так думаю завтра вранці у мене повинно бути чисто на поверсі :)

Перепрошую, що відповім зустрічним питанням: а нам вже виставили рахунки?!? Оо
19 груд 2015 15:51
Цитата "yurik1987":

Перепрошую, що відповім зустрічним питанням: а нам вже виставили рахунки?!? Оо

так,я також був дуже здивований цим, можете підійти в ЖЕК взяти
пряма цитата: "Ми вже роздрукували і видаємо всім хто запитує"
19 груд 2015 15:52
Цитата "gjregfbtkm":

Вот таких "умников" должен контролировать ЖЭК
Да не беспокойтесь, дважды в день общаюсь с ними о «погоде на форуме», так, что у меня полный карт-бланш.
19 груд 2015 16:32
Цитата "sbogdans":

так,я також був дуже здивований цим, можете підійти в ЖЕК взяти
пряма цитата: "Ми вже роздрукували і видаємо всім хто запитує"

Якщо я не помиляюсь, то всі інвестори підписували договір датований 15.12.2015. Сьогодні 19.12.2015. Місяць ще не закінчився,а вони вже наперед квитанції пороздруковували. Оперативно... :clap:
19 груд 2015 16:57
Цитата "pushok31":

Оперативно... :clap:
При підписанні Договору ми прийняли забов»язання проплатити нараховану «прибудинкову територію» на 2 місяці наперед.Але вони мають надіслати квитанції поштою за вказаною адресою, тому не варто спішити - забирати папірці-квитанції.
19 груд 2015 17:41
Цитата "hmelyuk28":
При підписанні Договору ми прийняли забов»язання проплатити нараховану «прибудинкову територію» на 2 місяці наперед.

А можна цитату/фото з договору (немає під рукою), а то щось не помітив такої "дрібниці"!
19 груд 2015 17:53
Цитата "yurik1987":

А можна цитату/фото з договору (немає під рукою), а то щось не помітив такої "дрібниці"!

Це підписували окремо від договору, як і ставили підписи про опитування стосовно консьєрж та охорони.В правому крилі ЖЕКу, 01.12.2015, 09-35, я була четвертою в черзі.
19 груд 2015 17:57
Цитата "hmelyuk28":
При підписанні Договору ми прийняли забов»язання проплатити нараховану «прибудинкову територію» на 2 місяці наперед.

почему же на два? я лично подписался наперед пожизненно оплатить с 20-го. там, возле правого столика
19 груд 2015 18:04
Народ, кто-то такое подписывал? Я договор подписал, опросник про консьержей и прочее тоже. А вот про обязательную оплату на два месяца вперед, ей богу, не помню!!
19 груд 2015 18:08
Цитата "zayac1":

Це Ваші справи та Ваші взаємини з ЖЕКом,
першим та третім(дружина) в черзі були найбільш популярні користувачі форуму(за лайками), але і по моїй повазі.
19 груд 2015 18:09
Цитата "yurik1987":
Народ, кто-то такое подписывал? Я договор подписал, опросник про консьержей и прочее тоже. А вот про обязательную оплату на два месяца вперед, ей богу, не помню!!

:)
19 груд 2015 18:11
Главное, запомнить эту Хмелюк, как особо приближенную к ЖЕКу, чтобы потом, когда вынырнет где-то при обсуждении ОСББ -- знать, что к чему
19 груд 2015 18:23
Цитата "zayac1":
Главное, запомнить эту Хмелюк, как особо приближенную к ЖЕКу, чтобы потом, когда вынырнет где-то при обсуждении ОСББ -- знать, что к чему
Меня не нужно запоминать, я открытая, в ОСББ участия принимать не буду, только голос отдам за 70м2, если будут достойные организаторы, способные взять на себя ответственность за дом при меньших тарифах.Я никогда не буду ни в руководстве, ни в наблюдательном совете. мне это не интересно.А хотите увидеть воочию, приходите в пн.10=00, 7.17.7 кв.(849)у меня запланировано несколько встреч.
19 груд 2015 19:01
Цитата "zayac1":

да. и на микроавтобусе (не знаю марку)

Поделитесь контактами сантехника на почту TV1403@собакаukr.net
19 груд 2015 19:04
Цитата "Мисс":

Поделитесь контактами сантехника на почту TV1403@собакаukr.net

Поделился :)
19 груд 2015 19:20
Цитата "hmelyuk28":
При підписанні Договору ми прийняли забов»язання проплатити нараховану «прибудинкову територію» на 2 місяці наперед.Але вони мають надіслати квитанції поштою за вказаною адресою, тому не варто спішити - забирати папірці-квитанції.

чесно не памятаю такого пункту але запитання було в іншому За яких прибиральників ми ВЖЕ маємо платити? їх взагалі бачив хтось? :notsure: 3 прибиральники на секцію це ж не привиди якісь
19 груд 2015 19:37
Цитата "sbogdans":

Мабуть, неуважні.Нам нарахували біля 670 грн.за 2 місяці, підпис в окремому журналі.Я погоджуюсь з "законниками", що подібна згода не має юридичної сили. Але я підписалась, тому маю виконувати та не збираюсь оскаржувати.
19 груд 2015 19:45

Т.к. я постоянно занят стройками-ломалками, то съемками очередного эпизода занималась любимая жена. Т.к. опыта маловато, то все в спешке и если увидите что-то интересное, нажимайте стоп и отматывайте Что происходит на стройках я знаю только со своего окна. На 6 и 8 изменения по балконам есть, но стандарта, о котором много говорили нет. Особенно экзотично смотрится недоломаный балкон Виркоса На 3-5 секции со стороны парка очень сильно работают фасадчики. Каждый день висит минимум 7 люлек. Снизу работает шайтан-машина по производству цементной смеси. Со стороны НАУ тоже висят люльки, но мало. На 1-2 секциях изредка видны люди. Владельцы 3-5 секции актиивизировались, бродят по нашим секциям Некоторые почему выбирают нашу квартиру для просмотра своей с высоты Дедушка один приходил в гости два раза, посмотреть куда ж будет у него вид из окна А сегодня и паре показывал "как выглядит квартира после строителей". На панельке также идут фасадные работы, но не сильно активно. Хорошо хоть декабрь выдался весенним и без дождей.

Отрадный 4:
Отрадный 4а:
Микитская слобода:

19 груд 2015 20:03
Цитата "sbogdans":

За яких прибиральників ми ВЖЕ маємо платити? їх взагалі бачив хтось? :notsure:

Договір підписували, щоб швидше розпочати ремонт, тому і не звертали увагу на незаконні підписи в "журналах", але це не має ніякого значення.Оплата "прибудинкової" може бути відтермінована, навіть "реструкторизована" для борців за верховенство Закону, але вона нікуди не зникне.З 15.12.2015 вже ЖЕК несе відповідальність за утримання "прибудинкової", як це він виконує - нам судити: пишіть офіційні скарги на відсутність прибирання в МОПах (місцях загального користування),обмеження перебування на об"єкті з 09-00 до 19-00, тощо.Як на мене, краще пристосуватись.
19 груд 2015 20:07
Просто ходят туда,где кто-то есть.К нам тоже народ ходит хоть и высокий этаж.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .653655. . .957
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx