Обсуждение Цен На Недвижимость!
Тема закрита
flyman

Ветеран
3 241
11 серпня 2006
14 бер 2007 15:55
Спориш зі мною на пендель, за одно і познайомимось. Називай дату. Я чекаю.Ставлю на пендель бороді, що в наступні 3 роки (З тобою можна зійтись на пиві), що починаючи від вчора буде системна криза а-ля 98. Пропозицію щодо знайомства приймаю, ось як гахне бульбашка РН а з нею економіка ненька і ми залишимось без роботи, тоді зустрінемось.
Може раніше, як матиму час та наснагу. Можу дати силку на свій сайт, але пиши в "лічку". Туди давай якісь дані по себе, фотку і т.п. Гляну, що ти за перець.
Може раніше, як матиму час та наснагу. Можу дати силку на свій сайт, але пиши в "лічку". Туди давай якісь дані по себе, фотку і т.п. Гляну, що ти за перець.
Spy
S
Ветеран
1 339
27 березня 2006
14 бер 2007 16:11
anglorus
a
Ветеран
1 573
19 червня 2006
14 бер 2007 16:17
Это точно, не вьехать. А еще я двери придерживаю, уступаю место пенсионерам и часто говорю спасибо и извините. Только я и раньше, когда еще на родине жил, все это делал. И также было не вьехать в вашу систему мышления.
Spy
S
Ветеран
1 339
27 березня 2006
14 бер 2007 16:21
Или, Вы думаете, я не бываю в Днепропетровске, в Одессе, чтобы сравнить, насколько грубо ездят там и здесь. То есть в Днепре и Одессе еще большая жопа на дорогах??? А можно как-нибудь не сотрясать воздух беспочвенными утверждениями "аки не упасть в грязь лицом", а привести факты?
И что, все "приезжие водители" - все приехали из Одессы, Днепра и прочих миллионниках? Пардон, а зачем? У них что, в Одессе-Днепре нет работы? Машины они ж с чего-то купили? Разуйте глаза, Борода. Плевали одесситы на город-герой. Их город-герой аккамулирует фин. средства вполне сопоставимые с киевскими. И кое в чем даже даст фору столице. Днепр тоже далеко не бедный город.
P.S. Англорус, вот за такой бред Бороду тут и не любят. Испоьзовать силу великого и могучего для убеждения - не наш метод. Мы факты любим. И здравый смысл, чем Борода явно пренебрегает.
И что, все "приезжие водители" - все приехали из Одессы, Днепра и прочих миллионниках? Пардон, а зачем? У них что, в Одессе-Днепре нет работы? Машины они ж с чего-то купили? Разуйте глаза, Борода. Плевали одесситы на город-герой. Их город-герой аккамулирует фин. средства вполне сопоставимые с киевскими. И кое в чем даже даст фору столице. Днепр тоже далеко не бедный город.
P.S. Англорус, вот за такой бред Бороду тут и не любят. Испоьзовать силу великого и могучего для убеждения - не наш метод. Мы факты любим. И здравый смысл, чем Борода явно пренебрегает.
Spy
S
Ветеран
1 339
27 березня 2006
14 бер 2007 16:48
А вот это уже - наши с Вами проблемы с властями. В других странах все это есть и прекрастно работает. А наши - хотят брюхо только набить. Но проблема стоит и решать ее БЫСТРО надо. Иначе она решит НАС.QUOTE(Борода) Ну во первых, в России ничего не похерено и не забыто, работа идет. Это у нас все похерено и забыто, к сожалению О том, что налог будет переложен на арендодателя - может быть, все зависит от платежеспособности арендодателя. Не думаете же вы, что арендная плата формируется исключительно пожеланием арендодателя? Да даже если налог и будет переложен на арендодателя, тем не менее это будет плюсом - рынок аренды станет белым, будут договора, и поднять цену по звонку уже не получится.
По поводу "ездят на работу в Москву" - вы сперва узнайте, сколько стоит арендовать офисное помещение в Москве. Многие посчитали и теперь достаточно много офисов уехало в подмосковье. Кто такие "Мэиль" на МРЖН-е знаете? Вот что они пишут - QUOTE(Борода) Ну я и говорю - великовозрастный инфантилизм. Но ничего, вас никто спрашивать не будет. В России например, обвинение о неуплате налогов уже стало пугалом, нехило мотивирующим людей выходить "из тени". И у нас это время настанет. Либо плати, либо сиди. В европе кстати народ тоже кидают. Правда только в случаях когда цели оправдывают средства, и редко когда всех сразу. Спросите например у Англоруса про железную леди и шахтеров.
По поводу "ездят на работу в Москву" - вы сперва узнайте, сколько стоит арендовать офисное помещение в Москве. Многие посчитали и теперь достаточно много офисов уехало в подмосковье. Кто такие "Мэиль" на МРЖН-е знаете? Вот что они пишут - QUOTE(Борода) Ну я и говорю - великовозрастный инфантилизм. Но ничего, вас никто спрашивать не будет. В России например, обвинение о неуплате налогов уже стало пугалом, нехило мотивирующим людей выходить "из тени". И у нас это время настанет. Либо плати, либо сиди. В европе кстати народ тоже кидают. Правда только в случаях когда цели оправдывают средства, и редко когда всех сразу. Спросите например у Англоруса про железную леди и шахтеров.
anglorus
a
Ветеран
1 573
19 червня 2006
14 бер 2007 17:23
Я, кстати, не знаю что сдает борода, лишнюю жилплощадь, или нелишнюю. Может он сдает свою квартиру, а сам снимает где-то подешевле. Насчет перехода на личности, ну, скажем так, это я поддался на сообщения тов. гтвщ. Пардон. Впрочем, мне действительно было бы любопытно, если арендатор критикует арендодатора, то это понятно, а вот если их поменять местами, как тогда бы вел себя бывший арендатор.
flyman

Ветеран
3 241
11 серпня 2006
15 бер 2007 07:41
Інфа для роздумів.
Вчора знайомі зняли 3к квартиру на Гната Юри за $400
Вчора знайомі зняли 3к квартиру на Гната Юри за $400
flyman

Ветеран
3 241
11 серпня 2006
15 бер 2007 07:59
Інфа для роздумів 2
Вчора другий раз, за березень упав Доу-Джонс (-200п).
Основна причина- те що зупинилось надання іпотечни кредитів і почалиьс невиплати платежів по них.
Цього дня індекс ПФТС просів на -6,5%.
(Хоча в порівнянні з піврічною давністю маєм десь біля +55%)
В порівнянні з піком у лютому маєм -20%.
Ринки стали дуже волатильні. А так як вони мають властивість авторкореляції волатильності, то це, думаю на довго (мін. місяць-два).
гтвщ, а чи не симптоми того, про що я писав (початок системної кризи)?
P.S. вітаю, маєм ювілейну сторінку
Вчора другий раз, за березень упав Доу-Джонс (-200п).
Основна причина- те що зупинилось надання іпотечни кредитів і почалиьс невиплати платежів по них.
Цього дня індекс ПФТС просів на -6,5%.
(Хоча в порівнянні з піврічною давністю маєм десь біля +55%)
В порівнянні з піком у лютому маєм -20%.
Ринки стали дуже волатильні. А так як вони мають властивість авторкореляції волатильності, то це, думаю на довго (мін. місяць-два).
гтвщ, а чи не симптоми того, про що я писав (початок системної кризи)?
P.S. вітаю, маєм ювілейну сторінку
Гтвщ
Г
Старожил
952
08 лютого 2006
15 бер 2007 09:39
Свои психовыводы оставьте себе, тем более что умного в них ничего нет. Чего мне Бороде завидовать если я правобережный киянин, а он из сел из-под Борисполя. Это раз. Два, я из тех инженеров, которые Бородам дают заработать максимум 500 у.е., какой инженер - такая и оплата и неча на зеркало пенять, остальное арендой надолужуваты повынни, несчастные.
При чем тут каким бы я был арендодателем, не тем деньги зарабатываем, так что не увиливайте.
Я вам привел ссылки куда платиться подоходный, трудно почитать и понять или уже отупел окончательно? В местный бюджет платиться подоходный налог, или для банкира это слишком сложно, га?
И за те 6 лет, пока был провинциалом в Кийови, я уплатил в месный бюджет много больше таких Бородушек.
Он бы думал ... ! Ты читай закон, чего там написано, а твое думанье, как и Бородушкины налоги, которые он призывает платить, сам при этом увиливая, стоят большой 0.
Точно девица ... "я не знаю, я бы думал, мама у меня это в первый раз".
1 14
При чем тут каким бы я был арендодателем, не тем деньги зарабатываем, так что не увиливайте.
Я вам привел ссылки куда платиться подоходный, трудно почитать и понять или уже отупел окончательно? В местный бюджет платиться подоходный налог, или для банкира это слишком сложно, га?
И за те 6 лет, пока был провинциалом в Кийови, я уплатил в месный бюджет много больше таких Бородушек.
Он бы думал ... ! Ты читай закон, чего там написано, а твое думанье, как и Бородушкины налоги, которые он призывает платить, сам при этом увиливая, стоят большой 0.
Точно девица ... "я не знаю, я бы думал, мама у меня это в первый раз".

Гтвщ
Г
Старожил
952
08 лютого 2006
15 бер 2007 09:46
Що знов три роки?! Та ти задовбав! Дата 15.03.2010.
Ти знаєш парадокс про стрілу і черепаху? Так і я тебе ніколи не дожену, бо поки пройде пів-року, ти знов скажеш через 3 роки?-D
А що раніше не можна? я пропоную наприклад 14-15.04.2007. Тобі ще далеко до такого перця як я. Кажу не дивлячись.
15
Ти знаєш парадокс про стрілу і черепаху? Так і я тебе ніколи не дожену, бо поки пройде пів-року, ти знов скажеш через 3 роки?-D
А що раніше не можна? я пропоную наприклад 14-15.04.2007. Тобі ще далеко до такого перця як я. Кажу не дивлячись.

flyman

Ветеран
3 241
11 серпня 2006
15 бер 2007 10:18
Читай відповідь у Недвижимость будет РАСТИ в цене
Наблюдатель
Н
Постійний користувач
357
27 лютого 2007
15 бер 2007 11:01
Просто к сведению
Апории (парадоксы) Зенона - древнегреческого философа.
Всего известно о 4-х апориях.
Одна из них - о стреле, еще одна - про Ахилла и черепаху, которую Ахилл никогда не догонит.
Апории (парадоксы) Зенона - древнегреческого философа.
Всего известно о 4-х апориях.
Одна из них - о стреле, еще одна - про Ахилла и черепаху, которую Ахилл никогда не догонит.
Гтвщ
Г
Старожил
952
08 лютого 2006
15 бер 2007 11:13
Стрела = Ахилл. Выпущеная из лука стрела, не догонит черепаху так же, как и Ахилл. Это важно?
flyman

Ветеран
3 241
11 серпня 2006
15 бер 2007 11:21
Я думаю, більшість форумчан володіє матаналізом, щоб розвязати парадокс.
Цікаво, що гілка почалась з посту, що поки работяга (чи трудяга чи як там) назбирав свої 20кілобаків, то ціна на житло пішла далі. Інший пише, що поки збирав 50к, то ціна виросла до 80. Дехто з розумників доказує, що даний парадокс, назвем його " про работягу і РН" розвязується з допомогою іпотеки. Нажаль матаналіз не має поняття іпотеки, а оперує з приростами та інтегралами. Тому вважаю, що "іпотечне вирішення парадоксу" хибне.
Цікаво, що гілка почалась з посту, що поки работяга (чи трудяга чи як там) назбирав свої 20кілобаків, то ціна на житло пішла далі. Інший пише, що поки збирав 50к, то ціна виросла до 80. Дехто з розумників доказує, що даний парадокс, назвем його " про работягу і РН" розвязується з допомогою іпотеки. Нажаль матаналіз не має поняття іпотеки, а оперує з приростами та інтегралами. Тому вважаю, що "іпотечне вирішення парадоксу" хибне.
flyman

Ветеран
3 241
11 серпня 2006
15 бер 2007 11:29
1.Доводиться, що випущена стрілазалишиться нерухомою.
2. Ахіл не дожене черепаху. (тобто він рухається, в той же час стіла нерухома.)
тому Стрела (не = )Ахилл. І не тре викручуватись, а ліпше византи помилку. Я ж визнав свої 2,4 роки.
2. Ахіл не дожене черепаху. (тобто він рухається, в той же час стіла нерухома.)
тому Стрела (не = )Ахилл. І не тре викручуватись, а ліпше византи помилку. Я ж визнав свої 2,4 роки.
lesyonok
l
Користувач
68
13 лютого 2007
15 бер 2007 11:32
Ну вот где люди такое находят? И я хочу.
Гтвщ
Г
Старожил
952
08 лютого 2006
15 бер 2007 11:33
13 14
Гтвщ
Г
Старожил
952
08 лютого 2006
15 бер 2007 11:36
Помилка лише в назвах, але ніяк не в суті, назвемо Ахілла каменем з пращі, якого запустив Геркулес (летітиме довго), щось міняється?
Так само нерухомим, як і стріла, може бути в русі Ахілл.
Для заспокоєння буйної душі, визнаю, що треба було сказати Ахілл і Черепаха. 15
Тепер розумію, чому декому за деревами лісу не видно.15
До речі я не знаю, чи може вже забув, матаналіз так, щоб довести протилежне. Розкажи, послухаю.
Так само нерухомим, як і стріла, може бути в русі Ахілл.
Для заспокоєння буйної душі, визнаю, що треба було сказати Ахілл і Черепаха. 15
Тепер розумію, чому декому за деревами лісу не видно.15
До речі я не знаю, чи може вже забув, матаналіз так, щоб довести протилежне. Розкажи, послухаю.
flyman

Ветеран
3 241
11 серпня 2006
15 бер 2007 11:45
То яке рішення для роботяги було правильне?
QUOTE(Гтвщ)Ага, а ще добре брати мобілу в кредит. Я недавно читав про дуже вигідну пропозицію взяти бритву філіпс в кредит. Всього 18 грн. у місяць. Цікаво, це для кого? Для тих у кого з/пл. 36 грн. на місяць?
До речі я не знаю, чи може вже забув, матаналіз так, щоб довести протилежне. Розкажи, послухаю. Я знаю 4.
1. Прямий.
2. Від протилежного
3. Дедукця
4. Індукція
Для РН найпростіший 2-й. Починається він так "Припустимо, ціна на житло росте вічно темпами, більшими чим доходи населення"
QUOTE(Гтвщ)Ага, а ще добре брати мобілу в кредит. Я недавно читав про дуже вигідну пропозицію взяти бритву філіпс в кредит. Всього 18 грн. у місяць. Цікаво, це для кого? Для тих у кого з/пл. 36 грн. на місяць?
До речі я не знаю, чи може вже забув, матаналіз так, щоб довести протилежне. Розкажи, послухаю. Я знаю 4.
1. Прямий.
2. Від протилежного
3. Дедукця
4. Індукція
Для РН найпростіший 2-й. Починається він так "Припустимо, ціна на житло росте вічно темпами, більшими чим доходи населення"
Гтвщ
Г
Старожил
952
08 лютого 2006
15 бер 2007 11:59
Флумане, та не переживай за мене. Нема цілі виграти, є ціль жити.
1. Давай нехай стане, тоді поговоримо, а то якби як з Прагою і докторатом не вийшло - заяви голосні були!
Ринкова ціна, так напиши використовуючи прирости і границі. Навіть якщо заявлена з пальця 700, то і тоді не програю.
2. Комісій нема заспокійся, а страхування мізер і добре, що є. Проценти, навіть якщо я гаситиму в срок, то "переплачу" 23000 у.е. В порівнянні з 300-350 на 10 років аренди за 1к - мізер.
3. Які альтернати, знімати в Бородушки за 600 у.е., з яких він не платить податки і ходить рахуючи кожну ложку, це альтернатива? Втрачену альтернативу тобі яскраво продемонструвала теща, і ціни на сайті Аркади.
То ти телевізори купуєш чи на прокат береш?
До речі хто там агітував за ПІФи, а тепер пише про якісь падаючі акції?
Хочеш купити?
1. Давай нехай стане, тоді поговоримо, а то якби як з Прагою і докторатом не вийшло - заяви голосні були!
Ринкова ціна, так напиши використовуючи прирости і границі. Навіть якщо заявлена з пальця 700, то і тоді не програю.
2. Комісій нема заспокійся, а страхування мізер і добре, що є. Проценти, навіть якщо я гаситиму в срок, то "переплачу" 23000 у.е. В порівнянні з 300-350 на 10 років аренди за 1к - мізер.
3. Які альтернати, знімати в Бородушки за 600 у.е., з яких він не платить податки і ходить рахуючи кожну ложку, це альтернатива? Втрачену альтернативу тобі яскраво продемонструвала теща, і ціни на сайті Аркади.
То ти телевізори купуєш чи на прокат береш?
До речі хто там агітував за ПІФи, а тепер пише про якісь падаючі акції?
Хочеш купити?

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Софія Клубний | Sofia Club | Мартинов | Софієвська Борщагівка, вул. Соборна. 10022.07675
- ЖК Софія Нова | Sofia Nova | Мартинов | Новосілки, вул. Миру22.071 026
- ЖК Софія Резиденс | Sofia Residence | Мартинов | Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 1522.07122
- ЖК Park Residence | Біла Церква, вул. Героїв 72-ї Бригади, 522.073
- ЖК Park Residence | Софіївська Борщагівка, вул. Санаторна, 2022.0710
- ЖК Rusaniv Residence | Perfect Group, Citex Development | Київ, вул. Сверстюка, 5421.07495
- ЖК Montreal House | Cityconsult Development | Київ, вул. Велика Васильківська, 102у / вул. Антоновича, 8321.07534
- Якщо ви є інвестором проблемного будівництва. Що робити?21.0747
- ЖК Edelweiss House | Едельвейс | Edelburg Development | Киів, вул. Звіринецька, 70-а21.07534
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2121.0715
- Чи варто зараз купувати нерухомість?17.074 565
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд18.074
- ЖК Четыре Сезона | Будова | Одесса, просп. Гагарина, 1917.0710
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- ЖК Father | РіЕЛ | Львів, вул. Промислова, 50/5208.071
- ЖК Ріел Сіті | РІЕЛ | Львів, вул. Рудненська, 807.0750
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Під час встановлення плати, пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів