Подати оголошення

Обсуждение качества услуг от Vodafone

Ваше общее впечатление о Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 14.
5/36%
2/14%
1/7%
3/21%
3/21%
05 серп 2020 15:16
Кто подскажет летом перестали урезать скорость или нет ?
06 січ 2025 15:59

Шахраї, якість жах, а ціна вау...Пакет проплачено до 13 числа, а закрили 6 числа....Кажуть сплатить ще.. НЕ РЕКОМЕНДУЮ...інтернету майже нема, особливо коли йде 

відключення. світла... а ціна кожні три чотирі місяця півищують...210 гривень за ЩО? Мені нічого не потрібно крім телефону, ніякі смс, інтернет. За те що мені телефонувати у місяц 210 гривень.. Гарно вони грабують.... а всі мовчать...що пенсіонеру робити......

30 квіт 2025 12:57

Ганьба сервісу Vodafone: повна зневага до клієнта

Я користуюсь передплатою Vodafone, і вирішив перейти на контрактний тариф, зокрема через бонус — другу SIM-карту для інтернету. За умовами обіцяли перевести мене на контракт протягом 4 годин. У підсумку: пройшла доба, поки сам не подзвонив — лише тоді, після слів «технічні нюанси», мене перевели за 20 хвилин. Тобто, все це можна було зробити з самого початку, але ваш сервіс просто вирішив “забути” про мене.

Далі — ще гірше. Я одразу ж оплатив Power SIM за 50 грн, щоб користуватись інтернетом на іншому пристрої. Вставив — інтернету нема. Спробував перепідключити SIM вже після переходу на контракт — вибиває помилку. Подзвонив — передали в техпідтримку, пообіцяли вирішення за добу. Минув день — дзвоню знову. Тепер кажуть: «Технічний відділ обробляє 3-4 доби».

Серйозно? Це сервіс контрактного клієнта, який платить за один із найдорожчих тарифів? У вас немає поваги ні до часу, ні до грошей клієнтів. Усе, що мало працювати автоматично, ви змушуєте вирішувати через дзвінки, очікування і технічні “відмазки”.

За що ви отримуєте гроші? За обіцянки, що ніхто не виконує?

Vodafone — перегляньте свій підхід. Це не технічна проблема. Це проблема організації та повної безвідповідальності.

Рекомендую потенційним клієнтам тричі подумати, перш ніж зв’язуватись із Vodafone. Обіцянки — красиві. Реальність — провал.

02 квіт 2026 12:20

Водафон краде гроші! Тариф коштує 190 грн. Вчора закінчився мій тариф. Зранку поповнила на 190 грн. Вводжу комбінацію для підключення, пише, що не вистачає грошей. У додатку гроші є, підключаю через додаток. . Проходить пару годин, з'ясовується, що 20 грн списали якоби за денний тариф, на що я не давала згоди і на мі тариф знову не вистачає грошей. З оператором неможливо зв'язатися!!! 

Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше