Подати оголошення

ЖК "Місто Сад" ("Первый парковый квартал"), с. Белогородка - "DCG"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 276.
73/26%
47/17%
95/34%
44/16%
17/6%
1. . .348350. . .388
28 квіт 2015 14:27
Шановні інвестори будинку 4А.
Запрошуємо вас в ОП для підписання документів та отримання ключів з 9 до 17.30 в робочі дні.
З повагою адміністрація ЖК "Місто Сад"
29 квіт 2015 06:36
Горю желанием услышать дату получения ключей и документов по 1-А, 1-Б!!!!
Если МС не в курсе, то напоминаю что по там уже все сроки вышли!!!!!!
29 квіт 2015 15:10
Шановні сусіді,напішіть,що сьогодні було на зборах з приводу будинку 8А.Дякую!!!
29 квіт 2015 19:44
Цитата "училка":
Шановні сусіді,напішіть,що сьогодні було на зборах з приводу будинку 8А.Дякую!!!

Здравствуйте, если вкратце у нас в доме будет котельная, сдача через несколько месяцев, будем надеяться до конца лета.
30 квіт 2015 07:58
Шановні інвестори!
Прийміть наші найщиріші вітання з чудовим весняним святом праці –
Днем Першого Травня!
Від щирого серця вітаємо зі святом 1 Травня!
Зичимо щастя, здоров’я, весняного тепла!
Натхнення, творчої праці!
Нехай першотравневі свята принесуть Вам і Вашим близьким радість та задоволення!
Нехай панує мир, злагода та добробут у Ваших оселях!

З повагою і найкращими побажаннями адміністрація ЖК «Місто Сад»
01 трав 2015 18:54
Кому интересно. 30.04 забрал ключи от квартиры в 4а. Документы на квартиру должны быть через 1-2 недели, когда придут, с офиса МС должны будут позвонить.
В ЖЭКе нужно подписать договор и несколько заявлений. Потом внести разовую оплату 800 грн. за вывоз строймусора, после чего в квартиру подадут электричество с щитка на этаже. Эти деньги не сдавал, как-то дорого для меня. Вода, по словам ЖЭКа уже подана.
03 трав 2015 19:31
Цитата "Denis_4a":
Кому интересно. 30.04 забрал ключи от квартиры в 4а. Документы на квартиру должны быть через 1-2 недели, когда придут, с офиса МС должны будут позвонить.
В ЖЭКе нужно подписать договор и несколько заявлений. Потом внести разовую оплату 800 грн. за вывоз строймусора, после чего в квартиру подадут электричество с щитка на этаже. Эти деньги не сдавал, как-то дорого для меня. Вода, по словам ЖЭКа уже подана.

ВОДА Є на 10 поверсі в себе відкривав кран бігла. Світло є, один з лічильників працював на 10 поверсі (тобто в якусь кв. підключено світло). СПС.
04 трав 2015 10:34
когда дадут газ???
04 трав 2015 14:27
Цитата "Denis_4a":

как тогда электричество дадут на квартиру, если Вы не сдали деньги? или не обязательно сдавать?
04 трав 2015 14:28
что слышно по 4Б? когда примерно дадут ключи?
04 трав 2015 16:01
Цитата "Timj":
как тогда электричество дадут на квартиру, если Вы не сдали деньги? или не обязательно сдавать?

По словам сотрудника ЖЭК электричество подадут только после оплаты. Хотя в документах нигде не описан этот платеж. Из тех, кто уже заплатил за вывоз мусора, подскажите, факт оплаты где-то фиксируется?
04 трав 2015 16:36
Цитата "Denis_4a":

По словам сотрудника ЖЭК электричество подадут только после оплаты. Хотя в документах нигде не описан этот платеж. Из тех, кто уже заплатил за вывоз мусора, подскажите, факт оплаты где-то фиксируется?

Я ще не платив 650 грн ,но квитанцію обіцяють. Договір + додатки підписав, але не забрав бо нач. ЖЕКа на підпис залишив. Сьогодні був в 4а, уже на деяких поверхах ставлять двері, вікна на балкон, в підїзді включено 6-7 лічильників, нарахував.
05 трав 2015 07:19
Цитата "Denis_4a":

650 - 800 грн это разовый платеж за вывоз строительного мусора. И включение электричества он него не зависит. За оплату дается квитанция с печатью. Не понимаю в чем заключается нежелание людей платить ? Планируют на своем горбу вывозить или засыпать своим мусором ближайшие окрестности???
05 трав 2015 07:24
Цитата "Timj":
что слышно по 4Б? когда примерно дадут ключи?

В 4Б люди полным ходом делают ремонты , разве Вам еще не дали ключи? В 4А уже даже одна семья переехала. Позвоните юристу спросите, может Ваши документы уже готовы.
05 трав 2015 07:31
Цитата "Аньчик":

650 - 800 грн это разовый платеж за вывоз строительного мусора. И включение электричества он него не зависит. За оплату дается квитанция с печатью. Не понимаю в чем заключается нежелание людей платить ? Планируют на своем горбу вывозить или засыпать своим мусором ближайшие окрестности???

для того щоб вивезти 1,5-2 тони сміття, машина коштує 600 грн., у Вас буде з нової квартири 1,5-2 тони сміття, я думаю що ні, просто МС потрібно виставити адекватну вартість, а не придуману на абум.
05 трав 2015 07:36
Цитата "pravo777":

для того щоб вивезти 1,5-2 тони сміття, машина коштує 600 грн., у Вас буде з нової квартири 1,5-2 тони сміття, я думаю що ні, просто МС потрібно виставити адекватну вартість, а не придуману на абум.

Я еще ничего особого не делала и уже вынесла строймусора 3 мешка, а это даже не ремонт это так один щиток поменяли. Так что считаю что 1,5 тонны мусора это не много, я знаю сколько мусора он выбитых стен и не верю в то что люди сами себе машину будут нанимать для вывоза, для нашего народа проще за угол высыпать чем за собой убрать.
05 трав 2015 07:52
Цитата "Аньчик":

Загнули с ценой, за такие деньги 1 бак мусора вывозят 3 раза в неделю на протяжении месяца. Не слабый бизнес - 100 квартир даже по 650 = 65000 грн. Они что этот мусор на золотых грузовиках вывозить будут.
05 трав 2015 08:10
Цитата "Аньчик":

Я еще ничего особого не делала и уже вынесла строймусора 3 мешка, а это даже не ремонт это так один щиток поменяли. Так что считаю что 1,5 тонны мусора это не много, я знаю сколько мусора он выбитых стен и не верю в то что люди сами себе машину будут нанимать для вывоза, для нашего народа проще за угол высыпать чем за собой убрать.

А про які вибиті стіни в новій квартирі Ви говорите, хто хотів зробити собі переплланування той і зробив. За такі гроші простіше сусідам скинутися і найняти машину самостійно, буде дешевше.
05 трав 2015 08:22
Цитата "pravo777":

А про які вибиті стіни в новій квартирі Ви говорите, хто хотів зробити собі переплланування той і зробив. За такі гроші простіше сусідам скинутися і найняти машину самостійно, буде дешевше.

Так це ж здається за вивіз сміття на рік . Чи ні!!!
05 трав 2015 08:24
Цитата "pravo777":

О если бы все так и было как Вы говорите !!!! :super: :pray:
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .348350. . .388
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx