ЖК "Місто Сад" ("Первый парковый квартал"), с. Белогородка - "DCG"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 276.
73/26% | ||
47/17% | ||
95/34% | ||
44/16% | ||
17/6% |
bronich
b
Користувач
47
15 травня 2014
21 квіт 2015 12:22
Цитата "Reinshchurka_2":
А у меня немножко, чуть-чуть меньше, чем в договоре. У всех по-разному.
Если бы у нас была на чуть-чуть нестыковка на квадратуру, то мы бы с ней не заморачивались, а 2,5 квадрата это уже много, тем более что живём на сьемном жильё, за компенсацию я вообще молчу. Такой "хороший" застройщик, а чужие деньги не возвращает, хотя процедура возврата денег чётко прописана в договоре, договор для них это филькина грамота
Natasha Shvets
NS
Користувач
51
19 лютого 2015
21 квіт 2015 12:35
Цитата "Reinshchurka_2":
Что маршрутка ходить на майских не будет))).
Я думала ключи рождают, опоздаю... Спасибо
stepanuch_RZ
s
Ветеран
1 095
09 вересня 2014
21 квіт 2015 12:39
Цитата "Reinshchurka_2":
Что маршрутка ходить на майских не будет))).
25.04., 26.04., з 01.05. по 04.05., з 09. 05. по 11.05., та 16.05 і 17.05. всі автобусні рейси відмінено ... . А чому не можна було надрукувати оголошення?
SashaRom
S
Новачок
11
01 грудня 2014
21 квіт 2015 13:21
Интересно, в случае лишних метров после замеров БТИ, по какой цене МС предлагает доплачивать - по договору (т.е. около 4,5тыс/м.кв ) или по текущей (около 9000 грн). Кто знает?
Reinshchurka_2
R
Новачок
7
18 квітня 2015
21 квіт 2015 13:27
Цитата "SashaRom":Интересно, в случае лишних метров после замеров БТИ, по какой цене МС предлагает доплачивать - по договору (т.е. около 4,5тыс/м.кв ) или по текущей (около 9000 грн). Кто знает?
По такой же, по которой МС будет возвращать, в случае, если площадь меньше - по цене, указанной в Инвест. договоре, то есть, по цене, на дату подписания. Почитайте внимательно свой договор, там эта информация есть.
Печальки.нет
П
Новачок
11
06 жовтня 2014
23 квіт 2015 07:00
Я инвестор 4-А. Уже и так очевидно что никакие документы, а тем более ключи до майских праздников выдаваться не будут! Виктория и Андрей активно не берут трубку или морозятся или говорят в ближайшее время. А люди это "ближайшее время" ждут кто год, кто пол года! Скоро лето они пойдут по отпускам и будем мы ждать манны небесной еще не понятно сколько времени. Если Мы с Вами будем продолжать бездействовать и выслушивать ихние "Завтра", "Послезавтра" прождем лето и в конце концов пролетит целый год!
У меня есть предложение: Давайте связываться с друг другом и устанавливать каждодневное Дежурство по 5-10 человек и контролировать процесс оформления документов! И каждые 5 минут спрашивать что они делают, что печатают, что оформляют, какие действия они совершают для скорейшей выдачи ключей и документов! Там я думаю сильно не отморозятся! Я могу сидеть в офисе хоть целый день!!!! Кто ЗА? Или какие еще у Вас есть предложения? Пишите!
У меня есть предложение: Давайте связываться с друг другом и устанавливать каждодневное Дежурство по 5-10 человек и контролировать процесс оформления документов! И каждые 5 минут спрашивать что они делают, что печатают, что оформляют, какие действия они совершают для скорейшей выдачи ключей и документов! Там я думаю сильно не отморозятся! Я могу сидеть в офисе хоть целый день!!!! Кто ЗА? Или какие еще у Вас есть предложения? Пишите!
анатолий ярополк
ая
Користувач
87
01 грудня 2014
23 квіт 2015 09:16
Цитата "Печальки.нет":Я инвестор 4-А. Уже и так очевидно что никакие документы, а тем более ключи до майских праздников выдаваться не будут! Виктория и Андрей активно не берут трубку или морозятся или говорят в ближайшее время. А люди это "ближайшее время" ждут кто год, кто пол года! Скоро лето они пойдут по отпускам и будем мы ждать манны небесной еще не понятно сколько времени. Если Мы с Вами будем продолжать бездействовать и выслушивать ихние "Завтра", "Послезавтра" прождем лето и в конце концов пролетит целый год!
мне тоже очень интересно, что конкретно сегодня было сделано для ускорения выдачи ключей!?
Sacha 25
S2
Користувач
40
10 жовтня 2014
23 квіт 2015 09:31
Цитата "Печальки.нет":Я инвестор 4-А. Уже и так очевидно что никакие документы, а тем более ключи до майских праздников выдаваться не будут! Виктория и Андрей активно не берут трубку или морозятся или говорят в ближайшее время. А люди это "ближайшее время" ждут кто год, кто пол года! Скоро лето они пойдут по отпускам и будем мы ждать манны небесной еще не понятно сколько времени. Если Мы с Вами будем продолжать бездействовать и выслушивать ихние "Завтра", "Послезавтра" прождем лето и в конце концов пролетит целый год!
Цілком підтримую. Не знаю на рахунок кожного дня, а от навідуватись хочаб раз у тиждень і контролювати виконану роботу точно потрібно. Хоча такий варіант можливий тільки після травневих свят, зараз всі розслабились і навряд вийде організувати масовий похід в МС.
irija
i
Новачок
6
20 березня 2015
23 квіт 2015 13:13
Д.д. я думаю что идея контроля хотя-бы через день очень хороша так как нам всем обещали что ключи и документы дадут в марте в итоге на носу май, и опять таки обещали до майских позавчера опять сказали что не уверены в том что до майских успеют . Точно просидим все лето и пропадет время и деньги . Как думаете ?
mannya
m
Постійний користувач
406
25 червня 2014
23 квіт 2015 13:16
Цитата "irija":Д.д. я думаю что идея контроля хотя-бы через день очень хороша так как нам всем обещали что ключи и документы дадут в марте в итоге на носу май, и опять таки обещали до майских позавчера опять сказали что не уверены в том что до майских успеют . Точно просидим все лето и пропадет время и деньги . Как думаете ?
А я сьогодні телефонувала в МС, мені взагалі відповіли, що не можуть сказати, коли будуть видавати документи і скільки часу займе підготовка.
Natasha Shvets
NS
Користувач
51
19 лютого 2015
23 квіт 2015 16:44
Для 4 аб выдачу документов и ключей наверное надо торжественно делать, не выстрадал так наверное никто. Может телевидение пригласить..)))
pravo777

Постійний користувач
107
23 липня 2014
24 квіт 2015 09:01
Цитата "mannya":
А я сьогодні телефонувала в МС, мені взагалі відповіли, що не можуть сказати, коли будуть видавати документи і скільки часу займе підготовка.
Якщо чесно то ця шаражкіна контора вже мене дістала. Я взагалі не знаю для чого брали Вікторію на роботу, від неї ККД-нульовий, а пафосу, наглості і гонору на всі 100%. Скажіть мені будь ласка, що там готувати за документи, вже здавали 2А-Б, зразок є, так по зразку і робіть, тільки міняйте адресу, ПІБ і номер квартири, а вони чергову лапшу на вуха вішають. Вони ще й досі не знають точних замірів БТІ, то про які документи може йти мова.
mannya
m
Постійний користувач
406
25 червня 2014
24 квіт 2015 09:09
Цитата "pravo777":
Якщо чесно то ця шаражкіна контора вже мене дістала. Я взагалі не знаю для чого брали Вікторію на роботу, від неї ККД-нульовий, а пафосу, наглості і гонору на всі 100%. Скажіть мені будь ласка, що там готувати за документи, вже здавали 2А-Б, зразок є, так по зразку і робіть, тільки міняйте адресу, ПІБ і номер квартири, а вони чергову лапшу на вуха вішають. Вони ще й досі не знають точних замірів БТІ, то про які документи може йти мова.
Згодна на 100%.
mannya
m
Постійний користувач
406
25 червня 2014
24 квіт 2015 09:09
Цитата "pravo777":
Згодна на 100%.
mannya
m
Постійний користувач
406
25 червня 2014
24 квіт 2015 09:12
Тут деякі дівчата писали, що в четвер поїдуть забирати документи і ключі. Отримали?
jafar2
j
Користувач
43
14 листопада 2014
24 квіт 2015 09:48
Цитата "pravo777":Якщо чесно то ця шаражкіна контора вже мене дістала. Я взагалі не знаю для чого брали Вікторію на роботу, від неї ККД-нульовий, а пафосу, наглості і гонору на всі 100%. Скажіть мені будь ласка, що там готувати за документи, вже здавали 2А-Б, зразок є, так по зразку і робіть, тільки міняйте адресу, ПІБ і номер квартири, а вони чергову лапшу на вуха вішають. Вони ще й досі не знають точних замірів БТІ, то про які документи може йти мова.
Підтримую. Я теж здавався цим питанням.
Sacha 25
S2
Користувач
40
10 жовтня 2014
24 квіт 2015 10:43
Народ давайте організовуватись і після 10 травня їхати в МС з вимогою в термін 10 днів видачі ключів, підключення електрики і води. Це присвоєня адресу з яким вони повязують видачу ключів брехня ще та, в другому будинку люди вже живуть з літа а адрес йому присвоїли тільки під новий рік. Якщо неможуть підключити електрику хай ставлять дизельний генератор нам для ремонту напруги вистачить. Короче треба щось робити бо якщо до осені хочаб 20% будинку не заселеться то підключення постійної електрики і газу плавно перейде на весну 2016 року.
pravo777

Постійний користувач
107
23 липня 2014
24 квіт 2015 10:49
Цитата "Sacha 25":Народ давайте організовуватись і після 10 травня їхати в МС з вимогою в термін 10 днів видачі ключів, підключення електрики і води. Це присвоєня адресу з яким вони повязують видачу ключів брехня ще та, в другому будинку люди вже живуть з літа а адрес йому присвоїли тільки під новий рік. Якщо неможуть підключити електрику хай ставлять дизельний генератор нам для ремонту напруги вистачить. Короче треба щось робити бо якщо до осені хочаб 20% будинку не заселеться то підключення постійної електрики і газу плавно перейде на весну 2016 року.
Підтримую, пора шивелити це болото
Печальки.нет
П
Новачок
11
06 жовтня 2014
24 квіт 2015 11:06
Цитата "Sacha 25":Народ давайте організовуватись і після 10 травня їхати в МС з вимогою в термін 10 днів видачі ключів, підключення електрики і води. Це присвоєня адресу з яким вони повязують видачу ключів брехня ще та, в другому будинку люди вже живуть з літа а адрес йому присвоїли тільки під новий рік. Якщо неможуть підключити електрику хай ставлять дизельний генератор нам для ремонту напруги вистачить. Короче треба щось робити бо якщо до осені хочаб 20% будинку не заселеться то підключення постійної електрики і газу плавно перейде на весну 2016 року.
Я только ЗА!!!!! Давайте выберем число и проведем собрание, мы будем обязательно!!! Уже очень долго ждем!
mannya
m
Постійний користувач
406
25 червня 2014
24 квіт 2015 11:09
Цитата "Печальки.нет":
Я только ЗА!!!!! Давайте выберем число и проведем собрание, мы будем обязательно!!! Уже очень долго ждем!
Може завтра?

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Новопечерські Липки | City One Development, UDP | Київ, вул. Андрія Верхогляда (Драгомирова)24.07261
- Будинок на Вавилових | Ковальська | Київ, вул. Вавилових, 9-1124.07114
- ЖК Muller Haus | BD Holding | Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 11924.071 721
- ЖК Сенсація | ДБК-1 | Гостомель, вул. Мирна, 3а24.079
- ЖК Forward | РіЕЛ | Київ, вул. Ростиславська (Маршала Рибалка), 5а24.0784
- КМ Green Hills | Dragon Capital | Віта-Поштова, Тарасівка24.0715
- ЖК Plaza Kvartal 3 | Чабани, вул. Покровська, 5223.071
- ЖК Гранд Бурже | Linevich Group | Буча, бул. Леоніда Бірюкова, 223.07564
- ЖК SOFіHouse | Boson Development | Софіївська Борщагівка, вул. Поліська, 2б23.071
- ЖК SOFіHome | Boson Development | Софіївська Борщагівка, вул. Козацька23.071
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Чи варто зараз купувати нерухомість?17.074 565
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд18.074
- ЖК Четыре Сезона | Будова | Одесса, просп. Гагарина, 1917.0710
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- ЖК Father | РіЕЛ | Львів, вул. Промислова, 50/5208.071
- ЖК Ріел Сіті | РІЕЛ | Львів, вул. Рудненська, 807.0750
- Як правильно закласти шви в стінах після врізання стільниці/підвіконня?24.072
- Чи варто робити лоджію продовженням кімнати24.0716
- Чим обробити дерев'яні стіни будинку?24.073
- Ремонт кухонного столу22.072
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше