Подати оголошення

ЖК "Місто Сад" ("Первый парковый квартал"), с. Белогородка - "DCG"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 276.
73/26%
47/17%
95/34%
44/16%
17/6%
1. . .286288. . .388
16 груд 2014 14:07
Цитата "mannya":
Ну все равно со всеми приколами, я ОЧЕНЬ рада, что сдают дом. И пока будут все доделывать, можно оформлять документы потихоньку) так что спасибо МС за хорошую новость и лично для меня неожиданную.

Я тоже рад за жильцов 4б, в любом случае какое-то движение есть и это уже хорошо....
16 груд 2014 14:34
Мне в офисе летом говорили, что начнут строительство супермаркета, когда заселится 2000 жильцов.
16 груд 2014 14:40
Цитата "mannya":
Мне в офисе летом говорили, что начнут строительство супермаркета, когда заселится 2000 жильцов.

Да, про Новус и нам говорили, и про детский садик тоже)))может еще не все потеряно?)))
16 груд 2014 14:44
Цитата "ииииииииииииии":

Да, про Новус и нам говорили, и про детский садик тоже)))может еще не все потеряно?)))

Думаю что все будет, только не скоро, нужно набраться терпения. Конечно без магазина плохо будет, может хоть кто маленький сделает)
16 груд 2014 14:45
Цитата "ииииииииииииии":

Чесно, мне кажется, ПАПЕРЕДНИКИ были намного толковее. Раньше я думал не так, теперь есть с чем сравнивать. Вернее даже не так, я не понимаю зачем их заменили ,ведь продажи упали же не из-за того, что ПАПЕРЕДНИКИ плохие и плохо толкают ,а из-за того, что тупо нет условий для жилья уже заселившимся людям и они от этого пишут хреновые отзывы....А по факту это ж не они башляли и решали вопрос подключения коммуникаций, все ж решалось "на верху". То есть тупо нашли козла отпущения ,и не больше....

Заменили не только тех кто продавал.
16 груд 2014 14:50
Цитата "roma7089":

Заменили не только тех кто продавал.

Я в курсе, только не пойму, что и в каком месте улучшилось?
16 груд 2014 14:54
Цитата "mannya":

Думаю что все будет, только не скоро, нужно набраться терпения. Конечно без магазина плохо будет, может хоть кто маленький сделает)

Обещали что в 8А будет на первом этаже, небольшой супермаркет, типа АТБ
16 груд 2014 15:56
Вобщем никто сегодня так и не позвонил по поводу завтрашнего подключения газа....Опять пробалаболили.....Ну и как им верить после этого? вопрос с транспарантами возле ОП опять актуален?
16 груд 2014 15:59
кто подскажет, где нужно оформлять право собственности?
16 груд 2014 17:12
Шановні мешканці ЖК "Місто Сад", на жаль, ми не можемо підлаштовувати розклад курсування маршрутного таксі під кожного. Але, зважаючи на численні прохання переглянути цей розклад, ми повинні спиратись на думку більшості. Тому у Вас є можливість запропонувати зміни до графіку курсування, звернувшись з пропозиціями до водія.
16 груд 2014 17:13
Друзі, повідомляємо Вам, що підключення до ТП відбулося. Підстанція сьогодні і завтра повинна пропрацювати без навантаження, а вже з 18.12.14 в квартирах повинно бути омріяне світло.
16 груд 2014 17:15
Цитата "ииииииииииииии":
Вобщем никто сегодня так и не позвонил по поводу завтрашнего подключения газа....Опять пробалаболили.....Ну и как им верить после этого? вопрос с транспарантами возле ОП опять актуален?

В будинках 2-а та 2-б сьогодні чистили вентиляційні канали, завтра ця робота буде завершена і одразу ж працівники здійснять підключення газу.
16 груд 2014 17:16
Шановні друзі, свою квартиру у будинках 4-а та 4-б Ви можете уже побачити. Ключі, під Ваш підпис, надає охоронник. Велике прохання: ОБОВ'ЯЗКОВО повертайте ключі від квартир, бо ризикуєте залишитись без газу та світла!!!
16 груд 2014 18:24
Цитата "Офис-менеджер «Місто Сад»":
Друзі, повідомляємо Вам, що підключення до ТП відбулося. Підстанція сьогодні і завтра повинна пропрацювати без навантаження, а вже з 18.12.14 в квартирах повинно бути омріяне світло.

Спілкувався зі знайомим електриком з РЕСу, він дуже здивувався, коли я йому розказав про роботу ТП без навантаження, і сказав що ніде такого не роблять, а це все лапша на вуха...
16 груд 2014 18:27
Конечно, так же как и не "сушат провода" )))
16 груд 2014 18:28
Была на собрании, так ничего толком и не поняла по поводу газа. Говорили, что к Чайке подключают. Но как такое может быть? К Белогородке не подключили, а к Чайке 5-7 км. тянуть? Бред полнейший....
16 груд 2014 18:47
Шановні друзі, свою квартиру у будинках 4-а та 4-б Ви можете уже побачити. Ключі, під Ваш підпис, надає охоронник. Велике прохання: ОБОВ'ЯЗКОВО повертайте ключі від квартир, бо ризикуєте залишитись без газу та світла!!!

Спасибо за информацию!! Обязательно заедем посмотреть. А охранник находиться возле подъезда или к нему записываться нужно на прием ?
16 груд 2014 18:49

В будинках 2-а та 2-б сьогодні чистили вентиляційні канали, завтра ця робота буде завершена і одразу ж працівники здійснять підключення газу.

Скажіть в 4а і 4б ми надіємось ви перевіри вентканали, ви писали на контакті, що дали тиждень на усунення недоліків. Спасибі.
16 груд 2014 19:02
Цитата "kyl-1914":

Скажіть в 4а і 4б ми надіємось ви перевіри вентканали, ви писали на контакті, що дали тиждень на усунення недоліків. Спасибі.

Тиждень було надано на усунення недоліків у виконанні внутрішніх робіт. Цитую: "виявили цілу низку недоліків, зокрема: погано встановленні вікна, зовнішні підвіконня та вхідні двері (є щілини), внутрішня штукатурка теж потребує доробок". А оскільки будинки 4-а та 4-б будуть здані уже з комунікаціями, то й з усіма перевірками, у тому числі й вентиляційних каналів.
16 груд 2014 20:14
Цитата "ииииииииииииии":

Я в курсе, только не пойму, что и в каком месте улучшилось?

Ну как минимум в том что стало доступно больше информации, что чаще на форуме представитель отвечает.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .286288. . .388
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше