Подати оголошення

ЖК "Місто Сад" ("Первый парковый квартал"), с. Белогородка - "DCG"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 276.
73/26%
47/17%
95/34%
44/16%
17/6%
1. . .2830. . .388
28 лист 2013 08:12
Цитата "roma7089":
Цитата "Natusik 1988":
А Вы думали они там сутками работать будут? Фотографии выставляют почти каждый день. Движение есть....Что еще нужно? :yes:

Я ничего не думал. Я каждый день еду - свет горит. Вчера еду - свет не горит.
Утром ехал - в офисе продаж свет уже горел. Может в связи с праздником....

А что за праздник?
28 лист 2013 09:37
Цитата "Natusik 1988":

А что за праздник?

//www.calend.ru/holidays/0/0/626/
Видимо не ваш праздник :) Хотя и не мой .....
28 лист 2013 09:55
Цитата "roma7089":
Цитата "Natusik 1988":

А что за праздник?

//www.calend.ru/holidays/0/0/626/
Видимо не ваш праздник :) Хотя и не мой .....

Явно не мой))))
28 лист 2013 12:29
Цитата "Natusik 1988":
Цитата "roma7089":
Сегодня около 18:00 ехал мимо стройки - полная темнота. Ни на стройке ни в офисе продаж нет освещения. Офис продаж похоже закрыт. Как будто и небыло никогда там стройки. Жуть. Интересно - с чем связано....

А Вы думали они там сутками работать будут? Фотографии выставляют почти каждый день. Движение есть....Что еще нужно? :yes:

Фотографии на сайте каждый день появляются. Это лично я несколько раз по техническим причинам два дня в один объединял.
28 лист 2013 12:57
Цитата "Мiсто Сад":

Фотографии на сайте каждый день появляются. Это лично я несколько раз по техническим причинам два дня в один объединял.

По фотографиям претензий нет - все очень подробно. Вы скажите лучше почему на стройке вчера темно так было?
28 лист 2013 15:56
Честно говоря я не в курсе.
28 лист 2013 19:17
Цитата "Мiсто Сад":

Сегодня все было как обычно.
Я без претензий - мне просто любопытно стало....
29 лист 2013 07:10
В барвах 2А после 7-го этажа начали делать парапет кровли. Так что пока все соответствует зарегистрированной декларации.
29 лист 2013 11:00
Цитата "roma7089":
Цитата "Мiсто Сад":

Сегодня все было как обычно.
Я без претензий - мне просто любопытно стало....

Узнал, в Белогородки света не было, отключили район из-за поломок, но офис все равно работал.
29 лист 2013 12:52
Цитата "roma7089":
В барвах 2А после 7-го этажа начали делать парапет кровли. Так что пока все соответствует зарегистрированной декларации.

)))) А технічний поверх??? (чердак) буде?)))
29 лист 2013 13:01
Цитата "любопыт":
)))) А технічний поверх??? (чердак) буде?)))

Без понятия.
29 лист 2013 14:02
Кровля секции 2А и устройство парапета на ней:
Общий вид.
02 груд 2013 12:34
Что-то нет никаких новостей со стройки :(
02 груд 2013 20:14
Сегодняшние фото:
03 груд 2013 05:42
как говорится время срать а мы не ели !!!! бабло плачу вовремя а дом 2-б уже понятно что не здадут по срокам !!!мда лишь бы его вообще сдали ! посмотрим
03 груд 2013 07:37
Судя по фото, дом, который планировался как 10-ти этажный будет теперь 7-ми этажным? А остальные дома? Тоже 7-ми этажки? Теперь я еще больше начинаю сомневаться в подъемности этого проекта... Уже думала, где взять денег на таун, если пойдет нормально строй.процесс...
03 груд 2013 12:25
Цитата "Irenika":
Судя по фото, дом, который планировался как 10-ти этажный будет теперь 7-ми этажным? А остальные дома? Тоже 7-ми этажки? Теперь я еще больше начинаю сомневаться в подъемности этого проекта... Уже думала, где взять денег на таун, если пойдет нормально строй.процесс...

Конкретно этот дом и планировался в 7 этажей. Что соответствует декларации
03 груд 2013 12:30
Цитата "23234098fjdhv94":
как говорится время срать а мы не ели !!!! бабло плачу вовремя а дом 2-б уже понятно что не здадут по срокам !!!мда лишь бы его вообще сдали ! посмотрим

А какой у вас в договоре срок прописан если не секрет?
03 груд 2013 21:58
Привіт всім, я сам з Хмельницького, купив квартиру в жк Набережний Квартал, документів ще не отримав але обіцяють з дня на день віддати пакет документів а з ними вже в реєстраційну службу, і в мене теж вийшло більше квадратних метрів ніж було зазначено у договорі але я грішу на перепланування та й різниця в 2,4 кв м не так багато (у сісіда з верху 14 кв м). По якості роботи тут мабуть залежить від бригад які працюють бо у одних усе нормально у інших є претензії. Теж насторожували темпи будівництва особливо те що будували в морози тому я купував в тій секції яка будувалась влітку. Про ціну можу сказати одне якби було не вигідно ніхто б не будував, мій друг який власне і мене вмовив купити в них квартиру, той дійсно ризикнув купивши по ціні в 4200 за кв м коли в місті були ціни 5500 і більше реально стояй тільки зелений паркан на землі і почали встановлювати кран, що цікаво після того як появилаь ця контора ціни в місті теж впали до таких самих і навіть ще нижче. Зранку їхав по місту побачив плакат з написом ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ КИЇВ 3900 за кв м МІСТО САД, прийшов додому і знайшов цей форум, прочитав чесно як кажуть на одному дихані, і згадав себе як сам лазив по усіх форумах і все вичитував і багато вагався, тому думаю зареєструюсь тай щось напишу, я не зацікавлена сторона і таких як я тут може відсотків 20 а інші це чиїсь представники. Одне я можу вам впевнено сказати якщо власник тобто Юра не боїться приходити на офіс з дружиною та дітьми при цьому спілкуватись з клієнтами значить він не думає нікого кидати, повторюсь що Хмельницький це мале місто. Дуже мені сподобалось як написав Сансей про родичів з МВС Хмельницького які не радили звязуватись, скажу так в жк набережний квартал взяли квартири прокурор, начальник пожежної,якись начальник з газконтори,кілька з управління мвс і це тільки ті кого я знаю в лице і кого бачив там, а ви не звязуйтесь бо дуже це небезпечно)))) Саме гірше що може статись це якщо зїдять ваші місцеві конкуренти, почнуть насилати перевірки і т.д. але якщо там така площа під забудову то мабуть і криша нормальна. Може я нічого толкового і не написав але так щось зачіпило за живе))) Удачі!!!
04 груд 2013 03:23
срок сдачи в феврале !!!!

спасибо прораб надеюсь так и будет
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .2830. . .388
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше