Подати оголошення

ЖК "Місто Сад" ("Первый парковый квартал"), с. Белогородка - "DCG"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 276.
73/26%
47/17%
95/34%
44/16%
17/6%
1. . .189191. . .388
30 лип 2014 12:18
Цитата "Аньчик":

Только мы не видим проводимых по этим планам работ, и опять же просим дать подробную информацию с чертежами графиками, а не только обещания. Обещаний Ваших уже по сдаче 2Б объелись все. Покажите движение работ. Пожалуйста! Покажите нам фото, где кладутся трубы возле домов, возле тхаусов, как варится ГРП.

Чувствую, что газа в наших домах не скоро будет, с нынешней ситуацией и это факт, о котором они боятся признаться.
30 лип 2014 12:25
Пусть тогда делают мощную электро подстанцию. Всеже мы страна производитель электроэнергии.
30 лип 2014 12:28
Электрику будет проще усилить чем трубы протянуть с Белогородки
30 лип 2014 12:32
Фотоотчёт дома 2-Б(II очередь).
30 лип 2014 12:36
Цитата "NatashaShvets":
Электрику будет проще усилить чем трубы протянуть с Белогородки

Тоже верно, на 5кВт на квартиру сильно не нагреешься.
И вообще где наши мужчины на форуме, которые так активно обсуждают бумажные дела и политику с животными, но не могут трем женщинам помощь в выяснениях информации о газе.
Полиграфист, возле Вашего дома трубы виднеются или раскопки газа ведутся?
30 лип 2014 12:39
Цитата "Аньчик":

Тоже верно, на 5кВт на квартиру сильно не нагреешься.
И вообще где наши мужчины на форуме, которые так активно обсуждают бумажные дела и политику с животными, но не могут трем женщинам помощь в выяснениях информации о газе.
Полиграфист, возле Вашего дома трубы виднеются или раскопки газа ведутся?

=))))Мужчины, все на работе, деньги зарабатывают)
30 лип 2014 12:41
нужно будет покупать генератор, ставить на балконе и греться))))
30 лип 2014 12:42
Фотоотчёт дома 4-А и 4-Б(III-очередь и IV-очередь).
30 лип 2014 12:45
Фотоотчёт 1-А и 1-Б(комплекс Капучино)
30 лип 2014 12:49
Фотоотчёт таунхаусы II типа (137,79 м2).
30 лип 2014 12:54
Цитата "NatashaShvets":
Пусть тогда делают мощную электро подстанцию. Всеже мы страна производитель электроэнергии.

Проводка закладена в будинку не розрахована на електрокотли, електроплити, електродуховки. В будинках закладений кабель на 3х2.5 який максимум витримає електродуховку, які мають потужність 3-5 кВт. Електроплиту 7-8 кВт цей кабель не витримає, а електрокотел 20кВт тим більше.
А взагалі проблема з газом глобальна, у випадку його відсутності навантаження не витримають трансформатори по всій УКРАЇНІ. Так, що розраховувати на електроенергію у разі відсутності газу не варто. Скоріше потрібно розраховувати на буржуйку.
30 лип 2014 12:55
Цитата "Tanya 4B":

Есть чутье, что так и будет
30 лип 2014 12:57
А кто- то проводку менять будет? Я советовалась с электриком он тоже сказал, что она слабенькая
30 лип 2014 12:59
Цитата "Tanya 4B":

Думкою про генератор на балконі можна лише себе заспокоїти. По-перше це занадто дорого, а по-друге шумно, під роботу генератора Ви заснете??
30 лип 2014 13:05
На сколько я знаю, генератор может дать только свет и все
30 лип 2014 13:05
Цитата "Офис-менеджер «Місто Сад»":
Фотоотчёт дома 4-А и 4-Б(III-очередь и IV-очередь).

По поводу дома 4-б-печальное зрелище(((Ребята МС!Да с такими темпами вы этот дом сдадите в лучшем случае в начале 2015 года!Только причем тут "ситуация в стране"????Я что,вам деньги перечисляю с донецкого банка?????По-моему денежка капает в основном с Киева!Стройка тоже находится в этом районе!!!!Да и материалы я думаю покупаются не на востоке Украины!Так до чего тут ситуация в стране??????
30 лип 2014 13:08
Цитата "Andreane":

Думкою про генератор на балконі можна лише себе заспокоїти. По-перше це занадто дорого, а по-друге шумно, під роботу генератора Ви заснете??

Я шуткую і розумію, що від цього будуть потерпати мої майбутні сусіди)
30 лип 2014 13:09
Цитата "NatashaShvets":
А кто- то проводку менять будет? Я советовалась с электриком он тоже сказал, что она слабенькая

Я буду міняти проводку через проект ремонту. Необхідно в інших місцях розмістити розетки та розвести освітлення по всій квартирі. У зв'язку з тим, що в несучих стінах проводка заштукатурена, її діставати не буду, а поставлю нову. Яку можливо буде використати-використаю.
Якщо Ви в квартирі поміняєте проводку на потужнішу-ситуація не зміниться, адже в квартиру заведена проводка 3х2.5 (моноліт) і потрібно до цієї проводки обирати споживачі.
Якщо проводку міняти на потужнішу, то необхідно тягнути від щита з коридора, а коли змінити від електрощитка в квартирі, і розраховувати, що на 10-15 кВт, то просто перегорить проводка між центральним щитом і Вашою квартирою. Залишитесь без світла!
30 лип 2014 13:11
Цитата "Tanya 4B":

Я шуткую і розумію, що від цього будуть потерпати мої майбутні сусіди)

Якщо кожен запустить генератор, то від цього буде потерпати увесь квартал))) :drink:
30 лип 2014 13:26
Цитата "Andreane":

Проводка закладена в будинку не розрахована на електрокотли, електроплити, електродуховки. В будинках закладений кабель на 3х2.5 який максимум витримає електродуховку, які мають потужність 3-5 кВт. Електроплиту 7-8 кВт цей кабель не витримає, а електрокотел 20кВт тим більше.
А взагалі проблема з газом глобальна, у випадку його відсутності навантаження не витримають трансформатори по всій УКРАЇНІ. Так, що розраховувати на електроенергію у разі відсутності газу не варто. Скоріше потрібно розраховувати на буржуйку.

3х2.5 в будинку чи в квартирі? Впевнений що в будинок заведено три фази. Тому це ніяк не може бути трижильний кабель. В квартирі - так.
Потужність електрокотла вибирається залежно від площі приміщення. Приблизно 1кВт на 10м2. 20кВт - це на 200 м2.
Хоча в принципі згоден - на обігрів усіх квартир електроенергією потужності не вистачить скоріш за все. Хіба що як тимчасове рішення.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
1. . .189191. . .388
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx