ЖК "Мега сити", Харьковское шоссе, 19 - "Уко капитал"
104/70% | ||
14/9% | ||
17/11% | ||
7/5% | ||
6/4% |
Цитата "stepanuch_RZ":Не знаю, кто как учился в школе, но у меня всегда просили подсказки, а Я не мог ни у кого списать. Так и в жизни, все просто ... . Весной можно было продать 44 метра за 44000 долларов. По новогодним акциям 2015, в УКО можно купить 88 метров по 500 долларов. Есть домик и гектар огорода, по маршруту електрички (2-а часа езды). Пусть задержка по сдачи секции в УКО составит 5-ть лет. Даже сам GeorgeM признал, что медленно но все же достроят (... почему Мега Сити, Сосновый Бор, Стародарницкий и Затышный не бросили и пусть меееедленно, но достраивают ...(GeorgeM, 15 января 2015)).
Это правда. Буземно мендленно. Но строят.
Это правда. Буземно мендленно. Но строят.[/quote]
//www.epochtimes.com.ua/ukraine/economic s/kiyivskogo-zabudovnika-posadyat-do-v-y aznitsi-119228.html
Київського забудовника посадять до в'язниці?
Українське МВС розслідує діяльність посадових осіб будівельної компанії «Укогруп» під керівництвом Войцеховського А.П.
Зокрема, слідство встановило, що Войцеховський відкрив кілька фіктивних фірм і з 2011 року проводить на території столиці незаконне будівництво цілої низки житлових комплексів, повідомляє «Вечірній Київ».
Ідеться про будівництво будинків по вул. Руданського, 3-А і 9-А, вул. Закревського, 42-А, Стратегічне шосе, 53, Харківське шосе, 19 і 19-А, вул. Світла, 3, бульвар Гашека, 20, 22, 24, вул. Олевська, 15, вул. Ракетна, 24.
Ще встановлено, що зведення житлового комплексу «Мозаїка», «Східна Брама», «Перлина Троєщини», «Стародарницький», «Затишний», «Сосновий бір» проводилося на санітарно-охоронних зонах та особливо цінних землях.
Фірма «Укогруп» зводила будинки без належних документів і з порушенням Державних будівельних норм.
Якщо вчинення вищевказаних фактів буде доведено, посадовим особам «Укогруп» загрожує від 5 до 20 років в'язниці.
Як ЗМІ повідомляли раніше, у Києві припинено будівництво кількох житлових комплексів, а будівельна техніка вилучена і заарештована.
Цитата "Syncopa":Это правда. Буземно мендленно. Но строят.
//www.epochtimes.com.ua/ukraine/economic s/kiyivskogo-zabudovnika-posadyat-do-v-y aznitsi-119228.html
Київського забудовника посадять до в'язниці?
Українське МВС розслідує діяльність посадових осіб будівельної компанії «Укогруп» під керівництвом Войцеховського А.П.
Зокрема, слідство встановило, що Войцеховський відкрив кілька фіктивних фірм і з 2011 року проводить на території столиці незаконне будівництво цілої низки житлових комплексів, повідомляє «Вечірній Київ».
Ідеться про будівництво будинків по вул. Руданського, 3-А і 9-А, вул. Закревського, 42-А, Стратегічне шосе, 53, Харківське шосе, 19 і 19-А, вул. Світла, 3, бульвар Гашека, 20, 22, 24, вул. Олевська, 15, вул. Ракетна, 24.
Ще встановлено, що зведення житлового комплексу «Мозаїка», «Східна Брама», «Перлина Троєщини», «Стародарницький», «Затишний», «Сосновий бір» проводилося на санітарно-охоронних зонах та особливо цінних землях.
Фірма «Укогруп» зводила будинки без належних документів і з порушенням Державних будівельних норм.
Якщо вчинення вищевказаних фактів буде доведено, посадовим особам «Укогруп» загрожує від 5 до 20 років в'язниці.
Як ЗМІ повідомляли раніше, у Києві припинено будівництво кількох житлових комплексів, а будівельна техніка вилучена і заарештована.[/quote]
Яркий пример, на мой взгляд, борьбы: одни кланы сжерают другие ... Характерно при смене власти...
Я журналіст Першого Національного, шукаю собі героя в сюжет - інвестора/покупця/мешканця будь-якого проекту УКО/Сіиі груп. Мега сіті - в тому числі. Якщо готові розказати, з якими проблемами стикалися при покупці квартири у цього забудовника - пишіть на електронку - tsovkan@gmail.com
Цікавлять проблеми з документами, якістю будівництва, чи вчасно задавали забудову.
Справа затримок не терпить - можу організувати зйомку уже завтра-післязавтра.
Чекаю на листи!)
В доме не планируют проводить отопление и горячую воду!!!
Просьба!!! всех приходить на собрания инвесторов!!! Они проходят каждую первую субботу месяца на 10 утра, вход в 6 секцию!
Это очень важный вопрос!!!
Цитата "Rsten":
ладно, смотрите))
Прикольный вид - сделан с Туманяна, fry
Цитата "helg":
а зачем Вы нам вид с "Лазурного блюза" показываете? Разница с ХШ 19 разительная, кто спорит
Это сделано с туманяна ;-)
Цитата "tihij_vova":Подскажите, право собственности на квартиру оформляется без проблем? Кто купил уже квартиру, 6 секция, отзовитесь)
\я купил. Думаю что всё будет ок. Хожу туда регулярно. Работы ведутся с большими темпами.
Цитата "Nata 5 секция ":ВНИМАНИЕ! всем, кто купил квартиры в 5 и 6 секции!!!
В доме не планируют проводить отопление и горячую воду!!!
Просьба!!! всех приходить на собрания инвесторов!!! Они проходят каждую первую субботу месяца на 10 утра, вход в 6 секцию!
Это очень важный вопрос!!!
А де ви бачили в ВИСОТКАХ газ ????? Там електроплити стояли завжди . По безопасности пожарники вам скажуть. Що до гарячої води... Я інвестор, і мені головне щоб документи в аква-сити були в нормі. , і електрику провели. Бойлер ставиш - ось тобі й гаряча вода.
Цитата "будстройдом":
А де ви бачили в ВИСОТКАХ газ ????? Там електроплити стояли завжди . По безопасности пожарники вам скажуть. Що до гарячої води... Я інвестор, і мені головне щоб документи в аква-сити були в нормі. , і електрику провели. Бойлер ставиш - ось тобі й гаряча вода.
А где вы видели в сообщении, на которое отвечаете, хоть слово о газе?
Цитата "будстройдом":Я маю на увазі, що робочих там багато бігають по поверхах. Та саму роботу видно. То труби ведуть то перегородки добудовують . Як би була показуха - то фасад вони уже весь зробили. Це я про секцію 6 -а та 6- б. До того ж це не мега-сити а АКВА-сити. Кажуть що квартири ще 2 залишилось.
Что такое АКВА-сити?
После переписывания на подставное лицо в феврале прошлого года понаделавшее долгов ООО "ТОЦ Мега-Сити", стройку переписали на новую компанию ООО "Аква-Сити П-К-Д".Цитата "Syncopa":Что такое АКВА-сити?
Цитата "GeorgeM":После переписывания на подставное лицо в феврале прошлого года понаделавшее долгов ООО "ТОЦ Мега-Сити", стройку переписали на новую компанию ООО "Аква-Сити П-К-Д".
Понятно. Я думал еще один новострой.
И это тоже. Секции 6а и 6б на крыше ТОЦ, новый дом на базе самовольно построенного паркинга рядом с Мега Сити разве не очередные новострои?Цитата "Syncopa":Понятно. Я думал еще один новострой.
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна27.111 002
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349