Подати оголошення

ЖК "Мега сити", Харьковское шоссе, 19 - "Уко капитал"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 148.
104/70%
14/9%
17/11%
7/5%
6/4%
1. . .2426. . .38
29 січ 2015 14:34
Цитата "stepanuch_RZ":
Не знаю, кто как учился в школе, но у меня всегда просили подсказки, а Я не мог ни у кого списать. Так и в жизни, все просто ... . Весной можно было продать 44 метра за 44000 долларов. По новогодним акциям 2015, в УКО можно купить 88 метров по 500 долларов. Есть домик и гектар огорода, по маршруту електрички (2-а часа езды). Пусть задержка по сдачи секции в УКО составит 5-ть лет. Даже сам GeorgeM признал, что медленно но все же достроят (... почему Мега Сити, Сосновый Бор, Стародарницкий и Затышный не бросили и пусть меееедленно, но достраивают ...(GeorgeM, 15 января 2015)).

Это правда. Буземно мендленно. Но строят.
30 січ 2015 11:29

Это правда. Буземно мендленно. Но строят.[/quote]
//www.epochtimes.com.ua/ukraine/economic s/kiyivskogo-zabudovnika-posadyat-do-v-y aznitsi-119228.html

Київського забудовника посадять до в'язниці?

Українське МВС розслідує діяльність посадових осіб будівельної компанії «Укогруп» під керівництвом Войцеховського А.П.
Зокрема, слідство встановило, що Войцеховський відкрив кілька фіктивних фірм і з 2011 року проводить на території столиці незаконне будівництво цілої низки житлових комплексів, повідомляє «Вечірній Київ».
Ідеться про будівництво будинків по вул. Руданського, 3-А і 9-А, вул. Закревського, 42-А, Стратегічне шосе, 53, Харківське шосе, 19 і 19-А, вул. Світла, 3, бульвар Гашека, 20, 22, 24, вул. Олевська, 15, вул. Ракетна, 24.
Ще встановлено, що зведення житлового комплексу «Мозаїка», «Східна Брама», «Перлина Троєщини», «Стародарницький», «Затишний», «Сосновий бір» проводилося на санітарно-охоронних зонах та особливо цінних землях.
Фірма «Укогруп» зводила будинки без належних документів і з порушенням Державних будівельних норм.
Якщо вчинення вищевказаних фактів буде доведено, посадовим особам «Укогруп» загрожує від 5 до 20 років в'язниці.
Як ЗМІ повідомляли раніше, у Києві припинено будівництво кількох житлових комплексів, а будівельна техніка вилучена і заарештована.

30 січ 2015 13:05
Цитата "Syncopa":
Это правда. Буземно мендленно. Но строят.

//www.epochtimes.com.ua/ukraine/economic s/kiyivskogo-zabudovnika-posadyat-do-v-y aznitsi-119228.html

Київського забудовника посадять до в'язниці?

Українське МВС розслідує діяльність посадових осіб будівельної компанії «Укогруп» під керівництвом Войцеховського А.П.
Зокрема, слідство встановило, що Войцеховський відкрив кілька фіктивних фірм і з 2011 року проводить на території столиці незаконне будівництво цілої низки житлових комплексів, повідомляє «Вечірній Київ».
Ідеться про будівництво будинків по вул. Руданського, 3-А і 9-А, вул. Закревського, 42-А, Стратегічне шосе, 53, Харківське шосе, 19 і 19-А, вул. Світла, 3, бульвар Гашека, 20, 22, 24, вул. Олевська, 15, вул. Ракетна, 24.
Ще встановлено, що зведення житлового комплексу «Мозаїка», «Східна Брама», «Перлина Троєщини», «Стародарницький», «Затишний», «Сосновий бір» проводилося на санітарно-охоронних зонах та особливо цінних землях.
Фірма «Укогруп» зводила будинки без належних документів і з порушенням Державних будівельних норм.
Якщо вчинення вищевказаних фактів буде доведено, посадовим особам «Укогруп» загрожує від 5 до 20 років в'язниці.
Як ЗМІ повідомляли раніше, у Києві припинено будівництво кількох житлових комплексів, а будівельна техніка вилучена і заарештована.[/quote]

Яркий пример, на мой взгляд, борьбы: одни кланы сжерают другие ... Характерно при смене власти...
30 січ 2015 14:47
Если в результате борьбы кланов появятся легальные документы на дом, а сам дом начнет планомерно достраиваться - то я только "за". Но скорей всего это незаконное, опасное с точки зрения дальнейшей эксплуатации сооружение никакому клану не нужно и неинтересно. Слишком много у людей взяли денег, а вкладывать в окончание строительства свои личные деньги вряд ли кто-то захочет. А люди больше уже не дадут.
30 січ 2015 18:31
31 бер 2015 10:53
Шановні, добрий день!
Я журналіст Першого Національного, шукаю собі героя в сюжет - інвестора/покупця/мешканця будь-якого проекту УКО/Сіиі груп. Мега сіті - в тому числі. Якщо готові розказати, з якими проблемами стикалися при покупці квартири у цього забудовника - пишіть на електронку - tsovkan@gmail.com
Цікавлять проблеми з документами, якістю будівництва, чи вчасно задавали забудову.
Справа затримок не терпить - можу організувати зйомку уже завтра-післязавтра.
Чекаю на листи!)
01 квіт 2015 09:00
ВНИМАНИЕ! всем, кто купил квартиры в 5 и 6 секции!!!
В доме не планируют проводить отопление и горячую воду!!!
Просьба!!! всех приходить на собрания инвесторов!!! Они проходят каждую первую субботу месяца на 10 утра, вход в 6 секцию!
Это очень важный вопрос!!!
23 квіт 2015 09:35
Цитата "Rsten":

ладно, смотрите))

Прикольный вид - сделан с Туманяна, fry :winky:
23 квіт 2015 10:12
Цитата "helg":

а зачем Вы нам вид с "Лазурного блюза" показываете? Разница с ХШ 19 разительная, кто спорит

Это сделано с туманяна ;-) :smoke:
23 квіт 2015 19:01
Цитата "tihij_vova":
Подскажите, право собственности на квартиру оформляется без проблем? Кто купил уже квартиру, 6 секция, отзовитесь)

\я купил. Думаю что всё будет ок. Хожу туда регулярно. Работы ведутся с большими темпами.
26 квіт 2015 05:14
А в чем эти большие темпы выражаются? Или вы в своей квартире большыми темпами сами работаете?
01 трав 2015 15:05
Я маю на увазі, що робочих там багато бігають по поверхах. Та саму роботу видно. То труби ведуть то перегородки добудовують . Як би була показуха - то фасад вони уже весь зробили. Це я про секцію 6 -а та 6- б. До того ж це не мега-сити а АКВА-сити. Кажуть що квартири ще 2 залишилось.
01 трав 2015 15:10
Цитата "Nata 5 секция ":
ВНИМАНИЕ! всем, кто купил квартиры в 5 и 6 секции!!!
В доме не планируют проводить отопление и горячую воду!!!
Просьба!!! всех приходить на собрания инвесторов!!! Они проходят каждую первую субботу месяца на 10 утра, вход в 6 секцию!
Это очень важный вопрос!!!

А де ви бачили в ВИСОТКАХ газ ????? Там електроплити стояли завжди . По безопасности пожарники вам скажуть. Що до гарячої води... Я інвестор, і мені головне щоб документи в аква-сити були в нормі. , і електрику провели. Бойлер ставиш - ось тобі й гаряча вода.
01 трав 2015 15:16
Цитата "будстройдом":

А де ви бачили в ВИСОТКАХ газ ????? Там електроплити стояли завжди . По безопасности пожарники вам скажуть. Що до гарячої води... Я інвестор, і мені головне щоб документи в аква-сити були в нормі. , і електрику провели. Бойлер ставиш - ось тобі й гаряча вода.

А где вы видели в сообщении, на которое отвечаете, хоть слово о газе? :wow:
01 трав 2015 16:09
Цитата "будстройдом":
Я маю на увазі, що робочих там багато бігають по поверхах. Та саму роботу видно. То труби ведуть то перегородки добудовують . Як би була показуха - то фасад вони уже весь зробили. Це я про секцію 6 -а та 6- б. До того ж це не мега-сити а АКВА-сити. Кажуть що квартири ще 2 залишилось.

Что такое АКВА-сити?
02 трав 2015 07:30
Цитата "Syncopa":
Что такое АКВА-сити?
После переписывания на подставное лицо в феврале прошлого года понаделавшее долгов ООО "ТОЦ Мега-Сити", стройку переписали на новую компанию ООО "Аква-Сити П-К-Д".
02 трав 2015 18:12
Цитата "GeorgeM":
После переписывания на подставное лицо в феврале прошлого года понаделавшее долгов ООО "ТОЦ Мега-Сити", стройку переписали на новую компанию ООО "Аква-Сити П-К-Д".

Понятно. Я думал еще один новострой.
03 трав 2015 08:41
Цитата "Syncopa":
Понятно. Я думал еще один новострой.
И это тоже. Секции 6а и 6б на крыше ТОЦ, новый дом на базе самовольно построенного паркинга рядом с Мега Сити разве не очередные новострои?
03 трав 2015 09:52
Неужели на крыше? Сначала смешно, а потом страшно 8-(). Чуть "тряхнет" от трамвая и все сложится в подземный коллектор :ded: Конечно, шутка, но "Кто ж так строит?" :umnik:
03 трав 2015 10:10
Нельзя отказать в чувстве юмора Укошникам - назвать комплекс Аква-сити, стоящий на городском коллекторе с нечистотами? Смело)))
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .2426. . .38
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше