ЖК "Казка", ул. Лебедева, 1 - "Укрбуд"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 190.
23/12% | ||
28/15% | ||
68/36% | ||
47/25% | ||
24/13% |
bar_bos

Користувач
46
11 липня 2014
28 груд 2015 23:27
И мне, пожалуйста! Буду благодарен!Цитата "Mexicano":
А Ви б могли кинути зразок листа який писали? Була б дуже вдячна.
Vadimus
V
Новачок
8
04 липня 2014
29 груд 2015 08:38
Цитата "bar_bos":И мне, пожалуйста! Буду благодарен!
И я буду вам очень призантелен за образец письма!
vitalii_88
v
Користувач
29
26 грудня 2014
29 груд 2015 15:01
зразок листа до ЖИТЛО-КАПІТАЛ тому, кому потрібно.
//www.ex.ua/310448827726
Андрей-К
А
Користувач
49
10 липня 2015
30 груд 2015 08:02
Цитата "«понаехавший»":Сегодня получили свидетельство о праве собственности. Ура! (первый дом)
Если не сложно, отпишитесь, как звучит адрес в свидетельстве.
Sasha_5
S
Користувач
46
09 грудня 2015
30 груд 2015 10:03
Шановні сусіди з 2 і 5 будинків, був вчора в УКРБуді на Лівобережкі у Відділі супроводу (там, де забирали Довідку), спілкувався з юристом Олегом. Жодні листи і заяви вони зараз не приймають (якщо комусь повезе, розкажете як), аргументують тим, що 2-місячний термін з часу отримання повідомлення про можливність фінальних дорозрахунків і отримання Довідки ще не минув. Типу приїжайте після свят в 20х числах січня, тоді поговоримо. До даного часу проводились фінальні роботи, усувались різні недороблені речі, зараз ніби вже закінчили ці роботи. Основна затримка зараз за котлами в 2 і 5 будинках, їх не було, зараз закупили і будуть встановлювати. Повинні це все діло завершити до кінця зими, тому і називають нам такі терміни по можливості підписання актів прийому-передачі.
bolena
b
Користувач
25
20 січня 2015
30 груд 2015 10:44
Мне тоже так ответили вчера в ОС, только еще прибавили, что я первая и единственная, кто задет подобные вопросы про несоответствие сроков подписания актов и требования письменного уведомления о причинах нарушения этих сроков.
Sasha_5
S
Користувач
46
09 грудня 2015
30 груд 2015 14:38
Ну їм же треба щось людям говорить:))) Мені такого не говорили, бо я одразу сказав, що в курсі, що я далеко не перший. Попросив, щоб дали на цю тему більше інфи на сайті. Пообіцяли передати компетантним людям. Проте розумію, що це бла-бла-бла...
Sasha_5
S
Користувач
46
09 грудня 2015
31 груд 2015 10:40
Шановні сусіди і майбутні сусіди, хочу привітати вас з прийдешніми святами і побажати окрім звичайних людських благ, відчуттів і подій зустрічати наступний Новий рік в своїх теплих затишних квартирах!!! Всього вам самого хорошого 

Flery
F
Користувач
79
24 березня 2014
04 січ 2016 11:26
Всіх казкових форумчан з новим роком!!! Проживши в новій квартирі з 20 грудня вже маю певні висновки, якими хочу поділитися з майбутніми сусідами. Думаю це зможе вберегти багатьох від безлічі помилок і витрат та згрупувати нас, зробити справжніми господарями свого будинку. Отже, найперше, хочу сказати, що особисто в мене прекрасні сусіди))) розуміли, допомагали, підтримували.
З самого заїзду я жодного разу не бачила ЖЕківську прибиральницю. Не шановний керівник ЖЕК Тімакін повідомив, що нову прибиральницю вони взяли за 10 днів до нового року і з барського плеча не будуть нам ці 10 днів виставляти в платіжки. При цьому ЖЕК забув зробити перерахунок за листопад, коли прибирання теж не здійснювалося.
Двір теж прибирається погано, хоча в цьому є вина і самих мешканців, бо будівельне сміття дехто викидає куди бачить. Ще наші сусіди вважають, що чудом місцем для зберігання будсміття є загальні коридори.
Сусіди, саме час перевірити чи у ваших квартирах добрі вікна, бо в 20 градусний мороз на них місцями зсередини цілі сніговики. Якщо таке є, ви маєте право звернутися в ЖЕК і резинки на вікнах зобов'язані змінити безкоштовно.
Газ нам особисто запустили 31 грудня, але це ніяким чином не вплинуло на температуру в квартирі, бо в трубі опалення в стяжці підлоги виявилася тріщина. Лише сьогодні представники Укрбуду її запаяли, при цьому довелося знімати плитку і стяжку. Отже всі новорічні свята ми провели в холоді. З 1 по 3 січня ніхто не міг прийти і усунути проблему. Дзвонили всюди. Можу подякувати Юрію Івановичу із ЖЕК, який на вмовляння прийшов другого січня та Сергію Алтиннікову, який дотримав слова і укрбудівські сантехніки з'явилися з самого ранку сьогодні. При цьому всі не втомлюються нам повторювати, що укрбудом були проведені гідравлічні випробування котла, а отже труба текти в підлозі не може.
Отже, раджу, якщо маєте час, не робити оздоблювальні роботи в квартирі до пуску котла і гарно перевірити всю сантехніку.
І ще, робочі укрбуду мають звички кидати переноски з нашого будинку в підвал через вікна та двері, власне збільшуючі наші витрати на електроенергію, напускаючи холоду в і без того холодні квартири та даючи лишній шанс когось пограбувати. Тому будьмо пильними, цікавмося справами нашого будинку.
З самого заїзду я жодного разу не бачила ЖЕківську прибиральницю. Не шановний керівник ЖЕК Тімакін повідомив, що нову прибиральницю вони взяли за 10 днів до нового року і з барського плеча не будуть нам ці 10 днів виставляти в платіжки. При цьому ЖЕК забув зробити перерахунок за листопад, коли прибирання теж не здійснювалося.
Двір теж прибирається погано, хоча в цьому є вина і самих мешканців, бо будівельне сміття дехто викидає куди бачить. Ще наші сусіди вважають, що чудом місцем для зберігання будсміття є загальні коридори.
Сусіди, саме час перевірити чи у ваших квартирах добрі вікна, бо в 20 градусний мороз на них місцями зсередини цілі сніговики. Якщо таке є, ви маєте право звернутися в ЖЕК і резинки на вікнах зобов'язані змінити безкоштовно.
Газ нам особисто запустили 31 грудня, але це ніяким чином не вплинуло на температуру в квартирі, бо в трубі опалення в стяжці підлоги виявилася тріщина. Лише сьогодні представники Укрбуду її запаяли, при цьому довелося знімати плитку і стяжку. Отже всі новорічні свята ми провели в холоді. З 1 по 3 січня ніхто не міг прийти і усунути проблему. Дзвонили всюди. Можу подякувати Юрію Івановичу із ЖЕК, який на вмовляння прийшов другого січня та Сергію Алтиннікову, який дотримав слова і укрбудівські сантехніки з'явилися з самого ранку сьогодні. При цьому всі не втомлюються нам повторювати, що укрбудом були проведені гідравлічні випробування котла, а отже труба текти в підлозі не може.
Отже, раджу, якщо маєте час, не робити оздоблювальні роботи в квартирі до пуску котла і гарно перевірити всю сантехніку.
І ще, робочі укрбуду мають звички кидати переноски з нашого будинку в підвал через вікна та двері, власне збільшуючі наші витрати на електроенергію, напускаючи холоду в і без того холодні квартири та даючи лишній шанс когось пограбувати. Тому будьмо пильними, цікавмося справами нашого будинку.
AS_Puschkin

Користувач
62
20 листопада 2013
09 січ 2016 13:57
А нас соседи сверху второй раз затопили. Беда просто. Первый раз во время нашего ремонта. Решили не ругаться, наши мастера молча все подправили. А зря! Надо было акт составить с представителем ЖЭКа. На рождество решили мы нашу квартиру показать друзьям, приехали, зашли и ужаснулись - на полу лужи, с потолка капает. Дозвониться соседям сверху невозможно, телефоны не отвечают. Спасибо Юрию Ивановичу, перекрыл у них воду. Боюсь придется судиться, а что делать.
Star_Marinka

Користувач
75
29 травня 2014
09 січ 2016 16:38
Цитата "AS_Puschkin":А нас соседи сверху второй раз затопили. Беда просто. Первый раз во время нашего ремонта. Решили не ругаться, наши мастера молча все подправили. А зря! Надо было акт составить с представителем ЖЭКа. На рождество решили мы нашу квартиру показать друзьям, приехали, зашли и ужаснулись - на полу лужи, с потолка капает. Дозвониться соседям сверху невозможно, телефоны не отвечают. Спасибо Юрию Ивановичу, перекрыл у них воду. Боюсь придется судиться, а что делать.
Ого, а какой у вас номер дома, секция и этаж?
Podryadchik
P
Перехожий
1
09 січня 2016
09 січ 2016 19:40
Цитата "AS_Puschkin":А нас соседи сверху второй раз затопили. Беда просто. Первый раз во время нашего ремонта. Решили не ругаться, наши мастера молча все подправили. А зря! Надо было акт составить с представителем ЖЭКа. На рождество решили мы нашу квартиру показать друзьям, приехали, зашли и ужаснулись - на полу лужи, с потолка капает. Дозвониться соседям сверху невозможно, телефоны не отвечают. Спасибо Юрию Ивановичу, перекрыл у них воду. Боюсь придется судиться, а что делать.
Это очень неприятный подарок к празднику.
sergh21
s
Гість
5
10 січня 2016
10 січ 2016 10:14
Привіт всім! Будь ласка, власники квартир з мансардами - подиліться враженнями з приводу чи варто купувати квартиру з мансардним поверхом?(Дворівневі) Ще питання: як з приводу парковок? Чи вистачить всім місць? 

vitalii_88
v
Користувач
29
26 грудня 2014
10 січ 2016 10:49
цікаво, хтось сніг на території комплексу хтось зараз прибирає?
Star_Marinka

Користувач
75
29 травня 2014
10 січ 2016 11:13
Цитата "vitalii_88":цікаво, хтось сніг на території комплексу хтось зараз прибирає?
Были с мужем 8 января в Сказке, замело нашу Сказочку, а вот чтобы кто-то хоть чуть-чуть убирал в доме и на улице не видно

Star_Marinka

Користувач
75
29 травня 2014
10 січ 2016 11:20
Цитата "sergh21":Привіт всім! Будь ласка, власники квартир з мансардами - подиліться враженнями з приводу чи варто купувати квартиру з мансардним поверхом?(Дворівневі) Ще питання: як з приводу парковок? Чи вистачить всім місць?
Я так понимаю, что вопросом парковки сейчас мало кто замарачивается, хотя очень скоро этот вопрос будет актуальным как никогда!(когда большая часть жильцов въедет в свои квартиры)
AlexGo
A
Новачок
8
20 січня 2015
11 січ 2016 08:52
Цитата "sergh21":Привіт всім! Будь ласка, власники квартир з мансардами - подиліться враженнями з приводу чи варто купувати квартиру з мансардним поверхом?(Дворівневі) Ще питання: як з приводу парковок? Чи вистачить всім місць?
Если бы у меня был второй шанс, я бы очень подумал! А так, жена настояла и имеем такое счастье... Но брали то, что на тот момент оставалось в свободном доступе из трешек (в третьем доме). Главный камень преткновения - ниша для лестницы на второй этаж. В ее размеры (1,9 м. на 2,5 м., при высоте 3,3 м. (с толщиной перекрытия)) очень трудно вписать удобную для ходьбы лестницу. Пока считаем и ломаем голову... Кстати, потолок на верхнем этаже сделан очень похабно. Саморезы, котроые держат гипсокартон (самый обычный а не влагостойкий, как по логике должно было бы быть) уже повыкручивались, и плиты гипсокартона торчат как попало. В двух местах крыша протекает. В ноябре прошлого года Жековцы начали шевелится и попытались исправить течь, но до конца протекание так и не устранили. Зато есть КАМИН! При отсутствии газа можно греться у открытого огня... В общем, как говорится, решайте сами!
Dimmma
D
Користувач
25
17 вересня 2014
11 січ 2016 15:18
Вы с протеканием не затягивайте,а то вырастет грибок. У вас 3м потолки?
AlexGo
A
Новачок
8
20 січня 2015
11 січ 2016 15:23
Цитата "Dimmma":Вы с протеканием не затягивайте,а то вырастет грибок. У вас 3м потолки?
От пола до потолка - 3м, плюс 30 см бетонное перекрытие.
sergh21
s
Гість
5
10 січня 2016
12 січ 2016 02:06
Спасибо за информацию по мансарде. Насколько я могу судить, в 3 и 4 дом запустили газ. И как тепло? Насколько отличается температура на нижнем, верхнем этажах? Мы в раздумьях - брать 7-8 двухуровневую или 2+1 на одном этаже.
Также могу посоветовать строителей. С большим опытом, нормальные цены и делаюто чень быстро
Также могу посоветовать строителей. С большим опытом, нормальные цены и делаюто чень быстро

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема03.052 020
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1102.053 742
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская02.05112
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2702.05430
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7402.052 265
- ЖК Edelweiss House | Эдельвейс | Edelburg Development | ул. Зверинецкая, 7202.05532
- ЖК А12-2 | УСК | Бровары, ул. Симоненко, 11301.05274
- ЖК Оранжерея | Edelburg Development | ул. Николая Василенко, 230.0484
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/230.042 746
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4330.04450
- Чи варто зараз купувати нерухомість?02.054 308
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031
- Планування двох поверхового будинку19.021

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше