Подати оголошення

ЖК Київські зорі | Киевские Зори | Вышгород, ул. Киевская, 8

ЗабудовникГоризонтБудСервіс
Здача ЖК2015 - 2018 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
7/10%
7/10%
13/19%
27/40%
13/19%
1. . .7981. . .115
30 вер 2015 19:49
Пдскажите, пожалуйста, как это заранее?
Нам сказали, что без права собственности соваться к газовщикам бессмысленно.

А права ждем все еще, хоть и заселились давно.
02 жовт 2015 11:53
Мої вітання сусідам.
Дилетанське питання: Хто переносив та/чи міняв радіатори, підкажіть як коректно злити воду із системи?
02 жовт 2015 12:25
Цитата "Lone Wolf":
Мої вітання сусідам.
Дилетанське питання: Хто переносив та/чи міняв радіатори, підкажіть як коректно злити воду із системи?

Дуже доречне запитання!!!
як повністю злити воду. скоро зима)))))
02 жовт 2015 16:25
Вчера, поймал во второй секции дядьку с большой болгаркой за плечами на "бобике" с надписью "облгаз" на спине, думал включает газ. Но нет, сказал, что выполнял какие-то работы по газу, к сожалению я не спросил в какой квартире. Так вот, этот дядька говорит, что счётчик газовый можно переносить в "пределах технических условий", без какого либо проекта. Мне нужно его(счётчик) просто поднять на высоту устанавлимваемого холодильника. Вот он говорит, что это возможно без проекта, только его услуги.
Может кто может прокомментировать данную ситуацию, или есть кто здесь, кто пользовался услугами этого дядьки. Телефон дядьки есть и если кому надо, могу поделиться.
02 жовт 2015 17:02
А який у нас лічільник?
Закон пише, що норми встановлення регулються будівельними нормами - ДБН В.2.5-20-2001
Буд.Норми, що паспортом лічільника.
02 жовт 2015 17:12
Цитата "Lone Wolf":
А який у нас лічільник?

Что значит, какой?
02 жовт 2015 17:14
Виробник/модель... Він же ж не єдиний у своїй природі
02 жовт 2015 17:18
Цитата "Lone Wolf":
Виробник/модель... Він же ж не єдиний у своїй природі

Я думаю такой же как у всех в нашем доме. И какая разница? Как это отображается на том, куда его можно переносить?
02 жовт 2015 17:22
Ну у його паспорті дуже може бути написано, висота, відстань від/до вентелю і відключаючого пристою, відстань від/до газ плити та інших приладів.

У ДБН я не знайшов обмеження на висоту встановлення лічильніків, тільки те, що металорукав яким цей лічильник під’єднано не повинен бути довше за 0.5 м

Читаю далі..
04 жовт 2015 16:10
Питання до користувача АннаАнна(приватні повідомлення форум відправляти не дає, тому питаю тут)
Де ви замовляли огородження на балкони, поділіться контактами 8-)
04 жовт 2015 19:38
Цитата "Lone Wolf":
Мої вітання сусідам.

Води в системі немає. Допоки самі її туди не запустите ))
04 жовт 2015 19:40
Цитата "АннаАнна":
Води в системі немає. Допоки самі її туди не запустите ))

В мене є, вентелі на котлі були відкриті із самого початку. І коли знімав радіатори - вони заповнені.
04 жовт 2015 19:56
Цитата "Lone Wolf":
Питання до користувача АннаАнна(приватні повідомлення форум відправляти не дає, тому питаю тут)
Де ви замовляли огородження на балкони, поділіться контактами 8-)

У спеціаліста по замірам балконних конструкцій випитувала можливість установки подібних решіток, адже їх потрібно приварити після демонтування старих конструкцій та перед установкою нових. Він порадив свого (з їх фірми) зварщика. Той приїжджав до мене на свої планові роботи по моїм балконам - укріплював мені все - є суттєві халтурні місця, як виявилось, от я з ним це питання і вирішила. Ціна така, як у середньому на ринку (за 1м.кв. решітки та за роботу). Якістю задоволена.
У мене вікна (і зварщик)) REHAU. Їх офіс на вулиці Вікентія Хвойки 21.
04 жовт 2015 20:03
Цитата "Lone Wolf":

В мене є, вентелі на котлі були відкриті із самого початку. І коли знімав радіатори - вони заповнені.

Тоді не знаю. Я переношу радіатори і у мене в системі було сухо...
Зустрічне питання (мучить мене). Чи ви не знаєте чому у нас не було ніде козирків (тих, що зверху)? Мені змонтували нові балкони також без них, довго розмірковуючи гуртом інженерів вимірювальників. А мій прораб (і, бачу, з добрими намірами, а не здирницькими) мені каже, що козирькі абсолютно потрібні.
Може маєте якусь думку, буду вдячна. ))
04 жовт 2015 20:10
Цитата "АннаАнна":

Тоді не знаю. Я переношу радіатори і у мене в системі було сухо...
Зустрічне питання (мучить мене). Чи ви не знаєте чому у нас не було ніде козирків (тих, що зверху)? Мені змонтували нові балкони також без них, довго розмірковуючи гуртом інженерів вимірювальників. А мій прораб (і, бачу, з добрими намірами, а не здирницькими) мені каже, що козирькі абсолютно потрібні.
Може маєте якусь думку, буду вдячна. ))

Чому не поставили - не знаю. Але людина, що заміряла вікна мені сказала, що толку від них дуже мало. Від сонця, дощу не врятують. А от додатковий міст холоду створять. І потрібне буде додаткове утеплення, в місці кріплення.
04 жовт 2015 20:17
Цитата "Lone Wolf":

Чому не поставили - не знаю. Але людина, що заміряла вікна мені сказала, що толку від них дуже мало. Від сонця, дощу не врятують. А от додатковий міст холоду створять. І потрібне буде додаткове утеплення, в місці кріплення.

У мене теж така інформація. Але резонними є і переживання щодо того, якщо у сусіда вище буде протікання між кладкою та зовнішнім утепленням, то у нас, з високою вирогідністю, буде затікати у квартиру... Помітно за внутрішнім утепленням це буде далеко не одразу. А я не хочу дома дихати пліснявом. Як же бути?...
Ви звідки сусід?
05 жовт 2015 07:49
Цитата "АннаАнна":
У мене теж така інформація. Але резонними є і переживання щодо того, якщо у сусіда вище буде протікання між кладкою та зовнішнім утепленням, то у нас, з високою вирогідністю, буде затікати у квартиру... Помітно за внутрішнім утепленням це буде далеко не одразу. А я не хочу дома дихати пліснявом. Як же бути?...
Ви звідки сусід?

А як воно має затікати? По скленним балконам - навряд, а по пожежним, так там швелер лежить + слой штукатурки зверху якраз щілину між утеплювачем та цеглою прикриваючий, при чому досить гарний.. Не думаю, що щось має трапитись..

P.S. 1 секція 46та
07 жовт 2015 07:39
привет ребята :hi:
как у нас дела? есть ли УЖЕ собственники?? получаете ли право собственности? и какая процедура..?
делитесь эмоциями..
07 жовт 2015 07:55
Всем привет!
Соседи, срочно нужны двери с перегородки на балконе, 2 шт.
Если кто желает продать, недорого, обращайтесь 063-381-51-семь семь, Виталик
07 жовт 2015 09:51
Может кому-то нужен талон на подписание договора с облгазом (на 13.10.15) - обращайтесь.
p.s. получилось подписать договор через живую очередь.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .7981. . .115
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше