Ищу жилье
Борода
Старожил
814
20 лютого 2007
23 лют 2007 09:36
Вы удивитесь, PnL, но связана. Только модели динамики здесь не привычные Вам, кусочно-непрерывные, а чуть сложнее, дискретные, с бифуркациями, да с учетом сотен параметров, на первый взгляд даже не имеющим отношения к недвижимости. Но Вам такие "дебри", безусловно, ни к чему! Проще обратиться к экстрасенсам да к "компетентным" органам. Кстати, а насколько они "компетентны" в нелинейных моделях экономической динамики? Они, вон, даже мобильный телефон "пересічному громадянину" вернуть не в состоянии! Все по бабам на окружных ваши "компетентные" органы лазят. Да победные реляции Вам подобным дурачкам затем шлют-с!
PnL
P
Постійний користувач
171
19 лютого 2007
23 лют 2007 09:46
Борода, слова то вы какие знаете! Были бы менее хамовитым - неплохой собеседник из вас вышел бы
Борода
Старожил
814
20 лютого 2007
23 лют 2007 10:08
Да Вы и так от дедушки оторваться не можете!
А уж дамы как млеют...
А уж дамы как млеют...
lesyonok
l
Користувач
68
13 лютого 2007
23 лют 2007 12:22
Самоуверенно
Борода
Старожил
814
20 лютого 2007
23 лют 2007 12:55
ОК! Лисенка из списка дам вычеркиваю...
flyman
Ветеран
3 241
11 серпня 2006
23 лют 2007 13:11
Я так зрозумів, що борода "горазд попиз№еть", але не взмозі дати відповідь на елементарні два питання.
Борода, якщо ви не дасте відповідь, тоді я сам її озвучу.
==================================
портрет "інвестора" РН
а) Власну квартиру здає у найм.
б) Сам арендує за меншу ціну (можли очевидну меншу/гіршу).
в) Бере в кредит ще один об"єкт нерухомості
г) на різницю живе і виплачує кредит
Питання
1) Що буде з таким горе-інвесторам, коли почне просідати ринок нерухомості? Які його дії, коли не витрати перевищаь догходи?
Як довго він просидить на запасах.
чи не вирішить він скинути свою "інвестиційну" нерухомість?
2) скільки таких "інвесторів" на ринку Києва,
яку вони можуть зробити погоду, якщо почнуть діяти згідно 1) масово?
======================= __________________
Борода, якщо ви не дасте відповідь, тоді я сам її озвучу.
==================================
портрет "інвестора" РН
а) Власну квартиру здає у найм.
б) Сам арендує за меншу ціну (можли очевидну меншу/гіршу).
в) Бере в кредит ще один об"єкт нерухомості
г) на різницю живе і виплачує кредит
Питання
1) Що буде з таким горе-інвесторам, коли почне просідати ринок нерухомості? Які його дії, коли не витрати перевищаь догходи?
Як довго він просидить на запасах.
чи не вирішить він скинути свою "інвестиційну" нерухомість?
2) скільки таких "інвесторів" на ринку Києва,
яку вони можуть зробити погоду, якщо почнуть діяти згідно 1) масово?
======================= __________________
Владимир Коломейко
Ветеран
5 478
25 січня 2011
23 лют 2007 22:43
А так хотелось бы, что б без бифуркаций... (то бишь, без распутий с революционными ситуациями, когда все шатается и любой чих может повернуть ход процесса)
А просто распутья пусть будут... как же ж без них...
А просто распутья пусть будут... как же ж без них...
Борода
Старожил
814
20 лютого 2007
24 лют 2007 07:56
QUOTE(flyman)А хрен его знает, шо будет с ентим ынвестором! Меня это не заботит. Я в купленной кватере живу, и при любых катастройках в ней жить останусь. От так, любезный! А другую, старую, хазу сдаю. Пока ребенок семьей не обзаведется. Так шо мне Ваше переливание из пустого в порожнее и обсасывание пятый год темы "как хорошо станет усем, когда рухнут цены" - сугубо фиолетово! Я тащусь от ваших мечт! Это у вас такая форма душевной мастурбации?
flyman
Ветеран
3 241
11 серпня 2006
24 лют 2007 09:14
Ишь, какой любопытный! Конечно же - не основное! Кто ж это в Киеве нынче на 550 у.е. сможет содержать себя и семью? Это так, развлекалочка для отдачи кредита паукам из банка. Во, где НАСТОЯЩИЕ глытаи! А налоги, сынок, платить стану по первому событию
а) отдам банку кредит за самостоятельно купленное жилье, которое нам уж давненько положено было БЕСПЛАТНО;
б) случится чудо, и казна и все нынешние багатеи вернут мне неправедно украденные со сберкнижек моего тестя и тещи 01.01.1992 г. пару десятков тыщ крепчайших советских рублев!
QUOTE(Борода) Щось у інвесторів дуже хвороблива реакція на спад цін на РН.
Очевидно, не так все "фіолєтово", як про те заявляється.
Так ось, відповіді внятної нема від респондента, тому озвучую своє бачення.
На РН маємо дві події
1. піврічна стагнація закінчилась і почався спад
2. зросли операційні витрати на облуговування (квартплата і т.п.)
Перша реакція ленлорда - зберегти рівень свої прибутків, тобто підняти ціни на аренду, що зараз спостерігається (7..12% за останні 2 місяці).
Такий стан зафіксується на 3-4 місяці. До літа.
Далі на літо порозїдуться студенти, і доходи від аренди просячдуть на 5%-10%. За цей час ціни на нерухомість просядуть на 3-5% від кінця 2006.
Літо, очевидно пройде в затишші, точніше, вартість житла по тихеньку позвтиме до низу, і заліто ще просяде на 3 відсотки. В липні, доходи лендлорів від оренди стануть мінімальними, і вони задумуються про те, що робити далі.
У вересні, стане очевидним, що як на ринок оренди, так і на продаж, викунуто аж занадто житла. Почнеться стімкий спадвартості нерухомості. Скільки буде в місяць, 3% чи 5%, тяжко зпрогнозувати, і те, як довго це триватиме (півроку, чи три роки).
В листопаді, Україна постане перед вибором, різко здешевити валюту чи застосувати монентарні заходи (які приведуть до заторможення економічного росту, як мінімум на півроку).
Далі прогнозувати неможливо, бо несно, яку стратегію оберуть нацбанк і уряд, але те що буде криза як на НР, так і фінансово-банківська, то факт.
Ось чим закінчиться 5-річна мастурбація РН з метою постійно ерекції цін. Думаю, при таких розкладах, дохтор Борада, не буде знати навіть в яку позу стати щоб отримати хоч яку-небудь сатисфакцію.
а) отдам банку кредит за самостоятельно купленное жилье, которое нам уж давненько положено было БЕСПЛАТНО;
б) случится чудо, и казна и все нынешние багатеи вернут мне неправедно украденные со сберкнижек моего тестя и тещи 01.01.1992 г. пару десятков тыщ крепчайших советских рублев!
QUOTE(Борода) Щось у інвесторів дуже хвороблива реакція на спад цін на РН.
Очевидно, не так все "фіолєтово", як про те заявляється.
Так ось, відповіді внятної нема від респондента, тому озвучую своє бачення.
На РН маємо дві події
1. піврічна стагнація закінчилась і почався спад
2. зросли операційні витрати на облуговування (квартплата і т.п.)
Перша реакція ленлорда - зберегти рівень свої прибутків, тобто підняти ціни на аренду, що зараз спостерігається (7..12% за останні 2 місяці).
Такий стан зафіксується на 3-4 місяці. До літа.
Далі на літо порозїдуться студенти, і доходи від аренди просячдуть на 5%-10%. За цей час ціни на нерухомість просядуть на 3-5% від кінця 2006.
Літо, очевидно пройде в затишші, точніше, вартість житла по тихеньку позвтиме до низу, і заліто ще просяде на 3 відсотки. В липні, доходи лендлорів від оренди стануть мінімальними, і вони задумуються про те, що робити далі.
У вересні, стане очевидним, що як на ринок оренди, так і на продаж, викунуто аж занадто житла. Почнеться стімкий спадвартості нерухомості. Скільки буде в місяць, 3% чи 5%, тяжко зпрогнозувати, і те, як довго це триватиме (півроку, чи три роки).
В листопаді, Україна постане перед вибором, різко здешевити валюту чи застосувати монентарні заходи (які приведуть до заторможення економічного росту, як мінімум на півроку).
Далі прогнозувати неможливо, бо несно, яку стратегію оберуть нацбанк і уряд, але те що буде криза як на НР, так і фінансово-банківська, то факт.
Ось чим закінчиться 5-річна мастурбація РН з метою постійно ерекції цін. Думаю, при таких розкладах, дохтор Борада, не буде знати навіть в яку позу стати щоб отримати хоч яку-небудь сатисфакцію.
Борода
Старожил
814
20 лютого 2007
24 лют 2007 10:13
Простите, любезный, это Ваш эпикриз "...выписан под наблюдение паталогоанатома"?
flyman
Ветеран
3 241
11 серпня 2006
24 лют 2007 10:22
Лично я намерен с 01 сентября перезаключить договор с новой ценой - поболе сегодняшней. Да и ваще, я перезаключаю договора ВСЕГДА в сентябре...(зевая и потягиваясь с ленцой)
Да, и еще! С чего Вы взяли, что взяв кредит Якщо ви взяли нерухомість на первинному ринку, то інвестор однозначно. Якщо на втринному, то інвестор в лапках.
Побачим, 01.09.07, яку ви зможете виставити ціну за аренду.
Бачте, поведінка ваша прогнозована і прораховувана. Виходячи з логіки подій і фактів, можу стверджувати, що прогноз достатньо вірогідний (90%).
Да, и еще! С чего Вы взяли, что взяв кредит Якщо ви взяли нерухомість на первинному ринку, то інвестор однозначно. Якщо на втринному, то інвестор в лапках.
Побачим, 01.09.07, яку ви зможете виставити ціну за аренду.
Бачте, поведінка ваша прогнозована і прораховувана. Виходячи з логіки подій і фактів, можу стверджувати, що прогноз достатньо вірогідний (90%).
Борода
Старожил
814
20 лютого 2007
24 лют 2007 16:56
QUOTE(flyman)Слепой сказал "Посмотрим!" Бачте, поведінка ваша прогнозована і прораховувана. Виходячи з логіки подій і фактів, можу стверджувати, що прогноз достатньо вірогідний (90%). Давайте уж все 100!
Leonid_L
L
Новачок
6
13 лютого 2007
24 лют 2007 19:33
Нешановний пане Борода! Ви - Бог? Чи може з Богом чаювали? Чи може Вам Бог інколи смски присилає? Ви дуже цікавий об"єкт для досліджень. Людина, яка ображена на розвал радянського ладу, який вам не дав безкоштовне житло та ще й вкрав збереження ваших родичів, але ця людина дуже щедра, вона, ні, ви тільки прислухайтесь, вчитайтесь, ця людина, ДОЗВОЛЯЄ ОРЕНДАРЯМ ПЛАТИТИ ЇЙ ЗА ПРОЖИВАННЯ В КВАРТИРІ, ДЕ ПРОЖИЛА ВСЯ ЇЇ РОДИНА І ЗА 18 РОКІВ ПЛИТКУ НЕ РОЗБИЛА (все наведене є цитатою Ваших постів, авторські права не застережено). І щедрістю своєю Ви ще даруєте увагу своєї гран-персони до нікчемних орендарів, Ви перевіряєте їх ставлення до священної вашої квартири, Ви даруєте їм справедливість у вигляді 10 сторінкового договору, за яким ці нікчеми повинні будуть навпіл із Вашими кровно заробленими грошима вкладати свої, нікчемні грошенята в ремонт Вашого холодильника, якщо той поламається від своєї старості, або вони повинні будуть самі його ремонтувати, якщо Ваша Величність буде вважати, що то ті нікчеми його зломили. Мені, як людині, що інколи стикається з договорами, цікаво, у тому договорі Ви написали "МИ, ЩЕДРИЙ І ВЕЛИКОДУШНИЙ ОРЕНДОДАВЕЦЬ, СВОЄЮ ЩИРОЮ ВОЛЕЮ, ПЕРЕДАЄМО У ВОЛОДІННЯ тобі, орендарю...." ? [/color]
А ще, можу вам дати пораду, якщо це не принизить Вашої Величної Честі, беріть окрему орендну та закладну плату за кожну вилку, ложку та полотенце. Це буде справедливо!
Як мені хочеться, щоб такі величні і щедрі Орендодавці не траплялись на моєму, нікчемного орендаря, шляху! Як мені хотілось би допомогти тим нікчемам, що таки вихоплять з Ваших даруючих рук Вашу золоту і майже дармову квартиру! Удачі Вам, о, нешановний Бородо! [color=black]
А ще, можу вам дати пораду, якщо це не принизить Вашої Величної Честі, беріть окрему орендну та закладну плату за кожну вилку, ложку та полотенце. Це буде справедливо!
Як мені хочеться, щоб такі величні і щедрі Орендодавці не траплялись на моєму, нікчемного орендаря, шляху! Як мені хотілось би допомогти тим нікчемам, що таки вихоплять з Ваших даруючих рук Вашу золоту і майже дармову квартиру! Удачі Вам, о, нешановний Бородо! [color=black]
Борода
Старожил
814
20 лютого 2007
24 лют 2007 20:31
Это что же Вас так возбудило? Мое ЗАКОННОЕ желание получить ПОСЛЕ аренды принадлежащий мне объект в том виде, в котором он был сдан? Без разрушений стен и перекрытий? А Вам - все бы проказничать да ломать! Против чего Вы так усиленно выступаете? Против периодического контроля целости имущества? Желаете, как малолетний дурачок, только все портить да бить? Моя квартира, великовозрастное дитя, не вагон электрички, в котором лица, подобные Вам уже давно срезали всю обивку сидений, в результате чего нормальные люди должны ехать несколько часов на досках. А, скажем, на Закарпатье, дизеля и электропоезда ходят зимой и с разбитыми окнами. Тоже, после подобных Вам. Я понимаю, канешна, что папа с мамой воспитывали в вас вандалов, страна такая. Но беда для Вас и подобным Вам в том, что ваш вандализм заканчивается на пороге моей квартиры. Срать вы будете у себя дома. Как бы не исходили здесь грязной пеной. Это понятно?
Теперь по поводу соучастия в ремонте. Если этого пункта в договор не вводить - отношение арендатора становиться НАПЛЕВАТЕЛЬСКИМ. Психология проста - за все заплатит хазяин. Техника не вырабатывает даже положенного ресурса. Когда же арендатор знает, что при ЛЮБОМ ремонте он будет платить НЕ МЕНЕЕ 50% от стоимости ремонта - отношение к арендуемому имуществу разительно меняется! Начинают относиться как к СВОЕМУ! Перестают гонять круглые сутки ТВ, отапливать квартиру электроплитой, начинают очищать карманы одежды от хлама, прежде чем сунуть ее в барабан стиралки и т.д. Поэтому данный пункт в договоре для НАШЕГО человека крайне НЕОБХОДИМ. Дикари-с!
Теперь по поводу соучастия в ремонте. Если этого пункта в договор не вводить - отношение арендатора становиться НАПЛЕВАТЕЛЬСКИМ. Психология проста - за все заплатит хазяин. Техника не вырабатывает даже положенного ресурса. Когда же арендатор знает, что при ЛЮБОМ ремонте он будет платить НЕ МЕНЕЕ 50% от стоимости ремонта - отношение к арендуемому имуществу разительно меняется! Начинают относиться как к СВОЕМУ! Перестают гонять круглые сутки ТВ, отапливать квартиру электроплитой, начинают очищать карманы одежды от хлама, прежде чем сунуть ее в барабан стиралки и т.д. Поэтому данный пункт в договоре для НАШЕГО человека крайне НЕОБХОДИМ. Дикари-с!
flyman
Ветеран
3 241
11 серпня 2006
25 лют 2007 13:32
бороді,
Ваш підхід ясний, здерти з квартиранта побільше.
Цікаво, якщо ви знаходите нормальних квартиранітв, ви їм щоосені піднімаєте ціну, і як вони не згодні, то берете інших? Час досить вдало підібрали, якраз коли заїзд студентів і ціни на піці.
Знаєте, подібне тягнеться до подібного.
Приклад, один з арендодавачів хотів від мене, щоб я здав йому у заставу свого паспорта (ніби це підвищує мою культуру поведінки як квартиранта).
Нащо я сказав, хай почитає останню сторінку свого паспорта, де написано
"Забороняється вилучення у громадянина паспорта, ..., зокрема забороняться взяття паспорта у заставу."
Нащо почув відповідь "Уж больно умний. Такіх нам нє надо".
До чого я веду
Свідомо/підсвідомо, арендодавець підбираєте собі подібних клієнтів.
У вашому окремому випадку "совок підбирає собі совка"
P.S. В мене телевізор не працює, хіба-що, коли всі ляжуть спати. Він робить в такому режимі, як колись брехунець на кухні. До речі ТВ власний.
Чи може ви здаєте в аренду совковий ламповий телевізор.
Ваш підхід ясний, здерти з квартиранта побільше.
Цікаво, якщо ви знаходите нормальних квартиранітв, ви їм щоосені піднімаєте ціну, і як вони не згодні, то берете інших? Час досить вдало підібрали, якраз коли заїзд студентів і ціни на піці.
Знаєте, подібне тягнеться до подібного.
Приклад, один з арендодавачів хотів від мене, щоб я здав йому у заставу свого паспорта (ніби це підвищує мою культуру поведінки як квартиранта).
Нащо я сказав, хай почитає останню сторінку свого паспорта, де написано
"Забороняється вилучення у громадянина паспорта, ..., зокрема забороняться взяття паспорта у заставу."
Нащо почув відповідь "Уж больно умний. Такіх нам нє надо".
До чого я веду
У вашому окремому випадку "совок підбирає собі совка"
P.S. В мене телевізор не працює, хіба-що, коли всі ляжуть спати. Він робить в такому режимі, як колись брехунець на кухні. До речі ТВ власний.
Чи може ви здаєте в аренду совковий ламповий телевізор.
Борода
Старожил
814
20 лютого 2007
25 лют 2007 18:32
До чого я веду
У вашому окремому випадку \"совок підбирає собі совка\"QUOTE(flyman)А это мысль! Где-то в чулане завалялся "КВН-49". Нужно будет сдуть с него пыль и с осени поставить в квартире. За пользование раритетом можно будет взять больше...
До чого я веду
У вашому окремому випадку \"совок підбирає собі совка\"QUOTE(flyman)А это мысль! Где-то в чулане завалялся "КВН-49". Нужно будет сдуть с него пыль и с осени поставить в квартире. За пользование раритетом можно будет взять больше...
Zerg
Z
Користувач
56
19 липня 2006
25 лют 2007 19:17
Оч. интерестно!
и что находятся люди которые соглашаются на такие условия?
У меня идея! Давайте замутим какой-нибудь сервисный центр электроники за счет ваших лохов! А?
Вам же дают гарантию на технику год,два,три! А дальше покупайте новую ,если техника испортилась после гарантийного срока - ну значит так и должно быть (Вам больший срок никто гарантировать не может).
О случаях явных повреждений я не говорю,их 100% должен взять на себя квартирант.
Хотя может я не разобрался- может Вы сдаете квартиру "упакованую" по цене пустой? Тогда полностью согласен! Квартирант может согласится взять на себя риски по ремонту ЧУЖОЙ техники (хотя 50 % все равно многовато).
и что находятся люди которые соглашаются на такие условия?
У меня идея! Давайте замутим какой-нибудь сервисный центр электроники за счет ваших лохов! А?
Вам же дают гарантию на технику год,два,три! А дальше покупайте новую ,если техника испортилась после гарантийного срока - ну значит так и должно быть (Вам больший срок никто гарантировать не может).
О случаях явных повреждений я не говорю,их 100% должен взять на себя квартирант.
Хотя может я не разобрался- может Вы сдаете квартиру "упакованую" по цене пустой? Тогда полностью согласен! Квартирант может согласится взять на себя риски по ремонту ЧУЖОЙ техники (хотя 50 % все равно многовато).
Zerg
Z
Користувач
56
19 липня 2006
25 лют 2007 19:20
Забыл спросить как ВЫ контролируете к-во часов просмотренного ТВ?
ЖЛОБСТВО конкретное!!!!!!!
ЖЛОБСТВО конкретное!!!!!!!
Борода
Старожил
814
20 лютого 2007
25 лют 2007 19:52
QUOTE(Zerg)Флаг Вам в руки и ветер в спину! Для людей, владеющих не всеми буквами алфавита, повторяю еще раз ЕДИНСТВЕННАЯ цель подобного пункта - не НАЖИТЬСЯ на "бедном" квартиранте (хотя, какой он к черту, бедный, если способен башлять 500...600 баксов ежемесячно!), а заставить его ВДУМЧИВО читать пособия по эксплуатации.
Хотя может я не разобрался- может Вы сдаете квартиру \"упакованую\" по цене пустой? Тогда полностью согласен! Квартирант может согласится взять на себя риски по ремонту ЧУЖОЙ техники (хотя 50 % все равно многовато).
Хотя может я не разобрался- может Вы сдаете квартиру \"упакованую\" по цене пустой? Тогда полностью согласен! Квартирант может согласится взять на себя риски по ремонту ЧУЖОЙ техники (хотя 50 % все равно многовато).
Zerg
Z
Користувач
56
19 липня 2006
26 лют 2007 08:00
Ну, если у Вас квартира не простаивает месяцами в поисках жильцов - то вы все делаете правильно (свои интересы у Вас нормально прописаны).
Если же бывают простои по несколько месяцев из-за таких "пунктов"- то может надо взять калькулятор и приникинуть действительно ли такие "безценные" эти железки?
Хотя,когда я снимал квартиру- такие "хозяева" у меня получали статус "С ТАРАКАНАМИ в голове".
С ними я не разговаривал даже если цена немного ниже. Наслушался знаете ли историй.
Если же бывают простои по несколько месяцев из-за таких "пунктов"- то может надо взять калькулятор и приникинуть действительно ли такие "безценные" эти железки?
Хотя,когда я снимал квартиру- такие "хозяева" у меня получали статус "С ТАРАКАНАМИ в голове".
С ними я не разговаривал даже если цена немного ниже. Наслушался знаете ли историй.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше