Подати оголошення

ЖК "Синергия 2", Ирпень, ул. Мечникова, 118

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 250.
6/2%
16/6%
49/20%
99/40%
80/32%
1. . .179181. . .385
12 квіт 2016 14:29
Мир Вашому дому!

Форум, дивлюся, жвавий. Тому хотілося б дізнатися, які є "плюси" і "мінуси" (якщо можна так сказати і якщо такі є) в даному ЖК. На що слід звернути увагу при купівлі тут житла?
12 квіт 2016 14:43
Друзья, 6 апреля был произведен пуск газа поквартирно в 1-й очереди ЖК "Синергия 2".
12 квіт 2016 15:59
Уважаемые соседи из 2-й и 3-й очереди, не так давно активно обсуждали вопросы оформления права собственности. Подскажите, пожалуйста, не появилось более конкретной информации по поводу способов оформления и, в принципе, возможности выбора? Спасибо
12 квіт 2016 18:10
Цитата "Vi_Ta":
Уважаемые соседи из 2-й и 3-й очереди, не так давно активно обсуждали вопросы оформления права собственности. Подскажите, пожалуйста, не появилось более конкретной информации по поводу способов оформления и, в принципе, возможности выбора? Спасибо

Выбора нет, только через купле-продажу и 8,5% и оспорить БТИ нельзя никак. Будете платить сколько скажут
13 квіт 2016 10:54
Здесь, Вы можете сами предлагать и создавать темы для обсуждений, делиться полезными ссылками, вести списки по очередям и многое другое.
13 квіт 2016 11:30
Немного фото с 4-й очреди) :winky:
13 квіт 2016 13:24
Цитата:
Немного фото с 4-й очреди)

А рядом какой жк строиться?
13 квіт 2016 14:13
Цитата "Zoya_Borisovna":
Немного фото с 4-й очреди) :winky:

Це точно 4-та черга? На сайті, якщо вірити відеокамері, то 4-та черга вже оздоблена ззовні.
13 квіт 2016 14:45
Цитата "exclussive":

А рядом какой жк строиться?

не помню название, какое то креативное)))) будет перед нами 4 5-тиэтажки.
13 квіт 2016 14:47
Цитата "Бомж київський":

Це точно 4-та черга? На сайті, якщо вірити відеокамері, то 4-та черга вже оздоблена ззовні.

сторона со двора покрашена, а вот на другую сторону не хватило лесов, но бригада что работала в воскресенье сказали, что за пару недель смогут ее утеплить! :notsure:
13 квіт 2016 19:44
Цитата "Бомж київський":
Мир Вашому дому!

Форум, дивлюся, жвавий. Тому хотілося б дізнатися, які є "плюси" і "мінуси" (якщо можна так сказати і якщо такі є) в даному ЖК. На що слід звернути увагу при купівлі тут житла?

Зовсім нещодавно придбали квартиру в 7-й черзі. Свій вибір зупинили на цьому забудовнику з таких причин: - рекомендація друзів, що придбали квартиру в забудовника за адресою вул. Мечникова 101-б, також, сподобалося, наявність веб-камер, через які відслідковую рух будівництва, ще особисто для мене є величезним плюсом оформлення кредиту, що запропонували у відділі продажу Синергії, прив’язаний до гривні і відносно невеликий відсоток(порівняно з іншими банками до яких зверталися). До плюсів ще можу віднести те, що вся дозвільна документація у вільному доступі присутня на сайті.
З мінусами поки не стикалися, квартира ще в процесі будівництва.
14 квіт 2016 02:50
Ivanna, Zoya, дякую за відповіді! :thanks:
14 квіт 2016 02:54
Я так зрозумів, що квартири здаються без котла, електропроводки, системи опалення і т.д. і т.п. Хто вже зробив або робить, скажіть, будь ласка, в скільки приблизно обходиться купівля, встановлення і проведення цього всього добра.
14 квіт 2016 07:04
Цитата "Бомж київський":
Я так зрозумів, що квартири здаються без котла, електропроводки, системи опалення і т.д. і т.п. Хто вже зробив або робить, скажіть, будь ласка, в скільки приблизно обходиться купівля, встановлення і проведення цього всього добра.
Котел, проводка, отопление и т.д. все делается. Хотите, заказывайте у застройщика, хотите делайте сами. Можете часть выбрать из списка, все по желанию заказчика.
14 квіт 2016 11:16
Цитата "barbarus":
Котел, проводка, отопление и т.д. все делается. Хотите, заказывайте у застройщика, хотите делайте сами. Можете часть выбрать из списка, все по желанию заказчика.

Це зрозуміло. Мене цікавить, яка вартість виходить, якщо замовляти в забудовника. Може хтось вже може поділитися інформацією? :shuffle:
14 квіт 2016 13:16
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, 6-я очередь получается без цокольного этажа? :notsure:
14 квіт 2016 13:26
Внимание!!!! Друзья, напоминаем, что каждый инвестор ЖК "Синергия 2" и ЖК "Синергия 3" имеет право бесплатно получить свою клубную карту "City бонус" в нашем отделе продаж, по адресу: г. Ирпень, ул. Мечникова 101-б
15 квіт 2016 04:21
Цитата "Бомж київський":

Питання ще актуальне. Скиньте на форум, будь ласка. Здається, investor_sinergia2 писав, що має якусь інформацію :)
Як я зрозумів, повідомлення зі вказанням email видаляються <:(
15 квіт 2016 08:18
Цитата "Бомж київський":

Питання ще актуальне. Скиньте на форум, будь ласка. Здається, investor_sinergia2 писав, що має якусь інформацію :)
Як я зрозумів, повідомлення зі вказанням email видаляються <:(

Вот то, что сейчас предлагает подрядчик застройщика.
15 квіт 2016 08:36
Надеюсь информация поможет :thanks:
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .179181. . .385
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx