Подати оголошення

ЖК "Синергия 2", Ирпень, ул. Мечникова, 118

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 250.
6/2%
16/6%
49/20%
99/40%
80/32%
1. . .5052. . .385
23 лип 2015 10:08
Цитата "Кузя ":
Здається ,дійсно швидкобудівна компанія ,надіюсь що ще і якісна .А як буде прибудинкова територія облаштована біля 1-ї секції, якщо на 4-ій буде працювати кран і вестися будівельні роботи? Чи прибудинкова буде робитись вся разом ?

Больше всего поставят забор от 1-й секции в примерно 20м.
23 лип 2015 10:19
Цитата "Charisma":

Какой этаж?

Пятый этаж двухеомнатная
23 лип 2015 13:33
Вчора зробили перший внесок в 3 чергу. Але трохи страшно від того, що забудовник фізична особа і взагалі в договір завдатку не внесли паспорті дані довіреної особ, тільки ПІБ. Побудовано уже два поверхи, це уже плюс, але всетаки. Хто являється власником квартири, проконсультуйте чи ніяких проблем не виникало? :leb:
23 лип 2015 13:53
Да, проезд и отгорожение будет.

а по поводу постройки, стройка идет действительно :super:
23 лип 2015 14:28
А ми в четвертій .і теж переживаєм , паспорт довіреної особи перевіряли ,а його нема даних в договорі тому що у нього є довіреність від Оверка ,а його є всі дані .
23 лип 2015 14:35
Ми попросили, щоб в попередньому договорі вписали паспорті дані довіреної особи, і взагалі приклали копію паспорта і довіреності, але відреагували якось з натяжечкою на це прохання. Побачимо як воно буде при підписанні.
24 лип 2015 10:32
Возобновилась трансляция строительства ЖК Синергия-2

С уважением отдел продаж ЖК Синергия-2
25 лип 2015 07:12
Цитата "Кузя ":
А ми в четвертій .і теж переживаєм , паспорт довіреної особи перевіряли ,а його нема даних в договорі тому що у нього є довіреність від Оверка ,а його є всі дані .

Какой этаж? У меня третий.
25 лип 2015 09:57
А мы на первом . Будем надеятся ,что наш дом построят в срок и будем соседями ,хорошими !
25 лип 2015 11:19
Цитата "Кузя ":
А мы на первом . Будем надеятся ,что наш дом построят в срок и будем соседями ,хорошими !

Обязательно будем. А ты случаем не знаешь сколько квартир продано в четвертой очереди.
25 лип 2015 11:33
знаю только что на первом не проданы только 2 квартиры .
25 лип 2015 12:55
Цитата "Кузя ":
знаю только что на первом не проданы только 2 квартиры .

Сколько не обращались к застройщику чтоб обнародовал наличие квартир по секциям, результат нулевой.
25 лип 2015 13:06
Всем привет! У нас квартира на 5-м этаже в четвертой секции. Соседи, ау!
25 лип 2015 13:33
Цитата "Abrikoska":
Всем привет! У нас квартира на 5-м этаже в четвертой секции. Соседи, ау!

Привет! А я на третьем.
25 лип 2015 19:59
Доброй ночи! Скажите, пожалуйста, 2-я секция введена в эксплуатацию?На сайте вроде есть квартиры свободные :)
26 лип 2015 05:04
Цитата "KARANFIL":
Доброй ночи! Скажите, пожалуйста, 2-я секция введена в эксплуатацию?На сайте вроде есть квартиры свободные :)

Вторая вводится в эксплуатацию в начале следующего года. Наличие квартир по секциям застройщик в интернете не обнародует, сие есть тайна. Если понравилась какая либо квартира, то узнать о ней можно только в офисе застройщика.
26 лип 2015 07:23
Спасибо. Но все таки странно, на сайте написано 2-я секция декабрь 2015, и наличие квартир описано :???:
26 лип 2015 11:00
Краще звертатися у офіційний відділ продажу
Там вся актуальна та достовірна інформація.
26 лип 2015 12:35
Цитата "ilider":

Дана силка - це сайт агенства нерухомості. Для тог, щоб продати та отримати комісію, вони Вам напишуть ще і не таке ...
Краще звертатися у офіційний відділ продажу
Там вся актуальна та достовірна інформація.

Дуже вам вдячна. А як перевірити документи на земельну діляеку? І з ким із менеджерів ви підписали договір ?
27 лип 2015 11:11
Цитата "KARANFIL":

Дуже вам вдячна. А як перевірити документи на земельну діляеку? І з ким із менеджерів ви підписали договір ?
земельну ділянку можна перевірити тут //www.map.land.gov.ua/kadastrova-karta тут можна замовити і витяг, якщо потрібно, но він платний. попередній договір підписується з представником компанії, в якого є право на підставі нотаріальної довіреності підписувати такий договір
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .5052. . .385
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше