Подати оголошення

ЖК Фортуна-2 | Ирпень, ул. Джерельная, ул. Г. Сковороды

ЗабудовникКарпенко Богдан Валерійович
Здача ЖК2015 - 2019 р.
Планування
від 24 450 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
11/8%
13/9%
30/22%
33/24%
51/37%
1. . .205207. . .211
19 черв 2019 10:16
Доброго дня.
А що там у нас з дозвільними документами по 25 будинку???? У чому проблема?
22 черв 2019 20:55
Цитата "Sergio25":
Доброго дня.
А що там у нас з дозвільними документами по 25 будинку???? У чому проблема?


Доброї ночі, "Sergio25". Відповідь на Ваше запитання на сторінці 205 форуму, публікація відділу продажу від 12.06.2019 року.
23 черв 2019 19:33
Доброї ночі відділ продаж.
Мене не зовсім влаштовує Ваше посилання на публікації які були зроблені раніше. Тобто нічого не змінилося?
А що до Вашої відписки від 12.06.19. окрім зовсім непотрібних повчань що нам потрібно було робити при виборі квартир нічого конкретно не сказано про те на якому етапі знаходяться документи? І що заважає? На коли назначено розгляд ДАБІ?
І, будь ласка, тримайте нас в курсі.
Дякую за розуміння.
24 черв 2019 21:10
Ответ новым покупателям
Экология. Живем год на сьемной квартире рядом возде фортуны. Все устравиает очень много зелени и хорошо продуваеться с поля. елси что и горит то быстро выветриваеться.
Сквазняки конечно сильные вокруг фортуны.
Запах иногда чуствую от завода. Муж не чуствует.
Качество строительства на высоте.
Гос садиков не увидите. Мы отдали в частный.
в о
черели Колибри стоим год. продвинулись уже 170 <:( ребенку 4. до школы не попадем..
со школами та же история. но есть рядом в рич таун очень неплохие начальные частные школы. дорого. но стоит того.

мы заканчиваем ремонт в 17 доме и передим к осени. каждый там . ни смотря ни на что кайфую . атмосфера супер. двор супер. соседи тоже. приличныы. в соновном молодые с детьми
24 черв 2019 21:21
а я бы хотела очень попросить что бы следили за територией. травку не поливают вдоль 17, 27 домов. оно желтее и отмирает. а еще есть куски где ее не досадили. като не очень смотриться. Причем заложены шланги но почему экогомят овдичку в такую жару?
Буду очень рада если начнут полив.

А еще что насчет охраняемой територии? а соседи?
24 черв 2019 21:28
про футбольное поле. играют там в основном на выходных. Слышат наверное только свечки между которыми он установлен! но ! то что там будет фубольное поле все знали с самго начала ведь был четкий план расположения домов и благоустройства и игровых зон. так что надо было внимателеьнее выбирать дом учитывае болезни и психически нарушения.
Вам скорейшего выздоровления.
Кстатит там можно играть с 9 до 9. это нормлаьон. ремонт больше слышно)
26 черв 2019 15:58
по поводу футбольного поля.
играют там НЕ "в основном на выходных". играют там каждый день и далеко не до 21:00, и далеко не жители нашего ЖК. люди целенаправленно стекаются на это поле из Синергии, рич тауна и других жк. зачастую целыми командами. многие приезжают на велосипедах, бросают их на газонах, играют до закрытия, совершенно не беспокоясь о сохранности поля.

но больше всего в этой ситуации непонятна малодушная реакция застройщика на этот беспредел. была попытка наладить с ним диалог, но он открестился, парировав тем "а какое я отношение имею к полю". можно подумать оно само там появилось... Поле это сейчас является совершенно бесхозным - им не занимается ни ОСББ, ни застройщик, никто. оно реально отдано на растерзание чужакам. игра никак не регламентируется абсолютно. вполне возможно, что такая участь вскоре постигнет и другие объекты нашего ЖК, исходя из отношения застройщика к полю. А ведь минимизировать шум можно элементарно - заменив дребезжащую железную сетку, о которую дети, а также взрослые из других ЖК неистово бьют мячами, на веровочную, такую как установлена в воротах. И такой вариант тоже был озвучен застройщику, но ни ему, ни ОСББ до этого нет дела.

Было желание начать решать этот вопрос юридически: идентифицировать владельца, начать затем с ним диалог, прийти к какому-то решению цивилизованно. но мы ведь все прекрасно понимаем и так, кому принадлежит поле.

поэтому было решено вместо этого направления развивать больше медийное. сейчас нашей группой единомышленников, окна которых выходят на это поле, решается вопрос распечатки баннеров, чтобы затем одновременно вывесить их из окон наших квартир в знак протеста. хотим привлечь максимальное количество квартир, обсуждаем сейчас текст баннеров, чтобы максимально эффективно создать инфоповод для местных СМИ. а параллельно с этим создается контент для группы об этом поле и наплевательском отношении застройщика, чтобы затем запустить таргетированную рекламу одновременно с флэшмобом "протестом баннерами".
27 черв 2019 14:11
Живя в комплексе с марта происходит жесть во время коротковременого ливня!!!! По всему комплексу! Особенно страдают цоколи, лифтовые шахты и подъезды!!! Почему застройщик -Карпенко до сих пор не решает эту проблему?!!!
27 черв 2019 20:46
28 черв 2019 16:05
Я вважаю, що проблему із підтопленням подібного характеру тепер так просто не вирішити. Потрібно було при будівництві будинку вхід у під'їзд робити вище рівня землі або хоча б на рівні, а не нижче. Я коли купував квартиру у даному ЖК відразу звернув увагу на це і вибрав квартиру у будинку де вхід у під'їзд має сходи уверх, а не вниз. Но маю іншу проблему, це відсутність сертифікату на будинок і ця проблема мене не радує, буває зявляється така думка, що його уже і не буде по не відомим причинам, а у відділі продажу нічого конкретного не говорять, так аби ми щось сказати. Ведення будинку в експлуатацію постійно переносять, а тепер навіть не відомо до якого часу.
28 черв 2019 16:45
Так, з документами щось незрозуміло.
Чітких пояснень від забудовника нема.
А як що звернутись до ДАБІ? Там можуть сказати причину ЧОМУ? Від кого причина не надання документів. В кого є якись думки?
28 черв 2019 18:38

Можна спробувати написати в розділ звернення громадян https://dabi.gov.ua/gromadska-pryjmalnya/napysaty-zvernennya/

28 черв 2019 21:17
Звернення відправив. Будемо мати надію що хтось таки дасть відповідь. Або ДАБІ або Забудовник.
01 лип 2019 07:21
Доброго дня, шановний "Sergio25".
Для отримання пояснень, яких Ви так чекаєте, запрошуємо Вас сьогодні о 18.00 до відділу продажу. Розписувати на форумі інформацію недоцільно, так як описувати дуже багато, та й зрозуміліше буде пояснити при живому спілкуванні.
Якщо Ви дійсно хочети отримати відповіді на свої запитання, а не просто підтримати активність на форумі, будь ласка знайдіть час і завітайте до нас у відділ продажу.
Ми завжди відкриті для живого спілкування з усіма, хто цього потребує. Якщо запропонований нами час Вам, з якихось причин, не підходить, будь ласка, зазначте коли Вам буде зручно зустрітись для вирішення питань.
01 лип 2019 12:06
Доброго дня, відділ продаж.
Як тільки в мене буде вільний час я обов’язково скористаюсь Вашою порадою і зустрінусь з Вами для живого спілкування.
01 лип 2019 20:53
Sergio25, судячи з вашої відповіді для Вас уже не актуально з'ясування терміну отримання Сертифікату та отримання відповіді, щодо причин затримки оформлення права власності, як наслідку, з перших вуст. Складається враження, що Ви або БOT, або дописи на форумі - це спосіб заміни живого спілкування, що завжди дозволяє оперативно знайти компромісне рішення і розібратися в ситуації.
P.s. Звертаємось до Вас з проханням, не підбурювати користувачів форуму та соціальних мереж на негативні коментарі, які грунтуються на Ваших припущеннях, а все ж таки знайти час для "живого" спілкування.
З повагою, відділ продажу ЖК "Фортуна".
01 лип 2019 21:17
Доброго Вам.
Я теж з повагою відношусь до Вас, але на превеликий жаль я не маю такої можливості по Вашій команді бігти щоб спілкуватись з Вами. Я Вам нічого не винен.
Прохання в подальшому не висовувати якісь умови.
Питання про час спілкування можно вирішити у телефонному режимі.
І в останнє: Вас теж можна назвати на три літери, хоча заслуговуєте на більшу кількість літер.
Від Вас хотілось би почути більш чітких відповідей.
Будь чемні до інвесторів. Дякую за розуміння.
02 лип 2019 19:06
Sergio25, дякуємо за розуміння. Можна дізнатись Ваш номер будинку та квартири, ми з Вами обов'язково зв'яжимось і домовимось про час зустрічі.
03 лип 2019 06:18
Добрий день, шановний забудовник.
Мені приємно така Ваша ініціатива як найшвидше зустрітися зі мною. Краще б Ви таке мали бажання зробити документи. Але стадіон так стадіон.
Я з 25 будинку, на даний час я знаходжусь за межами країни. Планую на прикинці липня бути в Києві. Так що наберемось терпіння.
Дякую за розуміння.
03 лип 2019 19:36
Sergio25, "Дякую за відповідь. Я не Зеленський, а Ви не Порошенко. Але зустрічі з Вами буду з нетерпінням чекати"
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .205207. . .211
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше