Индикаторы рынка недвижимости Киева за прошедшую неделю от 16.08.2010
Anonymous
16 серп 2010 13:29
Хто заставляв нинішніх "страждальців" брати кредит? Погодившись на умови банкірів, вони узяли на себе усі можливі ризики. І програли!!! Хто має відповідати за дурість цих йолопів? Тільки вони самі! Такий закон життя. Чому платники податків повинні допомагати недолугим невдахам, які свого часу забажали придбати квартиру у столиці, машину, гараж, дачу тощо. Не можете платити за кредитом - дітей віддайте до притулку, а самі працюйте 24 години на добу ... за свою дурість.
Hamster

Ветеран
1 294
18 серпня 2009
16 серп 2010 13:49
Цитата:
кредит на 130 тыс., 12% годовых, схема погашения - аннуитет, на 20 лет - всего выплат получится чуть меньше 350 тыс. (это при отсутствии дополнительных комиссий).
меня бы жаба задавила почти в 3 раза переплачивать.
Даже если за эту однокомнатную квартиру платить 400 у.е. аренды в месяц, то можно: 350000:400:12=73 года арендовать ее, не боясь никаких долгов. Быть свободным человеком.
Иззет Кизиларслан

Ветеран
5 663
16 листопада 2009
16 серп 2010 14:14
Цитата:Хто заставляв нинішніх "страждальців" брати кредит? Погодившись на умови банкірів, вони узяли на себе усі можливі ризики. І програли!!! Хто має відповідати за дурість цих йолопів? Тільки вони самі! Такий закон життя. Чому платники податків повинні допомагати недолугим невдахам, які свого часу забажали придбати квартиру у столиці, машину, гараж, дачу тощо. Не можете платити за кредитом - дітей віддайте до притулку, а самі працюйте 24 години на добу ... за свою дурість.
Наскiльки ж зараз виросла в своiх проявах жорстокiсть до побратимiв, потрапивших через необачнiсть у скрутне становище.... загалом же iсторично не притаманна украiнському люду.

Anonymous
16 серп 2010 14:30
"жорстокiсть до побратимiв, потрапивших через необачнiсть у скрутне становище.... загалом же iсторично не притаманна украiнському люду" - якось хитро звучить ця теза. Значить "побратими" узяли кредит на 1 млн гривень, а решта українців повинна співчувати і власними коштами допомагати хитруну-йолопу залишити собі цей мільйон??? Тоді такими хитрунами стане уся країна, що призведе до краху фінансової системи. Єврейська Тора вчить євреїв "Ніколи не беріть гроші у борг під процент, натомість давайте гоям гроші під вигідні вам відсотки". Може кредитна халепа таки навчить мудрості наступні покоління українців, а нинішнє покоління нехай сплачує грошенята за кредитами. І не має чого перекладати проблему на державу. Вона цих йолопів не заставляла впрягатися у ярмо. Кредитне рабство - це вибір ГОЇВ.
Anonymous
16 серп 2010 14:36
"Недвижимость росла 10 лет. Это сейчас вы себя умным позиционируете. Все тогда кричали на разные голоса. Повторяю - речь идёт о ПРОСТЫХ ЛЮДЯХ, которым надо было решать свои проблемы СЕЙЧАС. Ждать ещё 10 лет надо было?
Все брали кредиты, во всём мире. И вы бы взяли - были бы деньги и возможность...
----------------------
Недвига росла не 10 лет. а лет 6-7, и то только в последние годы бешенными темпами. Деньги у меня были, и возможность купить была, но я сознательно отказался от идеи покупать в кредит, посчитав все риски. И сейчас сижу с деньгами, смысла бежать и покупать на падающем рынке нет. Так что не надо свою глупость оправдывать, те кто думал не ввязывались и с деньгами, а у кого мозгов нет, те сейчас плачут и расказывают кто "бы мог подумать что так будет". И ждать обвала надо было точно не 10 лет, прикидывал что максимум лет 5, получилось 3.
Все брали кредиты, во всём мире. И вы бы взяли - были бы деньги и возможность...
----------------------
Недвига росла не 10 лет. а лет 6-7, и то только в последние годы бешенными темпами. Деньги у меня были, и возможность купить была, но я сознательно отказался от идеи покупать в кредит, посчитав все риски. И сейчас сижу с деньгами, смысла бежать и покупать на падающем рынке нет. Так что не надо свою глупость оправдывать, те кто думал не ввязывались и с деньгами, а у кого мозгов нет, те сейчас плачут и расказывают кто "бы мог подумать что так будет". И ждать обвала надо было точно не 10 лет, прикидывал что максимум лет 5, получилось 3.
Omega

Користувач
93
28 листопада 2007
16 серп 2010 14:40
Перекрёсток 7ми дорог - как в песне... Каждый выбирает куда ему идти... Кто угадал, кто прогадал.
Geizer
G
Постійний користувач
365
07 березня 2007
16 серп 2010 14:41
Цитата:
Наскiльки ж зараз виросла в своiх проявах жорстокiсть до побратимiв, потрапивших через необачнiсть у скрутне становище.... загалом же iсторично не притаманна украiнському люду.((
Какая жестокость? Это борьба за свое место под солнцем. Или как скажите я должен к ним относиться, когда именно из за них (как одного звена цепочки) я не могу обеспечить себе их существование (не нынешнее, а докризисное)?
Иззет Кизиларслан

Ветеран
5 663
16 листопада 2009
16 серп 2010 15:00
Цитата:Значить "побратими" узяли кредит на 1 млн гривень, а решта українців повинна співчувати і власними коштами допомагати хитруну-йолопу залишити собі цей мільйон??? Тоді такими хитрунами стане уся країна, що призведе до краху фінансової системи. Єврейська Тора вчить євреїв: "Ніколи не беріть гроші у борг під процент, натомість давайте гоям гроші під вигідні вам відсотки". Може кредитна халепа таки навчить мудрості наступні покоління українців, а нинішнє покоління нехай сплачує
Це насправдi жах якийсь, що простий украiнець спiвчувае бiльш банкiвськiй системi, анiж конкретнiй людинi, яка потрапила в халепу лише з причини бажання мати окреме житло! Скiльки ж накопичилося нелюдяностi, заздрощi, непоясненноi лютi до людей, якi ризикнули перевiрити банкiвську систему на собi. Cкiльки ж зiбралося захисникiв нинi дiючоi банкiвськоi системи, яка волiе м*яса боржника, аби продати його на базарi та покрити збитки вiд своеi недолугоi дiяльностi!
Вона звисоку почала, звисоку i закiнчить. Високi кредити та високi депозити - це чомусь нiхно не обговорюе та не вважае за зло. Натомiсть кожен злорадствуе та круте навколо виска.
Таке наче на форумi всi банкiри, нема жодноi чесноi людини з хоча б 10% людяностi.
Жадоба править свiтом!!!
Кроха

Постійний користувач
162
26 березня 2010
16 серп 2010 15:19
Цитата:
Переоцененная недвига? А как быть тем, у кого кредит, и кто брал однокомнатную за 130 00 0 у.е., и теперь не может платить кредит из-за потери работы и голодного ребенка? Как быть нам, мы хотим продать, чтобы погасить долг и забыть о кредитах как о страшных снах? ЧТО НАМ ДЕЛАТЬ? Мы хотим жить, хотя бы на улице НО ЖИТЬ!!!! А продав по нынешним ценам - мы останемся на улице и еще будем должны банку 50% суммы кредита. ЭТО УЖАС!
Ольга, при всём уважении к Вам: из каких соображений на данный момент человек должен купить у Вас 1-к квартиру за такие деньги? Капитализм штука жестокая, это факт.
Отдайте квартиру банку - за границей так и поступают(купили на пике, цены упали, проще избавиться от баласта, чем утонуть)...это будет выходом с наименьшими потерями, чем влачить жалкое существование, но мёртвой хваткой вцепиться в эту квартиру. Вот увидите, банк будет Вас уговаривать не делать этого шага, ведь им выгоднее, чтобы Вы платили эту кабалу (им не выгодно забирать у Вас квартиру, НЕВЫГОДНО!!!!)
Конечно, банк тоже не сможет продать её по нынешней цене, но Вы будете свободны от проплат!!! Ждать :авось цены поднимутся до тех,что были на пике и быть в рабстве - это бессмысленно!!!
И не осуждайте тех, кто жестоко Вам отвечает - сейчас такое время, что позволить себе сочувствие могут немногие.
триск
т
Користувач
45
12 лютого 2007
16 серп 2010 15:32
Цитата:
Ольга, при всём уважении к Вам: из каких соображений на данный момент человек должен купить у Вас 1-к квартиру за такие деньги? Капитализм штука жестокая, это факт.
Отдайте квартиру банку - за границей так и поступают(купили на пике, цены упали, проще избавиться от баласта, чем утонуть)...это будет выходом с наименьшими потерями, чем влачить жалкое существование, но мёртвой хваткой вцепиться в эту квартиру. Вот увидите, банк будет Вас уговаривать не делать этого шага, ведь им выгоднее, чтобы Вы платили эту кабалу (им не выгодно забирать у Вас квартиру, НЕВЫГОДНО!!!!)
Конечно, банк тоже не сможет продать её по нынешней цене, но Вы будете свободны от проплат!!! Ждать :авось цены поднимутся до тех,что были на пике и быть в рабстве - это бессмысленно!!!
И не осуждайте тех, кто жестоко Вам отвечает - сейчас такое время, что позволить себе сочувствие могут немногие.
дело в том, что договор кредитования предусматривает погашение кредита вне зависимости от стоимости залогового имущества. это значит, что банк забирает у вас квартиру, продает за гроши, а разницу между суммой кредита и полученными от продажи жилья средствами вы должны выплачивать. или может у вас были поручители, тогда и у них заберут имущество в счет вашего кредита. так что, вернуть квартиру банку- не выход.
Anonymous
16 серп 2010 15:43
"простий украiнець спiвчувае бiльш банкiвськiй системi, анiж конкретнiй людинi, яка потрапила в халепу лише з причини бажання мати окреме житло!" - перекручування фактів. Я не співчуваю ні банкам, ні їхнім боржникам. Хто хоче мати ОКРЕМЕ житло, але не має для того достатніх ресурсів, той купує це житло там, де воно дійсно доступне для гаманця бажаючого. Наприклад, у райцентрі Луганської області, а не у КИЄВІ !!!! У столиці житиме той, хто має гроші. А злидні - на периферії. Це Закон Ринку.
Кроха

Постійний користувач
162
26 березня 2010
16 серп 2010 15:49
Цитата:
дело в том, что договор кредитования предусматривает погашение кредита вне зависимости от стоимости залогового имущества. это значит, что банк забирает у вас квартиру, продает за гроши, а разницу между суммой кредита и полученными от продажи жилья средствами вы должны выплачивать. или может у вас были поручители, тогда и у них заберут имущество в счет вашего кредита. так что, вернуть квартиру банку- не выход.
Не видела, чтоб банки за гроши продавали квартиры, у них на сайтах по заоблачным ценам (сорри,по докризисным) выставлено..

ну если такие дела, то пусть уходят в подполье, как советовали до меня.....иначе - никак.
Anonymous
16 серп 2010 15:59
Є інша, реальна, можливість мешкати у Києві людині з певним рівнем доходів. Це винаймання житла. У Німеччині лише 42% громадян є власниками житлової нерухомості, а решта - усе життя винаймає квартири або будинки. І живуть достойно купують авто, одяг, туристичні тури тощо. Хто прагне столичних принад, купує постійне житло на периферії, а працює і заробляє гроші у Києві, винаймаючи житло (квартиру, кімнату, кут). Вартість оренди, звісно, буде не низькою, але за столичний статус треба платити. Нічого іншого не вигадати.
триск
т
Користувач
45
12 лютого 2007
16 серп 2010 16:02
Цитата:
Не видела, чтоб банки за гроши продавали квартиры, у них на сайтах по заоблачным ценам (сорри,по докризисным) выставлено..
ну если такие дела, то пусть уходят в подполье, как советовали до меня.....иначе - никак.
не верьте банкам.

Wingman

Постійний користувач
370
30 вересня 2006
16 серп 2010 16:17
Цитата:
Це насправдi жах якийсь, що простий украiнець спiвчувае бiльш банкiвськiй системi, анiж конкретнiй людинi, яка потрапила в халепу лише з причини бажання мати окреме житло! Скiльки ж накопичилося нелюдяностi, заздрощi, непоясненноi лютi до людей, якi ризикнули перевiрити банкiвську систему на собi. Cкiльки ж зiбралося захисникiв нинi дiючоi банкiвськоi системи, яка волiе м*яса боржника, аби продати його на базарi та покрити збитки вiд своеi недолугоi дiяльностi!
Вона звисоку почала, звисоку i закiнчить. Високi кредити та високi депозити - це чомусь нiхно не обговорюе та не вважае за зло. Натомiсть кожен злорадствуе та круте навколо виска.
Таке наче на форумi всi банкiри, нема жодноi чесноi людини з хоча б 10% людяностi.
Жадоба править свiтом!!!
Це дійсно жах. Давайте співчувати людині, що програла в карти, адже вона теж намагалася зробити своє життя краще. А не заздрість вела людину в банк, та виводила її рукою підпис. Адже людина із заздрості намагалася бути не гіршою за інших. Адже у її знайомих вже було окреме житло. Скільки у нашому суспільстві люті та ненависті до наркомана, якому на дозу нема грошей, він не винний що його втягнули, тепер він в ночі вимушений розбивати людям голови за гаманець та нівечити машини за магнітолу, та він хвора людина, а ми до нього вороже, та з непоясненною люттю.
Кожен злорадствує та крутить навколо виска, мабуть вже забули ті часи, коли потішалися над ними, коли людина що не купує житло в іпотеку була лохом... так наче навколо всі володарі своїх квартир, а ти винаймаєш чуже.
Жадоба править світом, а безвідповідальність та недалекоглядність їй у цьому сприяють.
Я ще у 2006 тут на форумі закликав, кредити це зло, ті хто їх бере можуть опинитись на вулиці.
Кожен має платити за себе.
Амінь.
Иззет Кизиларслан

Ветеран
5 663
16 листопада 2009
16 серп 2010 16:23
Цитата:"простий украiнець спiвчувае бiльш банкiвськiй системi, анiж конкретнiй людинi, яка потрапила в халепу лише з причини бажання мати окреме житло!" - перекручування фактів. Я не співчуваю ні банкам, ні їхнім боржникам. Хто хоче мати ОКРЕМЕ житло, але не має для того достатніх ресурсів, той купує це житло там, де воно дійсно доступне для гаманця бажаючого. Наприклад, у райцентрі Луганської області, а не у КИЄВІ !!!! У столиці житиме той, хто має гроші. А злидні - на периферії. Це Закон Ринку.
Але ж я не бачу у ваших стверджуваннях намагання розiбратися у ситуацii. Людина говорить, що навiть коли у неi заберуть наявне куплене в кредит житло, то вона ще буде винна 65 тис. у.о., тому що за нею лишиться залишок позиченого вiд продажу заставного майна.
Я вважаю це неправильним та виступаю за амнiстiю для людей, котрi необачно потрапили в пастку та мають нинi ЗА ЗАКОНОМ сплачувати решту вiд нинiшньоi вартостi майна. Ви ж стверджуете , що так i мае бути, бо людина була дурна, а тепер нехай вона та ii дiти вiдпрацьовують решту високих валютних боргових зобов*язань, котрi колись на себе узяли i котрих уже нема, тому що банк забрав, але ще зобов*язанi банку половину.
Тому я й даю пораду вiддати залог, але не вiддавати бiльше нiчого. А тим хто прийде м*ясо людське забирати в рахунок погашення боргу, кинути в пику зламаний стiлець, тому що сiм*я й так вже покарана майном, а кров пити нiкому з людей не дозволено. Банкрути теж заслуговують на елементарну повагу, вони теж люди живi....
Wingman

Постійний користувач
370
30 вересня 2006
16 серп 2010 16:37
Цитата:
Людина говорить, що навiть коли у неi заберуть наявне куплене в кредит житло, то вона ще буде винна 65 тис. у.о., тому що за нею лишиться залишок позиченого вiд продажу заставного майна.
Я вважаю це неправильним та виступаю за амнiстiю для людей, котрi необачно потрапили в пастку та мають нинi ЗА ЗАКОНОМ сплачувати решту вiд нинiшньоi вартостi майна. Ви ж стверджуете , що так i мае бути, бо людина була дурна, а тепер нехай вона та ii дiти вiдпрацьовують решту високих валютних боргових зобов*язань, котрi колись на себе узяли i котрих уже нема, тому що банк забрав, але ще зобов*язанi банку половину.
Я давав опис ситуації з боргом на форумі. Я не маю ні юрідичної ні економічної освіти. Але коли мені проїли мозок родичі, намагаючись втягнути мене в іпотеку, я пішов до банку та взяв папери, що мав підписати. Доречі не на користь банку, скажу що це було досить складно. Але я на це спромігся. Достатньо було прочитати уважно, щоб зрозуміти всі наслідки. Але чомусь люди підписували не аналізуючи. Тепер нехай відпрацьовують...
Иззет Кизиларслан

Ветеран
5 663
16 листопада 2009
16 серп 2010 16:59
Цитата:
Я давав опис ситуації з боргом на форумі. Я не маю ні юрідичної ні економічної освіти. Але коли мені проїли мозок родичі, намагаючись втягнути мене в іпотеку, я пішов до банку та взяв папери, що мав підписати. Доречі не на користь банку, скажу що це було досить складно. Але я на це спромігся. Достатньо було прочитати уважно, щоб зрозуміти всі наслідки. Але чомусь люди підписували не аналізуючи. Тепер нехай відпрацьовують...
практика показуе, що писати можна все що завгодно, але все одно все буде по-моему! У боржника можна забрати все його майно, але нiкому не буде дозволено боржника знедолити. Якщо потрiбно буде, то i зi зброею в руках боржник в цiй краiнi виступить проти власного знедолення. Звiсно, надалi вiн буде вже обачнiшим, а може рокiв за 5 i вам фори дасть...
Купчиха

Ветеран
1 282
06 травня 2010
16 серп 2010 17:22
Цитата:
Так, а кто спорит то? Конечно человечнее нужно быть... Просто как-то поражает, что не включился инстинкт самосохранения, как можно брать такую сумму на 30 лет???? Это же 1к наверное еще и ХРУЩ!!! 130 кусков, это же просто пи....... Да сколько же батрачить то нужно, чтобы 130 кусков зарабоать....
Так их ведь не 130. Еще прОценты. Их 250 где-то.
Купчиха

Ветеран
1 282
06 травня 2010
16 серп 2010 17:27
Цитата:
"жорстокiсть до побратимiв, потрапивших через необачнiсть у скрутне становище.... загалом же iсторично не притаманна украiнському люду" - якось хитро звучить ця теза. Значить "побратими" узяли кредит на 1 млн гривень, а решта українців повинна співчувати і власними коштами допомагати хитруну-йолопу залишити собі цей мільйон??? Тоді такими хитрунами стане уся країна, що призведе до краху фінансової системи. Може кредитна халепа таки навчить мудрості наступні покоління українців, а нинішнє покоління нехай сплачує грошенята за кредитами. І не має чого перекладати проблему на державу. Вона цих йолопів не заставляла впрягатися у ярмо.
- "залишити собі цей мільйон", + квартирку в качестве бонуса. Мне тоже интересно, кто оплатит этот банкет.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1126.083 770
- ЖК Урлівський-2 | Київміськбуд | Київ, вул. Клеманська, Причальна, Сортувальна26.082 063
- ЖК Q10 IRPIN | Відважних | Ірпінь, вул. Університетська, 1-С/1, 1-P26.082
- ЖК Gravity Park | Креатор-Буд | Київ, просп. Берестейський, 13926.0894
- МФК А136 Highlight Tower | DIM | Київ, вул. Антоновича, 136-13825.08410
- ЖК Crystal Avenue | НоваБудова | Петропавлівська Борщагівка, вул. Оксамитова, 922.0871
- ЖК Щасливий Grand | НоваБудова | Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 3а22.084
- ЖК Luxberry Lakes & Forest | BudCapital | Обухівський р-н, Козин, пров. Козацький, 1121.0825
- ЖК SENAT | GEOS | Київ, Кільцева дорога, 321.0865
- ЖК Оранжерея | Edelburg Development | Київ, Миколи Василенко, 220.0887
- Чи варто зараз купувати нерухомість?27.084 627
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Іпотека від Банків із найкращими умовами | Обговорення кредитів під заставу нерухомості13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- ЖК Імперіал Парк Авеню | Імперіал Буд | Чернівці, вул. Рівненська, 718.084
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Одесса, ул. Еврейская, 3 | Будова04.084
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- Крыша потекла, что делать?25.0818
- Перепланування | прохання та поради щодо конкретних ситуацій19.082 216
- Матеріал багатоквартирного будинку. Який найкращий?13.0812
- Кліматичне обладнання норвезької ТМ Bergen07.082
- Як можна прочистити або покращити вентиляцію в квартирі?06.086
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?30.0720
- Як правильно закласти шви в стінах після врізання стільниці/підвіконня?24.072
- Чи варто робити лоджію продовженням кімнати24.0716
- Чим обробити дерев'яні стіни будинку?24.073