Подати оголошення

Дом "Степовий" (№6) - вул. Єлизавети Чавдар, 34

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 17.
6/35%
2/12%
7/41%
1/6%
1/6%
1. . .6668. . .351
06 серп 2015 09:26
Речь шла о третьей секции, в которую окна должны были ставить еще в марте. Во всяком случае, это было в плане.
06 серп 2015 09:53
Цитата "Sozitel":

Вона така маленька, може покажіть що ви надумали, дуже цікаво !!!!

Обов"язково вам скинемо свій проект, якщо він зберігся у чоловіка на ноуті. У нас взагалі декілька варіантів, навіть припускали щоб прибрати стінку з маленьким коридорчиком. Але цей варіант будемо розглядати після попереднього підтвердження уповноважених осіб, бо дуже вже не хочеться, щоб потім у нас та сусідів були якісь проблеми зі стінами.
06 серп 2015 13:33
Цитата "Ольчик_12":

Знайомі сказали, що повинно все закінчитись, а там вже як діло піде. Але дуже хочеться, щоб навесні ми активно займались підбором меблів та шпалер. Ми вже навіть проект кухні спланували.

Поделится можете вашими идеями?
06 серп 2015 13:40
Цитата "Ольчик_12":

Обов"язково вам скинемо свій проект, якщо він зберігся у чоловіка на ноуті. У нас взагалі декілька варіантів, навіть припускали щоб прибрати стінку з маленьким коридорчиком. Але цей варіант будемо розглядати після попереднього підтвердження уповноважених осіб, бо дуже вже не хочеться, щоб потім у нас та сусідів були якісь проблеми зі стінами.

У вас кухня какого размера? Какая планировка?
06 серп 2015 15:20
Цитата "Brest ":

У вас кухня какого размера? Какая планировка?

Звичайно поділимось, як тільки чоловік повернеться, бо ми свою квартиру продали, гроші вклали і зараз живемо на дачі. А план квартири у нас 3А, кухня 8,29.
06 серп 2015 16:03
Цитата "Sozitel":

Вона така маленька, може покажіть що ви надумали, дуже цікаво !!!!

У меня 3 шка , кухню буду переносить в ком с 14 метров , в то 7 метров как то не комельфо.
06 серп 2015 17:33
Я когда свою 3А покупал, в ОП спросил за вход(проем) на кухню, можно-ли его убрать. Мне ответили, что эта перегородка хоть и ж/б, но нагрузки никакой не несет, её можно убрать, я так понял.
06 серп 2015 18:02
Цитата "Ольчик_12":

Стінку, запитував вже на форумі, зносити не можна, на жаль, буду з нетерпінням чекати на Ваші погляди на кухню!
06 серп 2015 18:29
Цитата "Kot as":

У меня 3 шка , кухню буду переносить в ком с 14 метров , в то 7 метров как то не комельфо.

я конечно уверена, что вы и вытяжку мощную поставите и все такое
но, соседи таки будут слышать ваши запахи готовки( те которые сверху снизу жить будут)
у вас какой этаж?
06 серп 2015 19:42
Цитата "ujin01":

Это хорошо, значит наверное будет возможность договориться с Банком и въехать в первые 3 месяца после сдачи

Такой вариант думаю нужен многим. Надо договариваться!
06 серп 2015 20:34
Цитата "Kot as":

Так, ми теж це розглядали як варіант, але у знайомих був такий випадок, коли вони кухню перенесли на балкон і поставили турбінну витяжку, то від сусідів проходу не було, бо прилеглі квартири просто пахнуть їхніми стравами. Тому ми вирішили нічого не змінювати, а якщо скажуть, що виніс стінки теж нашкодить конструкції, то будемо жити з такою кухнею. Мені ж на ній всього лише готувати. Доречі, у квартирах серії КТ, які ми дивились перед Патріотикою кухні аж ніяк не більші і люди прекрасно живуть.
06 серп 2015 20:45
Цитата "Restavrator":
Я когда свою 3А покупал, в ОП спросил за вход(проем) на кухню, можно-ли его убрать. Мне ответили, что эта перегородка хоть и ж/б, но нагрузки никакой не несет, её можно убрать, я так понял.

Так, перед купівлею квартири нас завели в якийсь будинок (Поділля чи Диканька), щоб ми побачили приблизно ремонт і планування. Ми відповідно поцікавились, що і як в квартирі можна змінити, то нам відповіли, що можна прибрати лише одну стінку по всій квартирі, якою відповідно збільшити кухню. До решти стінок не можна навіть доторкатись. Але цю інформацію ми хочемо ще раз перевірити, щоб не створювати проблем собі та сусідам.
06 серп 2015 20:46
Ого, вот это работа с клиентами)
Вот бы мне так, я просто пришел и заплатил, даже не видел, что там будет.
07 серп 2015 07:13
Цитата "dsoul":

я также, по чертежам и картинке брал))
07 серп 2015 07:27
Цитата "dsoul":

я покупал когда и показывать нечего было )))

вот она история в картинках, тот день когда я заплатил за квартиру )))

07 серп 2015 08:32
фасадом занялись активно 8-)
уже две люльки видны на камере)))
07 серп 2015 11:36
Цитата "ktotoshka":

но, соседи таки будут слышать ваши запахи готовки( те которые сверху снизу жить будут)
у вас какой этаж?

Вытяжка не причем, кухня 14 м граничит с ванной вот весь и выход с сл. Ситуацией .
07 серп 2015 11:45
Цитата "Kot as":

Вытяжка не причем, кухня 14 м граничит с ванной вот весь и выход с сл. Ситуацией .

а мы сейчас говорим о планировке какой квартиры?
я например, подумала о 3ке
то, что комната граничит с ванной и т.д. -это хорошо для того кто делает
но для соседей -это будет "ад"
в комнате -будет запах кухни, еще и в ванной...
07 серп 2015 12:54
Цитата "uaVladya":

вот она история в картинках, тот день когда я заплатил за квартиру )))

во-во, и я так же брал)) очечько сжималось сильно когда деньги относил - так как первая в жизни инвестиция - и в тот период влететь был очень высокий шанс))

Цитата "ktotoshka":

у вас какой этаж?

я кухню будут выносить на балкон, но проблем с соседями быть не должно - так как по этому стояку везде кухни, та и готовлю я не так уж и часто (тем более не готовлю что-то вызывающе пахнущее)
07 серп 2015 15:12
Цитата "ktotoshka":

у вас какой этаж?

я кухню будут выносить на балкон, но проблем с соседями быть не должно - так как по этому стояку везде кухни, та и готовлю я не так уж и часто (тем более не готовлю что-то вызывающе пахнущее)[/quote]

если комнаты не менять, проблем ге будет
а вот если поменять, то можно создать проблему себе и соседям.
поскольку не только соседи будут слышать аромат вашей кухни, но и самому наслаждаться кулинарными изысками соседей в спальне, например)))
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .6668. . .351
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше