Подати оголошення

Дом "Львівський" (№26), ЖК "Патриотика"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
24/36%
12/18%
20/30%
8/12%
3/4%
1. . .125127. . .201
30 лист 2017 12:52
Цитата "Smile_26":

Остапа понесло :oh: :oh: :oh:
Ми говорили зовсім за інше, про затримки (по практиці)

Ще раз вам повторюю, що ваші коментарі прямо впливають на виконнання Аркадою умов договору, який вони уклали зі мною (я говорю за себе). Так як побудувати мою квартиру згідно термінів договору та здати будинок, і не побудувати вашу в ці самі терміни неможливо.
30 лист 2017 12:53
Цитата "Andreii Vlasov":

Все и так знают что вы засланный козачёк Аркады.

Тільки так, по іншому бути не може ))))))))))))))
хахахахахахаххахаа.......
30 лист 2017 12:55
Цитата "Smile_26":

Тільки так, по іншому бути не може ))))))))))))))
хахахахахахаххахаа.......

Звичайного інвестора невиконання договору Аркадою тішити не буде! І звичайний інвестор не буде вигадувати за Аркаду різні відмазки.
30 лист 2017 12:55
Цитата "webracer":

Ще раз вам повторюю, що ваші коментарі прямо впливають на виконнання Аркадою умов договору, який вони уклали зі мною (я говорю за себе). Так як побудувати мою квартиру згідно термінів договору та здати будинок, і не побудувати вашу в ці самі терміни неможливо.

Добре, в майбутньому нічого подібного писати не буду. Нехай наш будинок будується швидше.
30 лист 2017 12:57
Цитата "webracer":

Звичайного інвестора невиконання договору Аркадою тішити не буде! І звичайний інвестор не буде вигадувати за Аркаду різні відмазки.

Мене це не тішить!!!! Через Аркаду купив 2 квартири, що 1 і що 2, були з затримками (ось про що пишу).
30 лист 2017 12:59
Цитата "Smile_26":

Мене це не тішить!!!! Через Аркаду купив 2 квартири, що 1 і що 2, були з затримками (ось про що пишу).

Що з затримками це дуже погано і говорити про це як про звичні речі, як про правило, я не бачу сенсу. Собі ж гірше!
30 лист 2017 13:04
Цитата "webracer":

Що з затримками це дуже погано і говорити про це як про звичні речі, як про правило, я не бачу сенсу. Собі ж гірше!

Однозначно погано!!! Але на жаль, чомусь по всім Забудовниках це стало звичкою(((((
30 лист 2017 13:11
Цитата "Andreii Vlasov":

Все и так знают что вы засланный козачёк Аркады.

А если серьезно, бред не пишите. Если наши мнения не сошлись,то не нужно писать за "козачков".
30 лист 2017 13:19
Цитата "Smile_26":

А если серьезно, бред не пишите. Если наши мнения не сошлись,то не нужно писать за "козачков".

Бред это ваши нравоучения! А про "козачка" тут моё мнение сошлось с мнением большинства.
30 лист 2017 13:22
Цитата "Andreii Vlasov":

Бред это ваши нравоучения! А про "козачка" тут моё мнение сошлось с мнением большинства.

Ваше мнение не соответствует действительности...
30 лист 2017 18:03
Похвалить не зачто!!! Сроки горят!!! Поддерживаю большинство
30 лист 2017 18:23
Конечно хвалить не за что, кто же спорит)))
30 лист 2017 18:42
Цитата "Smile_26":

Назовите пожалуйста кто строит в срок? :???: :???: :???:

так Аркада ж и строит! первые 2 дома в Патриотике досрочно построили. Они умеют! Надо верить и стремиться к лучшему. Год назад, кто мог поверить в 3 смены от ЗЗБК?
01 груд 2017 06:39
Цитата "Tasha__":

так Аркада ж и строит! первые 2 дома в Патриотике досрочно построили. Они умеют! Надо верить и стремиться к лучшему. Год назад, кто мог поверить в 3 смены от ЗЗБК?

Спасибо, и я том же.
01 груд 2017 14:13
Разборка крана - ready, steady, go!!! :winky: :clap: :buben:
01 груд 2017 14:16
Цитата "li..":
Разборка крана - ready, steady, go!!! :winky: :clap: :buben:

Интересно за какое время демонтируют? 6-)
01 груд 2017 14:52
Нужно за ускоренное время!
демонтаж + наростить второй кран

Сроки поджимают... холода приближаются
01 груд 2017 14:55
Цитата "li..":
Нужно за ускоренное время!
демонтаж + наростить второй кран

Сроки поджимают... холода приближаются

Надеюсь за дня 4 успеют демонтировать, было бы хорошо!
04 груд 2017 11:53
Цитата "Smile_26":

Надеюсь за дня 4 успеют демонтировать, было бы хорошо!

Неуспеют.
04 груд 2017 11:54
Цитата "Быстр":

Неуспеют.

Уже прошло два рабочих дня. Там и кот невалялся!!!
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .125127. . .201
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше