Дом 9 ( ул. Киевская, 247 ) - ЖК "Лесной квартал"
Mafia
M
Користувач
66
05 листопада 2017
26 січ 2018 06:55
А мені знається, що у ЖК "Лісовий квартал"розпочалася зіркова хвороба, це й не дивно, два роки підряд отримувати нагороду. І Те що вони вже затримали терміни на півтора роки, це вже привід для розголоосу.Нехай всі знають, що в них ще одна номінація "Балаболи року"Я згодна, підписувала договір,знала на що йду, але ж вони теж багато чого пообіцяли, та не виконали. За свої вчинки треба відповідати.
Elina
Користувач
35
17 червня 2017
26 січ 2018 06:58
Цитата "Tim4uk":
А можно тут по подробнее пожалуйста.
Какой еще налог? Мы когда оформляли договор, нам сообщили, что оформление прав собственности будет стоить до 500 грн.!
Смотря какой договор с зайстройщиком Вы подписывали! У нас договор купли-продажи имущественных прав напрямую у застройщика!
Julia_91
J
Новачок
17
21 грудня 2015
26 січ 2018 07:57
Цитата "Mmaxim":Ну ок, раз у нас теперь все зависит от ГАСИ у меня один вопрос, может кто знает:
у нас есть возможность проверить факт и статус этой заявки, чтобы следить за процессом не зависящим от застройщика не только со слов застройщика?
Можна перевіряти на сайті ДАБІ //91.205.16.115/declarate/list.php
Але тут відображається лише інформація вже про зареєстровані документи: 1. це про початок будівельних робіт. 2. про видачу сертифіката про готовність до експлуатації.
Тобто, ми можемо побачити лише результат - це видача сертифіката. На жаль, перевірити, чи подавались документи, не можна.
І хтось писав, що не визначені строки, протягом яких Дабі розглядає питання про введення в експлуатацію. Вони чітко визначені - 10 робочих днів з дня подачі документів. Якщо протягом цього часу Дабі виявить недоліки,видається відмова в реєстрації сертифіката і надається час на їх усунення. Після усунення - документи повторно подаються, і тут також строк розгляду - 10 робочих днів.
P.S. Я перевіряла, відмови не було.
Витяг із Порядку:
"Видача сертифіката
23. Сертифікат видається органом державного архітектурно-будівельного контролю за формою, наведеною у додатку 7 до цього Порядку.
24. Для отримання сертифіката замовник (його уповноважена особа) подає особисто або надсилає рекомендованим листом з описом вкладення чи через електронну систему здійснення декларативних та дозвільних процедур у будівництві до відповідного органу державного архітектурно-будівельного контролю заяву про прийняття в експлуатацію об’єкта та видачу сертифіката за формою, наведеною у додатку 8 до цього Порядку, до якої додається акт готовності об’єкта до експлуатації за формою згідно з додатком 9 до цього Порядку.
25. Орган державного архітектурно-будівельного контролю приймає подані замовником заяву, акт готовності об’єкта до експлуатації та вчиняє дії у межах чинного законодавства щодо з’ясування питання достовірності відомостей у поданих документах, відповідності об’єкта проектній документації, вимогам будівельних норм, стандартів і правил, за результатами яких складається довідка за формою, наведеною у додатку 10 до цього Порядку.
Під час розгляду питання прийняття в експлуатацію об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми (СС2) та значними (СС3) наслідками, орган державного архітектурно-будівельного контролю має право оглядати об’єкт із здійсненням фото- та відеофіксації, відбирати зразки продукції, призначати експертизу, одержувати проектну та виконавчу документацію, визначені будівельними нормами, стандартами і правилами, отримувати матеріали, відомості, довідки, пояснення з питань, що виникають під час огляду об’єкта, та залучати в разі потреби установи, організації, у тому числі громадські об’єднання осіб з інвалідністю, державні органи (їх консультативно-дорадчі органи).
26. У разі потреби під час розгляду питань, пов’язаних з видачею сертифіката, орган державного архітектурно-будівельного контролю може звернутися до державних органів з метою отримання відповідних висновків, що стосуються об’єкта будівництва.
Неподання таких висновків у встановлений строк не є підставою для продовження строку видачі сертифіката або відмови в його видачі.
27. Орган державного архітектурно-будівельного контролю протягом десяти робочих днів з дати реєстрації заяви приймає рішення про видачу сертифіката або про відмову в його видачі.
Сертифікат виготовляється в одному примірнику та видається замовнику (уповноваженій ним особі), який має зберігати його протягом всього періоду експлуатації об’єкта.
Підставою для відмови у видачі сертифіката є:
неподання документів, необхідних для прийняття рішення про видачу сертифіката;
виявлення недостовірних відомостей у поданих документах;
невідповідність об’єкта проектній документації на будівництво такого об’єкта та/або вимогам будівельних норм, стандартів і правил.
У разі прийняття рішення про відмову у видачі сертифіката орган державного архітектурно-будівельного контролю надсилає замовнику (його уповноваженій ним особі) протягом десяти робочих днів з дати реєстрації заяви рішення з обґрунтуванням причин відмови за формою згідно з додатком 11 до цього Порядку.
Після усунення недоліків, що стали підставою для прийняття рішення про відмову у видачі сертифіката, замовник може повторно звернутися до органу державного архітектурно-будівельного контролю для видачі сертифіката"
norus2
Постійний користувач
179
31 січня 2016
26 січ 2018 08:32
Цитата "andrey suprun":Честный ответ.
"Ждем в начале февраля сертификат"
А ще вчора казали, що чекають в кінці січня...
Цитата "andrey suprun":От 2х до 4х недель займет оформление прав собственности кооператива.
Цікавий момент, в більшості інвесторів тут угода купівлі деривативу. Але оформлення прав власності кооперативу займе ще місяць!
Цитата "andrey suprun":Подписание актов без замечаний к строительной бригаде. В случае замечанмй- исправление 14 дней и повторный осмотр.
Взагалі чудово! Іншими словами: "Не звертайте уваги на неякісну роботу наших будівельників - бу будете чекати ще довще!"
Це вже переходить всякі допустимі межі. Треба якось пробивати можливість публікації в пресі... якщо вони нам так тріплють нерви, то треба і нам їм потріпати. Житловий комплекс року! Засранці Року!
NOVOBUT
N
Користувач
69
05 квітня 2017
26 січ 2018 08:44
Полный, приполный бардак. Слов уже нет. Повторно предлагаю: выждать 1-е февраля и если опять будут "черезнедельные обицянки" действовать: оповещение руководства ОП, заготовка контактов СМИ, сбор инвесторов ЛК и ЧЕМ БОЛЬШЕ ТЕМ И ЛУЧШЕ! С нетерпением жду новостей на сайте ЛК про ХІД БУДІВНИЦТВА: как они опишут ход строительства 9-го дома. ПО радио только и реклама о том какой ЛК классный победитель премий номинаций всех годов!!!!!!!!!
Если нас подоср....ли со сдачей, то почему бы не ответить им той же монетой!!!!!
Если нас подоср....ли со сдачей, то почему бы не ответить им той же монетой!!!!!
Куц Гоша
КГ
Користувач
31
22 грудня 2017
26 січ 2018 09:08
"І хтось писав, що не визначені строки, протягом яких Дабі розглядає питання про введення в експлуатацію. Вони чітко визначені - 10 робочих днів з дня подачі документів. Якщо протягом цього часу Дабі виявить недоліки,видається відмова в реєстрації сертифіката і надається час на їх усунення. Після усунення - документи повторно подаються, і тут також строк розгляду - 10 робочих днів.
P.S. Я перевіряла, відмови не було."
Я думаю надо выяснять у них, почему сроки затянуты по получению сертификата ГАСИ! Подали 20 числа документы в ГАСИ, а отказа и сертификата нет! Возможно их не подавали до нового года...
Есть срок 10 дней - значит надо тормошить их контору или в ГАСИ узнавать как-то информацию, а не слушать сказки - "от нас ничего не зависит"!
Я думаю надо выяснять у них, почему сроки затянуты по получению сертификата ГАСИ! Подали 20 числа документы в ГАСИ, а отказа и сертификата нет! Возможно их не подавали до нового года...
Есть срок 10 дней - значит надо тормошить их контору или в ГАСИ узнавать как-то информацию, а не слушать сказки - "от нас ничего не зависит"!
Samik19842505
S
Користувач
24
04 березня 2016
26 січ 2018 09:42
100%Цитата "Куц Гоша":"І хтось писав, що не визначені строки, протягом яких Дабі розглядає питання про введення в експлуатацію. Вони чітко визначені - 10 робочих днів з дня подачі документів. Якщо протягом цього часу Дабі виявить недоліки,видається відмова в реєстрації сертифіката і надається час на їх усунення. Після усунення - документи повторно подаються, і тут також строк розгляду - 10 робочих днів.
Julia_91
J
Новачок
17
21 грудня 2015
26 січ 2018 09:49
Написала до ДАБІ запит про отримання інформації. Цитую:
Прошу повідомити наступну інформацію:
"1. Чи подавалися ТОВ "Альянс Новобуд" (код ЄДРПОУ 35326295) в грудні 2017 року документи, передбачені Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, для отримання сертифіката щодо будівництва житлового комплексу в м. Бровари Київська обл.?
2. Чи подавалися ТОВ "Альянс Новобуд" (код ЄДРПОУ 35326295) у січні 2018 року документи, передбачені Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, для отримання сертифіката щодо будівництва житлового комплексу в м. Бровари Київська обл.?
3. Чи було зареєстровано сертифікат на об'єкт, вказаний у п.1,2?
4. Чи було рішення про відмову у реєстрації сертифіката ТОВ "Альянс Новобуд" (код ЄДРПОУ 35326295)?"
Відповідь повинні надати протягом 5 робочих днів. Чекаю.
"1. Чи подавалися ТОВ "Альянс Новобуд" (код ЄДРПОУ 35326295) в грудні 2017 року документи, передбачені Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, для отримання сертифіката щодо будівництва житлового комплексу в м. Бровари Київська обл.?
2. Чи подавалися ТОВ "Альянс Новобуд" (код ЄДРПОУ 35326295) у січні 2018 року документи, передбачені Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, для отримання сертифіката щодо будівництва житлового комплексу в м. Бровари Київська обл.?
4. Чи було рішення про відмову у реєстрації сертифіката ТОВ "Альянс Новобуд" (код ЄДРПОУ 35326295)?"
norus2
Постійний користувач
179
31 січня 2016
26 січ 2018 09:53
Цитата "Julia_91":Відповідь повинні надати протягом 5 робочих днів. Чекаю.
Нічого вони вам не повідомлять. Вони не зобов'язані звітувати перед сторонніми особами. Отримаєте якусь стандартну відписку. ІМХО.
Julia_91
J
Новачок
17
21 грудня 2015
26 січ 2018 09:55
Це публічна інформація. Тому мають повідомити. Маю надію, є позитивний досвід.
dom9
d
Користувач
24
07 січня 2018
26 січ 2018 10:48
Цитата "Julia_91":Написала до ДАБІ запит про отримання інформації. Цитую:
Стоит подождать, по вдруг. Походу думаю либо не подавали до ныне либо был дофина нарушений и их футбол или на доработки. Но если в ОП уже говорят что в начале февраля...значет опять вране! Если на запрос Вам ответят это и будет инфа с которой уже можно штурмовать ОП и разоблачать их вранье, пока собраться у них ( в ОП) и предупредить что через неделю организуем осветлим в СМИ
sgsg
s
Користувач
31
10 грудня 2017
26 січ 2018 11:01
Тв ето очередное шоу для инвестора №9.Сами ОП зделали чтоб нам очередные два три месяца отстрочить и успокоить что ктото етим кроме инвесторов занимются. Просто дом внутрь неготовь, каждий день уже заезджаю смотрю строителей там движение просто пипец можно 2
десятка настчитать я думаю что они не краны в подездах регулируют.наш дом скоро войде в 10ку висяков киевской области!
десятка настчитать я думаю что они не краны в подездах регулируют.наш дом скоро войде в 10ку висяков киевской области!
Samik19842505
S
Користувач
24
04 березня 2016
26 січ 2018 11:08
Так что? нельзя сказать что там что-то не сделано????
Нахрена мозги компоссировать????
Нахрена мозги компоссировать????
dom9
d
Користувач
24
07 січня 2018
26 січ 2018 11:26
Всё же собираться и возмущатся нужно! "Молчат значет нор" Подождем возможно ответят по запросу и тогда нужно шуметь, а то им очень спокойно там. Я тоже думаю что боков там наверно хватает и не в бюрократах дело. Застройщик надеется что мы будем тихо ждать
sgsg
s
Користувач
31
10 грудня 2017
26 січ 2018 12:00
когда дом №9 строился в нутри неделалось нефига.....как и в остальных. Строители ходят з одного дома на друго ето даже бабушки заметили.
мне очень печально но после гаси- гор -бти -просмотры мне лично менеджер сказал что просмотры будут ити около 2 месяцев,600 квартир время з 9 до 13 и з 13-30 до 15 чассов дня потомучто света в квартирах нет. Кортеджы по 2 -3 инвестора... на каждого 30-35-40 минут.Ето в лутшем случае АПРЕЛЬ .
мне очень печально но после гаси- гор -бти -просмотры мне лично менеджер сказал что просмотры будут ити около 2 месяцев,600 квартир время з 9 до 13 и з 13-30 до 15 чассов дня потомучто света в квартирах нет. Кортеджы по 2 -3 инвестора... на каждого 30-35-40 минут.Ето в лутшем случае АПРЕЛЬ .
teploopt
Новачок
9
12 липня 2015
26 січ 2018 12:09
С них как с гуся вода, надо их на вилы садить уже...
norus2
Постійний користувач
179
31 січня 2016
26 січ 2018 12:29
Цитата "teploopt":С них как с гуся вода, надо их на вилы садить уже...
Кого на вила? Дівчинку з відділу підтримки клієнтів? А хіба вона в чомусь винна?
От з керівництвом комплексу хотілося б побалакати!
Куц Гоша
КГ
Користувач
31
22 грудня 2017
26 січ 2018 13:28
Цитата "Julia_91":Написала до ДАБІ запит про отримання інформації. Цитую:
Дело в том, что просматривая информацию про сертификаты, там для построенных домов фигурировала организация АлексаГруп! она является строительной организацией, у которой заказчик на постройку ООО «Альянс-Новобуд»! Я думаю в запросе надо было указывать эту компанию.
bazeda
b
Користувач
57
27 січня 2017
26 січ 2018 13:49
Значит давайте планировать поход на 1 февраля и не откладывать это процес! По результату будет видно куда дальше двигаемся.
olegpass
Старожил
783
15 червня 2015
26 січ 2018 14:27
Панове, давайте вже трохи заспокоїмось. Всі на нервах, всі з нетерпінням чекають, але які ще вили???
До кінця місяца чекаємо сертифікат - а це до кінця наступного тижня.
А вже потім по результатам вирішуємо що робити далі.
На перше лютого не бачу сенсу назначати зустріч, навряд чи все вирішиться за 2-3 робочих дня.
зустрітись можна - але тут декілька разів запитували навіщо? всю інформацію, яка в них є - менеджери надають і так, більше ніж в них є даних ми з них не викрутимо. Я не проти, але не розумію що саме це дасть.
До кінця місяца чекаємо сертифікат - а це до кінця наступного тижня.
А вже потім по результатам вирішуємо що робити далі.
На перше лютого не бачу сенсу назначати зустріч, навряд чи все вирішиться за 2-3 робочих дня.
зустрітись можна - але тут декілька разів запитували навіщо? всю інформацію, яка в них є - менеджери надають і так, більше ніж в них є даних ми з них не викрутимо. Я не проти, але не розумію що саме це дасть.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Чи варто зараз купувати нерухомість?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше