Подати оголошення

ул. Драгоманова, 2а ( дом 5 )

1. . .2022. . .491
08 вер 2015 14:55
Хочу брать двушку 67.18 кв.м. (угловая, секция Е)

наскільки мені відомо, таких варіантів вже немає!
08 вер 2015 14:57
869 107 - скільки не коштує!!! Вийде дорожче!!!
08 вер 2015 14:57
в районі 930 000,00 грн.
08 вер 2015 15:56
этих квартир уже несколько месяцев нет в наличии.
08 вер 2015 18:00
А почему дороже выходит на 60 тыщ? Оформление? Или в прайсах цены - заманухи?
мда... долго я присматривался к этому варианту... Что же, буду искать альтернативы.
Спасибо еще раз за подсказки.
08 вер 2015 18:48
Всім доброго вечора, сусідам! Хто тут є з будинку 5, с секції Е, відгукніться. Я коли їм нік писала, мала на увазі 4 чергу, а вийшло будинок 4, і воно не змінюється, а я з 5. Але це не головне, коли я дівчаткам дзвонила, за однушку 49.5, вони мені дружно всі у відповідь співали, що залишилися тільки 1 і 25 поверхи, довелося брати на 25. А тут почитала, так мене може і надурили дівчинки, щоб останній поверх забрала. Тут ще такі Нещасний тобто з 25 поверху, або тільки я одна. А там чоловік сам на форумі написав, що зайшов до себе на рідній, здається на 23 поверх, а в нього води повно після дощу, і що робити, може хто що знає, напишіть, будь ласка, що робити тепер. І як там справа продвагается в секції Е. А тут ще написали, що те величезне вікно може провалитися, якщо до нього притулитися, та не дай Бог з 25 поверху летіти. Хто та що знає, пишіть, не соромтеся, друзі сусіди.
08 вер 2015 18:59
Я в іншому місті живу, будьте люб'язні, друзі сусіди, хто там буде ходити, дивитися, контролювати, сфотографуйте будь ласка в будинку 5 секцію Е, як там справи просуваються, і ще я тут фотографії на форумах подивилася, виходить у мене вікна дивляться на 4 будинок і ніколи не буде сонця у вікні? :yes:
08 вер 2015 19:52
Добрий вечір. Не переживайте так - кілька годин після обіду сонце в квартирі точно буде, тим паче що у Вас 25 поверх ))
08 вер 2015 21:07
Вот это сколько на придумывали. И падать и вода, и солнце. Думаю все будет отлично!!!
09 вер 2015 02:18
Цитата "Инвестор4дома":
Я в іншому місті живу, будьте люб'язні, друзі сусіди, хто там буде ходити, дивитися, контролювати, сфотографуйте будь ласка в будинку 5 секцію Е, як там справи просуваються, і ще я тут фотографії на форумах подивилася, виходить у мене вікна дивляться на 4 будинок і ніколи не буде сонця у вікні? :yes:

За то какой вид будет открываться с 25-го))) я бы наверное тоже брала после 15-го, но перспектива тащиться по ступенькам с детьми, если вдруг лифт откажет, меня не очень радует. А так, все салюты в праздник ваши, красивейшие восходы и закаты и вид на Киев, и никакая вода затекать не будет, так что не накручиваете себя;)
09 вер 2015 06:15
Доброе утро, соседи. Давайте знакомиться. Мы с мужем купили квартиру в секции Ж, 18 этаж. Теперь хотим пойти посмотреть именно нашу квартиру, т.к. на предварительном осмотре водят только на нижние этажи. Подскажите, может кто уже ходил, это нужно с прорабом договариваться, чтоб подняться на 18 этаж (готова идти пешком), или к кому лучше обратиться?
09 вер 2015 06:24
Добрый день! Как я уже писала на форуме мы брали каски у охранника в кабинке, давали ему каких то денек 20-50 грн и шли в свою квартиру. Но это смотря на кого попадешь, бывают и несговорчивые. В любом случае попробуйте)
09 вер 2015 06:36
Спасибо Огромное))
09 вер 2015 11:17
могу провести в любую секцию на любой этаж за 50 грн)
09 вер 2015 12:03
Цитата "waldus":

Какой решака) :super:
Скажи плз, а двушек в 5м доме, квадратура - 67.18 реально нет? Или загоны для продаж других вариантов от отдела продаж?
09 вер 2015 12:40
Цитата:
Скажи плз, а двушек в 5м доме, квадратура - 67.18 реально нет? Или загоны для продаж других вариантов от отдела продаж?

Звоните в центральный отдел продаж - узнавайте. Или можно прийти и попросить чтобы на компьютере показали наличие квартир. Но, думаю, их действительно нет.
09 вер 2015 17:36
Доброго вечора всім сусідам з 5 будинки, які відповіли мені, спасибі вам))), ну і хто не відповів, теж здрастуйте. :hi:
09 вер 2015 17:45
waldus писал(а):
Валдус, я коли приїду до Києва, ви мене в секцію Е на 25 поверх будь ласка проведіть, а то мені все на роботі чомусь говорять - тебе знайшли. А може ви знаєте, може у них є щось і нижче цього 25 поверху з його видами на Київ, та хоч 24 або 23, або навіть 22 поверх або навіть нижче. :faceoff:
09 вер 2015 18:04
Вікна на 4 будинок - в квартирі буде сонячно, а літом ще й спекотно. Так що плануйте ставити кондиціонер.
Те, що спертися спиною на великі оглядові вікна і вони вилетять - то в нас такі собі жартівники є. Навіть склопакет розбити не так просто.
По поводу даху, що може протікати - попереду осінні дощі, зима, а може ще й весняні дощі. Після любого сильного дощу домовляйтесь з отим паном 50 грн і йдіть дивитись свою квартиру.
Поміняти можете тільки на 6-й будинок.
09 вер 2015 18:09
Оксаночка, дякую) :winky:
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .2022. . .491
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше