Дом №15, ЖК "Эврика"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 50.
9/18% | ||
2/4% | ||
12/24% | ||
13/26% | ||
14/28% |
ytetyanka
y
Постійний користувач
158
16 січня 2013
21 трав 2018 17:22
а дырки на фасаде то для кондеров?
Torden
Постійний користувач
245
29 квітня 2017
22 трав 2018 05:44
Цитата "ytetyanka":а дырки на фасаде то для кондеров?
Скоріш за все це технічні отвори, що використовуються при виготовленні самої панелі. Усі такі отвори замазують цементним розчином. Дуже сподіваюсь що якісно, а не в стилі "аби трималось"©
SilverF
Старожил
599
29 серпня 2017
22 трав 2018 06:11
Цитата "ytetyanka":а дырки на фасаде то для кондеров?
Отвори для кондиціонерів передбачено лише на балконних плитах. У технічній документації, яку видавали при оформленні документів, написано, що навіть кронштейн і захисний екран мають змонтувати
Torden
Постійний користувач
245
29 квітня 2017
22 трав 2018 06:19
Цитата "SilverF":
Отвори для кондиціонерів передбачено лише на балконних плитах
Так, але на жаль - будинок з часом перетвориться на Шанхай. 8-й будинок тому доказ - хто де захотів - той там і причепив свій кондиціонер. А дренажні трубки різної довжини і місця розташування - взагалі вражає. Виглядає жахливо. Бачив на південній стороні цього будинку на одному з перший поверхів - якийсь "естет з Хацапєтовки"© зробив отвір і вивів трубку метрової довжини прямо по середині балконної плити. Жах...
У людей взагалі відсутнє відчуття естетики і раціональності мислення...
SilverF
Старожил
599
29 серпня 2017
22 трав 2018 06:34
Цитата "Torden":
Так, але на жаль - будинок з часом перетвориться на Шанхай. 8-й будинок тому доказ - хто де захотів - той там і причепив свій кондиціонер. А дренажні трубки різної довжини і місця розташування - взагалі вражає. Виглядає жахливо. Бачив на південній стороні цього будинку на одному з перший поверхів - якийсь "естет з Хацапєтовки"© зробив отвір і вивів трубку метрової довжини прямо по середині балконної плити. Жах...
Я теж жахнувся, але сподіваюсь, що це у них таке тимчасове рішення
Vadoslpmu
V
Користувач
57
17 липня 2017
22 трав 2018 07:01
Цитата "Torden":
Я думаю в наших силах перешкодити всю цю Хацапєтовку, попередивши всіх бажаючих зробити Хацапєтовку про неприпустимість такого та про ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за порушення відповідних норм та законодавства (особливо це стосується винесення несучих стін). Ну і звісно виявляти таких хацапєтовчан та застосовувати відповідні важелі впливу
Torden
Постійний користувач
245
29 квітня 2017
22 трав 2018 07:39
Цитата "Vadoslpmu":
Я думаю в наших силах перешкодити всю цю Хацапєтовку, попередивши всіх бажаючих зробити Хацапєтовку про неприпустимість такого та про ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за порушення відповідних норм та законодавства (особливо це стосується винесення несучих стін). Ну і звісно виявляти таких хацапєтовчан та застосовувати відповідні важелі впливу
Для цього потрібна, як мінімум, ініціативна група. А знаючи, проактивність наших людей - ймовірність цього мала.
До того ж, розуміння і відповідальне ставлення деяких людей до безпеки всього будинку викликає сумніви - скільки прикладів на форумі де такі ****** писали що хотіли б зробити кухню-столову пропилявши отвір в несучій плиті і запитували як це можна зробити; або випиляти частину балконної плити для розширення простору; спиляти поріг, щоб вирівняти рівень полу на кухні і балконі; перенести мокру зону(кухню) в іншу кімнату ... Аргументація їх - просто шокує - "это моя часная собственность, что хочу то и делаю..."©.
І, знаєте, панове, не це найбільше лякає. Більше насторожує той факт, що дехто це буде робити тихо, щоб ніхто не знав. А дізнаються коли вже може бути запізно...
На правах імхо!
Vadoslpmu
V
Користувач
57
17 липня 2017
22 трав 2018 08:18
Але якщо не пробувати, нічого і не зміниться (знаю на власному досвіді).
Ініціативних треба шукати та залучати.
А нерадивих перепланувальників та кондеціонеровішатилів треба попереджати про можливу і ймовірну відповідальність, виявляти за можливості та притягувати до відповідальності.
В нас чому в країні безлад? Тому що вседозволеність? А чому вседозволеність? Тому що безкарність. Комусь попередження буде достатньо, комусь інформації, що когось за таке притягнули до відповідальності, щоб подумати, чи варто це робити. Але якщо не робити нічого, то всім таким творцям буде пофігу на всіх.
В нас нажаль поки сам репу не почухаєш, ніхто твої права захищати не буде. Тому треба чухати репу...
Особисто я готовий приділити цьому час.
Ініціативних треба шукати та залучати.
А нерадивих перепланувальників та кондеціонеровішатилів треба попереджати про можливу і ймовірну відповідальність, виявляти за можливості та притягувати до відповідальності.
В нас чому в країні безлад? Тому що вседозволеність? А чому вседозволеність? Тому що безкарність. Комусь попередження буде достатньо, комусь інформації, що когось за таке притягнули до відповідальності, щоб подумати, чи варто це робити. Але якщо не робити нічого, то всім таким творцям буде пофігу на всіх.
В нас нажаль поки сам репу не почухаєш, ніхто твої права захищати не буде. Тому треба чухати репу...
Особисто я готовий приділити цьому час.
DrFrog
D
Ветеран
2 198
14 листопада 2014
22 трав 2018 18:31
З приводу кондиціонерів колись писав, що треба вимагати від обслуговучої компанії або забудовника нормальну і правильну схему розміщення. Та мені відповіли "бачили очі, що купували". У 8-го та інших будинків, аж до 14-го не передбачено розміщенння кондиціонерів взагалі. Чи можна заборонити їм використовувати кондиціонери??
Alexey_nn
A
Постійний користувач
105
12 травня 2011
22 трав 2018 19:40
Утепляют потихоньку
Evo4ka2206
E
Постійний користувач
219
07 квітня 2017
22 трав 2018 21:42
Цитата "Alexey_nn":Утепляют потихоньку
Спасибо! После прочтения главной ветки, хоть одна позитивная новость!
Olga_SE
O
Постійний користувач
196
29 липня 2017
23 трав 2018 06:45
На вашем доме сегодня работают (не смотря на вчерашнюю новость): кран нашего дома что-то поднимал, на вашем доме разгружали (фото со стороны лицея)
Evo4ka2206
E
Постійний користувач
219
07 квітня 2017
23 трав 2018 06:48
Цитата "Olga_SE":На вашем доме сегодня работают (не смотря на вчерашнюю новость): кран нашего дома что-то поднимал, на вашем доме разгружали (фото со стороны лицея)
Спасибо!
Roman_a
R
Користувач
92
20 квітня 2017
23 трав 2018 07:49
я вот тоже думаю ставить 2 кондиционера минимум (трешка большая, на все комнаты не хватит одного). И что теперь, если не предусмотрели? покупать березовые веники и потеть?))
Alex2E13Fl
A
Користувач
77
07 травня 2018
23 трав 2018 08:00
Цитата "Roman_a":я вот тоже думаю ставить 2 кондиционера минимум (трешка большая, на все комнаты не хватит одного). И что теперь, если не предусмотрели? покупать березовые веники и потеть?))
Не рассматриваете сплит систему? Это когда один наружный блок на два кондера. Цена плюс/минус такая же как у 2х отдельных кондеров, но меньше дырок, меньше вибраций и т.п.
Torden
Постійний користувач
245
29 квітня 2017
23 трав 2018 08:36
Я взагалі не говорив про те, щоб не дозволяти встановлення кондиціонерів!
Для мене особисто важливо, щоб був збережений естетичний вид будинку і не було порушено конструкцію сканроку/утеплювача.
Важливо, щоб кондиціонери встановлювались всіма мешканцями в однакових визначених місцях, а не там де хто захотів (якщо буде можливість - сходіть, будь-ласка, до 8-го будинку і подивіться як мешканці повісили свої кондиціонери - перепрошую, але це - "колгосп-стайл" © Це реально псує зовнішній вигляд будинку! + іще невідомо, чи було дотримано правильності установки кондиціонерів на сканрок).
Вимоги щодо місць та якості встановлення кондиціонерів, а також форми та розмірів віконних рам балконів мають бути чітко визначеними, і порушення мають каратись штрафами і вимогами їх усунення.
Для мене особисто важливо, щоб був збережений естетичний вид будинку і не було порушено конструкцію сканроку/утеплювача.
Важливо, щоб кондиціонери встановлювались всіма мешканцями в однакових визначених місцях, а не там де хто захотів (якщо буде можливість - сходіть, будь-ласка, до 8-го будинку і подивіться як мешканці повісили свої кондиціонери - перепрошую, але це - "колгосп-стайл" © Це реально псує зовнішній вигляд будинку! + іще невідомо, чи було дотримано правильності установки кондиціонерів на сканрок).
Вимоги щодо місць та якості встановлення кондиціонерів, а також форми та розмірів віконних рам балконів мають бути чітко визначеними, і порушення мають каратись штрафами і вимогами їх усунення.
Vadoslpmu
V
Користувач
57
17 липня 2017
23 трав 2018 08:41
Цитата "Torden":Я взагалі не говорив про те, щоб не дозволяти встановлення кондиціонерів!
Важливо, щоб кондиціонери встановлювались всіма мешканцями в однакових визначених місцях, а не там де хто захотів (якщо буде можливість - сходіть, будь-ласка, до 8-го будинку і подивіться як мешканці повісили свої кондиціонери - перепрошую, але це - "колгосп-стайл" © Це реально псує зовнішній вигляд будинку!).
Нас як мінімум двоє :-) - на 100% підтримую
nikalas9
n
Новачок
14
09 травня 2017
23 трав 2018 08:54
Я думаю поддержат все. только нужен пример стандарта, возможно инструкция.
То что я смогу отдать рабочим, которые будут ставить кондеры.
У нас тоже трешка, для начала планируем 2 кондера . один в зале, второй в спальне.
Для зала блок устанавливается на балконной плите , если я правильно понял.
Для спальни уже возникает вопрос, и тут я так понимаю каждый специалист будет ставить на свое усмотрение. (вот и получается что они начинают гулять по всему дому).
Думаю также ситуация выходит с остеклением лоджии.
например мы тоже будим стеклить, думаю многие будут.
И на форуме уже об этом писали, что если делать, то в одном какомто стиле.
То что я смогу отдать рабочим, которые будут ставить кондеры.
У нас тоже трешка, для начала планируем 2 кондера . один в зале, второй в спальне.
Для зала блок устанавливается на балконной плите , если я правильно понял.
Для спальни уже возникает вопрос, и тут я так понимаю каждый специалист будет ставить на свое усмотрение. (вот и получается что они начинают гулять по всему дому).
Думаю также ситуация выходит с остеклением лоджии.
например мы тоже будим стеклить, думаю многие будут.
И на форуме уже об этом писали, что если делать, то в одном какомто стиле.
изАркады
Ветеран
1 883
18 вересня 2015
23 трав 2018 09:10
Цитата "Torden":Я взагалі не говорив про те, щоб не дозволяти встановлення кондиціонерів!
Під час заселення, в разі Вашої та інших мешканців будинку зацікавленості, буде запропоновано організацію, яка зможе акуратно та красиво зробити необхідні отвори в Сканроку не пошкоджуючи його "варварським" способом.
Torden
Постійний користувач
245
29 квітня 2017
23 трав 2018 09:16
Цитата "изАркады":
Під час заселення, в разі Вашої та інших мешканців будинку зацікавленості, буде запропоновано організацію, яка зможе акуратно та красиво зробити необхідні отвори в Сканроку не пошкоджуючи його "варварським" способом.
Дякую Вам за відповідь, пане изАркады!
Проте це дуже спірне рішення. Впевнений, що знайдуться ті, хто погодиться, але будуть і ті, які матимуть позицію "не вказуйте - зроблю сам, як вважаю за потрібне!"©.
Я хотів би акцентувати увагу саме на наявність чітких визначених технічних вимог щодо місця та якості встановлення як самих кондиціонерів так і віконних рам балконів! А також, що є найголовнішим, наявність контролю за дотриманням цих вимог та накладання штрафів та вимог усунення "самоуправства" в цих питаннях.
Така б технічна документація мали б надаватись всім мешканцям, наприклад, під час підписання актів виконаних робіт, і при цьому повідомлялось про відповідальність за їх недотримання.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна28.111 009
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?28.113 831
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше